לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

תקועה עם 3 גביעי קוטג'

04/04/08 21:19
שתיכף מגיעים לתפוגה שלהם(7 לאפריל)

אשמח לקבל איזה מתכון לפשטידת גבינות או פשטידת קוטג' קלה ומהירה להכנה...פשוט כואב הלב לזרוק 3 קופסאות


תודה
תגיות:
21-9-04
אמא של לירי הנסיכה הקסומה
שבחיוך שלה זורחת השמש
ובעיניים שלה יושבים הכוכבים

דרך שירייך בת,
אני אלמד שוב להקשיב לבריאה.
בפסיעותייך אצעד
בדרך אל הפלאים שבעה.
בחיוכייך בת,
בוקר חדש ללילות.
ואיתך לחיים יש סיבה

רק שמור אותי אלי מאוהבי כי משונאי אשמר בעצמי

תקועה עם 3 גביעי קוטג'
<< ההודעה הנוכחית
04/04/2008 | 21:19
9
3467
שתיכף מגיעים לתפוגה שלהם(7 לאפריל)

אשמח לקבל איזה מתכון לפשטידת גבינות או פשטידת קוטג' קלה ומהירה להכנה...פשוט כואב הלב לזרוק 3 קופסאות


תודה
עוגיות קוטג' מלוחות ופשטידת ....
04/04/2008 | 21:32
2
733
פצפוצי אורז וקוטג'.

מצרפת קישורים עוגיות קוטג' והמתכון:

מתכון שהביא אורי הבולגרי מפורום אורט.
אין כמויות מדויקות, אני מעתיקה את  מה שהוא כתב לי למייל (אחרי ששכחתי איך להכין את העוגיות הנפלאות האלה)

לעניין עוגיות הקוטג', זה היה הברקה של רגע אני לא זוכר וגם אין לי את המתכון

תנסי ככה בטוח יהיה טוב

1 קופ' קוטג'

200 גר' חמאה

2.5-3 כוסות קמח אסם

כפית מלח


לקישוט שומשום, קצח, קימל.


בהצלחה ותוספת שלי....

ככל הזכור לי - מרדדים את הבצק על ניר אפיה, מורחים בחלמון ומפזרים מעח שומשום, קצח, מלח גס כיד הדמיון הטובה.
מעבירים לתבנית חותכים למעוינים ואופים.

פשטידת קוטג' והמתכון:

פצפוצי אורז - פשטידה

מאת: rayaו   06/02/07 | 20:26

מתכון שקבלתי מחברה (מהאינטרנט).
2 קוטג'
3 ביצים
כף מרק פטריות
30 גרם מרגרינה או חמאה.

לערבב הכל ביחד

להוסיף 3 כוסות פצפוצי אורז, לשטח בתבנית ולאפות כ-10 דקות.
לפזר למעלה בצל מטוגן ולהמשיך לאפות עוד כ-10 דקות.

הכנתי פעם ויצא טעים מאוד.

בקישור יש קישור נוסף.

בהצלחה!

רעיה







לביבות בצל ירוק
04/04/2008 | 21:45
1
247
אצלי מאוד אוהבים ואורחים תמיד מתלהבים
אין לי כמויות מדויקות זה הולך ככה בערך:

גביע קוטג
חצי קופסא עד קופסא שימורי תירס
5-6 יחידות בצל ירוק קצוץ כולל הירוק
מלח ופלפל שחור
1 או 2 ביצים
חצי כוס קמח
לערבב הכל בקערה ,להתחיל עם ביצה אחת  חצי קופסא תירס וחצי כוס קמח ולהוסיף את השאר  התערובת כבדה מידי.
לחמם שמן במחבת לקחת עם כף מהתערובת ולהניח במחבת. להמתין עד  "שתופס צבע "ולהפוך.

ואת אותה התערובת אפשר להניח בתבנית  משומנת והנה לך פשטידת תירס או לקחת ירק אחר ותתקבל פשטידת ירק..
אפשר במקום הבצל ירוק בצל יבש?
05/04/2008 | 17:18
67
ואם כן אז כמה? 2-3?

ותודה לכולכם על המתכונים
לחם קוטג'
05/04/2008 | 04:42
363
של סמדר ולטר מוואלה


חומרים :

480 גרם קמח
גביע קוטג'
50 גרם אמנטל מגוררת
כף שמרית
3 ביצים
75 גרם חמאה
כפית סוכר
כפית מלח
ביצה טרופה מעורבת במעט חלב לציפוי

הכנה :
מערבבים את החומרים היבשים בקערה,מערבבים את שאר החומרים בקערה אחרת,מאחדים את התערובות,
לשים לבצק אחיד,מכסים,מתפיחים שעתיים,חובטים בבצק,שמים בתבנית מוארכת,מכסים שוב,מתפיחים עוד
שעה,מורחים בביצה הטרופה ואופים כ35 דקות בתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
סמבוסק גבינה
05/04/2008 | 04:55
267
מתכון מynet

חומרים :
לבצק :
600 גרם קמח
200 גרם מרגרינה רכה או מומסת
50 גרם שמרים טריים
100-150 מ"ל מים פושרים
3 כפות שמן
½1 כפות סוכר
2/3 כפית מלח

למלית :
¼ ק"ג קוטג'
200 גרם קצ'קבל מגוררת
100 גרם חמד מפוררת
ביצה
מלח ופלפל

לציפוי :
ביצה טרופה
שומשום

הכנה :
מערבבים את כל חומרי הבצק,לשים לבצק אחיד,מתפיחים שעה,מערבבים את כל חומרי המלית,מתקנים תיבול,מחלקים את הבצק לפיסות,מרדדים כל פיסה דק לעיגול בקוטר 6 ס"מ,מניחים כפית מהמילוי במרכז כל עיגול בצק,מקפלים לשניים,מהדקים היטב, מסדרים בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה,מורחים בביצה טרופה,מפזרים מעל שומשום,מהדקים שוב בעזרת גב כפית ואופים 10-15 דקות בתנור  שחומם מראש ל200 מעלות.
לזניה תרד ועגבניות
05/04/2008 | 04:58
107
של קלי מגר



חומרים ל6 מנות :
¼ ק"ג עלי לזניה
½ ק"ג קוטג' 5%
200 גרם עלי תרד ללא עוקצים
2 כוסות חלב
2 כוסות רוטב עגבניות
כפית שום כתוש
3 ביצים
¼ כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל

תבנית בגודל 35X25 ס"מ

הכנה :
מחממים תנור ל200 מעלות,מערבבים את הקוטג' עם 2 ביצים כוס חלב,מורחים שכבה דקה של רוטב עגבניות בבסיס התבנית, מסדרים מעל שכבת עלי לזניה,מניחים מעל שכבה דקה של עלי תרד,משטחים מעל ¼ מכמות תערובת הקוטג',יוצקים מעל 1/3 מכמות הרוטב,חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות כך שהשכבה האחרונה תהיה של עלי לזניה,מוסיפים את יתרת החלב ואת הביצה שנותרה לשארית תערובת הקוטג',טורפים היטב,יוצקים מעל עי הלזניה,עוטפים את התבנית בנייר כסף,אופים 10 דקות,מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 20 דקות עד הזהבה.
יש לי יופי של מתכון שנקרא טימבלו
05/04/2008 | 08:04
607
טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה

החומרים (ל-6 מנות):
2 גביעי גבינת קוטג' 9%
שתי ביצים
6 פרוסות חציל
1 פלפל ירוק, 1 פלפל צהוב, 1 פלפל אדום
100 גרם גבינת רוקפור
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
6 עלי בזיליקום
מלח
פלפל שחור, טחון טרי

אופן ההכנה:  
1. טורפים את הביצים עם גבינת הקוטג'
2. בכלי עגול בקוטר של כ-8 סנטימטר, שופכים שכבה בעובי של כ-1 ס"מ של עיסת הגבינה והביצה.
3. מטגנים את פרוסות החציל בשמן וסופגים א6ת השמן המיותר.
4. חותכים את הפלפלים לפרוסות ומטגנים גם אותם בשמן.
5. מניחים בכלי פרוסת חציל ועליה פרוסות פלפלים ב-3 צבעים שונים.
6. שמים מעל פרוסת גבינת רוקפור, מפזרים גבינה מגוררת, עלי בזיליקום ושכבה נוספת של תערובת הגבינה הלבנה והביצים.
7. אופים בתנור חם במשך כ-20 דקות ומגישים חם או קר.
פשטידה
05/04/2008 | 10:26
538
3 קוטג'
3 ביצים
1 שקית סנפרוסט - תרד / ברוקולי , מה שאת אוהבת
1 כף אבקת מרק
2-3 כפות של סובין / קמח / קוואקר
וזהו
כמובן שאפשר להוסיף גבינות טובות, בולגרית, צהובה, מה שאת אוהבת.
וכמובן שאפשר להוסיף בצל מטוגן ו/או פטריות אם אוהבים.
אפשר להקפיא ולהפשיר ביום פקודה
05/04/2008 | 22:45
165
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ