לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות

מאת: MAGIG
17/02/08 10:25
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות



1 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה שמיר
1 חבילה כוסברה
2 חבילות בצל ירוק
6-7 שיני שום קצוצות דק
3-4  פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות
כף וחצי פפריקה
כפית פלפל שחור טחון
2-3 ביצים
כף אבקת מרק (לא חייב)
כחצי כוס פירורי לחם
מלח
שמן לטיגון

לערבב את כל החומרים, ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים. הולך נהדר ליד קוסקוס.

מגי



 
אוכל סובב עולם - והפעם טוניס
17/02/08 08:59
4247צפיות
אני טוניסאית לכן כמובן חייבת להגיב
17/02/08 09:58
547צפיות
ולפני שאתחיל במתכונים, קצת על מקום הולדתה
17/02/08 10:22
285צפיות
מגי,מחכה בקוצר רוח להמשך מתכוני השרשור
17/02/08 11:02
117צפיות
תודה, יש עוד מלא מתכונים, אכניס במשך
17/02/08 11:29
109צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
<< ההודעה הנוכחית
17/02/08 10:25
5484צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
תוספת לכפיתה....
17/02/08 13:31
264צפיות
נכון, אחותי הגדולה מכינה עם חזה עוף (כמנהג
17/02/08 14:39
147צפיות
º
מגי,לתערובת הכיפתה לא מוסיפים בשר טחון ?
17/02/08 18:01
147צפיות
אור - בדרך כלל לא, אבל יש כאלו שמוסיפים חזה
17/02/08 18:13
110צפיות
אולי ארוחת קציצות-לביבות זה יהיה התחליף
18/02/08 00:23
95צפיות
מגי
18/02/08 08:04
81צפיות
לא, אין צורך בשמן עמוק, גובה של כ-1 ס"מ שמן
18/02/08 08:16
108צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
17/02/08 10:42
157צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
ניוקי טוניסאי!
17/02/08 11:17
215צפיות
º
נראה מעולה!
17/02/08 21:46
41צפיות
כעק - עוגיות פריכות
17/02/08 12:00
170צפיות
כעק - עוגיות פריכות
אולי למישהו יש מתכון לכעק שיותר דומה ללחמניות
18/02/08 08:43
49צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
17/02/08 12:08
1166צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
º
סליחה על התערבות<<חדשה התבשיל ניקרא "בקיילה"
17/02/08 14:56
113צפיות
זהו אופיו של פורום, דיון ואני שמחה שתיקנת
17/02/08 14:58
48צפיות
ואיך לא? קוסקוס
17/02/08 12:13
138צפיות
ואיך לא? קוסקוס
טירשי - סלט דלעת
17/02/08 12:15
152צפיות
טירשי - סלט דלעת
גם טירשי זה טריפוליטאי
17/02/08 19:23
77צפיות
אני חושבת שהקירבה הגאוגרפית והמסעות
17/02/08 19:30
41צפיות
מפרום
17/02/08 12:17
177צפיות
מפרום
º
מפרום זה של טריפולי>>אצל טוניסאים "בולט"
17/02/08 15:01
91צפיות
יתכן שאת צודקת, בבית אימי קראו לו מפרום
17/02/08 15:02
51צפיות
º
אכן נכון - אנחנו גם קוראים לזה "בולט"
17/02/08 19:08
55צפיות
ואצל חמותי מחשי - ומשום מה יש הבדל בטעם-מדוע?
19/02/08 09:53
59צפיות
מפרום
17/02/08 15:54
54צפיות
קרוויה אלו הם גרגירי קימל טחונים. אני מניחה
17/02/08 18:12
51צפיות
שאלת - מפרום עם במיה? מותר?
17/02/08 16:27
32צפיות
שירי - לא מכירה את התבלין הזה, אשאל את אחותי
17/02/08 18:15
35צפיות
את תפוחי האדמה מרככים ע"י המלחה
17/02/08 21:42
35צפיות
שאלת שניה לפני שאני מקלקלת את המפרום
17/02/08 16:33
50צפיות
º
אופס, יצא לי פעמיים. סליחה
17/02/08 16:33
21צפיות
חמי וחמותי טונסאים
17/02/08 16:55
67צפיות
עד כמה שאני יודעת מכשי זה משהו אחר - מכשי
17/02/08 18:17
56צפיות
הלחם ממש מיותר
19/02/08 07:12
47צפיות
המפרום/בולט האותנטי כולל בצל ולחם
19/02/08 14:40
60צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
17/02/08 12:31
154צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
ווואווו בחיים לא ראיתי ולא טעמתי כזה דבר!
18/02/08 00:31
47צפיות
השקעה עצומה אבל אכן מיוחד ושווה מאוד בעליל
18/02/08 08:17
30צפיות
מֶקְרוֹד
17/02/08 12:37
117צפיות
יאמי
17/02/08 12:49
57צפיות
 יאמי
מקרוד וגם כל השאר נראה כ"כ
17/02/08 14:18
44צפיות
שאלה למגי
17/02/08 13:03
39צפיות
בהחלט - זה ירוק כהה ולא שחור ואם תסתכלי מעט
17/02/08 13:09
52צפיות
לתבשיל קוראים פקיילה
17/02/08 16:57
52צפיות
יו-יו עוגיות טבולות בסירופ
17/02/08 13:16
91צפיות
יו-יו  עוגיות טבולות בסירופ
יווו טוניס סופסופ מדברים עליהם
17/02/08 13:36
52צפיות
º
ג'ין - יפה לא???????????.
17/02/08 13:41
19צפיות
º
חחחח נכון מאוד
17/02/08 13:44
12צפיות
כייף לי, ואני לא טוניסאית, אני מרוקאית, וגם
17/02/08 13:53
34צפיות
מגי...אני הכי אוהבת את
17/02/08 14:01
31צפיות
º
איזה כיף, נכון? הלוואי היה לי שוב
17/02/08 15:03
16צפיות
º
17/02/08 15:46
1צפיות
º
מסכימה איתך בכל , אוכל מעולה ביותר
17/02/08 14:40
14צפיות
איזה שרשור מדהים! אצלי האבא הוא טוניסאי
17/02/08 14:03
53צפיות
סיוי - תודה. מכירה וגם מכינה, שכחתי ממנו
17/02/08 14:47
29צפיות
º
מגי שכחת גם מזורה
17/02/08 14:50
31צפיות
מכירה אך לא זוכרת איך מכינים? אם את יודעת
17/02/08 15:01
21צפיות
"מזווירה" סלט גזר
17/02/08 15:07
46צפיות
º
איזה יופי
17/02/08 15:16
11צפיות
º
17/02/08 19:22
2צפיות
סלט משוויאה (בעברית - משווי = על האש)
17/02/08 19:11
68צפיות
wow מגי
17/02/08 14:06
28צפיות
מגי, אמאל'ה מה שעשית לי עכשיו
17/02/08 14:16
31צפיות
º
יאמייייייייייי כל הכבוד מגי
17/02/08 15:32
10צפיות
מקרונה בל-קנאקש (מקרוני עם פול+עדשים+חומוס)
17/02/08 15:32
235צפיות
º
קנאקש - תבשיל במיוחד לימי החורף הקרים
17/02/08 19:12
62צפיות
בנאטאז' - מעין לביבות תפוחי אדמה ממולאות
17/02/08 15:43
95צפיות
געגועי לבית הורי הטוניסאים....
17/02/08 16:19
64צפיות
בּוּלֶט - מפרום טוניסאי
17/02/08 17:34
145צפיות
בטיגון חמותי מוסיפה רסק עגבניות
19/02/08 10:01
31צפיות
פשוט מאוד....
19/02/08 12:59
28צפיות
אוי בטי, הרגת אותי עכשיו עם הזכרונות האלה
17/02/08 17:54
28צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
17/02/08 21:24
135צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
º
והפתיתים המיוחדים....
17/02/08 21:26
94צפיות
והפתיתים המיוחדים....
º
כמה אני אוהבת את החל'לם. בטי -את מכינה בעצמך?
18/02/08 08:22
31צפיות
הפתיתים..
18/02/08 10:02
45צפיות
את הפתיתים שבתמונה הכנתי בעצמי
18/02/08 14:51
30צפיות
חלאלם
19/02/08 08:26
29צפיות
º
שכחתילהוסיף ענף סלרי לתבשיל
19/02/08 13:01
12צפיות
בטי תודה, תודה, ינוסה בקרוב, איזה
18/02/08 08:20
19צפיות
עוגת בולו
17/02/08 21:33
192צפיות
עוגת בולו
עוגה נהדרת - בטי, תוכלי בבקשה להעלות את
18/02/08 08:23
82צפיות
והעוף הממולא בביצים של צאת יום כיפור
18/02/08 18:03
65צפיות
WOW, איך פתאום זוכרים את כל המאכלים
19/02/08 10:07
27צפיות
בטי בטי בם אוהבת את כולם!!! בבקשה תפרסמי
19/02/08 04:54
32צפיות
מתכון לבולו
19/02/08 11:27
145צפיות
מתכון לבולו
º
תודה רבה לך מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/02/08 16:18
13צפיות
יואוו יואוו יואוו
17/02/08 16:30
17צפיות
º
כמה שבא לי עכשיו לאכול מפרום!!!!
17/02/08 16:36
16צפיות
אין על האוכל הטונסאי
17/02/08 17:02
48צפיות
יופי של מאכלים
17/02/08 17:42
37צפיות
יו-יו-יו! איזה שורושר מדהים!
17/02/08 18:22
24צפיות
בסקוטו - עוגת טורט תוניסאית
17/02/08 19:22
100צפיות
º
אוח, כמה אני אוהבת
17/02/08 19:27
20צפיות
ועוד כמה מאכלים ...
17/02/08 19:32
68צפיות
אני כ"כ אוהבת פריקסה
17/02/08 20:20
30צפיות
איילת...
17/02/08 21:39
21צפיות
נכון, גם אני זוכרת כך שלארטישוק קוראים גנריה
18/02/08 08:25
43צפיות
טרשי גנריה=סלט ארטישוק
18/02/08 15:02
81צפיות
וואוו איילת, הזכרת לי את הדרוע....
17/02/08 21:52
40צפיות
מתכון לעוגת דרוע
19/02/08 11:44
87צפיות
אין עלייך בטי, כולו הערכה והערצה על האוכל
19/02/08 12:05
27צפיות
תודה מגי אני כולי הערצה אלייך
19/02/08 12:55
22צפיות
מנהגיים טונסאים
17/02/08 20:24
113צפיות
יאממממ איזה שרשור טעים
17/02/08 21:30
31צפיות
הרי לכם קובץ מאכלי טוניס
17/02/08 22:20
251צפיות
אליה את נפלאה, איזה יופי. שומרת לי את
18/02/08 08:26
40צפיות
וואי..וואי..איזה מאכלים..הכל מתחשק להכין
18/02/08 08:44
24צפיות
תודה רחל בשם כולנו, האוכל המדובר הוא טוניסאי
18/02/08 08:46
22צפיות
מגי - שירשור כלבבי - פשוט תענוג
18/02/08 09:08
26צפיות
º
רעיון מצויין
18/02/08 09:33
15צפיות
בבקשה, בבקשה, נראה לי שכך
18/02/08 10:15
22צפיות
º
כל הכבוד אליה
18/02/08 15:06
16צפיות
איזה רעיון נפלא לשרשור;
18/02/08 10:33
23צפיות
מגי, מה עשית לי...
18/02/08 17:24
21צפיות
תודה מגי, שהילד יהיה בריא, זה החשוב ביותר
19/02/08 08:28
14צפיות
מנהג ה"בשישה"
19/02/08 08:32
61צפיות
º
יוני, תודה על הזכרונות
19/02/08 08:34
17צפיות
ואיך אפשר בלי הבריק...?
19/02/08 12:51
101צפיות
בריק (תמונה מהרשת)
MAGIG שכנתי הטוניסאית הכינה דגים עם קוסקוס
19/02/08 15:18
94צפיות
אני בעוונותיי לא אוכלת דגים, לא מכינה ולא
19/02/08 15:46
54צפיות
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום