לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

איך מכינים הום פרייז

מאת: נמשיר
03/12/08 10:28
מכירים את ההום פרייז המעולים של אלגאוצ'ו או של הדיקסי
אז אני ממש רוצה להכין כאלה רק שאין לי שמץ איך וסביר להניח שאתם תדעו כך שאשמח לקל את עזרתכם

בנוסף יש לי שני קרעיים שאני רוצה להכין כמנה העיקרית שתוגש ביחד עם ההום פרייז, על מה אתם ממליצים
1.11.09 מצאתי את שאהבה נפשי

איך מכינים הום פרייז
<< ההודעה הנוכחית
03/12/2008 | 10:28
5
12795
מכירים את ההום פרייז המעולים של אלגאוצ'ו או של הדיקסי
אז אני ממש רוצה להכין כאלה רק שאין לי שמץ איך וסביר להניח שאתם תדעו כך שאשמח לקל את עזרתכם

בנוסף יש לי שני קרעיים שאני רוצה להכין כמנה העיקרית שתוגש ביחד עם ההום פרייז, על מה אתם ממליצים
אני בניצלו"ש איתך להום פרייז...
03/12/2008 | 10:32
1065
הום פרייז כמו של הדיקסי (מתכון מהאינטרנט)
03/12/2008 | 10:48
1
8586
דיאטטי זה לא.. לשיקולכם:) מועתק כלשונו:)))

מצרכים:
6 תפוחי אדמה אדומים בגודל בינוני.
1 בצל
1 חבילה חמאה 100גר
שמן טיגון כלשהו
בקבוק רוטב צ’ילי חריף-מתוק
מיונז הלמנס - חובה! (זייפו במיונז וקבלו מתכון שאין אנו יכולים להתחייב על איכותו חסרת הפשרות:))
פפריקה מתוקה, צ’ילי יבש, מלח


קולפים את תפוחי האדמה. חותכים לקוביות. את הבצל יש לקלוף ואז לפרק לטבעות מושלמות. את הליבה משליכים לפח.
לבנתיים, מבשלים את תפוחי האדמה במי ברז, אליהם מוסיפים ככף מלח. כשהמים רותחים, יש לכבות את האש ולסנן את תפוחי האדמה בעדינות, על מנת שלא לפצוע את הקוביות.
במקביל, את הבצל יש לטגן על כף שמן וכ-50 ג’ חמאה. זאת נעשה עד לקבלת בצל רך ושקוף מרוב שמנוניות.

במחבת רחבה (ככל ששטח הפנים של המחבת גדול יותר, כך יהיה קל יותר להשיג השחמה אחידה) נשים מעט שמן
וכשיתחמם, נשים  את יתרת החמאה (50גר) לתוכה. כשהחמאה נמסה, מעבירים בעדינות את תפוחי האדמה מהסיר אל המחבת. יש לטגן את תפוחי האדמה על אש מקסימלית. צריבה ראשונה של כשתי דקות שבהם אין לגעת בנעשה, ואחר כך טיפול מינימלי הכולל הפיכת הקוביות וניעור קליל של המחבת עד לקבלת השחמה סימטרית בכל הקוביות. מידת פריכות הקוביה היא שאלה של טעם. ניתן לכם להחליט על המידה.

במקביל, בקערה: חמש כפות צ’ילי על שלוש כפות מיונז הלמנס.
יש לערבב את התערובת כהלכה. כשהחלטנו שהקוביות בצבע הנכון, נשפוך עליהם את המחבת עם הבצל.  עם שכבת החמאה המומסת הנדיבה שעימה טיפלנו בבצל. מעשה זה יגרור מעט פיצוצים. אל חשש, אלו אינם פיצוצי אזהרה. אלו הם מטחי כבוד.

בשלב זה  ניצוק את תערובת התיבול אל המחבת. נמהר להוסיף את התבלינים: כפית פפריקה מתוקה, שתי כפיות צ’ילי יבש ומעט מלח ים .יש לערבב במשך דקה על אש מקסימלית עד יחלוף זעם, ואז למהר ולכבות את האש.



הכרעיים הייתי משרה במרינדה של שמנזית מלח פלפל ופפריקה ומעט דבשורוטב צ’ילי חריף-מתוק
לתנור חום גבוה עד הזהבה
אוחח זה נקרא נהדר
03/12/2008 | 10:50
535
אני בהחלט אנסה את זה.

לגבי העוף
03/12/2008 | 16:56
351
הכי טוב, עוף בתנור.

אפשר כמה תיבולים מוצלחים מאוד:

1. דבש וחרדל- כמה כפות של דבש, כפית חרדל, שן שום כתושה, מלח, פלפל, כמון מעט מיץ לימון.
2. שמן זית ועשבי תיבול- שמן זית, קצת מיץ לימון, מלח, פלפל, 2 שיני שום כתושות, עשבי תיבול (רוזמרין, טימין, מרווה)
3. תיבול פיקנטי- שמן זית, כפית או שתיים עריסה, כפית רסק עגבניות, פפריקה, כמון, 2 שיני שום, מלח, פלפל.

ויש עוד אלף מתכוני עוף בתנור שילכו לך מצויין עם הום פרייז וכמה סלטים בצד.
הום פרייז ופטריות שלי
03/12/2008 | 23:04
744
הום פרייז עם פיטריות BIGJACK

מצרכים:
סלסלת פטריות שמפניון טריות חתוכות לפרוסות
5-6 פיטריות חורש או פורטבלו חתוכות לפרוסות
5-6 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
כ- 50 גר` חמאה או מחמאה
מעט שמן תירס או קנולה
8 בצלי שאלוט או בצל בינוני פרוס דק
2 שיני שום קצוצות דק
כחצי כוס רוטב צ`ילי מתוק
מלח
פלפל שחור גרוס
ההכנה:
מניחים את תפוחי האדמה בסיר עם מים וכף מלח
מביאים לרתיחה, מכבים את האש ומעבירים למסננת.
מחממים חצי כף שמן וכף חמאה במחבת ומאדים את
הבצל והשום עד לריכוך, מוציאים ומניחים בצד.
באותה מחבת מחממים כף חמאה נוספת ומאדים
את הפטריות תוך כדי עירבוב עד שכל הנוזלים מתאדים.
במחבת טפלון גדולה מחממים 2-3 כפות שמן ו-2-3 כפות חמאה
מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים כ-10-15
דקות, בזהירות מנערים את המחבת והופכים את הקוביות
שיקבלו הזהבה מכל הצדדים, בודקים עם קיסם או מזלג שהם
התרככו מספיק בפנים ואז מוסיפים את הבצל, פטריות, תבלינים,
ורוטב הצ`ילי. מבשלים עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב זהיר
לספיגת הטעמים.
כתובות אינטרנט מצורפות:
הודעות אחרונות
17:12 | 04.09.15 אורחים בפורום
09:15 | 04.09.15 ybo4
23:43 | 03.09.15 MOVEREP
19:55 | 03.09.15 Robin Sparkles
19:05 | 03.09.15 עידן רחל
15:41 | 03.09.15 Manutd21
14:54 | 03.09.15 דאלי עיצובים
13:03 | 03.09.15 אורחים בפורום
09:50 | 03.09.15 Maldini Girl
11:37 | 02.09.15 עדנה39
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ