לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום יהודי עיראק
ברוכים הבאים לפורום יהודי עיראק. זה המקום שבו אנחנו,יהודי עיראק, נוכלו להפגש ולדבר על הנושאים שמעניינים רק אותנו. הפורום פתוח ליהודי עיראק בארץ ובחו"ל וניתן לכתוב בו בעברית, באנגלית ובערבית. בפורום תוכלו לדבר על שלל נושאים, החל מהעלאת זיכרונות, שורשים משפחתיים ועד לדיונים על הרכוש היהודי בעירק. אתם מוזמנים לכתוב בפורום אודות אירועים וכנסים המתקיימים בארץ ובחו"ל. בנוסף לכך, אם קראתם מאמר או ספר הקשור ביהודי עיראק אתם מוזמנים לספר אודותיו בפורום. אני מקווה שפורום זה יהיה כלי שבאמצעותו יהודי עיראק מכל העולם יוכלו להפגש ולחדש קשרי ילדות. אתם מוזמנים לפנות אלי בכל נושא, הצעה או בעיה באימייל.

הנהלת הפורום:

אודות הפורום יהודי עיראק

ברוכים הבאים לפורום יהודי עיראק. זה המקום שבו אנחנו,יהודי עיראק, נוכלו להפגש ולדבר על הנושאים שמעניינים רק אותנו. הפורום פתוח ליהודי עיראק בארץ ובחו"ל וניתן לכתוב בו בעברית, באנגלית ובערבית. בפורום תוכלו לדבר על שלל נושאים, החל מהעלאת זיכרונות, שורשים משפחתיים ועד לדיונים על הרכוש היהודי בעירק. אתם מוזמנים לכתוב בפורום אודות אירועים וכנסים המתקיימים בארץ ובחו"ל. בנוסף לכך, אם קראתם מאמר או ספר הקשור ביהודי עיראק אתם מוזמנים לספר אודותיו בפורום. אני מקווה שפורום זה יהיה כלי שבאמצעותו יהודי עיראק מכל העולם יוכלו להפגש ולחדש קשרי ילדות. אתם מוזמנים לפנות אלי בכל נושא, הצעה או בעיה באימייל.
`

מי זוכר מה זה אינגריי? איך מכינים? תודה.

26/10/08 16:30
מי זוכר מה זה אינגריי? איך מכינים? תודה.
<< ההודעה הנוכחית
26/10/2008 | 16:30
30
266
סה"כ -זה מרק עם קופתאות בשר במרק יש בצל
26/10/2008 | 16:39
2
16
או/עם אפונה
דרך אגב -אינגריה לא היתה קיימת בעיראק -פה התפתחה
חכים, אני חושבת שאינגריי זה עם חצילים. ?????
26/10/2008 | 16:59
1
16
מלכה-
26/10/2008 | 17:20
12
אנגרי!
26/10/2008 | 17:28
21
63
          זה תבשיל חצילים עם רסק עגבניות!
         לוקחים חצילים ,ממליחים אותם,לאחר מכם סוחטי אותם!
      
מתגנים בצל,מוסיפים רסק עגבניות ,קופסה קטנה,מערבבים עם הבצל,מוסיפים שום,סוכר מלח,מלח לימון,עם מלח הלימון להישמר לשים כחצי כפית!
      לפני זה מטגנים את החצילים,לאחר שהרוטב רתח מוסיפים את החצילים מוסיפים מים כחצי כוס,בסוף מוסיפים פטרוזילה!
                   נ"ב ! מי שמחפש מתכונים להכנס לגוגל לרשום מתכוני עדות יש שם גם אוכל עירקי!
מור-תודה על המתכון
26/10/2008 | 17:31
1
12
אני מכירה אינגריי עם פרוסות של עגבניות מעל החצילים
אנגריי!
26/10/2008 | 18:49
21
     אם רוצים שמים שכבות של פרוסות עגבניותבין החצילים!
מור, אנחנו משתמשים במתכונים מהאינטרנט, אבל
26/10/2008 | 17:37
18
21
אנחנו (אני בכל אופן) מעדיפים את המגע האישי בפורום. אצלי במחשב יש כל כך הרבה מתכונים מכל העדות ובכל זאת אני מעדיפה לקבל מתכון מהחברים. משום מה כשאני מכינה בהנחית הפורום יוצא לי יותר טעים.
אינגרי שכבות שכבות של חציל עגבניה ובשר. עד כמ
26/10/2008 | 17:51
10
33
ה שידוע לי ניתן לבשל על בסיס חמוץ וניתן גם על בסיס טעם רגיל (סדה).
אין בתבשיל הזה חומוס?
26/10/2008 | 18:13
1
7
מלכה !
26/10/2008 | 18:54
5
      לא מוסיפים חומוס,אפשר להוסיף נתחי בשר כמו שאמר קורניש,אבל לא חובה,גם ככה יוצא טעים
אני שם בשר טחון בין שני פרוסות חצילים שטוגנו
26/10/2008 | 21:50
7
13
קצר...את הבשר הטחון להכין כמו לקבב עם בצל קצוץ ופטרזילה ולהכניס בעדינות לרוטב העגבניות.
יוצא חלומי בתיאבון....
פואד זה נשמע טעים. זה לא נפתח בבישול?
26/10/2008 | 23:55
6
3
לא כלל לא ..אין לערבב את החצילים בזמן הבישול.
27/10/2008 | 11:26
5
7
רק מידי פעם לשפוך עם כפית על השכבה העליונה מן הרוטב ותהדייה על חום נמוך..על גז בלהבה קטנה
אמת ממש טעים וכדאי לנסות
בתיאבון ויום נעים
תודה פואד חייבת לנסות בעלי יאהב את זה.
27/10/2008 | 13:38
4
6
"אנגריי" עם אורז לבן, זה מעדן.
27/10/2008 | 14:14
3
6
אשרת אנגריי עם אורז לבן זה באמת מעדן. מה
27/10/2008 | 14:52
2
9
שפואד המליץ למלא את החצילים המטוגנים בבשר.
  דבר שמעולם לא נסיתי. נשמע לי טעים מאד.
זה מזכיר מוסקה אבל האינגריי יותר טעימה לדעתי.
27/10/2008 | 17:25
1
7
מלכה יקרה, ההבדל בין מוסקה לאינגריי בטעם חמוץ
27/10/2008 | 21:57
11
מתוק. ואילו המוסקה בטעם מלוח.
מלכה ערב טוב!
26/10/2008 | 18:51
6
6
את צודקת,אבל לא כולם יודעים להכין לכן תמיד אפשר לקחת רעיונות מהאתרים!
גם את צודקת ואכן אני לוקחת כל מיני
26/10/2008 | 19:03
5
4
טיפים מאנשים ומאתרים. מכל מלמדי...................
מלכה יקרה. אני נוהגת להכין אינגריי עם קוביות
26/10/2008 | 23:17
3
15
קטנות של בשר.  או כשאני מכינה לצמחונים שבבית,  ללא בשר.  אין ספק שהתבשיל עם הבשר טעים יותר.  צריך להכין רוטב חמוץ מתוק סמיך ושיהיה "מדאבאס". אם תרצי מתכון מדוייק אשמח לכתוב לך.  בברכה שוש.
סועד לצמחונים תוסיפי חלב קוקוס זה יעדן את הטע
26/10/2008 | 23:30
2
5
הטעם.....מתוך ניסיון עם מאכלים הודיים
פואד יקר, אש ג'אבאכ עלה אל אכיל אל הינדי?
27/10/2008 | 00:16
1
6
אינגריי מאכל עירקי.
אמת אבל גם ההודים אוכלים בדיוק את אותו מאכל
27/10/2008 | 00:46
7
עם חלב קוקוס ופלפל ירוק חריף..עם הרבה קארי...
הם רק חותכים את החציל לקוביות.....
יש בהרבה מאכלים עירקיים קרבה יתרה למאכלים ההודיים..ואל תשכחי שמקורה של העמבה בהודו
על כל פנים אני אוהב את שני המטבחים.
ד"ש וליל מנוחה
גם אני לוקחת כל מיני טיפים לשיפור המאכלים.
27/10/2008 | 14:54
2
אבל ישנם תבשילים שלא אשנה לעולם.
כמו הקובה למשל........
מלכה, אנא נקדי עבורי את "אינגריי" תודה.
27/10/2008 | 01:05
4
4
ingriyi
27/10/2008 | 15:06
3
5
ריוורס, המון תודה. הוספתי למילון.
27/10/2008 | 17:10
2
3
יהודה, לא הבנתי הוספת לימון או הוספת למילון.
27/10/2008 | 18:41
1
3
כן, כמובן.
27/10/2008 | 18:44
2
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ