לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

בישול נכון של תירס

05/01/08 17:36
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

 
תגיות:
בישול נכון של תירס
<< ההודעה הנוכחית
05/01/08 17:36
7043צפיות
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

סוד התירס
05/01/08 19:21
1950צפיות
תירס מלא בחלבונים, ממש כמו ביצה לכן בישול ארוך מקשה אותו ( כמו ביצה קשה ). לשים קלחים בסיר מלא מים, להביא לרתחיה ומרגע הרתיחה עוד כ- שלוש דקות וזהו !

תהנו !

ועל הדרך טיפ - באותו עניין : הורדת דם ( חס וחלילה מבדים ) גם הדם מלא חלבונים לכן יש להשרות במים קרים מאוד להורדה ולא במים חמים שמקשים אותו ולא יעזרו לו לרדת מהבד המוכתם.
צריך
05/01/08 20:03
789צפיות
לכסות את הסיר? או לבשל ללא מכסה.
מותר להוסיף סוכר?
אני יודעת שתירס הוא דגן ולכן מקור פחמימתי
05/01/08 20:24
976צפיות
אולי אני טועה, אבל חלבונים מלאים באים מהחי, וחלבונים לא מלאים מגיעים מקטניות

אבל בכל אופן, מה שחשוב בתירס זה הטריות. ככל שיתבשל סמוך לקטיפתו, כך יהיה טעים יותר וזמן הבישול יוכל להיות קצר יותר

אפשר להוסיף מעט סוכר למיי הבישול לשיפור הטעם
º
תירס ממולץ מאוד על הגחלים של המנגל.
05/01/08 19:37
687צפיות
בישול תירס
05/01/08 20:24
1516צפיות
תירס חלב טרי מבשלים 8 דקות
שמים בסיר גדול הרבה מים עם מלח
שמים את קלחי התירס אחד אחד כדי שהמים ימשיכו לרתוח
ומוצאים מהמים הרותחים אחרי 8 דקות
כל טוב
פוקסי
מלח, או סוכר?
05/01/08 20:28
820צפיות
רוצה שיצא מתוק.

אגב, הריח של הפיצה שלך משגע את כולם....
מלח או סוכר
06/01/08 03:59
847צפיות
מכוון שאצלי אוהבים את קלח התירס מלוח אני מוסיף למים מלח
המלח גם משנה את נקודת הרתיחה ובגלל זה גם מוסיפים מלח למים כאשר מבשלים ספגטי או איטריות

לא יקרה אסון עם עם תוסיפי סוכר  למים
שבוע טוב
פוקסי
Flix
פורום ייעוץ תאורה

פורום ייעוץ תאורה

בחירת התאורה המושלמת! לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום