לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

איזה תבשיל מהיר אפשר להכין מחזה עוף

31/03/08 14:17
מנסים להימנע ממטוגנים..
יש הצעות?
 
תגיות:
איזה תבשיל מהיר אפשר להכין מחזה עוף
<< ההודעה הנוכחית
31/03/08 14:17
245צפיות
מנסים להימנע ממטוגנים..
יש הצעות?
º
לצלות על מחבת פסים או מחבת רגיל עם ממש מעט שמ
31/03/08 14:22
30צפיות
לעשות סיני מקופץ
31/03/08 14:40
21צפיות
את החזה עוף לחתוך לרצועות, להשרות במרינדה כלשהי (אני אוהבת שילוב של חרדל,לימון, רוטב סויה,מלח, פפריקה אדומה, שום, ופלפל שחור). לחתוך ירקות, שילובים של פלפלים אדומים וצהובים, קישואים, גזר, בטטות, פרחי כרובית (שבושלו קודם), רצועות של כרוב לבן, פטריות... בקיצור לא חסר. להתחיל בטיגון הירקות הקשים, להמשיך לירקות שפחות מצריכים בישול, להוסיף את החזה עוף, פלוס הרוטב של המרינדה, להקפיץ, לתקן תיבול במידת הצורך. אני מוסיפה למנה נודלס או אורז.
לשים בסיר
31/03/08 14:56
30צפיות
ולצקת מעל כף דבש כף רוטב צ`ילי כף רוטב סויה מעט שום פפריקה ופלפל שחור, כפית קפה ומעט מים רותחים, יוצא נפלא
חזה עוף על מצע בטטה
31/03/08 15:11
22צפיות
חזה עוף על מצע בטטה
חזה עוף בתנור ללא טיגון על מצע בטטה

הנה קישור לסדנא
כתובות אינטרנט מצורפות:
נא לשים את המתכון כולו ולא קישור למתכון
31/03/08 19:22
22צפיות
תודה רבה.

מגי
תודה על כל הרעיונות
31/03/08 19:35
13צפיות
אשמור אותם לפעם אחרת..
בצהריים חיפשתי משהו מהיר, ובסוף בישלתי את החזה עוף ברוטב צלי.

מוקפץ אני מכינה המון. הרעיונות החדשים נראים מעניינים, רק שאני לא מתה על בטטה.. אפשר תפו"א או משהו אחר???

הנה עוד הצעה שכבר תהיה לך....
31/03/08 21:40
38צפיות
הנה עוד הצעה שכבר תהיה לך....
חזה עוף צהוב
חומרים:
שמן  
2 שניצלים פורסים וחתוכים ל2 כל אחד
בצל אחד חתוך לקוביות
רבע חבילת פטרוזליה
כורכום
כמון
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
מים רותחים .

במחבת גבוהה, מטגנים את חזה העוף במעט שמן עד שמלבין מבחוץ ומוציאים לצלחת .
באותה מחבת מוסיפים עוד כמות שמן ומטגנים את בצל.
כשהבצל רק מתחיל להזהיב ומאבד מהקרספיות שלו , מוסיפים את התבלינים לשמן.
מוסיפים מעט מאוד פפריקה , כמון עד שממש מריחים , חצי כפית של כורכום לצביעה של שמן בגוון צהבהב , מלח ופלפל.

שימו  חשוב מאוד לערבב לעיתים קרובות את השמן, אם לא, ישרפו התבלינים.

כשהריחות עולים מחזירים את חזה העוף למחבת, מכסים בשמן על ידי בזיקה עם כף על חזה עוף ומוסיפים מים לכיסוי .
נותנים לכל העסק לרתוח ומחלישים את האש .
כשהרוטב נראה מעט סמיך מוסיפים עוד קצת מים ואת הפטרוזליה קצוצה, ממתינים עוד 10 דקות,
כתובות אינטרנט מצורפות:
במחבט
31/03/08 19:29
7צפיות
ללא שמן.
רוטב צ'ילי מתוק, רוטב סויה ותבלין "על האש".

מעדן בקלי קלות.
Flix
יבוא 4 U

חברת יבוא 4 U

רהיטים ביבוא אישי מסין לפרטים נוספים>>

FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום