לא מנוהל - רוצה לנהל את הפורום? לחץ כאן.
אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום השף הלבן
זה המקום לשאול, להציע ולברר - בכל נוגע לתנובה והשף הלבן כמובן.
ננסה לענות על שאלותיכם.

מתכון למלבי חלבי וסירופ מקורי

מאת: itzikma
22/10/02 15:17
א. מלבי

להלן מלבי חלבי(אפשר להחליף מים במקום החלב והרי לכם גם פרווה):

6 כפות קורנפלור (מלאות)
שקית חלב (ליטר) (אפשר גם דל שומן)
2 כוסות מים
8 כפיות סוכר או 8 כדורי סוכרזית או 4 שקיות ממתיק
1 טיפה של מי שושנים (אפשר לרכוש בבית המרקחת) אני מדגיש רק 1 טיפה

אופן ההכנה:

1. יש להכניס את הקורנפלור ו-2 כוסות המים לבלנדר ולבחוש היטב
כדי שלא יהיו גושים.
2. לצקת את כל החומרים לסיר על אש גדולה ובלחוש כל זמן הבישול עד לנקודת
הרתיחה. הבחישה מאוד חשובה כדי שלא יווצרו גושים של הקורנפלור.ולצקת
(להכין כלי פלסטיק או כלים מתאימים.)
3. לתת לנוח בערך 10 דקות ולהכניס למקפיא שבמקרר (פריזר רגיל) ל-1 שעה.
להוציא מההקפאה למקרר.

והרי לכם אחלה מלבי

ב. סירופ למלבי

מאוד פשוט

1 וחצי כוס מים
1 ק"ג סוכר
2 וחצי כפות לימון (משומר או טרי)
3 טיפות מי שושנים (לא לחרוג)
בקבוקון צבע מאכל אדום

1. לצקת את המים והסוכר לסיר על אש גדולה ולבחוש היטב כל זמן הבישול.
2. לכשמקבלים בהירות מוחלטת, מוסיפים את הלימון ומי השושנים ולבשל עד
לרתיחה ולהשאיר דקה וחצי נוספות במצב רתיחה.
3. לשפוך לתוך בקבוק.

זהו זה , מה זה פשוט !!

לתוספות כגון קוקוס, בוטנים וכו´, תעשו לבד.

מלבי אוכלים ונהנים (הטוב ביותר ללא תוספות)

תהנו
א. מלבי

להלן מלבי חלבי(אפשר להחליף מים במקום החלב והרי לכם גם פרווה):

6 כפות קורנפלור (מלאות)
שקית חלב (ליטר) (אפשר גם דל שומן)
2 כוסות מים
8 כפיות סוכר או 8 כדורי סוכרזית או 4 שקיות ממתיק
1 טיפה של מי שושנים (אפשר לרכוש בבית המרקחת) אני מדגיש רק 1 טיפה

אופן ההכנה:

1. יש להכניס את הקורנפלור ו-2 כוסות המים לבלנדר ולבחוש היטב
כדי שלא יהיו גושים.
2. לצקת את כל החומרים לסיר על אש גדולה ובלחוש כל זמן הבישול עד לנקודת
הרתיחה. הבחישה מאוד חשובה כדי שלא יווצרו גושים של הקורנפלור.ולצקת
(להכין כלי פלסטיק או כלים מתאימים.)
3. לתת לנוח בערך 10 דקות ולהכניס למקפיא שבמקרר (פריזר רגיל) ל-1 שעה.
להוציא מההקפאה למקרר.

והרי לכם אחלה מלבי

ב. סירופ למלבי

מאוד פשוט

1 וחצי כוס מים
1 ק"ג סוכר
2 וחצי כפות לימון (משומר או טרי)
3 טיפות מי שושנים (לא לחרוג)
בקבוקון צבע מאכל אדום

1. לצקת את המים והסוכר לסיר על אש גדולה ולבחוש היטב כל זמן הבישול.
2. לכשמקבלים בהירות מוחלטת, מוסיפים את הלימון ומי השושנים ולבשל עד
לרתיחה ולהשאיר דקה וחצי נוספות במצב רתיחה.
3. לשפוך לתוך בקבוק.

זהו זה , מה זה פשוט !!

לתוספות כגון קוקוס, בוטנים וכו´, תעשו לבד.

מלבי אוכלים ונהנים (הטוב ביותר ללא תוספות)

מקווה שעזרתי


איציק

 
מתכון למלבי חלבי וסירופ מקורי
<< ההודעה הנוכחית
22/10/02 15:17
4312צפיות

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix