לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות

מאת: MAGIG
17/02/08 10:25
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות



1 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה שמיר
1 חבילה כוסברה
2 חבילות בצל ירוק
6-7 שיני שום קצוצות דק
3-4  פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות
כף וחצי פפריקה
כפית פלפל שחור טחון
2-3 ביצים
כף אבקת מרק (לא חייב)
כחצי כוס פירורי לחם
מלח
שמן לטיגון

לערבב את כל החומרים, ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים. הולך נהדר ליד קוסקוס.

מגי



 
אוכל סובב עולם - והפעם טוניס
17/02/08 08:59
3372צפיות
אני טוניסאית לכן כמובן חייבת להגיב
17/02/08 09:58
478צפיות
ולפני שאתחיל במתכונים, קצת על מקום הולדתה
17/02/08 10:22
240צפיות
מגי,מחכה בקוצר רוח להמשך מתכוני השרשור
17/02/08 11:02
105צפיות
תודה, יש עוד מלא מתכונים, אכניס במשך
17/02/08 11:29
101צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
<< ההודעה הנוכחית
17/02/08 10:25
4805צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
תוספת לכפיתה....
17/02/08 13:31
238צפיות
נכון, אחותי הגדולה מכינה עם חזה עוף (כמנהג
17/02/08 14:39
137צפיות
º
מגי,לתערובת הכיפתה לא מוסיפים בשר טחון ?
17/02/08 18:01
126צפיות
אור - בדרך כלל לא, אבל יש כאלו שמוסיפים חזה
17/02/08 18:13
103צפיות
אולי ארוחת קציצות-לביבות זה יהיה התחליף
18/02/08 00:23
85צפיות
מגי
18/02/08 08:04
72צפיות
לא, אין צורך בשמן עמוק, גובה של כ-1 ס"מ שמן
18/02/08 08:16
104צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
17/02/08 10:42
146צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
ניוקי טוניסאי!
17/02/08 11:17
189צפיות
º
נראה מעולה!
17/02/08 21:46
40צפיות
כעק - עוגיות פריכות
17/02/08 12:00
150צפיות
כעק - עוגיות פריכות
אולי למישהו יש מתכון לכעק שיותר דומה ללחמניות
18/02/08 08:43
44צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
17/02/08 12:08
1065צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
º
סליחה על התערבות<<חדשה התבשיל ניקרא "בקיילה"
17/02/08 14:56
85צפיות
זהו אופיו של פורום, דיון ואני שמחה שתיקנת
17/02/08 14:58
43צפיות
ואיך לא? קוסקוס
17/02/08 12:13
124צפיות
ואיך לא? קוסקוס
טירשי - סלט דלעת
17/02/08 12:15
141צפיות
טירשי - סלט דלעת
גם טירשי זה טריפוליטאי
17/02/08 19:23
75צפיות
אני חושבת שהקירבה הגאוגרפית והמסעות
17/02/08 19:30
39צפיות
מפרום
17/02/08 12:17
109צפיות
מפרום
º
מפרום זה של טריפולי>>אצל טוניסאים "בולט"
17/02/08 15:01
81צפיות
יתכן שאת צודקת, בבית אימי קראו לו מפרום
17/02/08 15:02
49צפיות
º
אכן נכון - אנחנו גם קוראים לזה "בולט"
17/02/08 19:08
51צפיות
ואצל חמותי מחשי - ומשום מה יש הבדל בטעם-מדוע?
19/02/08 09:53
57צפיות
מפרום
17/02/08 15:54
51צפיות
קרוויה אלו הם גרגירי קימל טחונים. אני מניחה
17/02/08 18:12
43צפיות
שאלת - מפרום עם במיה? מותר?
17/02/08 16:27
29צפיות
שירי - לא מכירה את התבלין הזה, אשאל את אחותי
17/02/08 18:15
32צפיות
את תפוחי האדמה מרככים ע"י המלחה
17/02/08 21:42
32צפיות
שאלת שניה לפני שאני מקלקלת את המפרום
17/02/08 16:33
46צפיות
º
אופס, יצא לי פעמיים. סליחה
17/02/08 16:33
20צפיות
חמי וחמותי טונסאים
17/02/08 16:55
62צפיות
עד כמה שאני יודעת מכשי זה משהו אחר - מכשי
17/02/08 18:17
48צפיות
הלחם ממש מיותר
19/02/08 07:12
45צפיות
המפרום/בולט האותנטי כולל בצל ולחם
19/02/08 14:40
56צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
17/02/08 12:31
142צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
ווואווו בחיים לא ראיתי ולא טעמתי כזה דבר!
18/02/08 00:31
38צפיות
השקעה עצומה אבל אכן מיוחד ושווה מאוד בעליל
18/02/08 08:17
30צפיות
מֶקְרוֹד
17/02/08 12:37
90צפיות
יאמי
17/02/08 12:49
56צפיות
 יאמי
מקרוד וגם כל השאר נראה כ"כ
17/02/08 14:18
42צפיות
שאלה למגי
17/02/08 13:03
36צפיות
בהחלט - זה ירוק כהה ולא שחור ואם תסתכלי מעט
17/02/08 13:09
47צפיות
לתבשיל קוראים פקיילה
17/02/08 16:57
46צפיות
יו-יו עוגיות טבולות בסירופ
17/02/08 13:16
82צפיות
יו-יו  עוגיות טבולות בסירופ
יווו טוניס סופסופ מדברים עליהם
17/02/08 13:36
47צפיות
º
ג'ין - יפה לא???????????.
17/02/08 13:41
18צפיות
º
חחחח נכון מאוד
17/02/08 13:44
12צפיות
כייף לי, ואני לא טוניסאית, אני מרוקאית, וגם
17/02/08 13:53
31צפיות
מגי...אני הכי אוהבת את
17/02/08 14:01
30צפיות
º
איזה כיף, נכון? הלוואי היה לי שוב
17/02/08 15:03
16צפיות
º
17/02/08 15:46
1צפיות
º
מסכימה איתך בכל , אוכל מעולה ביותר
17/02/08 14:40
13צפיות
איזה שרשור מדהים! אצלי האבא הוא טוניסאי
17/02/08 14:03
45צפיות
סיוי - תודה. מכירה וגם מכינה, שכחתי ממנו
17/02/08 14:47
29צפיות
º
מגי שכחת גם מזורה
17/02/08 14:50
31צפיות
מכירה אך לא זוכרת איך מכינים? אם את יודעת
17/02/08 15:01
21צפיות
"מזווירה" סלט גזר
17/02/08 15:07
42צפיות
º
איזה יופי
17/02/08 15:16
11צפיות
º
17/02/08 19:22
1צפיות
סלט משוויאה (בעברית - משווי = על האש)
17/02/08 19:11
64צפיות
wow מגי
17/02/08 14:06
26צפיות
מגי, אמאל'ה מה שעשית לי עכשיו
17/02/08 14:16
30צפיות
º
יאמייייייייייי כל הכבוד מגי
17/02/08 15:32
10צפיות
מקרונה בל-קנאקש (מקרוני עם פול+עדשים+חומוס)
17/02/08 15:32
113צפיות
º
קנאקש - תבשיל במיוחד לימי החורף הקרים
17/02/08 19:12
43צפיות
בנאטאז' - מעין לביבות תפוחי אדמה ממולאות
17/02/08 15:43
79צפיות
געגועי לבית הורי הטוניסאים....
17/02/08 16:19
61צפיות
בּוּלֶט - מפרום טוניסאי
17/02/08 17:34
83צפיות
בטיגון חמותי מוסיפה רסק עגבניות
19/02/08 10:01
29צפיות
פשוט מאוד....
19/02/08 12:59
26צפיות
אוי בטי, הרגת אותי עכשיו עם הזכרונות האלה
17/02/08 17:54
26צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
17/02/08 21:24
125צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
º
והפתיתים המיוחדים....
17/02/08 21:26
90צפיות
והפתיתים המיוחדים....
º
כמה אני אוהבת את החל'לם. בטי -את מכינה בעצמך?
18/02/08 08:22
29צפיות
הפתיתים..
18/02/08 10:02
42צפיות
את הפתיתים שבתמונה הכנתי בעצמי
18/02/08 14:51
27צפיות
חלאלם
19/02/08 08:26
28צפיות
º
שכחתילהוסיף ענף סלרי לתבשיל
19/02/08 13:01
12צפיות
בטי תודה, תודה, ינוסה בקרוב, איזה
18/02/08 08:20
19צפיות
עוגת בולו
17/02/08 21:33
187צפיות
עוגת בולו
עוגה נהדרת - בטי, תוכלי בבקשה להעלות את
18/02/08 08:23
80צפיות
והעוף הממולא בביצים של צאת יום כיפור
18/02/08 18:03
64צפיות
WOW, איך פתאום זוכרים את כל המאכלים
19/02/08 10:07
26צפיות
בטי בטי בם אוהבת את כולם!!! בבקשה תפרסמי
19/02/08 04:54
32צפיות
מתכון לבולו
19/02/08 11:27
131צפיות
מתכון לבולו
º
תודה רבה לך מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/02/08 16:18
13צפיות
יואוו יואוו יואוו
17/02/08 16:30
16צפיות
º
כמה שבא לי עכשיו לאכול מפרום!!!!
17/02/08 16:36
16צפיות
אין על האוכל הטונסאי
17/02/08 17:02
44צפיות
יופי של מאכלים
17/02/08 17:42
30צפיות
יו-יו-יו! איזה שורושר מדהים!
17/02/08 18:22
21צפיות
בסקוטו - עוגת טורט תוניסאית
17/02/08 19:22
87צפיות
º
אוח, כמה אני אוהבת
17/02/08 19:27
19צפיות
ועוד כמה מאכלים ...
17/02/08 19:32
60צפיות
אני כ"כ אוהבת פריקסה
17/02/08 20:20
29צפיות
איילת...
17/02/08 21:39
19צפיות
נכון, גם אני זוכרת כך שלארטישוק קוראים גנריה
18/02/08 08:25
28צפיות
טרשי גנריה=סלט ארטישוק
18/02/08 15:02
42צפיות
וואוו איילת, הזכרת לי את הדרוע....
17/02/08 21:52
38צפיות
מתכון לעוגת דרוע
19/02/08 11:44
78צפיות
אין עלייך בטי, כולו הערכה והערצה על האוכל
19/02/08 12:05
26צפיות
תודה מגי אני כולי הערצה אלייך
19/02/08 12:55
21צפיות
מנהגיים טונסאים
17/02/08 20:24
97צפיות
יאממממ איזה שרשור טעים
17/02/08 21:30
30צפיות
הרי לכם קובץ מאכלי טוניס
17/02/08 22:20
213צפיות
אליה את נפלאה, איזה יופי. שומרת לי את
18/02/08 08:26
37צפיות
וואי..וואי..איזה מאכלים..הכל מתחשק להכין
18/02/08 08:44
23צפיות
תודה רחל בשם כולנו, האוכל המדובר הוא טוניסאי
18/02/08 08:46
21צפיות
מגי - שירשור כלבבי - פשוט תענוג
18/02/08 09:08
24צפיות
º
רעיון מצויין
18/02/08 09:33
15צפיות
בבקשה, בבקשה, נראה לי שכך
18/02/08 10:15
20צפיות
º
כל הכבוד אליה
18/02/08 15:06
16צפיות
איזה רעיון נפלא לשרשור;
18/02/08 10:33
23צפיות
מגי, מה עשית לי...
18/02/08 17:24
19צפיות
תודה מגי, שהילד יהיה בריא, זה החשוב ביותר
19/02/08 08:28
14צפיות
מנהג ה"בשישה"
19/02/08 08:32
57צפיות
º
יוני, תודה על הזכרונות
19/02/08 08:34
15צפיות
ואיך אפשר בלי הבריק...?
19/02/08 12:51
90צפיות
בריק (תמונה מהרשת)
MAGIG שכנתי הטוניסאית הכינה דגים עם קוסקוס
19/02/08 15:18
85צפיות
אני בעוונותיי לא אוכלת דגים, לא מכינה ולא
19/02/08 15:46
50צפיות
מכוורת מרדכי גולן

דבש מתוק

במכוורת מרדכי גולן שבדרום לפרטים נוספים והזמנות לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix