לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!

אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.

אתם מוזמנים לעלעל ב-
* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון,
* במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה),
* בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות -
הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן
ההכנה + תמונות).

נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.

אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.

להתראות בפורום!

גחנון..איך עושים

22/05/08 20:08
בבקשה קניתי גחנון איך עושים   יש לי פלטה   בשבת...
 
תגיות:
גחנון..איך עושים
<< ההודעה הנוכחית
22/05/08 20:08
100צפיות
בבקשה קניתי גחנון איך עושים   יש לי פלטה   בשבת...
סדנת ג'חנון של אלונה al55
22/05/08 20:18
50צפיות
סדנת ג'חנון של אלונה al55
סדנת ג'חנון של אלונה al55
כתובות אינטרנט מצורפות:
טיפים לאפיית ג'חנון
22/05/08 20:29
964צפיות
טיפים לאפיית ג'חנון
כאשר מכינים ג'חנון , החתיכות שיושבות בקרקעית הסיר מתקשות והופכות לכמעט בלתי אכילות.
רפדו את תחתית הסיר בפרוסות לחם , מרחו עליהן מעט שמן, ועל גבי הלחם הניחו את הג'חנון.

להצלחת אפיית ג'חנון יש להניח בסיר ג'חנון או סיר אטום פרוסות לחם בעובי של 1 ס"מ ומעליהם נייר אפייה, בחום של שבת בתנור למשך של מינימום 12 שעות,בחלק התחתון של תא התנור, אין להוסיף שמן או מרגרינה לסיר, בג'חנון יש די והותר.

ליצוק כוס דבש.

את הגחנון מורחים בחמאה מומסת מעורבבת עם מייפל
כך הגחנון גם יוצא יותר מתוק וגם יותר שחום

|*לרפד |את תחתית סיר הג'חנון ביריעה של נייר אפייה ומניחה בצורת שתי וערב את הג'חנונים וביניהם "לשבץ" את הביצים,
לא להוסיף שום שומן מכל סוג שהוא, הג'חנונים יוצאים שחומים, רכים ולא יבשים.
º
,,תודה רבה רבה.........
23/05/08 01:42
24צפיות
הבולגריה, תעשי ככה:
22/05/08 21:48
61צפיות
המלצה שלי- לא לשים מייד על הפלטה כיוון שהקנוי לא מרודד דק מספיק
ואין בו מספיק מרגרינה.
אז קודם כל, אחרי שמופשר תפתחי אותו שוב דק דק , תמרחי מעט מרגרינה מרוככת
ותגלגלי חזרה
( אני באופן אישי מכינה 2 ג'חנונים מכל אחד כזה)

שימי את הגחנונים בסיר מתאים ( מכירה?)כאשר את שמה מתחת נייר אפיה
את הגחנונים תאפי חצי שעה בערך, עד שמזהיבים בלבד.. לא לאפות אותם לגמרי.

לשים בערב על הפלטה, ותלוי בכמות שיש לך תשפכי עליהם קודם 1/2 - 1 כוס מים רותחים מעורבים ב1 כפית דבש
(אם כמות קטנה- 1/2 כוס, ואם סיר גדול מלא אז 1 כוס)
חשוב מאוד: לא להניח את הסיר ישירות על הפלטה!! לשים אותו על צלוחית נירוסטה שמונחת הפוך למשל
אבל לא ישירות על הפלטה כי אז הם נשרפים מלמטה.
לשים מגבת עבה או משהו על הסיר כדי שחום הפלטה יישמר.

זהו, בבוקר בשעה 10:00 יהיה לך ג'חנון חום , רך ומתקתק במידה.

תיהנו!
תודה רבה
23/05/08 01:40
19צפיות
זה טוב ללמוד...  תודה אין לי סיר של גחנון ..  ניקחו סיר קטן
תודה רבה
23/05/08 01:44
18צפיות
איזה מקסימה תודה על עזרתך
Flix
סיידר מטבחים

סיידר מטבחים

חולמים על המטבח המושלם? לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום