לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

עוגיות מכונה מרוקאיות - מתכון של קרין גורן

13/11/08 16:02
עוגיות מכונה מרוקאיות/קרין גורן

חומרים ל-80 עוגיות באורך 10 ס"מ :

1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות+2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס

אופן ההכנה:

• שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
• אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
תגיות:
עוגיות מרוקאיות - מבקשת מתכון
13/11/2008 | 15:54
6
130
שלום לכולם.
מבקשת מתכון לעוגיות מרוקאיות.
2 סוגים מבוקשים -
1. עריפאת' או משהו דומה. אני בטוח משבשת את השם.... נדמה לי ששמים בהם גם אניס. הם מרובעות.
2. עוגיות מכונה מרוקאיות.

מראש.
עוגיות מכונה מרוקאיות - מתכון של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
13/11/2008 | 16:02
23172
עוגיות מכונה מרוקאיות/קרין גורן

חומרים ל-80 עוגיות באורך 10 ס"מ :

1 קילו פחות 1 כוס קמח (860 גרם, 6 כוסות+2 כפות)
2 שקיות אבקת אפייה (20 גרם)
1 חב' מרגרינה מומסת, פושרת (200 גרם)
1 כוס שמן (240 מ"ל)
1 כוס סוכר (200 גרם)
2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
1 כוס מיץ תפוזים (240 מ"ל)
1/2 כוס שומשום
1/2 כוס קוקוס

אופן ההכנה:

• שמים את כל החומרים בקערה גדולה ולשים בידיים במשך דקה בלבד, רק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים בצד ל-15 דקות. בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות.
• מחממים תנור ל-180 מעלות.
• מעבירים את הבצק במכונה (דוחסים אותו פנימה, ממש כמו שטוחנים בשר). חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ-10 ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ברווחים קלים.
• אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפ' החדר.
בבקשה-עוגיות רייפה
13/11/2008 | 16:20
4
152
קילו קמח
כוס שמן
כוס סוכר
3 ביצים
2 אפיה
2 כפות שומשום
1/4 כפית גרגרי אניס
1/4 1 כוסות מים

בסיר בינוני להמיס מים וסוכר,להוסיף שמן,שומשום,אניס ולהסיר מהאש
בקערה רחבה שמים קמח+אפיה,יוצרים גומה ושמים את הביצים.את תערובת המים והשמן יוצרים אל מרכז הגומה ולשים עד לקבלת בצק עדין וחלק.
לתת לבצק לנוח כרבע שעה,לרדד על משטח מקומח מעט,לחתוך לריבועים או מעויינים.
כל ריבוע לצבוט בעזרת האצבעות או לחורר עם מזלג.
לאפות כ-25 דקות בתנור שחומם מראש בחום בינוני עד להזהב.
קניתי בחנות תבלינים אניס
14/11/2008 | 07:18
3
62
למעשה ביקשתי אניס, אני מקווה שנתנו לי את הדבר הנכון. (פעם ראשונה שאני קונה).
המוכר אמר שיש לאניס לעוגיות מלוחות ולמתוקות
כששאלתי מה נתן לי - אמר זה בסדר, זה למתוק, ואז הוסיף....וגם למלוח.

...וערער לי את בטחון.

אני חשבתי שהגרגרים שחורים, קיבלתי משהו בצבע חום בהיר.
הוא קרא לזה אניסון.

איך אדע אם זה התבלין הנכון?


אניסון? נראה לי זה משהו שהוא מגדל לבד:) סתםםם
14/11/2008 | 07:47
31
זה זה ... אניסון בניחוח אניס עדין
14/11/2008 | 09:23
1
34


הזרעים מזכירים מעט קימל וכמון - אבל בריח אחר.

הזרעים של הכמון / קימל ישרים ואילו האניסון מעט מעוגלים - כאילו ירח.

אפשר שלמים ואפשר לכתוש אותם מעט במכתש ועלי - אני משתמשת במכתש עץ.

שחור - זה קצח, תבלין אחר, שמשמש הרבה במטבח התימני, למאפים מתוקים וגם ... מלוחים




עכשיו אני רגועה
14/11/2008 | 09:45
39
הודעות אחרונות
11:41 | 29.08.15 אורחים בפורום
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ