לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

שאלת בצק לסמבוסק

מאת: K A R I N
06/12/08 17:29
האם כל בצק ללחם יכול להתאים להכנת סמבוסק?
דוגמאת מתכוני הלחם של דודו חמוד או מייסי?
או שצריך להיות בו משהו מיוחד/מרקם מיוחד?
שאלת בצק לסמבוסק
<< ההודעה הנוכחית
06/12/2008 | 17:29
9
319
האם כל בצק ללחם יכול להתאים להכנת סמבוסק?
דוגמאת מתכוני הלחם של דודו חמוד או מייסי?
או שצריך להיות בו משהו מיוחד/מרקם מיוחד?
לא, בצק לסמבוסק יותר אוורירי
06/12/2008 | 17:36
3
43
יש לך מתכון שנוסה בהצלחה?
06/12/2008 | 17:49
2
25
בצק לסמבוסק
06/12/2008 | 18:08
63
20 ג"ר שמרים
רבע כוס מים פושרים
1 כפית סוכר
4 כוסות קמח מנופה
50 ג"ר מרגרינה מומסת
1חלבון
אחד ,אחד וחצי כוס מים
הכנת הבצק
ממיסים את השמריםבחצי כוס מים פושרים,ומוסיפים אתהסוכר,מניחיםבמקום חמיםעד שהתמיסה תוססת,אם משתמשים בשימרית מדלגים על השלב הזה
שמים את הקמחבקערהוצרים גומה,יוצקים לתוכה אתהמרגרינה והשמרים,בוחשיםולשים לבצק חלקתוך הוספתהמים בהדרגה,משהים לתפיחה ל30 ד
זה מהספרמטעמי עירק
הבצק הכי הכי לסמבוסק
06/12/2008 | 18:20
59
1 ק"ג קמח
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1 כף סוכר
500 מ"ל מים פושרים
1 כוס שמן (אפשר להפחית לחצי כוס, אבל אם אין מגבלות של שומן, עדיף כוס)

מעולה!
בשביל מה שאת זוממת את יכולה:)
06/12/2008 | 18:05
4
23
את הרי רוצה להכין לחמניות משודרגות לא?...
אמ... כן
06/12/2008 | 20:02
3
15
לקחתי את הרעיון של לחמניות ממולאות
אז היו לי ספקות לגבי אם להכין את הבצק ללחם (שלך לדוגמא)
לרדד ולמלא, או שאולי צריך מתכון אחר לבצק.
מה יהיה ההבדל אם אני אכין מהבצק שלך?
אני רוצה לתפוס 2 ציפורים במכה אחת ולהכין גם את הסמבוסק (לא חייב להיות כהלכה- כלומר בצק אותנטי) וגם על הדך להפריש קצת ללחמניות,
מה את אומרת מייסי?
קארין הנה סמבוסק מתכון
06/12/2008 | 20:48
44
כיסוני בצק במילוי בשר אתי
כיסוני בצק במילוי בשר

4כוסות קמח
2כפות שמרים יבשים
1כף  סוכר
1ביצה
1/2 כפית מלח
5כפות שמן זית
מעט שמן לשימון הבצק

ללוש בצק חוץ מהשמן לשימון הבצק להטפיח עד שהבצק מכפיל את נפלו.
מילוי:
חצי קילו בשר בקר טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
כמון
פלפל שחור
מלח
אבקת מרק עוף

לטגן את הבצל להוסיף את הבשר להמשיך לטגן להוסיף את התבלינים
לטגן עד לספיגת הנוזלים
לחלק את הבצק ל24 כדורים לשמן מעט את משטח העבודה
לרדד כל עיגול על השמן עם הידיים למלא במילוי ולסגור לעיגול כשהחיבורים כלפי מטה
לסדר בתבנית למרוח ביצה ושומשום לאפות כ40 דקות עד שהבצק זהוב

הבצק של דודו בדיוק מתאים למטרה הזאת
06/12/2008 | 20:51
23
בעקבותיה של מצדה גם אני הכנתי ממנו "סמבוסק" ממולא בכל טוב - לחמניות מלוחות.
חלק רידדתי לעלה דק ומילאתי בשוקולד נוטלה וחלבה וכשיצא מהתנור הברשתי בסירופ סוכר וחלק נוסף הכנתי כלחמניות בלי כלום.
כל שלושת המאפים יצאו ממש מעולים, הבצק הזה פשוט נפלא.
לכי עליו, אל תהססי
אז יאללה קאריני למלאכה
07/12/2008 | 08:44
14
תכיני קילו בצק לפי המתכון שרשמתי לך..
חצי תעשי לחמניות וחצי מכמות תרדדי לעיגולים ותמלאי.
אני ידעתי שרצית לעשות את הלחמניות הממולאות לכן אמרתי לך שזה מתאים...את הרי לא עושה באמת בצק לסמבוסק מקורי אורגינלי
לכן כל מתכון של לחמניות יתאים לך..
הודעות אחרונות
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
08:21 | 26.08.15 אורחים בפורום
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
22:45 | 25.08.15 רוני1955
17:07 | 25.08.15 DGHM
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ