לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום מתכונים
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום מתכונים

ברוכים הבאים לפורום מתכונים.
אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.
אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.
זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.
כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 
אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?
 
ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:
אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים
אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.
שימרו על זכויות יוצרים
פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.
לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 
 
והכי חשוב - תהנו!
 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
המשך >>

בישול נכון של תירס

05/01/08 17:36
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

רק טוב

"השדים היחידים בעולם הם השדים שבליבנו. שם צריך להתחולל הקרב"(מהטמה גנדי).

בואו להגשים את עצמכן, ולעשות למען האני שלכן, בקומונה "נשים מגשימות"

http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=29691
בישול נכון של תירס
<< ההודעה הנוכחית
05/01/2008 | 17:36
7
7045
עד שהפיצה לפי המתכון של פוקסי תהיה מוכנה, רוצה להרתיח קלחי תירס.

פעם אמרו לי שצריךלהוסיף סוכר, פעם אמרו חצי שעה ופעם 7 דקות מרגע שרתחו המים שוב.

מהי הדרך הנכונה לקבל תירס רך וטעים, ומתוק.

סוד התירס
05/01/2008 | 19:21
2
1951
תירס מלא בחלבונים, ממש כמו ביצה לכן בישול ארוך מקשה אותו ( כמו ביצה קשה ). לשים קלחים בסיר מלא מים, להביא לרתחיה ומרגע הרתיחה עוד כ- שלוש דקות וזהו !

תהנו !

ועל הדרך טיפ - באותו עניין : הורדת דם ( חס וחלילה מבדים ) גם הדם מלא חלבונים לכן יש להשרות במים קרים מאוד להורדה ולא במים חמים שמקשים אותו ולא יעזרו לו לרדת מהבד המוכתם.
צריך
05/01/2008 | 20:03
789
לכסות את הסיר? או לבשל ללא מכסה.
מותר להוסיף סוכר?
אני יודעת שתירס הוא דגן ולכן מקור פחמימתי
05/01/2008 | 20:24
976
אולי אני טועה, אבל חלבונים מלאים באים מהחי, וחלבונים לא מלאים מגיעים מקטניות

אבל בכל אופן, מה שחשוב בתירס זה הטריות. ככל שיתבשל סמוך לקטיפתו, כך יהיה טעים יותר וזמן הבישול יוכל להיות קצר יותר

אפשר להוסיף מעט סוכר למיי הבישול לשיפור הטעם
תירס ממולץ מאוד על הגחלים של המנגל.
05/01/2008 | 19:37
687
בישול תירס
05/01/2008 | 20:24
1
1516
תירס חלב טרי מבשלים 8 דקות
שמים בסיר גדול הרבה מים עם מלח
שמים את קלחי התירס אחד אחד כדי שהמים ימשיכו לרתוח
ומוצאים מהמים הרותחים אחרי 8 דקות
כל טוב
פוקסי
מלח, או סוכר?
05/01/2008 | 20:28
820
רוצה שיצא מתוק.

אגב, הריח של הפיצה שלך משגע את כולם....
מלח או סוכר
06/01/2008 | 03:59
847
מכוון שאצלי אוהבים את קלח התירס מלוח אני מוסיף למים מלח
המלח גם משנה את נקודת הרתיחה ובגלל זה גם מוסיפים מלח למים כאשר מבשלים ספגטי או איטריות

לא יקרה אסון עם עם תוסיפי סוכר  למים
שבוע טוב
פוקסי
הודעות אחרונות
11:14 | 28.08.15 רגיל לא מיוחד
09:26 | 27.08.15 yair_bar
16:17 | 26.08.15 שמרית211
12:12 | 26.08.15 פיקוס123
08:21 | 26.08.15 אורחים בפורום
23:25 | 25.08.15 אורחים בפורום
22:45 | 25.08.15 רוני1955
17:07 | 25.08.15 DGHM
15:30 | 25.08.15 אורחים בפורום
10:55 | 25.08.15 דאלי עיצובים
14:01 | 24.08.15 אור האמונה
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ