לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

שווארמה תוצרת בית אבל בטעם של שווארמיה

17/02/08 21:19
יש חיה כזו????
אשמח למתכונים והמלצה על דרך ההכנה.

עינת
 
תגיות:
שווארמה תוצרת בית אבל בטעם של שווארמיה
<< ההודעה הנוכחית
17/02/08 21:19
1025צפיות
יש חיה כזו????
אשמח למתכונים והמלצה על דרך ההכנה.

עינת
מצטרפת לשאלה
17/02/08 22:38
25צפיות
יש חיה כזאת?
שוארמה מצוינת בתנאי בית
17/02/08 23:15
199צפיות
שוארמה מצוינת בתנאי בית
שווארמה

1 ק"ג שוארמה הודו נקבה.
1 כוס שמן זית
1/3 כוס אבקת קארי
2 כפות גרם מסאלה
1 כף א. מרק עוף
3 בצלים חתוכים לרצועות.
מלח, פלפל לפי טעם.
הכנה:
מכינים מרינדה מהשמ"ז והתבלינים ומכניסים את הבשר. רצוי להשרות מספר שעות/לילה קודם.
מחממים תנור ל-180-200 מע"צ, ומכניסים את הבשר והמרינדה יחד ל-45-60 דקות.
מוציאים, מקררים, ופורסים דק.
מאדים במחבת את הבצלים, מוסיפים את הבשר החתוך עם מעט מהמרינדה, מקפיצים מספר דקות א-וואלה.
להכין מראש: פיתות, סלט חתוך דק, חומוס, בירות, ולמי שאוהב, עמבה.
שחק אותה.
אני הוספתי בשלב הוספת נתחי הבשר לבצל המטוגן גם צנוברים קלויים (מוטי)
מקור: ישראל מפורום אורט
º
השווארמה לאחר הצליה בתנור
17/02/08 23:17
83צפיות
השווארמה לאחר הצליה בתנור
º
חיתוך לנתחים דקים
17/02/08 23:18
62צפיות
חיתוך לנתחים דקים
º
המון בצל פרוס לחצאי טבעות
17/02/08 23:19
47צפיות
המון בצל פרוס לחצאי טבעות
º
מטוגן עם הבצל והצנוברים
17/02/08 23:20
44צפיות
מטוגן עם הבצל והצנוברים
º
בתאבון
17/02/08 23:21
25צפיות
בתאבון
אתה איחלת- ואני קיבלתי תאבון
17/02/08 23:49
17צפיות
איך בא לי עכשיו.. הרגת אותי.
נראה  
מחר אקנה  בשר ואנסה את המתכון.
תודה
º
אפשר מנה לדרך???
18/02/08 11:52
16צפיות
Tיזה מגרה-קארי-זה התבלין ההודי? מה זה מסאלה?א
18/02/08 12:16
24צפיות
איזה טעם יש לזה?תודה
ביקשתי וגם קיבלתי
18/02/08 15:54
25צפיות
הבעל חזר עם כמעט 3 קילו...
יש לך בטוח איזה מתכון מעניין לבשר נכון

**דווקא היום בגלל מזג האויר לא הגיע דוכן התבלינים לשוק אז אין לי את ה -גרם מסאלה- מה אפשר לשים במקומו ?
º
תבלין שווארמה
18/02/08 17:24
63צפיות
תודה
18/02/08 19:30
6צפיות
והאם יש באמתחתך עוד מתכונים לשימוש בבשר ?
שאלה למוטי
18/02/08 09:58
22צפיות
בשר שווארמה הודו נקבה זה אותו בשר שמשתמשים בו לפסטרמה (חזה)?
ואתה פשוט מדהים, כל שבוע מכינה מתכונים מהבלוג המשגע שלך. תודה.
גם אני אשמח לדעת איזה בשר לקנות
18/02/08 10:33
24צפיות
בכדי להכין את הדבר המדהים הזה!
שווארמה נקבה
18/02/08 10:58
48צפיות
ראי בקישור המצורף

שווארמה הודו

גדי
לא מוטי אבל תשובה לא ממש לא חזה הודו הוא בשר
18/02/08 13:01
19צפיות
יבש מטבעו ושווארמה הודו הוא בשר עסיסי (אני מכינה ממנו גם גולאש וקציצות) נדמה לי שזה בשר הירכיים של ההודו
פשוט לבקש בסופר או מהקצב שווארמה הודו אדום נקבה זה מונח אצלהם בפרוסות די גדולות
לא נמצאת בארץ. איזה חלק זה של ההודו?
18/02/08 13:05
13צפיות
השוק?
הירך?
הקצב פה לא יבין אותי כשאגיד לו שווארמה.

תודה
º
כרעיים (של ההודו "שמנים" יותר מאשר עוף)
18/02/08 16:23
12צפיות
תודה rebeccan וגם ד"ש ממני
18/02/08 16:48
6צפיות
מוכרחה למצוא זמן לאפות את הפיתות שלך!
º
האם אפשר את אותו תהליך בטיגון במחבת?
18/02/08 10:00
15צפיות
º
גם את זה חייבת לנסות
18/02/08 10:24
17צפיות
º
אמרתי כבר לא פעם שלאיש הזה אין רחמים
18/02/08 08:34
16צפיות
אוי ואבוי אם הבן שלי רואה את זה..אמא אמרה לו
18/02/08 08:51
10צפיות
שהכי טעים זה שוארמה קנויה..:))
º
האם צריך כוס שמן? אפשר פחות או בלי ? תודה!
18/02/08 12:23
4צפיות
בקשר לשווארמה מתכון טעים וקל
18/02/08 13:09
40צפיות
רצועות של הודו נקבה
שמן זית כף
תבלין לשווארמה קונים בכל סופר
שומן כבש
מלח
פפריקה מתוקה
קורט כורכום
קורט כמון
הכנה
לתגן טיפה את שומן הכבש להוסיף את רצועות ההודו התבלינים לערבב כל הזמן
5 דקות ואוכלים שווארמה מעולה בתאבון
º
אפשר פחות שמן
18/02/08 17:26
7צפיות
רציתי לשאול מדוע זה חייב
18/02/08 16:03
18צפיות
לעבור אפייה בתנור
אין בשר דומה בטעם שמצריך רק טיגון במחבת
תהליך הצליה בתנור....
18/02/08 17:28
23צפיות
נועד להגיר את הנוזלים המיותרים שיש בנתח
הודעה חשובה לאוהבי השווארמה
18/02/08 17:19
48צפיות
אתמול בשעת ערב מאוחרת העלתי את המתכון ושכחתי לציין את הערותי למתכון של ישראל מאורט

אין צורך בכוס שמן שלמה ,גם פחות מספיק
לא השתמשתי בתבלין המסאלה אלא בתבלין שווארמה שניתן להשיג בכל מרכול והתוצאה נהדרת
בהצלחה למנסים
1/3 כוס אבקת קארי??????? לא הרבה אולי
18/02/08 20:43
25צפיות
1/3 כפית או כף
ואוו! תודה על המתכונים והעצות
18/02/08 21:38
20צפיות
מבטיחה לנסות ולחזור עם תוצאות.
Flix
יבוא 4 U

חברת יבוא 4 U

רהיטים ביבוא אישי מסין לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום