לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום ביקורת מסעדות
הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

קנגורו - הבית הגאוגיאני - מסעדה גרוזינית

30/07/08 17:25
אחרי ביקורת אוהדת כאן, החלטנו לנסות את מסעדת קנגורו - מסעדה גרוזינית בנחלת שבעה בירושלים.

קנגורו ממוקמת באחד המקומות הכי קסומים בירושלים, בסמטה צדדית בנחלת שבעה. בבית ישן, עם קירות אבן עבים, מכוסים בפיצ'פקעס תוצרת גרוזיה. התפריט כולל גם הסברים ותמונות מגרוזיה.

היינו בצהריים ובחרנו לקחת עסקיות עם כמה תוספות. עסקית עולה 48-58 ש"ח והיא כוללת סלט, מרק ומנה עיקרית (ונדמה לי שגם קפה /תה). המנות כולן נדיבות וגדולות.

לעסקית הוספנו גם חצ'פורי אג'ארי וסלט לינה. חצ'פורי אג'ארי הוא מאפה שמרים ענק ממולא בתערובת גבינות ומכוסה ביצה. הוא מתפקד כמנה צמחונית עיקרית (שמספיקה בשקט לשני אנשים). אנחנו חילקנו אותו בינינו בתור מנה ראשונה נוספת. הוא הגיע לוהט מהתנור, עם שולי בצק שמרים פריכים ותערובת גבינות, שכוללת סולגוני, חמד ועוד משהו, שאותה מערבבים עם ביצה. היה מעולה.

סלט לינה הוא פלטה של 7 סלטי הבית, מוגשיםעל צלחת גדולה ומקושטים בירקות. חבל רק שהמלצרית לא דאגה מיוזמתה להסביר מה בדיוק כל דבר (או שהניחה שזה שאנחנו דוברי רוסית מביא אותנו להיכרות אוטומטית עם האוכל). הסלטים כללו סלט שעועית חומה עם אגוזים, חצילים עם אגוזים, חצילים עם עגבניות, שעועית ירוקה עם אגוזים, סלט כרוב, סלט גזר וסלט אגוזים. הסלטים מצויינים ומיוחדים, אבל די כבדים. בשלב הזה כבר היינו די מפוצצים.

המרקים - שום דבר לדבר עליו: מרק פטריות עם טעם מודגש של אבקה. ומרק חרצ'ו - מרק כבש עם אורז - היה טעים, אבל לא מספיק סמיך.

לעיקריות הזמנו שני פרגית בגריל (צפליטה טאבאק) - חצי פרגית קטנה מטוגנת עד להשחמה ופריכה מאוד בטעמים חזקים של שום. אני אהבתי מאוד, אבל האיש טען שקצת יבש. הוגשה עם תפוחי אדמה מטוגנים.

אני הזמנתי בלינצ'ס עם בשר. מילדות, בלינצ'ס בשר זה המאכל האהוב עלי. רק שלצערי, אמא שלי עושה אותו לעיתים נדירות בגלל כמות העבודה הכרוכה בו. הבלינצ'ס הזה היה מדהים, ולוקח בהליכה אפילו את אלו המצויינים של אמא שלי. הם גולגלו דק מאוד בצורת סיגרים, המעטפת היתה עסיסית מאוד ופריכה מבחוץ, עם טעם עדין של כבש ובתוספת חלקי פנים טחונים.  מנה מצויינת.

לקינוח לא נשאר מקום, וגם ארזנו חצי מהאוכל. בפעם הבאה נוותר על הסלטים, וגם על המרקים ונתמקד במנות העיקריות ואולי נשאיר גם מקום לקינוח.

לסיכום, מקום נחמד מאוד, אופציה טובה להיכרות עם מטבח נהדר שהרבה אנשים לא מכירים.
אמנות בחרוזים

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6082952

http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=113462
קנגורו - הבית הגאוגיאני - מסעדה גרוזינית
<< ההודעה הנוכחית
30/07/2008 | 17:25
1
1219
אחרי ביקורת אוהדת כאן, החלטנו לנסות את מסעדת קנגורו - מסעדה גרוזינית בנחלת שבעה בירושלים.

קנגורו ממוקמת באחד המקומות הכי קסומים בירושלים, בסמטה צדדית בנחלת שבעה. בבית ישן, עם קירות אבן עבים, מכוסים בפיצ'פקעס תוצרת גרוזיה. התפריט כולל גם הסברים ותמונות מגרוזיה.

היינו בצהריים ובחרנו לקחת עסקיות עם כמה תוספות. עסקית עולה 48-58 ש"ח והיא כוללת סלט, מרק ומנה עיקרית (ונדמה לי שגם קפה /תה). המנות כולן נדיבות וגדולות.

לעסקית הוספנו גם חצ'פורי אג'ארי וסלט לינה. חצ'פורי אג'ארי הוא מאפה שמרים ענק ממולא בתערובת גבינות ומכוסה ביצה. הוא מתפקד כמנה צמחונית עיקרית (שמספיקה בשקט לשני אנשים). אנחנו חילקנו אותו בינינו בתור מנה ראשונה נוספת. הוא הגיע לוהט מהתנור, עם שולי בצק שמרים פריכים ותערובת גבינות, שכוללת סולגוני, חמד ועוד משהו, שאותה מערבבים עם ביצה. היה מעולה.

סלט לינה הוא פלטה של 7 סלטי הבית, מוגשיםעל צלחת גדולה ומקושטים בירקות. חבל רק שהמלצרית לא דאגה מיוזמתה להסביר מה בדיוק כל דבר (או שהניחה שזה שאנחנו דוברי רוסית מביא אותנו להיכרות אוטומטית עם האוכל). הסלטים כללו סלט שעועית חומה עם אגוזים, חצילים עם אגוזים, חצילים עם עגבניות, שעועית ירוקה עם אגוזים, סלט כרוב, סלט גזר וסלט אגוזים. הסלטים מצויינים ומיוחדים, אבל די כבדים. בשלב הזה כבר היינו די מפוצצים.

המרקים - שום דבר לדבר עליו: מרק פטריות עם טעם מודגש של אבקה. ומרק חרצ'ו - מרק כבש עם אורז - היה טעים, אבל לא מספיק סמיך.

לעיקריות הזמנו שני פרגית בגריל (צפליטה טאבאק) - חצי פרגית קטנה מטוגנת עד להשחמה ופריכה מאוד בטעמים חזקים של שום. אני אהבתי מאוד, אבל האיש טען שקצת יבש. הוגשה עם תפוחי אדמה מטוגנים.

אני הזמנתי בלינצ'ס עם בשר. מילדות, בלינצ'ס בשר זה המאכל האהוב עלי. רק שלצערי, אמא שלי עושה אותו לעיתים נדירות בגלל כמות העבודה הכרוכה בו. הבלינצ'ס הזה היה מדהים, ולוקח בהליכה אפילו את אלו המצויינים של אמא שלי. הם גולגלו דק מאוד בצורת סיגרים, המעטפת היתה עסיסית מאוד ופריכה מבחוץ, עם טעם עדין של כבש ובתוספת חלקי פנים טחונים.  מנה מצויינת.

לקינוח לא נשאר מקום, וגם ארזנו חצי מהאוכל. בפעם הבאה נוותר על הסלטים, וגם על המרקים ונתמקד במנות העיקריות ואולי נשאיר גם מקום לקינוח.

לסיכום, מקום נחמד מאוד, אופציה טובה להיכרות עם מטבח נהדר שהרבה אנשים לא מכירים.
מקום מצויין!
30/07/2008 | 17:47
60
לא מבייש את הפירמה של האוכל הגרוזיני. לא הכל באותה רמה, וכשהיינו לא היה סציבי (עוף ברוטב אגוזי מלך) אבל החצ'פורי היה מצויין בהחלט!
הודעות אחרונות
23:40 | 29.08.15 Gרר
23:31 | 29.08.15 Gרר
08:56 | 29.08.15 אור2221
11:26 | 27.08.15 דני עוזיאל
06:20 | 27.08.15 החתולית
00:34 | 27.08.15 amity001
19:55 | 26.08.15 נופשתתת
07:05 | 25.08.15 החתולית
00:53 | 25.08.15 קליספרה
23:44 | 24.08.15 מיכאל ג
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ