בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

טירמיסו של קארין גורן

08/06/08 10:13
בוקר טוב,

יש לי את הספר ששת מתוקים של קארין גורן ויש בו מתכון לטירמיסו הזה אך 12 מנות זה המון בשבילנו..
האם ניתן להכין חצי כמות פשוט על ידי חלוקה לשתיים של כל המרכיבים?

ושאלה נוספת-
ראיתי שיש מתכונים לטירמיסו ללא ביצים, האם הוא יוצא במרקם דומה או שעדיף להיצמד למתכון המקורי כדי לקבל את הטעם האלוהי של הקינוח?
 
טירמיסו של קארין גורן
<< ההודעה הנוכחית
08/06/08 10:13
1905צפיות
º
מישהו.. אולי?
08/06/08 14:58
15צפיות
אפשר לחלק בשניים
08/06/08 19:58
21צפיות
טיראמיסו ללא ביצים יהיה טעים
08/06/08 20:08
35צפיות
כעיקרון במקום הביצים בטירמיסו
08/06/08 22:47
30צפיות
תודה לכולכם
09/06/08 20:41
10צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix