לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

(או שלא...) גריל גז - זקוקה לעצתכם

01/08/08 14:56
שלום לכולם.

בעוד כחודש אנחנו עוברים לדירת פנטהאוז וחשבנו לקנות גריל גז.

מה צריך לבדוק לפני שקונים?
למה לשים לב?
על מה לא להתפשר?
מה מומלץ, ולמה לא להתקרב?
האם צריך גם אבנים (גחלים) לגריל כזה?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.
התחלתי שוב ב 2/5/12 והיום אני 16.3 ק"ג פחות.

"אם אתה יכול לחלום על זה - אתה יכול לעשות את זה ." (וולט דיסני).

בקרו אותי בבלוג שלי.
http://blog.tapuz.co.il/insulin
(או שלא...) גריל גז - זקוקה לעצתכם
<< ההודעה הנוכחית
01/08/2008 | 14:56
9
188
שלום לכולם.

בעוד כחודש אנחנו עוברים לדירת פנטהאוז וחשבנו לקנות גריל גז.

מה צריך לבדוק לפני שקונים?
למה לשים לב?
על מה לא להתפשר?
מה מומלץ, ולמה לא להתקרב?
האם צריך גם אבנים (גחלים) לגריל כזה?

אשמח לשמוע מנסיונכם.

תודה.
ממליצה לך להיכנס לפורום קרניבורים ישמחו לעזור
01/08/2008 | 16:50
60



  יש שם ממש מומחי בשר.
נראה לי שכמעט כולם הם
02/08/2008 | 13:21
3
63
פחות או יותר באותה רמה.

כשאתם קונים אז קחי כבר את הגריל של 4 להבות בחלקו יש פלטה שטוחה או מחורצת ובשני פסים. הגריל שאני רכשתי בזמנו הוא אוסטרלי.  
ישנם גרילים שיש בהם אפשרות למוט מסתובב שאפשר להשחיל עליו עופות או נתחים גדולים. בגריל שאני רכשתי בזמנו זה לא היה והיום אני די מצטערת שלא שמתי לב לזאת.

לגריל שעומד בחוץ בחורף ללא הגנה מתאימה יש נטייה להחליד גם בפנים הפתרון שלי היה שחוץ מהכיסוי הרגיל שקניתי אני מניחה בחורף על הגריל ברזנט שאינו חדיר למים מספיק גדול בכדי לכסות את חלקו העליון של הגריל ומעליו אני שמה את הכיסוי הרגיל ובצורה כזו אני מצליחה לשמור.
ראיתי גם שבחלק מהם מצוין
02/08/2008 | 14:29
2
54
כמה BTU הם.
מה זה אומר לגבי?
מה לחפש?
אין לי שמץ' תשאלי בחנות עצמה
02/08/2008 | 14:38
32
BTU=British Thermal Unit
02/08/2008 | 19:58
42
יחידה לביטוי עוצמת החום/קור שמכשיר מפיק. מזגן, תנור, גריליה וכו',
כמה שיותר, יותר יעיל. כמובן שיש לקחת בחשבון את שטח פני הגריליה.
גריליה בעלת משטח גדול יותר עם אותו BTU כמו גריליה עם משטח קטן יותר, יפיק פחות חימום אפקטיבי.
יש שני סוגי אבנים לגרילית גז (אלו שמיועדות לעבוד עם אבן): 1. אבן לאבה; 2. אבן קרמית.
שתיהן טובות, אני אישית, פעם עם אחד, פעם עם השני, מה שיותר זמין. שתיהן מחזיקות הרבה זמן.
ברשותי גרילית גז עם אבנים. כמובן שהייתי מעדיף מנגל פחם עץ, אך לא תמיד יש זמן לכל ה"טקס".
יש דרך להתפצות בטעמים. הולכים לנגריה ומבקשים שאריות של עץ דובדבן או אגוז (לא אפריקאי) או אלון.
את החתיכות משרים במים למשך הלילה לפחות, שמים אותם בתוך תבנית אלומיניום חד-פעמית קטנה שאותה מניחים על האבנים.
לא לשים הרבה עץ ולא להרבה זמן. לומדים מהנסיון. העץ הרטוב מתחמם, מנסה להדלק (לא מצליח), אז הוא יוצר עשן.

בהצלחה ולתאבון
טעמת בשר שנצלה על גריל גז?
02/08/2008 | 14:03
3
106
לטעמי הוא חסר משמעותית את טעם עשן הפחמים.
זו אחת הסיבות שפניתי אליכם
02/08/2008 | 14:28
2
60
לפני שאני קונה.

אני חדשה בתחום.

לא טעמתי, ואין לי מושג, אבל אני סומכת עליכם.

האם יש דרך לשפר את הטעם?
מה זה האבנים בצורת גחלים שראיתי בכמה מקומות?
לא מכירה אבנים בצורת גחלים
02/08/2008 | 19:22
58
ושמעתי גם על תמצית עשן אך לא טעמתי.

התארחנו אצל חברים שמינגלו על גריל גז - וזה היה לי לא טעים משמעותית.

אבל - כל אחד והטעם שלו. החברים טוענים שלא מרגישים הבדל.
לטעמי ממש אין הבדל בטעם
02/08/2008 | 19:54
71

למעט אולי ריח השרוף אבל גם את זה את יכולה להשיג בגריל גז.  הסיפור עם אבני הפחמים הוא שהוא אמור להעניק לנו את התחושה של פחמים - לא מכירה לא ניסיתי.

דרך אגב, במסעדות רבות הגריל הוא על גז ולא פחמים.  חוץ מזה שתמיד אפשר להחזיק גם גריל פחמים "קטן" יחסית לגיבוי - למקרה שהגז נגמר וכו'.

לעיתים אני מוסיפה גם ענף או מספר ענפים של רוזמרין שמונחים להם על הגריל והם מוסיפים ארומה נהדרת.

בשר טוב לא דורש שיפור טעם - לא על גריל פחמים ובוודאי שלא על גריל גז - בשר שמיושן היטב זקוק לטיפונת של מלח כשהוא מונח כבר על האש.
מרינדות יש למכביר ולכל סוג של בשר ולכל טעם אפשר להתאים את המרינדה שלו - צריך רק להעז ולנסות.

בהצלחה
הודעות אחרונות
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
08:21 | 26.08.15 אורחים בפורום
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
22:45 | 25.08.15 רוני1955
17:07 | 25.08.15 DGHM
15:30 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
14:01 | 24.08.15 אור האמונה
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ