לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום בישול לילדים
בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום בישול לילדים

בישול עבור ילדים, נדמה לפעמים כמשימה קשה ומפרכת. מי לא מכיר/מכירה את הסיפור על ההורה שטרח והכין, ובסוף הילד החליט לאכול שניצל יבש עם קטשופ? אצלנו בפורום מאמינים שאפשר!אפשר למצוא מתכונים מלבבים, מזינים, דיאטטיים, נעימים, כיפים עבור כל ילד וילדה וגם עבור אמא ואבא.אתם מוזמנים לעלעל ב-* דפי הפורום - גם באלו שנמצאים כבר בארכיון, * במאמרים (מתכונים בודדים עם תמונה), * בקישורים (כדאי להציץ בארוחות גולשים, ובסדנאות/הדרכות - הסדנאות הוכנו ע"י חברי הפורום ומראים צעד אחר צעד את אופן ההכנה + תמונות). נשתף אתכם במתכונים, בטיפים ורעיונות, ואפילו נזמין את הילדים, להציע הצעות מהפורום שלנו בכדי להעשיר את הידע ההורי.אני מקווה שיהיה לנו כיף ביחד, זכרו לשמור על נימוס ושפה נאותה.להתראות בפורום!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום

המתכונים של הפורום נמצאים במאמרים ובקישורים של הפורום
המשך >>

מתכון: פאטייר-בצק שמרים ממולא

02/05/08 15:59
מתוך חוברת דרך האוכל שהתפרסמה באוקטובר 2006
המילוי במקור הוא מלית של עלי סלק בר, אני מילתי בבשר טחון
אתן את 2 המילויים:

לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים

מלית (1)

1 ק"ג עלי סלק בר מנוקים וקצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
שמן לטיגון
מיץ מ-1 לימון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
פפריקה חריפה לפי הטעם

מלית (2)

1 ק"ג בשר טחון,אני הכנתי עם עוף+הודו
1-2 בצל קצוץ דק
1 בטטה יפה חתוכה לקוביות
מלח,פלפל שחור,1 כף סילאן, מעט פפריקה מתוקה
מעט אבקת מרק עוף (בערך כפית)

הכנת הבצק:
1. לשים את כל החומרים לבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2. מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה, לאחר מכן לשים
    אותו שוב ומניחים לתפוח שוב למשך כחצי שעה.

הכנת המלית (מס' 1)
1. שוטפים היטב את עלי הסלק במים פושרים עד שיהיו נקיים.
    קוצצים את העלים דק ככל האפשר.
2. מטגנים את הבצל עד שיזהיב,מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים
    ומאדים.
3. מוסיפים את מיץ הלימון,המלח,הפלפל השחור והפפריקה ומערבבים.

הכנת המלית (מס' 2)
1. מטגנים בצל ובטטה עד לריכוך.
2. מוסיפים לבשר הטחון את התערובת ומוסיפים תיבול.(מערבבים היטב).

הפטאייר:
1. יוצרים כדורי בצק קטנים ומשטחים אותם בידיים משומנות.
2. מניחים כף מהמלית על הבצק וסוגרים למשולש בצורת מעטפת.
3. מניחים על תבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש
    לחום גבוה של 220 מעלות כ-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

יוצא ממש טעים. מצטערת שאין לי מצלמה ואיני יכולה להעביר אליכם תמונה

ממה שהבנתי בחוברת זהו מאפה ממוצא כורדיסטאן
מתכון: פאטייר-בצק שמרים ממולא
<< ההודעה הנוכחית
02/05/2008 | 15:59
4
214
מתוך חוברת דרך האוכל שהתפרסמה באוקטובר 2006
המילוי במקור הוא מלית של עלי סלק בר, אני מילתי בבשר טחון
אתן את 2 המילויים:

לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
1 כפית מלח
1/2 כוס שמן
3 כוסות מים פושרים

מלית (1)

1 ק"ג עלי סלק בר מנוקים וקצוצים דק
1 בצל קצוץ דק
שמן לטיגון
מיץ מ-1 לימון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
פפריקה חריפה לפי הטעם

מלית (2)

1 ק"ג בשר טחון,אני הכנתי עם עוף+הודו
1-2 בצל קצוץ דק
1 בטטה יפה חתוכה לקוביות
מלח,פלפל שחור,1 כף סילאן, מעט פפריקה מתוקה
מעט אבקת מרק עוף (בערך כפית)

הכנת הבצק:
1. לשים את כל החומרים לבצק עד לקבלת בצק אחיד.
2. מניחים לבצק לתפוח במשך כשעה, לאחר מכן לשים
    אותו שוב ומניחים לתפוח שוב למשך כחצי שעה.

הכנת המלית (מס' 1)
1. שוטפים היטב את עלי הסלק במים פושרים עד שיהיו נקיים.
    קוצצים את העלים דק ככל האפשר.
2. מטגנים את הבצל עד שיזהיב,מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים
    ומאדים.
3. מוסיפים את מיץ הלימון,המלח,הפלפל השחור והפפריקה ומערבבים.

הכנת המלית (מס' 2)
1. מטגנים בצל ובטטה עד לריכוך.
2. מוסיפים לבשר הטחון את התערובת ומוסיפים תיבול.(מערבבים היטב).

הפטאייר:
1. יוצרים כדורי בצק קטנים ומשטחים אותם בידיים משומנות.
2. מניחים כף מהמלית על הבצק וסוגרים למשולש בצורת מעטפת.
3. מניחים על תבנית אפייה משומנת ואופים בתנור שחומם מראש
    לחום גבוה של 220 מעלות כ-20 דקות עד לקבלת צבע זהוב.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

יוצא ממש טעים. מצטערת שאין לי מצלמה ואיני יכולה להעביר אליכם תמונה

ממה שהבנתי בחוברת זהו מאפה ממוצא כורדיסטאן
ואת עשית את הדבר הטעים הזה
02/05/2008 | 16:55
2
4
תפתחי את הדלת באו לקחת משלוחה

שיהיה לכם לבריאות
נשמע מתכון  מ ה מ ם
שוש,בהחלט מתכון מהמם וטעים!הדלת אצלי
02/05/2008 | 19:14
1
3
פתוחה, מתי את באה?
ממליצה בהחלט להכין,מהכרותי הוירטואלית איתך
את בהחלט תאהבי את התוצאה
אוהבת מתכונים עם בצק ממולא
02/05/2008 | 20:24
2
בהזדמנות הראשונה אכין
03/05/2008 | 10:30
הודעות אחרונות
08:21 | 02.09.15 אורחים בפורום
10:32 | 01.09.15 neomik1
10:29 | 01.09.15 אורחים בפורום
00:05 | 01.09.15 אורחים בפורום
22:12 | 28.08.15 1מדינת ישראל
22:12 | 26.08.15 1מדינת ישראל
21:50 | 26.08.15 1מדינת ישראל
16:04 | 11.08.15 אסתי08
20:00 | 10.08.15 1מדינת ישראל
13:33 | 10.08.15 תותית עם שוקולד
11:51 | 08.08.15 shron17
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ