לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום "ביקורת מסעדות" מיועד לאנשים שאוהבים לאכול, לבלות ולהנות מהחיים. הוא פתוח לכולם, נגיש והכותבים בו שמחים להמליץ ולכתוב על חוויותיהם. אנו דנים בנושאים שונים ומגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על מסעדות שביקרנו בהן והמלצות על מסעדות שונות, ועד לנושאים כגון אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.

 

למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים שאנו מקפידים עליהם:

* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום.

* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים.   

  למשל- אילו מנות אכלתם, מחירים, טיב השירות, האם מקפידים על אזור מעשנים/לא מעשנים, נגישות 

  לנכים ואווירה כללית. תוכלו לראות בהודעות הנבחרות הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת". 

* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח

   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.

* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 

* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל

  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה

  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.

 

בברכת השתתפות מהנה,

החתולית ו- bruno01

תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם                                                                     שירשורים קבועים: שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.
הפורום אינו פרסומי. ניתן לשלוח מידע עבור השירשור השבועי ל: bikoret@tapuz.co.il                                                   עמוד הפורום בפייסבוק
הודעה חדשה

למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק

23/06/11 11:51
אבקש את עזרתכם -
אני מחפשת מתכון לרוטב לליווי בשר - למטיב ידיעתי מכונה רוטב "פלפלת".
באנגלית מצאתי מתכון לרוטב בשם Peppercorn Sauce (קישור מצורף).

א. האם זה אותו הדבר
ב. מה זה Peppercorn
ג. האם הגרגירים הגדולים האלה אכילים והחריפות שלהם נסבלת? הר גרגרים שלמים של פלפל שחור רגיל, להבנתי, לא כדאי חהגיש ככה שלמים על האוכל.

אני יודעת שיש כאן כמה מומחים ואשמח מאוד לעזרתכם.

תודה!
כתובות אינטרנט מצורפות:
 
תגיות:
למומחי הבישול - רוטב "פלפלת" לסטייק
<< ההודעה הנוכחית
23/06/11 11:51
308צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
תחפשי STEAK AUX POIVRE
23/06/11 12:15
43צפיות
סטייק או פואברה
23/06/11 12:20
73צפיות
גם אני לא ממש מכיר את הרוטב המקורי
23/06/11 13:30
20צפיות
º
מתק/ש להאמין
23/06/11 13:33
18צפיות
מתקשה להאמין שאפשר יהיה להשיג טרי כאן בארץ
23/06/11 13:34
12צפיות
לא חושב שיש טרי בישראל
23/06/11 14:18
16צפיות
º
והכי טעים: לתבל בו סלט מנגו, בצל וכוסברה.
23/06/11 16:25
13צפיות
תודה רבה! ידעתי שאני יכולה לסמוך עלייך
23/06/11 13:33
9צפיות
כמעט בכל מקום
23/06/11 13:56
5צפיות
º
נ.ב. אם תכיני את המתכון הקלאסי, לא תצטרכי אות
23/06/11 14:00
14צפיות
אז סליחה, כנראה שלא הבנתי אותך
23/06/11 14:40
14צפיות
אז ככה
23/06/11 15:21
20צפיות
כך אעשה
23/06/11 17:16
7צפיות
º
בשמחה!
23/06/11 18:04
3צפיות
אני הייתי מוותרת על הירוק.לא ממש משמעותי
23/06/11 18:14
4צפיות
שני מוצרים שונים לגמרי
24/06/11 11:31
8צפיות
ברור ששונים. לכן אפשר להסתפק רק באחד.
24/06/11 21:44
3צפיות
מכוורת מרדכי גולן

דבש מתוק

במכוורת מרדכי גולן שבדרום לפרטים נוספים והזמנות לחצו כאן >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix