לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

חצילים קטנים

14/06/08 11:20
אפשר בבקשה רעיונות מה עושים עם חצילים קטנים?
חמוצים או בישול כל רעיון יתקבל בברכה


תודה  
 
תגיות:
חצילים קטנים
<< ההודעה הנוכחית
14/06/08 11:20
219צפיות
אפשר בבקשה רעיונות מה עושים עם חצילים קטנים?
חמוצים או בישול כל רעיון יתקבל בברכה


תודה  
º
ריבה!!!!!
14/06/08 13:24
12צפיות
KOKI תודה
14/06/08 15:38
9צפיות
אפשר עוד רעיונות ?

אוליי מתכון לחציל כבוש ?



תודה  
ממליצה לך לפנות לבלוביי היא אלופת החמוצים
14/06/08 16:05
12צפיות
את יכולה גם לקלות אותם חצויים בתנור ומעל לשים פרומעז / עגבניות מיובשות  
יאמי יאמיייי
נראה לי שאנחנו באותה בעייה
14/06/08 15:52
11צפיות

קניתי לי אתמול איזו כמות נכבדה של חצילונים ואני שוברת את הראש מה לעשות איתה.

בעבר עשיתי ריבה - עדיין יש לי לפחות שתי צנצנות במקרר.

עשיתי גם בעבר חצילונים כבושים - שהיו ממולאים באגוזים וכו' - מתכון ערבי - לא אהבתי במיוחד.

בקיצור, חיפשתי וחיפשתי מתכונים ברשת ויש אי אלו כאלה כשמחפשים בגוגל.  בכל מקרה, אני חושבת שאכניס אותם לתנור חצויים לקלייה ולאחר מכן אגיש אותם בעודם חמים עם רוטב טחינה יצוק מלמעלה  וחשבתי שאפשר אולי לנסות וליצוק עליהם גם יוגורט - אבל אני לא בטוחה - חושבת שאולי אנסה על חצילון אחד ונראה .

דרך אגב, אפשר גם למלא אותם בבשר טחון ולעשות משהו כמו מוסקה - להמשיך לבשל אותם או לאפות ברוטב עגבניות ומעליהם אולי גבינה צהובה אם אינך שומרת כשרות.
רעיון..
14/06/08 18:10
17צפיות
סבתי ההונגריה נוהגת לכבוש את החצילים כך:
ראשית יש לבשל את החצילים במי מלח,  משהו כמו חצי שעה עד שהם מתרככים מעט.
בינתייים במג'מיקס לקצוץ המון שובהצלחהם והמון פלפל חריף מלח ופלפל.
לאחר שהחצילים מוכנים לחצות כל אחד לאורך למלא מעט מהעיסה(שום ופלפל חריף)
ולסדר בצנצנת.
להכין תמיסה של מים חומץ מעט סוכר, עלי דפנה, ופלפל אנגלי, לשפוך על החצילים ולהעמיד במקרר ליומיים שלושה..
יוצא מצויין!
בהצלחה
כתבתי כמה מתכונים לריבה ולכבושים מחצילונים
14/06/08 21:05
26צפיות


כדאי להכנס למנוע החיפוש של הפורום -

מעל רשימת ההודעות יש  "חיפוש בפורום" ולידו "מתקדם"

לוחצים על מתקדם - עוברים אח"כ לחיפוש הישן (והטוב)

מקלידים את השם שלי בשם המשתמש Rebeccan

לוחצים על תמונה מצורפת, רושמים חצילונים בנושא וגם בתוכן

תקבלו מתכונים לריבה וגם לחצילונים כבושים נהדרים ומומלצים.





למלא
14/06/08 23:39
19צפיות
אם הכוונה לחצילים הקטנים ולא הקטנים-קטנים.
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>

FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום