לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

לא מנוהל - רוצה לנהל את הפורום? לחץ כאן.
אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום השף הלבן
זה המקום לשאול, להציע ולברר - בכל נוגע לתנובה והשף הלבן כמובן.
ננסה לענות על שאלותיכם.

איך מכינים צ'יפס פריך

מאת: moti009
24/03/03 13:28
שאלתי היא איך אני עושה ציפס פריך

ניסתי מספר דריך

1 כל סוגי תפוחי האדמה
2 לטגן קצת להוציא מהאש ואז שוב  לטגן
3 לבשל קצת ואז לטגן

ושום דרך לא צלחה לי

איך עושים צ'יפס פריך

מחכ הלתשובות

מושיקו
 
תגיות:
איך מכינים צ'יפס פריך
<< ההודעה הנוכחית
24/03/03 13:28
153צפיות
שאלתי היא איך אני עושה ציפס פריך

ניסתי מספר דריך

1 כל סוגי תפוחי האדמה
2 לטגן קצת להוציא מהאש ואז שוב  לטגן
3 לבשל קצת ואז לטגן

ושום דרך לא צלחה לי

איך עושים צ'יפס פריך

מחכ הלתשובות

מושיקו
שלום
24/03/03 13:35
25צפיות
קראתי פעם בעיתון שאת הפרוסות של התפוח אדמה שמים בתוך קערת מים כמה דקות ומנגבים אותם וכדי שהם יצאו יותר טעימות מטגנים אותם וכשהם מתבהרים שמים אותם בחוץ קצת ומטגנים עד להשחמה
אני מקוה שזה טעים.
מטגנים את הצ'יפס פעמיים
03/04/03 14:44
31צפיות
פעם ראשונה עד הזהבה חלקית, מוצאים לנייר סופג ומחזירים לסיר.
חוץ מזה, חשוב להשרות את התפוחי אדמה במים קרים ולשטוף מכל העמילן.
לטגן בשמן עמוק (רצוי צ'יפסר) ולדאוג שכל החתיכות בתוך השמן - לשים כל פעם קצת. ואם רוצים מלח, להמליח רק אחרי שמוציאים את הצ'יפס ולא לפני הטיגון.
Flix

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום