בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

טארט אגסים בקרם שקדים

מאת: amysh
15/11/10 14:01
לפי מתכון של רביבה וסיליה:
בצק פריך שקדים:

1.5 כוסות קמח לבן
50 גר´ אבקת סוכר או סוכר לבן

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות 1

חלמון

1 כף מים קרים


קרם שקדים:

100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר

½ כוס סוכר 100

גר´ שקדים מולבנים טחונים דק 2

ביצים

½ 1 כפות קורנפלור

אגסים: קופסת שימורים של אגסים בסירופ

אופן ההכנה:

לבצק:

מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד ליצירת בצק אחיד

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.

לקרם שקדים:

מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.

ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

הרכבת הטארט:

מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.

ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.

מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלות למשך כ35- דקות.







 
פאי אגסים....
14/11/10 23:21
3צפיות
פאי אגסים דבש ושוקולדצ'יפס לבן-פירגה
15/11/10 05:58
4צפיות
פאי אגסים דבש ושוקולדצ´יפס לבן-פירגה
תודה רבה
16/11/10 07:15
1צפיות
טארט אגסים בקרם שקדים
<< ההודעה הנוכחית
15/11/10 14:01
50צפיות
תודה רבה
16/11/10 07:15
1צפיות
איימי - כמה שאלות
16/11/10 11:05
1צפיות
גם אני חשבתי בדיוק על זה!
16/11/10 13:25
1צפיות
היי מיס מייפל
16/11/10 13:45
1צפיות
טוב, בנות בדקתי בשנית
16/11/10 15:27
6צפיות
אני אכלתי אותו לפני עידן הצליאק
16/11/10 15:07
2צפיות
קודם כל תודה על התשובה
16/11/10 16:35
6צפיות
קודם כל תודה על התשובה
קודם כל תודה על התשובה
16/11/10 16:40
5צפיות
קודם כל תודה על התשובה

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix