לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

מחפש מתכון לסחוג ירוק אמיתי

מאת: geva
24/04/08 21:47
כזה שמלא בכוסברה ופטרוזיליה- ירור ירוק- לא כמו הקנוים שנראים חצי חומים.
שיהיה ירוק- ירוק- ירוק....

תודה.
גבע.
תגיות:
מחפש מתכון לסחוג ירוק אמיתי
<< ההודעה הנוכחית
24/04/2008 | 21:47
9
1527
כזה שמלא בכוסברה ופטרוזיליה- ירור ירוק- לא כמו הקנוים שנראים חצי חומים.
שיהיה ירוק- ירוק- ירוק....

תודה.
גבע.
זה נראה ככה-
24/04/2008 | 21:54
5
258
זה נראה ככה-
ככה אני עושה
24/04/2008 | 22:07
1
288
כוסברא טרי
ירוקים חריפים
שיני שום קלופות
מלח ושמן

אני מעדיפה לטחון מטחנת בשר, אבל אם אין אפשר גם במג'ימקס
(זהירות על הידיים עיניים ומקומות שורפים..)
יש לך מתכון?
24/04/2008 | 22:12
146
מצאתי 2- מאיזה יצא לי ירוק ירוק ירוק(!)?

1.

החומרים הדרושים:
15 פלפלים ירוקים חריפים ללא העוקצים
2 זרי כוסברה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה הל
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
שיניים קלופות מראש שום אחד

2.

הכמויות לצנצנת קטנה)
צרור כוסברה טרי (בערך כוס אחת כשהירק קצוץ)
חמישה פלפלים ירוקים חריפים
3-4 שיני שום גדולות
1/3 כפית כמון
1/4 כפית מלח
3 כפות מים
2 כפות שמן
ככה אני עושה
24/04/2008 | 22:09
1
183
כוסברא טרי
ירוקים חריפים
שיני שום קלופות
מלח ושמן

אני מעדיפה לטחון מטחנת בשר, אבל אם אין אפשר גם במג'ימקס
(זהירות על הידיים עיניים ומקומות שורפים..)
וכמה זמן זה נשאר במקרר? כי עדיין,זה טרי
25/04/2008 | 10:25
88
אופס, זה הסחוג מהבלוג שלי, תמונה שלי
25/04/2008 | 08:28
134
שצילמתי, לאחר כל שלבי ההכנה

כל ההוראות נמצאות באותו המקום.

חנית.

סחוג לבקשתך
24/04/2008 | 22:14
1
208
מתכון: סחוג

רכיבים:
6-8 פלפלים יבשים חריפים
5 תרמילי הל
1 כף כמון
1 צרור כוסברה טרייה
5 שיני שום קלופות
כפית מלח

אופן הכנה:
שמים את כל החומרים במעבד מזון ומרסקים למחית גסה. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר

מקור המתכון:
דרך האוכל עם אהרוני וגברי

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
תודה רבה....
24/04/2008 | 22:19
34
סחוג עסיסי של הנסיכה Rebeccan
25/04/2008 | 07:57
179
סחוג ירוק Rebeccan

מאת: Rebeccan   04/04/05 | 22:39

הנה מתכון שתמיד מצליח - וטעים שגעון
אני מכינה כמות גדולה - מקפיאה חלק, מחלקת לשכנים וחברים  
צריך ומומלץ לעבוד עם כפפה אחת לפחות

חומרים
חצי קילו פלפלים ירוקים - חוצה ומסלקת את הגרעינים ואת העורקים הלבנים.
צרור שמנמן של כוסברה שטופה, עלים וגבעולים גם יחד
ראש גדול של שום - ואפשר גם יותר אם אוהבים
4-6 תרמילים טחונים של הל - בערך כפית, אפשר יותר אם אוהבים
זרעים טחונים של כוסברה - אפשר, לא חובה
1 כף מחוקה מלח גס (תמיד אפשר להוסיף אח"כ)
3-4 כפות שמן זית
כמה עלים של ריחן טרי, ואפשר גם עלים צעירים של כרשה (זן פרסי)

הכנה
במעבד מזון (נא לשים לב לסדר הכנסת המוצרים למעבד):
כוסברה, שום, פלפלים - מתחילים לטחון. בכוסברה יש מעט מים, אז זה יעבוד. אח"כ מוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, תבלינים אחרים - טוחנים. מדי פעם צריך לפתוח מכסה כדי לערבב את החלק שלא נטחן ומטפס למעלה.
את המרקם - לפי מה שאוהבים, רצוי לטחון היטב.

אגב - חשוב מאוד
הטעם חריף מאוד מיד בהכנה - ונרגע קצת לאחר כמה שעות, אז לא למהר להוסיף פלפל מתוק או משהו אחר.


הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ