לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום ביקורת מסעדות
הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק

23/06/11 11:51
אבקש את עזרתכם -
אני מחפשת מתכון לרוטב לליווי בשר - למטיב ידיעתי מכונה רוטב "פלפלת".
באנגלית מצאתי מתכון לרוטב בשם Peppercorn Sauce (קישור מצורף).

א. האם זה אותו הדבר
ב. מה זה Peppercorn
ג. האם הגרגירים הגדולים האלה אכילים והחריפות שלהם נסבלת? הר גרגרים שלמים של פלפל שחור רגיל, להבנתי, לא כדאי חהגיש ככה שלמים על האוכל.

אני יודעת שיש כאן כמה מומחים ואשמח מאוד לעזרתכם.

תודה!
כתובות אינטרנט מצורפות:
תגיות:
למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק
<< ההודעה הנוכחית
23/06/2011 | 11:51
17
327
אבקש את עזרתכם -
אני מחפשת מתכון לרוטב לליווי בשר - למטיב ידיעתי מכונה רוטב "פלפלת".
באנגלית מצאתי מתכון לרוטב בשם Peppercorn Sauce (קישור מצורף).

א. האם זה אותו הדבר
ב. מה זה Peppercorn
ג. האם הגרגירים הגדולים האלה אכילים והחריפות שלהם נסבלת? הר גרגרים שלמים של פלפל שחור רגיל, להבנתי, לא כדאי חהגיש ככה שלמים על האוכל.

אני יודעת שיש כאן כמה מומחים ואשמח מאוד לעזרתכם.

תודה!
כתובות אינטרנט מצורפות:
תחפשי STEAK AUX POIVRE
23/06/2011 | 12:15
49
סטייק או פואברה
23/06/2011 | 12:20
15
94
היא אכן מנה צרפתית קלאסית (כשגרתי בצרפת, אחד הערבים הבלתי נשכחים כללו מסיבת קוקטייל שבה שתינו מואט-שנדון בדירה מקסימה שממנה נשקף האייפל, וסטייק של חצות במקום הידוע בסטייק או פואברה שלו - מה שנקרא לחיות בסרט).
אני לא מומחית אבל אנסה לענות:
לענינינו - המתכון שהבאת הוא לא הקלאסי. הנה קישור למתכון הקלאסי מאתר מאוד מומלץ שבו המתכונים בדוקים היטב, גם ע"י המתכונאים וגם ע"י קוראים כיוון שהם אמריקאים, הכל גם מוסבר בפרוטרוט:
http://www.epicurious.com/recipes/food/views/Steak-au-Poivre-233549

פפרקורן זה גרגר פלפל. פלפל ירוק כבוש במלח, כמו במתכון שהבאת, נהוג לאכול שלם, והוא לא חריף כמו פלפל שחור. גרגירי פלפל שחור שלמים אי אפשר להגי סתם כך, זה יהיה מאוד לא נעים לאוכלים.

בתאבון!
גם אני לא ממש מכיר את הרוטב המקורי
23/06/2011 | 13:30
4
23
אבל רק הערה קטנה.
פלפל ירוק כובשים כי אחרת תוך כמה ימים הוא הופך לפלפל שחור כך שבמדינות אליהן
מייבאים פלפל באמת אין ברירה.
אצלנו משתמשים בפלפל ירוק טרי ולא כבוש והוא אכן אכיל ובעל חריפות מתונה ונעימה.
מתק/ש להאמין
23/06/2011 | 13:33
3
20
מתקשה להאמין שאפשר יהיה להשיג טרי כאן בארץ
23/06/2011 | 13:34
2
13
אבל אולי מישהו יאיר את עיני.
אשמח לדעת לפחות איפה אפשר להשיג את הכבוש.
תודות למגיבים!
לא חושב שיש טרי בישראל
23/06/2011 | 14:18
1
16
מהסיבה שאמרתי. כבוש אין בעיה להשיג. יש בצינצנות בגודל של
קופסת תבלינים בערך ויש בגדולות יותר.
והכי טעים: לתבל בו סלט מנגו, בצל וכוסברה.
23/06/2011 | 16:25
13
תודה רבה! ידעתי שאני יכולה לסמוך עלייך
23/06/2011 | 13:33
9
10
אבל השאלה היא איפה לדעתך אוכל להשיג את הפלפל ירוק כבוש במלח??
כמעט בכל מקום
23/06/2011 | 13:56
8
5
אפילו בסופרים.
נ.ב. אם תכיני את המתכון הקלאסי, לא תצטרכי אות
23/06/2011 | 14:00
15
אז סליחה, כנראה שלא הבנתי אותך
23/06/2011 | 14:40
6
15
במה אני אמורה להשתמש כדי להכין את המתכון הקלאסי?
במתכון שצירפת לי כתוב whole black peppercorns
גם את זה אפשר לאכול שלם? או שזה פשוט גרגירים שלמים של פלפל שחור? אם זה פשוט פלפל שחור אז אני בעצם יכולה להשתמש בפלפל שחור גרוס שיש לי בבית.
אם זה משהו אחר אשמח להבין מה זה ואיפה אפשר לקנות. תודה!
אז ככה
23/06/2011 | 15:21
5
20
במתכון משתמשים בגרגירי פלפל שחור שלמים ואז שוברים אותם. זו הדרך הקלאסית. למה לא להשתמש בפלפל השחור הגרוס שיש לך בבית? הסיבה העיקרית היא שהרבה מהניחוח כבר הלך, ונשארת רק החריפות - זה חבל. בתבשיל בו הפלפל הוא אחד השחקנים, זה לא נורא אולי, אבל כאן הוא שחקן ראשי - אנחנו רוצים אותו במלוא תפארתו. כיוון שהמחיר נמוך יחסית, אני ממליצה לקנות פלפל שחור שלם ולשבור אותו.
כך אעשה
23/06/2011 | 17:16
1
7
מודה לך על ההסברים והעזרה
בשמחה!
23/06/2011 | 18:04
3
אני הייתי מוותרת על הירוק.לא ממש משמעותי
23/06/2011 | 18:14
2
4
פלפל הכי טרי כמו שאמרה נטע, להכניס לשקית ניילון ולשבור עם פטיש רגיל או פטיש שניצלים. עוד אופציה - פולס אחד או שניים במטחנת תבלינים. לא יותר שלא יהפוך לאבקה.
שני מוצרים שונים לגמרי
24/06/2011 | 11:31
1
8
אי אפשר להשוות בין פלפל ירוק לשחור כמו שאי אפשר להשוות בין פפאיה ירוקה לכתומה.
לכל אחד הטעמים שלו.
תבלינים כותשים במכתש, מאיפה כל הפטישים האלה, זה פורום מסגרות?
ברור ששונים. לכן אפשר להסתפק רק באחד.
24/06/2011 | 21:44
3
תבלינים כותשים במכתש אבל שוברים עם פטיש....
הודעות אחרונות
00:49 | 31.08.15 אריה שגיא
15:47 | 30.08.15 ofersar
10:26 | 30.08.15 Gרר
10:22 | 30.08.15 Gרר
08:22 | 30.08.15 אקונומיקה
07:14 | 30.08.15 החתולית
23:31 | 29.08.15 Gרר
08:56 | 29.08.15 אור2221
11:26 | 27.08.15 דני עוזיאל
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ