לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים

מאת: clcl
11/04/08 03:30
קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים - justs
*קצפיות עם קוקוס

רכיבים:
4 חלבונים
¾ כוס סוכר
2 כוסות (150 גרם) קוקוס טחון
2 כפות קמח תפוחי-אדמה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד.
לערבב את הקוקוס וקמח התפו"א ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20 דקות עד שישחימו מעט מאוד.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות:

מקור המתכון: עצמי


*קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים

רכיבים:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
כף מיץ לימון
200 גרם בוטנים
100 גרם שקדים או אגוזים טחונים
4 כפות קמח מצה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד, להוסיף את מיץ הלימון בתחילת ההקצפה.
לערבב את הבוטנים והשקדים עם קמח המצה ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת בקוטר רחב וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20-25 דקות עד שישחימו מעט מאוד. העוגיות משתטחות מעט בזמן האפיה.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות: אפשר להחליף בוטנים בשקדים או באגוזים או לגוון ביחסים ביניהם.

מקור המתכון: עצמי

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מאז שהלכת אבא
זה כבר לא אותו דבר
אני מתגעגעת אבא
          
     
http://chanalepaintings.blogspot.com/
מחפשת מתכון ל"נשיקות" קוקוס
10/04/2008 | 21:35
12
1204
הופיע כאן מתכון לפני מספר ימים ואני לא מוצאת אותו.
אם אני לא טועה כלל רק קוקוס, סוכר וביצים.
נראה כמו עוגיות נשיקות כאלו.

אפשר עזרה בבקשה ?
קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים
<< ההודעה הנוכחית
11/04/2008 | 03:30
585
קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים - justs
*קצפיות עם קוקוס

רכיבים:
4 חלבונים
¾ כוס סוכר
2 כוסות (150 גרם) קוקוס טחון
2 כפות קמח תפוחי-אדמה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד.
לערבב את הקוקוס וקמח התפו"א ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20 דקות עד שישחימו מעט מאוד.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות:

מקור המתכון: עצמי


*קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים

רכיבים:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
כף מיץ לימון
200 גרם בוטנים
100 גרם שקדים או אגוזים טחונים
4 כפות קמח מצה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד, להוסיף את מיץ הלימון בתחילת ההקצפה.
לערבב את הבוטנים והשקדים עם קמח המצה ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת בקוטר רחב וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20-25 דקות עד שישחימו מעט מאוד. העוגיות משתטחות מעט בזמן האפיה.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות: אפשר להחליף בוטנים בשקדים או באגוזים או לגוון ביחסים ביניהם.

מקור המתכון: עצמי

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

קצפיות קוקוס
11/04/2008 | 03:32
1219
קצפיות קוקוס

4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 כוסות קוקוס
עטרות נייר
סוכריות צבעוניות לקישוט

להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב מאוד.
להוסיף את הקוקוס ולערבב עד לתערובת אחידה .
להזליף לעטרות נייר
לזרות מעל סוכריות צבעוניות
לאפות בחום של 140-150 מעלות עד שהן מתקשות ומזהיבות מעט.


מקור - רבקה לוי מלול
עוגיות מרנג קוקוס- שתמיד מצליחות/ wan
11/04/2008 | 03:35
1
220
עוגיות מרנג קוקוס- שתמיד מצליחות

מאת: wanו   22/04/03 | 09:05

מצרכים:

1 כוס חלבון ביצה

שתיים ורבע כוסות סוכר עדין

3 כוסות פתיתי קוקוס

הכנה:

בסיר נירוסטה לערבב חלבונים וסוכר, להניח מבודד מתחת לסיר כדי לא להרתיח .

לערבב עד שהסוכר נמס. לא להקציף, רק לערבב, עד שהכל מקבל גוון נוזלי וושקוף.להזהר לא לבשל יותר מדי(ככה אמא מבירה)

להכניס הכל לקערת הקצפה של מיקסר ולהקציף במהירות חזקה מאד, כ- 15-20 דקות.
עד שהקצף נוקשה מאד.
להוסיף קוקוס בעדינות עד שנבלע. להוסיף ידנית.
להכניס הכל למזלף עם צנטר מתאים לעוגיות.
על נייר פרגמנט להזליף עיגול שטוח קודם ולאט לעלות בשלושה שלבים עד שמקבלים צורה של פרח.
לאפות בחום של 120 מעלות בלי חימום מראש. עד שהעוגיות מתייבשות.

הצלחה מובטחת.

מקור : מילה במילה כמו שאמא הסבירה
        אמא של WAN


תודה על המתכונים
11/04/2008 | 09:18
16
עוגיות קוקוס אננס קרות- ללא אפיה/wan
11/04/2008 | 03:37
1383
עוגיות קוקוס אננס קרות- ללא אפיהו wan   ו  09:35 | 22/04/03  




עוגיות קוקוס אננס קרות

מצרכים

1 קופסא טבעות אננס או חתיכות.

2 כוסות סוכר
2 כוסות קוקוס-
להפריש כוס אחת נוזלים מקופסת האננס- לא לשימוש

הכנה:

להשתמש בכל מה שיש בקופסת האננס אחרי שהיפרשנו כוס מיץ אחת.
אם יש לנו טבעות לחתוך אותן,להוסיף לסיר נירוסטה עמוק, להוסיף סוכר
להניח מבודד על להבת הגז, לבשל את התערובת על אש נמוכה אחרי שהבאנו קודם לרתיחה עדינה.
עם מועך של פירה לערבב כל הזמן ולמעוך, כשהכל נספג ומקבל גוון זהוב, ללהוסיף קוקוס לתערובת,לקרר, וליצור עיגולים ,להניח בעטרות של טראפלס,.

אם התערובת לחה מדי אפשר להוסיף עוד קוקוס עד שאפשר לעבוד עם זה ולגלגל לכדורים.
להחזיק במקרר, אך לא חובה.
גם את זה אני מכינה בכל ערב מימונה, כי קל וזמין.וניראה כמו משהו שעבדו עליו המון שעות....

מקור:מתכון שאומץ על ידי אמא מחברה לא מרוקאית.

רשמה :WAN


את בטח מתכוונת לעוגיות קוקוס של chanit
11/04/2008 | 06:43
6
95
בבקשה קישור למתכון.
כתובות אינטרנט מצורפות:
בדיוק. תודה
11/04/2008 | 09:17
9
אפשר לאפות בתבנית סיליקון של עוגיות?
11/04/2008 | 09:32
4
50
יש לי תבנית של עוגיות פירמידה קטנות
מקפיצה את שאלתי הקודמת
11/04/2008 | 14:59
14
האם אפשר לאפות בתבנית סיליקון של עוגיות?
יש לי תבנית של עוגיות פירמידה קטנות
אפשר לאפות בתבנית סיליקון של עוגיות?
11/04/2008 | 23:41
2
19
יש לי תבנית של עוגיות פירמידה קטנות
כן, בטח
12/04/2008 | 09:20
1
15
למה לא?
תודה
12/04/2008 | 19:03
6
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ