לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום ביקורת מסעדות
הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01

הנהלת הפורום:

אודות הפורום ביקורת מסעדות

הפורום הוא קהילה וירטואלית פתוחה ונגישה לאוהבי אוכל. גולשים חדשים מוזמנים לקרוא את תקנון הפורום.
אנו דנים בנושאים מגוונים הקשורים למסעדות ולאוכל, החל מדיווחים על ארוחות והמלצות על מסעדות שונות, ועד אוכל ברחבי העולם, ונושאים בעלי חשיבות ציבורית. אתם מוזמנים להצטרף אלינו, לדווח על מסעדות בהן אכלתם, להגיב לביקורות קיימות ולהשתתף בדיונים בפורום.
 
למצטרפים החדשים- מספר כללים חשובים:
* אנא קראו את תקנון הפורום שקישור אליו מופיע בראש עמוד הפורום ובמאמרי הפורום.
* כאשר אתם כותבים ביקורת (חיובית או שלילית) על מסעדה אנא הקפידו לתת מקסימום פרטים:  
  מה אכלתם, מחירים, טיב השירות, וכו'. בהודעות הנבחרות תמצאו הודעה שכותרתה "איך כותבים ביקורת" שתוכל לסייע לכם. 
* כאשר ברצונכם לקבל המלצות על מסעדה - כדאי לפרט אזור, סוג הארוחה (בוקר, צהריים, ערב), טווח
   מחירים לאדם, האם כשרות חשובה וסוג אוכל המועדף עליכם.
* אם קיבלתם בפורום המלצה על מסעדה ואכלתם בה, אנא חזרו לספר איך היה. 
* אנא הקפידו לשרשר הודעות על מנת שהודעות לא ייעלמו מהר מידי בארכיון. אם לא שירשרתם, אל
  תופתעו לגלות שההודעה שורשרה למקום הרלוונטי. דבר נוסף ואחרון- בכל שאלה/בעיה/הערה/הארה
  אתם מוזמנים לפנות אלינו במסר אישי. כל פנייה תיענה בהקדם האפשרי.
 
בברכת השתתפות מהנה,
החתולית ו- bruno01
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
תקנון הפורום - קראו אותו ונהגו בהתאם       שירשורים קבועים: מן התקשורת בימי ב', שירשור OFF בימי ג', השירשור השבועי בימי ה'.                  
המשך >>

ננוצקה- לילינבלום 22 -מסעדה גרוזינית

מאת: מנטיסה
25/09/07 14:52
היינו בדרך לחינאווי לטעימות יין ואז רעב כבד של חברתי לארוחה  הביא אותנו להמשיך
החלטנו לנצל תלוש לארוחה מהעבודה ולנסות את ננוצקה
פעם ראשונה שלנו שם ולכן החלטנו לטעום כמה שיותר ( אם הרוב כבר משולם על חשבון הברון אז שנחגוג)
נתחיל בסיכום- בהחלט לא my cup of tea. לא שהיה רע אבל בהחלט לא "עשה לי את זה"

החלטנו על מנה עיקרית אחת ו 3 ראשונות שנחלוק בינינו

* פחאלי – אנטיפסטי גרוזיני -  באדריג'ני, חצילים פיקנטי, צ'רחאלי, מנגולד באגוזים, מזיאורי, סלט כרוב בזעפרן ואגוזים ודולמה צמחוני ( תאור המנות מרסט) – צלחת אובלית עם 3 סקופים (כמו בגלידה) אחד של חצילים מטוגנים ואז מעורבבים במין מיונז מתובלן, אחד פטה אגוזים אנמי ואחד כנראה מנגולד. היה גם סלט סלק סתמי וקולורבי מוחמץ – החלק הטעים במנה. 46 ש"ח

* הממרחים מגיעים ללא לחם (נו באמת) אז הזמנו לחם גרוזיני 12 ₪ טעים

* חצ'אפורי  אג'רולי- בצק גרוזיני אפוי, מקופל בחמאה במילוי 3 גבינות – לחמניה  ממולאת גבינות שפתחו מלמעלה ואפו עם ביצה . הוגש עם סלט ליד. מנה שמספיקה לא. ערב קלילה. לי זה הזכיר עבולעפיה עם ביצה. . הסתפקתי בביס להבין במה מדובר (42 ₪ !!)

* כוכב ננוצקה - קלמרי ממולא בפטריות על ציר פירות ים  - מבחינתי המנה הטעימה של הערב. 4 " קובות" של קלמרי ממולא דוקסל פטריות מצופות כמו שניצל. טעים ולא גרוזיני בעליל (49 ₪)

* צאבלנרי – תבשיל בקר עם ערמונים ופטריות בניחוח קינמון על בסיס חיטה –  היות וכבר הייתי מלאה לגמרי אז טעמתי. החיטה הייתה טובה, הערמונים הוסיפו . מבחינת הבשר זה היה צלי .וצלי אני עושה בבית  טוב יותר עם יין וטימין .אין תלונות על המנה , הייתה עשוה הייטב, פשוט לא סוג האוכל שאני מחפשת במסעדות ( 72 ₪)

* מנה אחרונה – מרקיז דה סאד - כיפת שוקולד מריר על מצע קראנצי עם קרם וויסקי ואגוזי לוז – הכיפה הייתה בסדר, כל היתר לא. הבסיס אולי היה קראנצי פעם אצלנו כבר לא, את האגוזים אני עדיין מחפשת וקרם וויסקי שבגללו הזמנתי את המנה היה רק קישוט ולא ממש קרם שאפשר לטעום (32 ₪)

יחד עם כוס קברנה ססלוב (32 ₪) וכוס אנג'ו זאן בלמון ( 25 ₪) ו 4 ₪ אבטחה הגענו ל 316 ₪ לפני טיפ.
מים הם מגישים בכוסות קטנות ומעצבנות, שלחתי ת המלצר כארבע פעמים לחזור ולמלא לי אותם.


כאמור  הזמנו הרבה מאוד אוכל ( מנה אחת מעבר) , המנות נדיבות ומאוד ממלאות
לא התלהבנו מכלום וסיכמנו את הערב כחויה נעימה שלא נחזור אליה
השרות מאוד איטי והמתנו הרבה בין המנות. כשהגענו היה ריק אבל אח"כ בהחלט התמלא
ובאזור הבר, שהבנתי שמשמש כפיק-אפ בר ,היה מלא ,רועש ושמייח ( היות שימי הפיקאפ ברס בתל אביב שלי כבר עברו פשוט נסענו לישון)
תגיות:
"אני מאמין גדול באהבה ואפילו מאמין שדבר כזה עשוי להצליח" (וודי אלן)
ננוצקה- לילינבלום 22 -מסעדה גרוזינית
<< ההודעה הנוכחית
25/09/2007 | 14:52
1
325
היינו בדרך לחינאווי לטעימות יין ואז רעב כבד של חברתי לארוחה  הביא אותנו להמשיך
החלטנו לנצל תלוש לארוחה מהעבודה ולנסות את ננוצקה
פעם ראשונה שלנו שם ולכן החלטנו לטעום כמה שיותר ( אם הרוב כבר משולם על חשבון הברון אז שנחגוג)
נתחיל בסיכום- בהחלט לא my cup of tea. לא שהיה רע אבל בהחלט לא "עשה לי את זה"

החלטנו על מנה עיקרית אחת ו 3 ראשונות שנחלוק בינינו

* פחאלי – אנטיפסטי גרוזיני -  באדריג'ני, חצילים פיקנטי, צ'רחאלי, מנגולד באגוזים, מזיאורי, סלט כרוב בזעפרן ואגוזים ודולמה צמחוני ( תאור המנות מרסט) – צלחת אובלית עם 3 סקופים (כמו בגלידה) אחד של חצילים מטוגנים ואז מעורבבים במין מיונז מתובלן, אחד פטה אגוזים אנמי ואחד כנראה מנגולד. היה גם סלט סלק סתמי וקולורבי מוחמץ – החלק הטעים במנה. 46 ש"ח

* הממרחים מגיעים ללא לחם (נו באמת) אז הזמנו לחם גרוזיני 12 ₪ טעים

* חצ'אפורי  אג'רולי- בצק גרוזיני אפוי, מקופל בחמאה במילוי 3 גבינות – לחמניה  ממולאת גבינות שפתחו מלמעלה ואפו עם ביצה . הוגש עם סלט ליד. מנה שמספיקה לא. ערב קלילה. לי זה הזכיר עבולעפיה עם ביצה. . הסתפקתי בביס להבין במה מדובר (42 ₪ !!)

* כוכב ננוצקה - קלמרי ממולא בפטריות על ציר פירות ים  - מבחינתי המנה הטעימה של הערב. 4 " קובות" של קלמרי ממולא דוקסל פטריות מצופות כמו שניצל. טעים ולא גרוזיני בעליל (49 ₪)

* צאבלנרי – תבשיל בקר עם ערמונים ופטריות בניחוח קינמון על בסיס חיטה –  היות וכבר הייתי מלאה לגמרי אז טעמתי. החיטה הייתה טובה, הערמונים הוסיפו . מבחינת הבשר זה היה צלי .וצלי אני עושה בבית  טוב יותר עם יין וטימין .אין תלונות על המנה , הייתה עשוה הייטב, פשוט לא סוג האוכל שאני מחפשת במסעדות ( 72 ₪)

* מנה אחרונה – מרקיז דה סאד - כיפת שוקולד מריר על מצע קראנצי עם קרם וויסקי ואגוזי לוז – הכיפה הייתה בסדר, כל היתר לא. הבסיס אולי היה קראנצי פעם אצלנו כבר לא, את האגוזים אני עדיין מחפשת וקרם וויסקי שבגללו הזמנתי את המנה היה רק קישוט ולא ממש קרם שאפשר לטעום (32 ₪)

יחד עם כוס קברנה ססלוב (32 ₪) וכוס אנג'ו זאן בלמון ( 25 ₪) ו 4 ₪ אבטחה הגענו ל 316 ₪ לפני טיפ.
מים הם מגישים בכוסות קטנות ומעצבנות, שלחתי ת המלצר כארבע פעמים לחזור ולמלא לי אותם.


כאמור  הזמנו הרבה מאוד אוכל ( מנה אחת מעבר) , המנות נדיבות ומאוד ממלאות
לא התלהבנו מכלום וסיכמנו את הערב כחויה נעימה שלא נחזור אליה
השרות מאוד איטי והמתנו הרבה בין המנות. כשהגענו היה ריק אבל אח"כ בהחלט התמלא
ובאזור הבר, שהבנתי שמשמש כפיק-אפ בר ,היה מלא ,רועש ושמייח ( היות שימי הפיקאפ ברס בתל אביב שלי כבר עברו פשוט נסענו לישון)
תודה על הדו"ח
25/09/2007 | 23:34
2
פיספסתי אותך בטעימות ? הלא מרשימות במיוחד אצל חינואי,לא הבנתי אם בסוף הלכתן.
אף פעם משום מה לא אכלתי שם ואחרי הביקורת שלך ................
הודעות אחרונות
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ