לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום מתכונים.

אתם מוזמנים לשתף מתכונים, לשאול שאלות, להעיר הערות ובעיקר להנות.

אנא כבדו כל אדם באשר הוא וכל שאלה באשר היא.

זיכרו שאין שאלות טיפשיות ואל תתבישו לשאול כל דבר.

כולם פה ישתדלו לעזור, אבל מצד שני אף אחד פה לא עובד עבור אף אחד... תהיו מנומסים 

אם יש בקשות דחופות והיסטריות ואתם בדיוק באמצע הבישול - לא יהיה יותר פשוט להתקשר למישהו?

 

ואחרי ההקדמה, אנא כבדו את חוקי הפורום:

אל תעלו תמונות של מנות בלי מתכונים

אל תפרסמו לינקים לבלוגים שלכם בלי צירוף המתכון.

שימרו על זכויות יוצרים

פרגנו. הכנתם משהו והצליח? שתפו.

לפני שאתם עונים בעוקצנות - כנסו רגע לנעלים של השואל. 

 

והכי חשוב - תהנו!

 

** בלוגרים יקרים - אין להעלות הודעה שמכילה קישור לפוסט-מתכון שלכם ללא המתכון המלא. תודה **
הודעה חדשה

עוגת שוקולד ושקדים- "אורנה ואלה"

מאת: ח ל ו ן
23/09/07 15:18
היי לכולם ולכולן

אני מחפש בנרות את המתכון המשובח של עוגת שוקולד ושקדים מתוך "אורנה ואלה". הספר שלי אצל אחי והוא בחו"ל ואני ממש צריך להכין את המתכון למחר

מישהו או מישהו יכול לעזור?

תודה מראש,
אלעד.
 
עוגת שוקולד ושקדים- "אורנה ואלה"
<< ההודעה הנוכחית
23/09/07 15:18
5200צפיות
היי לכולם ולכולן

אני מחפש בנרות את המתכון המשובח של עוגת שוקולד ושקדים מתוך "אורנה ואלה". הספר שלי אצל אחי והוא בחו"ל ואני ממש צריך להכין את המתכון למחר

מישהו או מישהו יכול לעזור?

תודה מראש,
אלעד.
º
אצטרף לבקשת המתכון .
23/09/07 16:30
72צפיות
עוגת שוקולד שקדים - אורנה ואלה
23/09/07 16:51
1078צפיות
עוגת שוקולד שקדים - אורנה ואלה

230 גר' חמאה
250 גר' שוקולד (42% עד 56% מוצקי קקאו)
25 גר' שקדים מולבנים טחונים דק (רבע כוס)
45 גר' קמח (שליש כוס)

6 חלמונים מביצים מס' 2
100 גר' סוכר (חצי כוס)
45 גר' סוכר חום (רבע כוס)

6 חלבונים מביצים מס' 2
50 גר' סוכר (רבע כוס)
מעט מלח
מעט קרם טרטר (לא הכרחי)

תבנית קפיצית בקוטר 24 ס""מ או תבנית מלבנית בגודל 30*20

1. מחממים תנור ל 160 מעלות ומניחים בתחתית כלי עם מים.
2. ממיסים חמאה ושוקולד.
3. מערבבים את השקדים והקמח בקערית.
4. מקציפים היטב את החלמונים והסוכר (לבן וחום), עד שהחלמונים תפוחים.
    מוסיפים בזריזות את תערובת הקמח והשקדים תוך כדי ערבול במהירות נמוכה.
    לאחר מכן מוסיפים את החמאה והשוקולד המומסים. מערבבים כמה שניות ומסיימים את הערבוב במרית
    עד שהמסה אחידה.
5. מקציפים את החלבונים, סוכר, מלח וקרם טרטר (אם יש) עד שנוצר קצף יציב וגמיש.
6. מערבבים את הקצף לתוך מסת השוקולד בתנועות קיפול זריזות ועדינות.
7. מעבירים לתבנית ואופים 25-35 דקות עש שהעוגה יציבה בדפנות ומעט רכה במרכז.
תודה תודה תודה
23/09/07 17:23
57צפיות
הצלת אותי, באמת

העוגה ממש נהדרת, אני ממליץ בחום!
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>

Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום