לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום בישול לילדים
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

סדנא להכנת לזנייה בשרית

מאת: daimond1
05/12/12 21:32
סדנא להכנת לזנייה בשרית
עגבניות: עשיתי בהן חריץ עם סכין ושמתי סיר עם מים חמים. אפשר לשים בקערה עם מים רותחים ולכסות עם ניילון נצמד.
בשתי הצורות הנ"ל קליפת העגבנייה מתקלפת בקלות
"בוקר טוב" זה לא איחול. זה החלטה
היום זה האתמול של המחר
צירוף מקרים זה הדרך של ה' להישאר אנונימי
החיים יפים - נצלו אותם
סדנא להכנת לזנייה בשרית
<< ההודעה הנוכחית
05/12/2012 | 21:32
21
1068
סדנא להכנת לזנייה בשרית
עגבניות: עשיתי בהן חריץ עם סכין ושמתי סיר עם מים חמים. אפשר לשים בקערה עם מים רותחים ולכסות עם ניילון נצמד.
בשתי הצורות הנ"ל קליפת העגבנייה מתקלפת בקלות
העגבניות מקולפות
05/12/2012 | 21:33
255
העגבניות מקולפות
גזר פרוס
05/12/2012 | 21:35
246
גזר פרוס
חתכתי לעיגולים ואח"כ שמתי בסיר עם מים עד לריכוך הגזרים.
רוטב עגבניות
05/12/2012 | 21:37
251
רוטב עגבניות
רוטב סמיך
בשר
05/12/2012 | 21:38
226
בשר
בשר בקר
דפי לזנייה
05/12/2012 | 21:40
276
דפי לזנייה
השתמשתי בדפי לזנייה בטעם תרד.
בסיר עם מים חמים (כשהאש דלוקה) שמתי כל פעם 2 דפים בסיר, בערך דקה לריכוך הדפים.
שכבה 1
05/12/2012 | 21:41
271
שכבה 1
דפי לזנייה מכסים את תחתית התבנית
שכבה 2
05/12/2012 | 21:42
251
שכבה 2
שמתי שכבה של בשר
שכבה 3
05/12/2012 | 21:43
250
שכבה 3
רוטב העגבניות
שכבה 4
05/12/2012 | 21:45
241
שכבה 4
שכבה נוספת של דפי לזנייה
שכבה 5
05/12/2012 | 21:47
251
שכבה 5
חצילים מטוגנים וגזר
שכבה 6
05/12/2012 | 21:51
245
שכבה 6
הוספתי שכבה של רוטב עגבניות
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
05/12/2012 | 21:53
290
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
בשכבה האחרונה אפשר לשים רוטב עגבניות או רוטב בשמל.
לפני האפייה
05/12/2012 | 21:54
311
לפני האפייה
מתכון
05/12/2012 | 22:07
3
396
מתכון
ירקות:
1 חציל פרוס מטוגן
1 גזר גדול פרוס, מרוכך
8 עגבניות מקולפות קצוצות
1 בצל קצוץ

1 קילו בשר בקר טחון
1 חבילה דפי לזנייה(או פחות, תלוי בגודל התבנית)
2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה
1/4 כוס מים
שמן לטיגון

אופן הכנה:
לקלוף עגבניות ולקצוץ
לפרוס גזר ולרכך במים חמים
לטגן את העגבניות על אש בינונית, להוסיף את הרסק עגבניות, תבלינים ו-1/4 כוס מים. לבשל ולערבב מידי פעם עד שנוצר רוטב סמיך.
לטגן בצל ולהוסיף בשר עד שהבשר מבושל, ולתבל.
בתבנית משומנת מעט לשים שכבה של דפי לזנייה.
מעל לשים שכבה של בשר ורוטב עגבניות, לזנייה, חצילים וגזר, שכבה של לזנייה. יש לחזור על זה עד שמגיעים לשפת התבנית.
בסוף שמתי עגבנייה פרוסה
אני השתמשתי בתבנית קטנה והלזנייה יצאה גבוהה.
לאפות במשך כשעה בחום של 170 מעלות. במהלך האפייה שמתי נייר כסף כדי שלא יישרף למעלה.
אם משתמשים בתבנית גדולה יותר זמן האפייה מתקצר.



נראה נפלא. תודה על הסדנה
06/12/2012 | 09:31
2
59
'WOWW, השקעה גדולה בצילום הסדנה. אישית אין לי סבלנות שכזו. רוצה לזניה גבוה
מה גודל התבנית?
התמונות מעולות
יום חמים
טלי
YYYאיזה גובה נראה יאמי תודה על הסדנא
06/12/2012 | 10:14
42
20X20 בערך
07/12/2012 | 08:48
30
עלה למתכון היומי שלי בפייסבוק
06/12/2012 | 21:19
48
ווואו מהמם!
09/12/2012 | 10:33
2
23
אני הייתי מערבבת את הבקר עם רוטב העגבניות לפני ששמה אותו כשכבה, סתם כי זה קל יותר.
ושאלה - אני אף פעם לא מרככת את דפי הלזניה לפני, והאמת שיוצא די טעים. מה ההבדל מבחינת התוצאה? זה לא יוצא רך מדי?
זה לא רך מידי. פעם הכנתי לזנייה
09/12/2012 | 17:32
1
29
ושמתי את הדפים בלי לרכך, והם יצאו קצת קשים.
אני שמה חצי דקה בערך במים חמים/רותחים.
יותר עבודה, אבל כנראה יותר מוצלח - אני אנסה!
10/12/2012 | 13:02
17
הודעות אחרונות
22:12 | 28.08.15 1מדינת ישראל
22:12 | 26.08.15 1מדינת ישראל
21:50 | 26.08.15 1מדינת ישראל
16:04 | 11.08.15 אסתי08
20:00 | 10.08.15 1מדינת ישראל
13:33 | 10.08.15 תותית עם שוקולד
14:43 | 08.08.15 אורחים בפורום
11:51 | 08.08.15 shron17
15:08 | 07.08.15 Hedonistit
09:57 | 07.08.15 מיקי*
23:37 | 06.08.15 מארק20
15:40 | 06.08.15 אורחים בפורום
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ