לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

קניתי גבינת "טוב טעם" 3% של טרה

מאת: limim
16/06/08 15:00
ואין לי רעיון מה להכין איתה.
בעיקרון, אני רוצה להכין משו טעים עבורי.
המגבלה: גם צליאקית וגם במשמר של דיאטה.

יש לכם רעיונות מה אפשר להכין עם הגבינה הזו?
אגב, יש לי עוד סוגי גבינות בבית, כך שניתן לשלב...
חיתולים ומגבונים אקולוגיים תוצרת קיבוץ עמיר

לימור 052-8370119
קניתי גבינת "טוב טעם" 3% של טרה
<< ההודעה הנוכחית
16/06/2008 | 15:00
9
1428
ואין לי רעיון מה להכין איתה.
בעיקרון, אני רוצה להכין משו טעים עבורי.
המגבלה: גם צליאקית וגם במשמר של דיאטה.

יש לכם רעיונות מה אפשר להכין עם הגבינה הזו?
אגב, יש לי עוד סוגי גבינות בבית, כך שניתן לשלב...
פשטידת תרד - סורי לא זוכרת של מי
16/06/2008 | 15:16
120
פשטידה מעולה... Tested: Excellent

2 בצלים
עלי תרד כמה שרוצים
כף שמן <חוץ מהשמן לטיגון>
3 ביצים
א. מרק בצל
1 כוס קמח תופח
2 גבינת טוב טעם
2 קוטג'
6 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לפי רצונך
מלח פלפל

ההוראות...
לטגן בשמן את הבצל עד ריכוך לוסיף את התרד הקצוץ ולטגן עד שהתרד מתרכך ומאבד מנפחו .
להעביר לקערה להוסיף את הגבינות הביצים ואת הקמח והשמן...ותבלינים.
במידה וזה דליל מדיי להוסיף עוד טיפה קמח.
לערבב היטב...
וכמובן שניתן להוסיף לתערובת פטריות אם את אוהבת...או עגבניות מיובשות קצוצות <ולהמיר את הגבינות בגבינות שמנות יותר>
פשטידה קלה טעימה ..מה צריך יותר מזה???
<להכפיל כמות לתבנית גדולה >
להכניס לתנור ולאפות עד שתופס צבע יפה בחום בינוני.
מ- ע-ו -ל-ה.

מתכון לסהרוני גבינה עם טוב טעם ,של פירגה
16/06/2008 | 15:23
3
284
לצליאק כמובן שיש  קמח  מיוחד .

בצק גבינה נימוח ועדין ,מתמוסס בפה במלית קרם גבינה נפלאה
22 עוגיות גדולות  מאד מומלצות.

המצרכים לבצק:

חבילה גבינה "טוב-טעם"

2 כוסות קמח תופח

200 גרם חמאה או מרגרינה

קורט מלח

סוכר לטעם

ללוש בצק נעים ומוסיפים במידת הצורך עוד טיפונת קמח.

לחלק ל-3 כדורים.

לרדד עלה מרובע בעזרת טיפונת קמח ולקרוץ עיגולים בגודל 10X10

מצרכים למלית:

חבילה גבינה "טוב טעם"

חבילה אינסטנט פודינג וניל (האבקה)

שמנת חמוצה (או גבינה לבנה 5% לדילול ולהתחיל לדלל עם כמות של כפית ולא יותר ולהוסיף לפי הצורך).

מלית הגבינה צריכה להיות די קשה .

להמתיק ולהוסיף צימוקים לפי הטעם.

למלא כף מהגבינה באמצע העיגול ולסגור לחצי לצורת סהרון.

לסגור ולהדק היטב אחרת הגבינה בורחת

לאפות בחום 175 עד שיקבל גוון זהוב ונוטה לחום.

הערה:
את הפודינג יש לבדוק אם זה מתאים לחולי-צליאק.
יש לבדוק אם קמח-תופח מותר לחולי-צליאק !
16/06/2008 | 15:24
2
14
בילנצ'ס עם בינת טוב טעם
16/06/2008 | 15:31
128

   לבלינצ'ס  :

2 ביצים גדולות מספר 1
קורט מלח
כוס קמח תפו"א

4 כפיות שמן קנולה
כף קמח סויה (ניתן להשיג בסניפי נטורל קייקס)
כוס חלב

1/2 כוס מיים.

אופן ההכנה :

מערבבים את כל המצרכים לבלילה אחידה.

משמנים מחבת טפלון ומכינים חביתיות.

המצרכים למילוי גבינה מתוקה  :

1 חבילת גבינת "טוב - טעם"

   1 ביצה

  1/2 גביע שמנת

1 כף גדושה סוכר

1 שקית סוכר וניל

1כף גדושה אינסטנט- פודינג וניל

כפית תמצית וניל

כפית תמצית רום

חופן צימוקים (אני לא עושה עם צימוקים)

אופן ההכנה :

מערבבים את כל המצרכים לעיסה אחידה.

שמים כפית גדושה על כל חביתיה של בלינצ'ס מקפלים ומגלגלים לקבלת בלינצ'ס.

אופים בתנור מחומם מראש ל - 150 מעלות
כ - 15 דקות בתבנית מכוסה בנייר כסף.

מגישים עם סירופ מייפל או מפזרים אבקת סוכר.
קמח תופח מכיל גלוטן ולכן אינו מתאים לחולי
16/06/2008 | 15:46
16
צליאק.

מגי
אני שוב מזכירה: אסור לי קמח ואני גם בדיאטה
16/06/2008 | 16:14
29
בכל מקרה תודה על המתכונים.
יש עוד הצעות?
אצלנו הטוב טעם הופכת לממרח
16/06/2008 | 17:12
155
2 חבילות של טוב טעם, בצל ירוק שלם קצוץ (גם החלק הלבן וגם הירוק), שמן זית ומלח עד שטעים.

אני חושבת שבפורום ציליאק יתנו יותר רעיונות, לי קשה לחשוב על דבר כי כמו שאת הוצאת קמח מהרפטואר אני הוצאתי את מוצרי החלב ניגר, ולכן פחות יצירתית איתם.
יכולה לחשוב רק על לביבות ועוגת גבינה.

אבל אולי, פרוסות חציל/ קישואים מאורכות בתנור (עם טיפה שמן), שאפשר להפוך אותן לגלילות גבינה ועגבניות מיובשות?
גם מתאים למגבלות שלך (הירקות בתנור עם מעט מאד שמן זית והגבינה עם מעט אחוזים ואין קמח) וגם תרגישי שהשקעת בעצמך.

נראה לי שאני אעשה את זה, מחכים לי קישואים וחציל במקרר כבר שבוע.

מקווה שזה עזר בדרך כלשהי.
פשטידת תרד שלי
16/06/2008 | 19:21
1
115
אין לי ממש מתכון קבוע ומסודר, אבל כמעט תמיד יש אחת כזו במקרר, גם עכשיו (אם היה כח הייתי מצלמת).

מכינה בלילה מגבינות שיש בבית, טוב טעם כדאי לערבב עם גבינה רכה יותר (לבנה, קוטג') ולהוסיף קצת בולגרית לטעם (לא יותר מדי) או פטה (שתיהן 5% כמובן). להוסיף שתי ביצים, לתבל בטימין ואורגנו.
**אם את רוצה פשטידה יותר עבה ומשביעה כדאי להוסיף 3 או 4 כפות של קמח שמותר לך (אורז?)  אבל בהחלט אפשר בלי (אני כמעט תמיד מכינה בלי כי אני מתקמצנת על הקלוריות )
להוסיף לבלילה חבילת תרד טרי (בלי לטגן/ לאדות/ לעשות פעלולים קודם), לערבב היטב ולתבנית.
** אם את רוצה ומתאים לך לדיאטה, כדא לגרר מעל פרוסה אחת של גבינה צהובה (כשאני חושבת על זה אפשר גם
9%, נניח), רצוי במגררת דקה כך שאפשר יהייה לכסות את כ-ל השטח בפרוסה מגוררת אחת (קמצנות קלוריות, כבר הזכרתי?).
ולתנור עד שמשחים (אצלי כ-45 דקות או יותר, תלוי בגודל הפשטידה).
לפעמים קורה שבסוף הבישול נקווים מעט נוזלים בשוליים- להתעלם מהם, הם נספגים בחזרה.

בתאבון :)
ואגב-אפשר גם עלי תרד, ואפילו עלי בייבי...
16/06/2008 | 19:30
38
הודעות אחרונות
22:18 | 30.08.15 אור האמונה
11:41 | 29.08.15 אורחים בפורום
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ