לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום יהודי עיראק. זה המקום שבו אנחנו,יהודי עיראק, נוכלו להפגש ולדבר על הנושאים שמעניינים רק אותנו. הפורום פתוח ליהודי עיראק בארץ ובחו"ל וניתן לכתוב בו בעברית, באנגלית ובערבית. בפורום תוכלו לדבר על שלל נושאים, החל מהעלאת זיכרונות, שורשים משפחתיים ועד לדיונים על הרכוש היהודי בעירק. אתם מוזמנים לכתוב בפורום אודות אירועים וכנסים המתקיימים בארץ ובחו"ל. בנוסף לכך, אם קראתם מאמר או ספר הקשור ביהודי עיראק אתם מוזמנים לספר אודותיו בפורום. אני מקווה שפורום זה יהיה כלי שבאמצעותו יהודי עיראק מכל העולם יוכלו להפגש ולחדש קשרי ילדות. אתם מוזמנים לפנות אלי בכל נושא, הצעה או בעיה באימייל.

מי זוכר מה זה אינגריי? איך מכינים? תודה.

26/10/08 16:30
 
תגיות:
º
מי זוכר מה זה אינגריי? איך מכינים? תודה.
<< ההודעה הנוכחית
26/10/08 16:30
265צפיות
סה"כ -זה מרק עם קופתאות בשר במרק יש בצל
26/10/08 16:39
16צפיות
או/עם אפונה
דרך אגב -אינגריה לא היתה קיימת בעיראק -פה התפתחה
º
חכים, אני חושבת שאינגריי זה עם חצילים. ?????
26/10/08 16:59
16צפיות
º
מלכה-
26/10/08 17:20
12צפיות
אנגרי!
26/10/08 17:28
63צפיות
          זה תבשיל חצילים עם רסק עגבניות!
         לוקחים חצילים ,ממליחים אותם,לאחר מכם סוחטי אותם!
      
מתגנים בצל,מוסיפים רסק עגבניות ,קופסה קטנה,מערבבים עם הבצל,מוסיפים שום,סוכר מלח,מלח לימון,עם מלח הלימון להישמר לשים כחצי כפית!
      לפני זה מטגנים את החצילים,לאחר שהרוטב רתח מוסיפים את החצילים מוסיפים מים כחצי כוס,בסוף מוסיפים פטרוזילה!
                   נ"ב ! מי שמחפש מתכונים להכנס לגוגל לרשום מתכוני עדות יש שם גם אוכל עירקי!
מור-תודה על המתכון
26/10/08 17:31
12צפיות
אני מכירה אינגריי עם פרוסות של עגבניות מעל החצילים
אנגריי!
26/10/08 18:49
21צפיות
     אם רוצים שמים שכבות של פרוסות עגבניותבין החצילים!
מור, אנחנו משתמשים במתכונים מהאינטרנט, אבל
26/10/08 17:37
21צפיות
אנחנו (אני בכל אופן) מעדיפים את המגע האישי בפורום. אצלי במחשב יש כל כך הרבה מתכונים מכל העדות ובכל זאת אני מעדיפה לקבל מתכון מהחברים. משום מה כשאני מכינה בהנחית הפורום יוצא לי יותר טעים.
אינגרי שכבות שכבות של חציל עגבניה ובשר. עד כמ
26/10/08 17:51
33צפיות
ה שידוע לי ניתן לבשל על בסיס חמוץ וניתן גם על בסיס טעם רגיל (סדה).
º
אין בתבשיל הזה חומוס?
26/10/08 18:13
7צפיות
מלכה !
26/10/08 18:54
5צפיות
      לא מוסיפים חומוס,אפשר להוסיף נתחי בשר כמו שאמר קורניש,אבל לא חובה,גם ככה יוצא טעים
אני שם בשר טחון בין שני פרוסות חצילים שטוגנו
26/10/08 21:50
13צפיות
קצר...את הבשר הטחון להכין כמו לקבב עם בצל קצוץ ופטרזילה ולהכניס בעדינות לרוטב העגבניות.
יוצא חלומי בתיאבון....
º
פואד זה נשמע טעים. זה לא נפתח בבישול?
26/10/08 23:55
3צפיות
לא כלל לא ..אין לערבב את החצילים בזמן הבישול.
27/10/08 11:26
7צפיות
רק מידי פעם לשפוך עם כפית על השכבה העליונה מן הרוטב ותהדייה על חום נמוך..על גז בלהבה קטנה
אמת ממש טעים וכדאי לנסות
בתיאבון ויום נעים
º
תודה פואד חייבת לנסות בעלי יאהב את זה.
27/10/08 13:38
6צפיות
º
"אנגריי" עם אורז לבן, זה מעדן.
27/10/08 14:14
6צפיות
אשרת אנגריי עם אורז לבן זה באמת מעדן. מה
27/10/08 14:52
9צפיות
שפואד המליץ למלא את החצילים המטוגנים בבשר.
  דבר שמעולם לא נסיתי. נשמע לי טעים מאד.
º
זה מזכיר מוסקה אבל האינגריי יותר טעימה לדעתי.
27/10/08 17:25
7צפיות
מלכה יקרה, ההבדל בין מוסקה לאינגריי בטעם חמוץ
27/10/08 21:57
11צפיות
מתוק. ואילו המוסקה בטעם מלוח.
מלכה ערב טוב!
26/10/08 18:51
6צפיות
את צודקת,אבל לא כולם יודעים להכין לכן תמיד אפשר לקחת רעיונות מהאתרים!
גם את צודקת ואכן אני לוקחת כל מיני
26/10/08 19:03
4צפיות
טיפים מאנשים ומאתרים. מכל מלמדי...................
מלכה יקרה. אני נוהגת להכין אינגריי עם קוביות
26/10/08 23:17
15צפיות
קטנות של בשר.  או כשאני מכינה לצמחונים שבבית,  ללא בשר.  אין ספק שהתבשיל עם הבשר טעים יותר.  צריך להכין רוטב חמוץ מתוק סמיך ושיהיה "מדאבאס". אם תרצי מתכון מדוייק אשמח לכתוב לך.  בברכה שוש.
סועד לצמחונים תוסיפי חלב קוקוס זה יעדן את הטע
26/10/08 23:30
5צפיות
הטעם.....מתוך ניסיון עם מאכלים הודיים
פואד יקר, אש ג'אבאכ עלה אל אכיל אל הינדי?
27/10/08 00:16
6צפיות
אינגריי מאכל עירקי.
אמת אבל גם ההודים אוכלים בדיוק את אותו מאכל
27/10/08 00:46
7צפיות
עם חלב קוקוס ופלפל ירוק חריף..עם הרבה קארי...
הם רק חותכים את החציל לקוביות.....
יש בהרבה מאכלים עירקיים קרבה יתרה למאכלים ההודיים..ואל תשכחי שמקורה של העמבה בהודו
על כל פנים אני אוהב את שני המטבחים.
ד"ש וליל מנוחה
גם אני לוקחת כל מיני טיפים לשיפור המאכלים.
27/10/08 14:54
2צפיות
אבל ישנם תבשילים שלא אשנה לעולם.
כמו הקובה למשל........
º
מלכה, אנא נקדי עבורי את "אינגריי" תודה.
27/10/08 01:05
4צפיות
º
ingriyi
27/10/08 15:06
5צפיות
º
ריוורס, המון תודה. הוספתי למילון.
27/10/08 17:10
3צפיות
º
יהודה, לא הבנתי הוספת לימון או הוספת למילון.
27/10/08 18:41
3צפיות
º
כן, כמובן.
27/10/08 18:44
2צפיות
Flix

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום