לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום בישול לילדים
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

מחפשת מתכון לבצק - בורקס פריך

מאת: לילך87
19/11/08 10:07
עשיתי אחד ויצא לא טעים , נראה לי שהייתה בעיה בכמויות במתכון.
היה לי 200 גר' חמאה מומסת
1 קמח תופח  (350 גר')
חצי כוס מים ומלח.
ולשים במקרר עד שיתאחד

הבצק יצא דביק מאוד הוספתי כבר בלישה עוד קמח עד שיהיה יציב מעט.
לאחר האפייה כולל מילוי לבצק היה טעם חזק של החמאה (לא טעים לי)

ואיזה מילוי גבינה לא יברח לי? עשיתי קוטג' עם גבנ"צ מגורר ומוצרלה מגורר , הרוב ברח החוצה (יצא קראנצ'י טעים אבל בורקס ריק)
במילוי "פירה" יצא טוב (המילוי , לא הבצק)
תגיות:
מחפשת מתכון לבצק - בורקס פריך
<< ההודעה הנוכחית
19/11/2008 | 10:07
7
138
עשיתי אחד ויצא לא טעים , נראה לי שהייתה בעיה בכמויות במתכון.
היה לי 200 גר' חמאה מומסת
1 קמח תופח  (350 גר')
חצי כוס מים ומלח.
ולשים במקרר עד שיתאחד

הבצק יצא דביק מאוד הוספתי כבר בלישה עוד קמח עד שיהיה יציב מעט.
לאחר האפייה כולל מילוי לבצק היה טעם חזק של החמאה (לא טעים לי)

ואיזה מילוי גבינה לא יברח לי? עשיתי קוטג' עם גבנ"צ מגורר ומוצרלה מגורר , הרוב ברח החוצה (יצא קראנצ'י טעים אבל בורקס ריק)
במילוי "פירה" יצא טוב (המילוי , לא הבצק)
בורקס מבצק פריך
19/11/2008 | 10:48
6
24
הנה מתכון חביב לבצק

לבצק:
גביע (170 מ"ל) יוגורט
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
1 ק"ג קמח
1 כף מחוקה מלח
1 כפית אבקת אפייה
400 גרם מרגרינה

במילוי לדעתי את חייבת לשלב ביצה וגם איזה כף או שניים קמח
יש אולי מתכון של בורקסים/מאפים מלוחים
19/11/2008 | 11:26
5
10
עם כמות קטנה יותר של מרגרינה?
אולי בצק שמרים יתאים
19/11/2008 | 12:03
2
9
וכשתמצאי את המתכון - אשמח לקבל גם

ואם אפשר שזה יהיה בצק פרווה שיתאים גם למילוי בשרי
את היוגורט אפשר להחליף
19/11/2008 | 14:32
1
9
ב1/2 כוס מים
תודה אבל זה עדיין בצק פריך
19/11/2008 | 15:52
6
עם הרבה מרגרינה. אני מחפשת משהו פחות שמן (לא אכפת לי שיהיו ביצים אבל לא הרבה שומן ולא חלבי. תודה.
תודה, ו...
19/11/2008 | 12:03
1
6
האם תמיד אפשר להחליף מרגרינה בחמאה? והאם זו אותה כמות כשמחליפים?
אני מעדיפה מרגרינה.
אני תמיד מחליפה לחמאה
19/11/2008 | 12:16
6
גם אם לא מומלץ...אני מניחה שזה עובד גם הפוך...
הודעות אחרונות
22:12 | 28.08.15 1מדינת ישראל
22:12 | 26.08.15 1מדינת ישראל
21:50 | 26.08.15 1מדינת ישראל
16:04 | 11.08.15 אסתי08
20:00 | 10.08.15 1מדינת ישראל
13:33 | 10.08.15 תותית עם שוקולד
14:43 | 08.08.15 אורחים בפורום
11:51 | 08.08.15 shron17
15:08 | 07.08.15 Hedonistit
09:57 | 07.08.15 מיקי*
23:37 | 06.08.15 מארק20
15:40 | 06.08.15 אורחים בפורום
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ