לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

קריספי צ'יקן

מאת: פנומן 72
02/08/08 22:34

חברה שלי מאוד אוהבת עוף קריספי כמו שעושים ב-KFC.
הייתי איתה שם וכתוב רק שמשרים את העוף במרינדה (וגם כן מרינדה מיוחדת) ואחרי זה טובלים את העוף בתרכובת המיוחדת של הקריספי.
ממה בדיוק עשוי הקריספי שלהם או בכלל, ואיך אפשר לעשות עוף קריספי.
אני מניח שאף אחד לא ממש יודע מה המרכיב הסודי של KFC אבל אם יש למישהו רעיון שיהיה הכי קרוב - יבורך !
כולם מדברים על להשאיר עולם טוב יותר לילדינו. למה אף אחד לא מנסה להשאיר ילדים טובים יותר לעולמנו ?

"אנחנו לא יכולים לפתור את הבעיות שלנו עם אותה חשיבה שאיתה יצרנו אותן ..." [אלברט איינשטיין]
קריספי צ'יקן
<< ההודעה הנוכחית
02/08/2008 | 22:34
24
666

חברה שלי מאוד אוהבת עוף קריספי כמו שעושים ב-KFC.
הייתי איתה שם וכתוב רק שמשרים את העוף במרינדה (וגם כן מרינדה מיוחדת) ואחרי זה טובלים את העוף בתרכובת המיוחדת של הקריספי.
ממה בדיוק עשוי הקריספי שלהם או בכלל, ואיך אפשר לעשות עוף קריספי.
אני מניח שאף אחד לא ממש יודע מה המרכיב הסודי של KFC אבל אם יש למישהו רעיון שיהיה הכי קרוב - יבורך !
יש לי מתכון שמתיימר להיות המקורי של KFC
02/08/2008 | 23:25
10
195
לא יודעת אם הוא אכן המקורי...
הוא באנגלית אז אם את צריכה תרגום תגידי ואני אתרגם.
עוד הערה - המתכון המקורי אינו כשר, אבל בישראל כן עושים אותו כשר. אם לא מפריעים לך ענייני כשרות אפשר להכין את המקורי, אם כן אז אפשר למצוא תחליפים.

KFC Original Fried Chicken

1 frying chicken, cut into frying pieces
1 1/2 cups flour
1 Pkt. (dry) Good Seasons Italian Dressing (THE 11 herbs and spices!)
1 Envelope Lipton (or other brand) Tomato Cup of Soup
2 eggs, well beaten
2/3 cup milk
Vegetable oil to cover bottom of your skillet; about 1/2 inch deep.

1. Combine eggs and milk. Set aside.
2. Combine flour with the Italian dressing and soup mix.
3. Dip chicken pieces in milk-egg mixture and roll them in the
flour-seasoning mixture. Repeat procedure.
4. Fry pieces over medium heat for 25 to 30 minutes, turning often.
5. Remove from fire. Drain and serve.
תרגום בבקשה
02/08/2008 | 23:34
9
60
תוכלי לתרגם את המתכון?
תודה לך!
קנטאקי פרייד צ'יקן
02/08/2008 | 23:49
8
123
המצרכים:

1 עוף מחולק לחתיכות (אפשר גם להכין רק שוקיים (פולקע) או ירכיים - משהו כמו 8-10 חתיכות)
1/2 1 כוסות קמח רגיל
בערך כף תערובת עשבי תיבול איטלקית - (אני אומרת שאפשר גם פשוט תבלינים יבשים - אורגנו, טימין וכיו"ב או תערובת פרובאנס. יש להשיג בסופרים הגדולים במדפי התבלינים, בצנצנות כאלה עם מטחנה)
שקית של אבקת מרק עגבניות "נמס בכוס" (בלי המים, רק האבקה)
2 ביצים טרופות היטב
2/3 כוס חלב (או תחליף חלב של ריצ' או מרק עוף מוכן)
שמן קנולה או תירס לטיגון חצי עמוק (בערך 2 ס"מ עומק בסיר לטיגון)

אופן ההכנה:

1. לערבב יחד חלב וביצים טרופות.
2. לערבב את הקמח עם התבלינים היבשים ואבקת מרק העגבניות.
3. לטבול את חלקי העוף בתערובת החלב והביצים, ולגלגל בתערובת הקמח עד שהנתחים מצופים היטב. לטבול שוב בביצה ובקמח (ציפוי כפול).
4. לטגן את חלקי העוף למשך 25-30 דקות על אש בינונית, תוך כדי שמסובבים והופכים את העוף כל כמה דקות, שהוא יושחם ויטוגן מכל הכיוונים באופן שווה. (אפשר גם לטגן בשמן עמוק לגמרי, אבל אז השמן צריך להיות באמת לא חם מדיי כדי שהעוף יספיק להיטגן לפני שהציפוי נשרף).
5. להספיג ולנקז שמן עודף ולהגיש.
איך עושים שהציפוי לא ייפול?
03/08/2008 | 00:21
3
29
זה תמיד קורה לי, לא יודעת למה
זה התפקיד של הביצה...
03/08/2008 | 16:03
2
26
האמת שבשניצלים רגילים אני טובלת קודם בקמח, אח"כ בביצה ואח"כ בפירורי לחם, ודווקא זה שיש קמח ואז ביצה יוצר "דבק" יותר טוב בין הציפוי לעוף.

אולי גם פה, לקמח קודם את חלקי העוף, ואז לטבול בביצה ושוב בקמח המתובל ושוב בביצה ושוב בקמח. זה יהיה כמעט ציפוי משולש אבל נראה לי שככה הוא לא ייפול מהעוף (למען האמת ב KFC הוא כן נופל מהעוף ברגע שנותנים ביס).
אני אנסה את זה
03/08/2008 | 16:07
1
11
לא חשבתי על הרעיון, צריך להסיר את העור?
לא חובה, תלוי מה את אוהבת
03/08/2008 | 16:13
11
אלפי תודות - ושאלה
03/08/2008 | 07:14
3
15

במתכון שמצורף בסניפים כתוב שהבשר מושרה במרינדה במשך המון זמן.
זה לא מופיע במתכון שלך - אז מה הנכון ?
אם יש מתכון שמופיע בסניפי KFC אז הוא הנכון
03/08/2008 | 15:59
1
32
אמרתי מלכתחילה שהמתכון הזה אמור להיות המקורי אבל אני לא יודעת בוודאות שהוא אכן ה-מקורי.
הם לא נותנים מתכון אלא רק
04/08/2008 | 09:42
18
מהללים את תהליך ההכנה המסובך של העוף, וטוענים שחלק מהעניין הוא השריה ארוכה.
ההשרייה היא בחלב או ברוויון
03/08/2008 | 16:27
16
אני מכינה ויוצר לי די דומה!
02/08/2008 | 23:35
6
42
קודם כל מבשלת את העוף במים (בסיר לחץ 5 דקות)
מכינה בד"כ עם כנפיים.

לאחר הבישול משרה ברוטב צ'ילי חריף (אפשר מתוק אם לא רוצים חריף) מלח, פלפל ופפריקה מתוקה.

אח"כ כמו שניצל: ביצה, פירורי לחם ולטגן.

חשבתי בפעם הבאה להוסיף קמח לפירורי הלחם או לטבול בקמח אחרי הביצה כדי שייצא יותר קרוב (עדיין לא יצא לי לנסות)

יוצא לי מאוד מאוד קרוב ומאוד טעים.

אני יודעת שיש מתכון עם רויון, ניסיתי ויצא לי מאוד מגעיל!

בהצלחה.
יוצר = כמובן יוצא!
02/08/2008 | 23:36
9
אני הייתי מכינה עם ביצה וקמח תפוחי אדמה
02/08/2008 | 23:48
4
10
היה יוצא  מאוד דומה----ממליצה
רק העיניין של הצ'ילי חדש לי, ונראה לי מעניין עוד יותר
תודה
חייבת להוסיף
03/08/2008 | 09:03
14
שמצאתי בחנות תבלינים ליד הבית באורח לא צפוי (לפחות אני לא נתקלתי בזה בעבר) שקית ענקית של פירורי פנקו
(בכלל ביום חמישי חזרתי משם עם שקית מכל חלקי העולם כלומר פנקו יפני תמרים מירדן לרול התמרים שהכנתי, חבילת טורטיות מקסיקניות וקמח מלא לעוגיות הסוכר מישראל.. היתה שקית עם כתוביות ומדבקות מכל העולם:))
ואזזזזז.....
נתחי חזה עוף או גם חלקי עוף שמחו להיות מושרים בביצה ומצופים בפנקו הזה ולמחבת
וזה נתן לנו אחלה ארוחה בשבת היה ככ טעים השניצלים המצופים האלה... לא צריך יותר.
איך מכינים עם קמח תפו"א?
03/08/2008 | 20:41
2
7




לאחר ההשרייה בצ'ילי מתוק
03/08/2008 | 20:51
1
13
תתבלי בביצה ואחר-כך בקמח תפו"א ותזרקי לשמן
יוצא מאוד בהיר ומעדן!!!!!!!!!!!
ינוסה
04/08/2008 | 00:13
2
מישהו יודע איך מכינים את עוף החריף שלהם
03/08/2008 | 20:44
11
למיטב זכרוני (מלפני כמה שנים טובות) העוף החריף לא מצופה פירורים אלא בציפוי אחר, דק יותר ובהיר.
שוב חוזרת לחברה ,אחרת הפעם
04/08/2008 | 01:19
1
17
היא עושה את ההשריה ברוטב צ'לי מתוק (בגלל הילדים)
אח"כ טובלת בקמח אח"כ ביצה עם מעט מלח ושום ואח"כ בפירורי לחם
השינוי שלה ע"מ שיהיה דיאטתטי - לתנור לאפיה.
יוצא לה קריספי וטעים.
את האמת לא טעמתי את העוף שאת מדברת עליו.
אבל בגלל רעיון שהתנור עובד ולא שמן שמשמין קרץ לי...
יכול להיות שיצא טוב כמו שעושים ציפ'ס בתנור ולא בטיגון ויוצא אותו דבר טעים יאמי....
והכי חשוב ללא קלוריות מיותרות
ולי הכי הכי חשוב- לא צריך לעבוד עוד שעתיים לניקיון השמן

ה' עבודה שחורה ההיתי עובדת למרות שההיתי עושה את זה הכי נקי,
רק ההרגשה של השמן -טיגון הספיק לי
אין פלא שהתיאשתי ואצלי כבר מינמום טיגון.
גם אמא שלי עושה ככה
04/08/2008 | 09:06
8
בהתחלה היא טובלת בביצה אחר כך בפרורי לחם מתובלים.
ואז בתנור עם נייר כסף ואחרי כמה זמן להוריד אותו עד שנהייה קריספי.
בקיצור אצלנו מאוד אוהבים ואין ספק שזאת הצלחה.
אהה
ובלי העור
ב-KFC אמיתי משרים את חלקי העוף ברוויון
04/08/2008 | 15:36
2
23
למשך כמה שעות, אח"כ טובלים בקמח מטובל, וישר לשמן עמוק.
לא הבנתי למה כתוב בתפריט שזה מושרה במרינדה
04/08/2008 | 16:15
1
15
ברגע שזה מושרה במשהו הרי שזה במרינדה
04/08/2008 | 16:42
14
לכן לצורך הנושא ישנם שני סוגים של משרה/מרינדה יבשה ורטובה:

המרינדה היבשה כמורכבת  אך ורק לתבלינים יבשים שעוטפים את הבשר למשך החל משעה קלה ועד למספר שעות רב יותר.

המרינדה הרטובה מתייחסת לנוזל משרה כלשהוא זה יכול להיות נוזל שתובל בכל מיני תבלינים, נוזל שמורכב ממספר שונה של נוזלים וממרחים ויכול להיות נוזל מסוג אחד בלבד - כמו במקרה שלנו כאן - רוויון.
הודעות אחרונות
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
08:21 | 26.08.15 אורחים בפורום
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
22:45 | 25.08.15 רוני1955
17:07 | 25.08.15 DGHM
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
14:01 | 24.08.15 אור האמונה
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ