לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום בישול לילדים
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

איך מבשלים קינואה???

מאת: gines
22/01/09 10:34
איך מבשלים קינואה???
<< ההודעה הנוכחית
22/01/2009 | 10:34
7
897
אני מבשלת כך
22/01/2009 | 10:46
203
מטגנת בצל וגזר מוסיפה כוס קינואה ומערבבת כשתי דקות, מוסיפה תבלינים ושתיים וחצי כוסות מים קרים, מביאה לרתיחה מכסה ומבשלת על אש קטנה כ25 דקות.
הקינואה מוכנה כשהגררים שקופים ורכים לגמרי, בלי נקודה לבנה בפנים משאירים סיר מכוסה 10 דקות וזה מוכן .
יוצא טעים גם בלי הבצל והגזר.
חשוב לשטוף היטב לפני כן כי הקינואה מכילה
22/01/2009 | 11:07
143
חומר שעוטף אותה ומגן עליה, מעין סבון.
קינואה עם רוטב שמנת ופיטריות
22/01/2009 | 14:07
61
1 כוס קינואה מבושלת ע"פ הוראות היצרן.
1 קופסת שימורי פיטריות שמפניון
½ בצל
1 שן שום
1 תיבולית של קנור "עשבי תיבול"
1 חבילת שמנת מתוקה

אופן ההכנה
1. מטגנים קלות בצל ושום , מוסיפים פיטריות וממשיכים לטגן עוד כ 2-3 דקות.
2. מוסיפים שמנת מתוקה ומנמיכים את האש, מוסיפים תיבולית וממשיכים לערבב לעוד 2-3 דקות.
3.מערבבים את הקינואה יחד עם הרוטב ומגישים.
4. בתיאבון.
מקור: שלי
תבשיל קינואה עם חתיכות חזה עוף
22/01/2009 | 14:12
3
77
1 כוס קינואה
1 חזה עוף פרוס לרצועות

לרוטב -
¼ כוס מים
2 כפות שמן זית
מלח פלפל פפריקה
2 כפות רוטב צ'לי מתוק
2 כפות רסק עגבניות

אופן ההכנה
1.לבשל קינואה במים במשך 10 דקות .
2.לערבב בקערה את כל החומרים לרוטב. להוסיף את הקינואה המוכנה ואח"כ את הבשר ולערבב.
3. להעביר לסיר את כל החומרים ולבשל עוד כ- 20 דקות על אש קטנה וערבב מדי פעם.
4.להוסיף ירקות ולהגיש.
מקור: שלי
IRA M תודה! ושאלה -
22/01/2009 | 14:35
2
58
שאני תמיד מתחבטת בה...

אני תמיד נתקלת בספרי בשול בהערות כגון: לעולם לא להקפיא שנית!  אף פעם לא כותבים למה.  מה הסיבה שאסור להקפיא שנית?

לדוגמא, אני מפשירה בקר טחון לבולונז.  אם פתאום בא לנו משהו אחר, אני יודעת שאסור לי להקפיאו שוב.  אך אינני יודעת מה הסיבה.  רק שאסור.

תובנות?
gines - קודם כל בכייף ולשאלתך...
22/01/2009 | 16:15
1
59
אנו מקפיאים בשר כדי "להאריך לו חיים" ע"י מניעת החיידקים לחדור וע"י קילקול הבשר.
כאשר אנו מפשירים את הבשר "החיידקים" חודרים לבשר ומתחילים "לקלקל את המוצר" ולכן לא ממליצים אחרי ההפשרה להקפיא שוב כדי לא להקפיא את הבשר יחד עם החיידקים.

המלצה שלי - כאשר אני מגיעה הביתה אחרי קניית בשר אני מחלקת את הבשר למנות בהם אשתמש לצורך הכנת מתכונים ושמה כל מנה בשקית ואליה רושמת תאריך קניית הבשר ותאריך תפוגה.

בכל אופן מצרפת כתבה נחמדה בנושא כאן.
אני תמיד מבקשת בסופר לחלק לחצי קילו כל פעם.
22/01/2009 | 18:03
41
הודעות אחרונות
08:21 | 02.09.15 אורחים בפורום
10:32 | 01.09.15 neomik1
10:29 | 01.09.15 אורחים בפורום
00:05 | 01.09.15 אורחים בפורום
22:12 | 28.08.15 1מדינת ישראל
22:12 | 26.08.15 1מדינת ישראל
21:50 | 26.08.15 1מדינת ישראל
16:04 | 11.08.15 אסתי08
20:00 | 10.08.15 1מדינת ישראל
13:33 | 10.08.15 תותית עם שוקולד
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ