בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים

מאת: clcl
11/04/08 03:30
קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים - justs
*קצפיות עם קוקוס

רכיבים:
4 חלבונים
¾ כוס סוכר
2 כוסות (150 גרם) קוקוס טחון
2 כפות קמח תפוחי-אדמה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד.
לערבב את הקוקוס וקמח התפו"א ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20 דקות עד שישחימו מעט מאוד.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות:

מקור המתכון: עצמי


*קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים

רכיבים:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
כף מיץ לימון
200 גרם בוטנים
100 גרם שקדים או אגוזים טחונים
4 כפות קמח מצה

אופן הכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר לקצף חזק מאוד, להוסיף את מיץ הלימון בתחילת ההקצפה.
לערבב את הבוטנים והשקדים עם קמח המצה ולהוסיף בתנועות עטיפה לקצף.
להכניס לשקית זילוף עם פיה משוננת בקוטר רחב וליצור על גבי נייר אפיה בתבניות שטוחות עוגיות לא גדולות, ממוקמות במרחק מה זו מזו.
לאפות בתנור בחום בינוני נמוך 140° כ-20-25 דקות עד שישחימו מעט מאוד. העוגיות משתטחות מעט בזמן האפיה.
להוציא מהתנור (העוגיות יתקשו יותר לאחר הקירור) ולשחרר את העוגיות במרית מתכת מהנייר בעודן חמות.
לקרר לגמרי ולשמור בכלי אטום.

הערות: אפשר להחליף בוטנים בשקדים או באגוזים או לגוון ביחסים ביניהם.

מקור המתכון: עצמי

הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

 
מחפשת מתכון ל"נשיקות" קוקוס
10/04/08 21:35
1070צפיות
קצפיות עם קוקוס,קצפיות עם בוטנים/שקדים/אגוזים
<< ההודעה הנוכחית
11/04/08 03:30
356צפיות
קצפיות קוקוס
11/04/08 03:32
584צפיות
עוגיות מרנג קוקוס- שתמיד מצליחות/ wan
11/04/08 03:35
169צפיות
º
תודה על המתכונים
11/04/08 09:18
15צפיות
עוגיות קוקוס אננס קרות- ללא אפיה/wan
11/04/08 03:37
1028צפיות
את בטח מתכוונת לעוגיות קוקוס של chanit
11/04/08 06:43
74צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
בדיוק. תודה
11/04/08 09:17
6צפיות
אפשר לאפות בתבנית סיליקון של עוגיות?
11/04/08 09:32
46צפיות
מקפיצה את שאלתי הקודמת
11/04/08 14:59
11צפיות
אפשר לאפות בתבנית סיליקון של עוגיות?
11/04/08 23:41
17צפיות
כן, בטח
12/04/08 09:20
13צפיות
º
תודה
12/04/08 19:03
6צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix