לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

המתכון של עוגת טורט תפוזים של קרין גורן

מאת: KmoRakefet
21/05/08 20:36
האם יש להרטיב אותה בסירופ ואם כן איך אבקת הסוכר לא נרטבת אח"כ ?
כמה ימים לפני האירוע כדאי להכין אותה ?

תודה
http://kmorakefet.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/kmo-rakefet/

המתכון של עוגת טורט תפוזים של קרין גורן
<< ההודעה הנוכחית
21/05/2008 | 20:36
10
2002
האם יש להרטיב אותה בסירופ ואם כן איך אבקת הסוכר לא נרטבת אח"כ ?
כמה ימים לפני האירוע כדאי להכין אותה ?

תודה
ממליצה לך לקחת את המתכון של דרומית מפה
21/05/2008 | 21:21
9
86
הוא הכי בעולם .

ורק לידיעה אם רוצים שאבקת סוכר תחזיק מעמד מערבבים עם כף קורנפלור
רמז ? לא מצאתי ? האם השם שלה "דרומית מפה"?
21/05/2008 | 21:50
8
20
איזו עוגה זאת.
דרומית1 או דרומית 1 - זה הכינוי
21/05/2008 | 21:51
7
23
החיפוש לא מעלה את זה או את השני
21/05/2008 | 21:58
6
9
עוגת תפוזים של ד ר ו מ י ת 1
21/05/2008 | 22:06
4
103
מאת: ו י ק י 3ו   19/01/06 | 18:14


מתכון: עוגת תפוזים אוורירית וטעימה / דרומית 1

רכיבים:
6 ביצים מופרדות מס' 2 (או 5  ביצים מס' 1)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן קנולה
3/4  כוס מיץ תפוזים סחוט  טרי
קליפה מגוררת מתפוז שלם ומלימון שלם
2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
1) מערבבים במיקסר את החלמונים עם 1/2  כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס שמן, 3/4 כוס מיץ תפוזים וקליפת התפוז והלימון המגוררת.

2)  מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח התופח.

3)  מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף קשה ומקפלים לתוך התערובת .

אופים בתבנית עגולה מס' 26 או בתבנית קוגלהוף גבוהה (עם ארובה)(מרוחה בחמאה ומקומחת) בחום 180מעלות בערך 40 דקות.(כך זה בתנור שלי, כדאי לבדוק עם קיסם אם  העוגה מוכנה...).  העוגה יוצאת גבוהה מאד.


מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת 1



העתקנו אחת מהשניה?
21/05/2008 | 22:08
2
15
ציקס כדברינו בעבר..
21/05/2008 | 22:11
1
10
??? לא זוכרת, היה עבר?
21/05/2008 | 22:18
7
תודה רבה. זה לא מאוד דומה למתכון של קרין ?
22/05/2008 | 09:34
11
בכל מקרה עד שקיבלתי את תשובותיכן. העוגה של קרין כבר הייתה בעשייה. אבל לפעם הבאה תודה
עוגת תפוזים של דרומית 1
21/05/2008 | 22:07
60
מזל שהדפסתי בזמנו, כך הצלחתי למצוא (לפי מספר ההודעה).

המתכון ויש גם קישור.

עוגת תפוזים - העוגה הכי חורפית...

מאת: ד ר ו מ י ת 1ו   16/01/06 | 19:47





מתכון: עוגת תפוזים אוורירית וטעימה

רכיבים:
6 ביצים מופרדות מס' 2 (או 5  ביצים מס' 1)
כוס וחצי סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן קנולה
3/4  כוס מיץ תפוזים סחוט  טרי
קליפה מגוררת מתפוז שלם ומלימון שלם
2 כוסות קמח תופח

אופן הכנה:
1) מערבבים במיקסר את החלמונים עם 1/2  כוס סוכר, 2 שקיות סוכר וניל, 1/2 כוס שמן, 3/4 כוס מיץ תפוזים וקליפת התפוז והלימון המגוררת.

2)  מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח התופח.

3)  מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר לקצף קשה ומקפלים לתוך התערובת .

אופים בתבנית עגולה מס' 26 או בתבנית קוגלהוף גבוהה (עם ארובה)(מרוחה בחמאה ומקומחת) בחום 180מעלות בערך 40 דקות.(כך זה בתנור שלי, כדאי לבדוק עם קיסם אם  העוגה מוכנה...).  העוגה יוצאת גבוהה מאד.


מקור המתכון:
ד ר ו מ י ת 1


בהצלחה!

רעיה
הודעות אחרונות
17:12 | 04.09.15 אורחים בפורום
09:15 | 04.09.15 ybo4
23:43 | 03.09.15 MOVEREP
19:55 | 03.09.15 Robin Sparkles
19:05 | 03.09.15 עידן רחל
15:41 | 03.09.15 Manutd21
14:54 | 03.09.15 דאלי עיצובים
13:03 | 03.09.15 אורחים בפורום
09:50 | 03.09.15 Maldini Girl
11:37 | 02.09.15 עדנה39
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ