בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות

מאת: MAGIG
17/02/08 10:25
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות



1 חבילה פטרוזיליה
1 חבילה שמיר
1 חבילה כוסברה
2 חבילות בצל ירוק
6-7 שיני שום קצוצות דק
3-4  פרוסות לחם שרויות במים וסחוטות
כף וחצי פפריקה
כפית פלפל שחור טחון
2-3 ביצים
כף אבקת מרק (לא חייב)
כחצי כוס פירורי לחם
מלח
שמן לטיגון

לערבב את כל החומרים, ליצור קציצות ולטגן משני הצדדים. הולך נהדר ליד קוסקוס.

מגי



 
אוכל סובב עולם - והפעם טוניס
17/02/08 08:59
3236צפיות
אני טוניסאית לכן כמובן חייבת להגיב
17/02/08 09:58
448צפיות
ולפני שאתחיל במתכונים, קצת על מקום הולדתה
17/02/08 10:22
229צפיות
מגי,מחכה בקוצר רוח להמשך מתכוני השרשור
17/02/08 11:02
99צפיות
תודה, יש עוד מלא מתכונים, אכניס במשך
17/02/08 11:29
96צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
<< ההודעה הנוכחית
17/02/08 10:25
4477צפיות
כיפתה (או כפיתה) - קציצות ירק טוניסאיות
תוספת לכפיתה....
17/02/08 13:31
224צפיות
נכון, אחותי הגדולה מכינה עם חזה עוף (כמנהג
17/02/08 14:39
129צפיות
º
מגי,לתערובת הכיפתה לא מוסיפים בשר טחון ?
17/02/08 18:01
118צפיות
אור - בדרך כלל לא, אבל יש כאלו שמוסיפים חזה
17/02/08 18:13
99צפיות
אולי ארוחת קציצות-לביבות זה יהיה התחליף
18/02/08 00:23
80צפיות
מגי
18/02/08 08:04
67צפיות
לא, אין צורך בשמן עמוק, גובה של כ-1 ס"מ שמן
18/02/08 08:16
100צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
17/02/08 10:42
140צפיות
מרק עגבניות עם בצקניות או בשמו קִטָע
ניוקי טוניסאי!
17/02/08 11:17
174צפיות
º
נראה מעולה!
17/02/08 21:46
40צפיות
כעק - עוגיות פריכות
17/02/08 12:00
140צפיות
כעק - עוגיות פריכות
אולי למישהו יש מתכון לכעק שיותר דומה ללחמניות
18/02/08 08:43
41צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
17/02/08 12:08
987צפיות
בְּקֶלַה - תבשיל מנגולד ועוד
º
סליחה על התערבות<<חדשה התבשיל ניקרא "בקיילה"
17/02/08 14:56
82צפיות
זהו אופיו של פורום, דיון ואני שמחה שתיקנת
17/02/08 14:58
39צפיות
ואיך לא? קוסקוס
17/02/08 12:13
117צפיות
ואיך לא? קוסקוס
טירשי - סלט דלעת
17/02/08 12:15
131צפיות
טירשי - סלט דלעת
גם טירשי זה טריפוליטאי
17/02/08 19:23
70צפיות
אני חושבת שהקירבה הגאוגרפית והמסעות
17/02/08 19:30
37צפיות
מפרום
17/02/08 12:17
102צפיות
מפרום
º
מפרום זה של טריפולי>>אצל טוניסאים "בולט"
17/02/08 15:01
73צפיות
יתכן שאת צודקת, בבית אימי קראו לו מפרום
17/02/08 15:02
47צפיות
º
אכן נכון - אנחנו גם קוראים לזה "בולט"
17/02/08 19:08
49צפיות
ואצל חמותי מחשי - ומשום מה יש הבדל בטעם-מדוע?
19/02/08 09:53
53צפיות
מפרום
17/02/08 15:54
51צפיות
קרוויה אלו הם גרגירי קימל טחונים. אני מניחה
17/02/08 18:12
41צפיות
שאלת - מפרום עם במיה? מותר?
17/02/08 16:27
28צפיות
שירי - לא מכירה את התבלין הזה, אשאל את אחותי
17/02/08 18:15
31צפיות
את תפוחי האדמה מרככים ע"י המלחה
17/02/08 21:42
30צפיות
שאלת שניה לפני שאני מקלקלת את המפרום
17/02/08 16:33
44צפיות
º
אופס, יצא לי פעמיים. סליחה
17/02/08 16:33
18צפיות
חמי וחמותי טונסאים
17/02/08 16:55
56צפיות
עד כמה שאני יודעת מכשי זה משהו אחר - מכשי
17/02/08 18:17
44צפיות
הלחם ממש מיותר
19/02/08 07:12
42צפיות
המפרום/בולט האותנטי כולל בצל ולחם
19/02/08 14:40
53צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
17/02/08 12:31
130צפיות
דֶבְּלָה או מניקוטי - מלכת המטבח הטוניסאי
ווואווו בחיים לא ראיתי ולא טעמתי כזה דבר!
18/02/08 00:31
35צפיות
השקעה עצומה אבל אכן מיוחד ושווה מאוד בעליל
18/02/08 08:17
29צפיות
מֶקְרוֹד
17/02/08 12:37
83צפיות
יאמי
17/02/08 12:49
52צפיות
 יאמי
מקרוד וגם כל השאר נראה כ"כ
17/02/08 14:18
37צפיות
שאלה למגי
17/02/08 13:03
35צפיות
בהחלט - זה ירוק כהה ולא שחור ואם תסתכלי מעט
17/02/08 13:09
45צפיות
לתבשיל קוראים פקיילה
17/02/08 16:57
43צפיות
יו-יו עוגיות טבולות בסירופ
17/02/08 13:16
77צפיות
יו-יו  עוגיות טבולות בסירופ
יווו טוניס סופסופ מדברים עליהם
17/02/08 13:36
42צפיות
º
ג'ין - יפה לא???????????.
17/02/08 13:41
15צפיות
º
חחחח נכון מאוד
17/02/08 13:44
10צפיות
כייף לי, ואני לא טוניסאית, אני מרוקאית, וגם
17/02/08 13:53
28צפיות
מגי...אני הכי אוהבת את
17/02/08 14:01
29צפיות
º
איזה כיף, נכון? הלוואי היה לי שוב
17/02/08 15:03
15צפיות
º
17/02/08 15:46
1צפיות
º
מסכימה איתך בכל , אוכל מעולה ביותר
17/02/08 14:40
12צפיות
איזה שרשור מדהים! אצלי האבא הוא טוניסאי
17/02/08 14:03
41צפיות
סיוי - תודה. מכירה וגם מכינה, שכחתי ממנו
17/02/08 14:47
27צפיות
º
מגי שכחת גם מזורה
17/02/08 14:50
28צפיות
מכירה אך לא זוכרת איך מכינים? אם את יודעת
17/02/08 15:01
20צפיות
"מזווירה" סלט גזר
17/02/08 15:07
39צפיות
º
איזה יופי
17/02/08 15:16
11צפיות
º
17/02/08 19:22
1צפיות
סלט משוויאה (בעברית - משווי = על האש)
17/02/08 19:11
62צפיות
wow מגי
17/02/08 14:06
23צפיות
מגי, אמאל'ה מה שעשית לי עכשיו
17/02/08 14:16
27צפיות
º
יאמייייייייייי כל הכבוד מגי
17/02/08 15:32
9צפיות
מקרונה בל-קנאקש (מקרוני עם פול+עדשים+חומוס)
17/02/08 15:32
104צפיות
º
קנאקש - תבשיל במיוחד לימי החורף הקרים
17/02/08 19:12
39צפיות
בנאטאז' - מעין לביבות תפוחי אדמה ממולאות
17/02/08 15:43
77צפיות
געגועי לבית הורי הטוניסאים....
17/02/08 16:19
57צפיות
בּוּלֶט - מפרום טוניסאי
17/02/08 17:34
78צפיות
בטיגון חמותי מוסיפה רסק עגבניות
19/02/08 10:01
26צפיות
פשוט מאוד....
19/02/08 12:59
23צפיות
אוי בטי, הרגת אותי עכשיו עם הזכרונות האלה
17/02/08 17:54
24צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
17/02/08 21:24
114צפיות
ח'ללם- במיוחד בשבילך מגי
º
והפתיתים המיוחדים....
17/02/08 21:26
84צפיות
והפתיתים המיוחדים....
º
כמה אני אוהבת את החל'לם. בטי -את מכינה בעצמך?
18/02/08 08:22
27צפיות
הפתיתים..
18/02/08 10:02
40צפיות
את הפתיתים שבתמונה הכנתי בעצמי
18/02/08 14:51
27צפיות
חלאלם
19/02/08 08:26
28צפיות
º
שכחתילהוסיף ענף סלרי לתבשיל
19/02/08 13:01
12צפיות
בטי תודה, תודה, ינוסה בקרוב, איזה
18/02/08 08:20
17צפיות
עוגת בולו
17/02/08 21:33
171צפיות
עוגת בולו
עוגה נהדרת - בטי, תוכלי בבקשה להעלות את
18/02/08 08:23
72צפיות
והעוף הממולא בביצים של צאת יום כיפור
18/02/08 18:03
54צפיות
WOW, איך פתאום זוכרים את כל המאכלים
19/02/08 10:07
21צפיות
בטי בטי בם אוהבת את כולם!!! בבקשה תפרסמי
19/02/08 04:54
24צפיות
מתכון לבולו
19/02/08 11:27
120צפיות
מתכון לבולו
º
תודה רבה לך מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!
19/02/08 16:18
10צפיות
יואוו יואוו יואוו
17/02/08 16:30
14צפיות
º
כמה שבא לי עכשיו לאכול מפרום!!!!
17/02/08 16:36
13צפיות
אין על האוכל הטונסאי
17/02/08 17:02
37צפיות
יופי של מאכלים
17/02/08 17:42
23צפיות
יו-יו-יו! איזה שורושר מדהים!
17/02/08 18:22
17צפיות
בסקוטו - עוגת טורט תוניסאית
17/02/08 19:22
73צפיות
º
אוח, כמה אני אוהבת
17/02/08 19:27
15צפיות
ועוד כמה מאכלים ...
17/02/08 19:32
52צפיות
אני כ"כ אוהבת פריקסה
17/02/08 20:20
27צפיות
איילת...
17/02/08 21:39
16צפיות
נכון, גם אני זוכרת כך שלארטישוק קוראים גנריה
18/02/08 08:25
23צפיות
טרשי גנריה=סלט ארטישוק
18/02/08 15:02
35צפיות
וואוו איילת, הזכרת לי את הדרוע....
17/02/08 21:52
37צפיות
מתכון לעוגת דרוע
19/02/08 11:44
69צפיות
אין עלייך בטי, כולו הערכה והערצה על האוכל
19/02/08 12:05
22צפיות
תודה מגי אני כולי הערצה אלייך
19/02/08 12:55
18צפיות
מנהגיים טונסאים
17/02/08 20:24
81צפיות
יאממממ איזה שרשור טעים
17/02/08 21:30
27צפיות
הרי לכם קובץ מאכלי טוניס
17/02/08 22:20
202צפיות
אליה את נפלאה, איזה יופי. שומרת לי את
18/02/08 08:26
34צפיות
וואי..וואי..איזה מאכלים..הכל מתחשק להכין
18/02/08 08:44
22צפיות
תודה רחל בשם כולנו, האוכל המדובר הוא טוניסאי
18/02/08 08:46
20צפיות
מגי - שירשור כלבבי - פשוט תענוג
18/02/08 09:08
23צפיות
º
רעיון מצויין
18/02/08 09:33
14צפיות
בבקשה, בבקשה, נראה לי שכך
18/02/08 10:15
17צפיות
º
כל הכבוד אליה
18/02/08 15:06
15צפיות
איזה רעיון נפלא לשרשור;
18/02/08 10:33
22צפיות
מגי, מה עשית לי...
18/02/08 17:24
19צפיות
תודה מגי, שהילד יהיה בריא, זה החשוב ביותר
19/02/08 08:28
13צפיות
מנהג ה"בשישה"
19/02/08 08:32
54צפיות
º
יוני, תודה על הזכרונות
19/02/08 08:34
14צפיות
ואיך אפשר בלי הבריק...?
19/02/08 12:51
87צפיות
בריק (תמונה מהרשת)
MAGIG שכנתי הטוניסאית הכינה דגים עם קוסקוס
19/02/08 15:18
75צפיות
אני בעוונותיי לא אוכלת דגים, לא מכינה ולא
19/02/08 15:46
46צפיות
אסלי עמוס בע

אוהבי בשר?

לא תרצו להחמיץ את המקום הזה עסק קטן בדרום שידאג לכם. לחצו כאן >


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix