לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!

אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.

אתם מוזמנים לעלעל ב-
* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון,
* במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה),
* בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות -
הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן
ההכנה + תמונות).

נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.

אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.

להתראות בפורום!

יש מתכון לפניקיק בלי

06/08/09 17:57
אבקצ אפיה
יש לי קמח ביצים רום תמצית וניל סודה לשתייה סוכר יש רעינות בא לי להיום בערב פניקיק
 
תגיות:
יש מתכון לפניקיק בלי
<< ההודעה הנוכחית
06/08/09 17:57
22צפיות
אבקצ אפיה
יש לי קמח ביצים רום תמצית וניל סודה לשתייה סוכר יש רעינות בא לי להיום בערב פניקיק
º
בא לך אולי בלינצ'ס?
06/08/09 18:33
2צפיות
מתכון בסיסי נפלא לפנקייק / נירה רוסו
06/08/09 18:40
3צפיות
חומרים (ל 6 פנקייקס דגולים. להכפיל לפי מס' הסועדים):

1 כוס קמח תופח
2 כפות סוכר (אפשר חום)
קורט מלח נדיב
4 כפות שמן תירס (המרכיב הסודי)
1 ביצה גדולה
חצי כוס חלב
שליש כוס מי סודה או רוויון

ההכנה:
1. תחילה שמים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והמלח, ומערבלים היטב עם להב פלדה.
    פעולה זו מנפה, מאווררת ומתפיחה את הקמח והיא מייצרת פנקייקס אווריריים יותר.

2. מערבלים בקערה או במעבד מזון בערבוב קצר את החומרים הנוזליים. מוסיפים את
    החומרים היבשים. מתקבלת בלילה סמיכה מאוד.

3. שולחים את הבלילה לנוח מעט במקרר. רצוי לצקת אותה לתוך כד עם פיה (ולנער לפני השימוש).

4. משמנים שתי מחבתות לפחות בכפית אחת של שמן כל אחת, מחממים היטב על הכיריים ומטלטלים. השמן החם יתפשט היטב במחבת.

5. יוצקים כרבע כוס מן הבלילה אל המחבת החמה. (מודדים פעם אחת כמה זה רבע כוס בתוך המצקת שיש לכם, וחוזרים על יציקת כמות זו למצקת).

6. מנמיכים להבה לבינונית. כשמופיעות בועות על הבלילה הופכים את הפנקייק תוך החדרת מרית מתכת דקה לצד השני. ממתינים חצי דקה. שמים בצלחת ההגשה ומכסים. יש לנער או לבחוש את הבלילה היטב לפני כל יציקה, כי הקמח שוקע. כמו כן אם הבלילה סמיכה מדיי מדללים במעט חלב ובוחשים.

7. מי שרוצים למרוח את הפנקייקס בחמאה, עושים זאת מיד כשהם מגיעים לשולחן. מניחים פנקייק על הצלחת שמים עליו אגוז חמאה קטן, מייפל מכסים בעוד פנקייק זולפים עוד מייפל. החמאה תימרח בעצמה מהחום.

בתאבון.

Flix
סיידר מטבחים

סיידר מטבחים

חולמים על המטבח המושלם? לפרטים נוספים>>

איל יוסינגר אדריכלים

איל יוסינגר אדריכלים

צרכים עזרה בתכנון מקום יחודי משלכם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום