לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

טארט אגסים בקרם שקדים

מאת: amysh
15/11/10 14:01
לפי מתכון של רביבה וסיליה:
בצק פריך שקדים:

1.5 כוסות קמח לבן
50 גר´ אבקת סוכר או סוכר לבן

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות 1

חלמון

1 כף מים קרים


קרם שקדים:

100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר

½ כוס סוכר 100

גר´ שקדים מולבנים טחונים דק 2

ביצים

½ 1 כפות קורנפלור

אגסים: קופסת שימורים של אגסים בסירופ

אופן ההכנה:

לבצק:

מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד ליצירת בצק אחיד

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.

לקרם שקדים:

מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.

ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

הרכבת הטארט:

מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.

ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.

מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלות למשך כ35- דקות.







תגיות:
פאי אגסים....
14/11/2010 | 23:21
11
3
אני מחפשת מתכון של פאי אגסים במילוי קרם שקדים (או משהו כזה...). אשמח אם יש לכם/ן מתכון מוצלח.
תודה.
פאי אגסים דבש ושוקולדצ'יפס לבן-פירגה
15/11/2010 | 05:58
1
4
פאי אגסים דבש ושוקולדצ´יפס לבן-פירגה
http://www.pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-ועוגיות-דבש/פאי-אגסים-דבש-ושוקולדציפס-לבן

http://www.pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-ועוגיות...

פאי אגסים דבש ושוקולדצ'יפס לבן

פורסם בתאריך 28 במאי 2008 @ 06:00
מופיע בקטגוריות: עוגות ועוגיות דבש, עוגות לראש השנה, עוגות פירות, עוגות פרווה



פאי פירות בפירורים תמיד עושה חשק לקום ומיד להכין.

מגוון פירות העונה על המדפים עשה גם לי משהו…..
הכנתי הפעם מאגסים מבושלים ומתוקים.
המצרכים לבצק:
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 2 כוסות קמח
כפית גדושה אבקת אפיה

אופן ההכנה:
ללוש לבצק נעים ורך
לרפד את התבנית בחצי מכמות הבצק . לדקור את הבצק במזלג ולאפות בתנור שחומם מראש בחום 175 כ-20 דקות .
צבע הבצק נוטה מעט לחום.
לקרר ולהבריש ריבה.
את יתר הבצק להקפיא ואחר כך נשתמש בו לפירורים על העוגה.
המצרכים למלית:
7 אגסים גדולים מקולפים וחתוכים לפלחים גדולים
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות סוכר
כפית קינמון
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה למלית:
לשים בסיר 2 כפות סילאן+2 כפות סוכר+כפית קינמון ולצמצמם תוך בחישה עד שיהיו בועות
להוסיף את פלחי האגסים ולערבב על להבה הכי נמוכה כ-5 דקות.
ל ס נ ן
להוסיף 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל ולערבב

לפזר על הבצק האפוי 4 כפות פירורי בסקוויטים או עוגיות
מעל לצקת את האגסים ולפזר 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן באופן שווה
לגרר את הבצק מהפריזר על האגסים
לאפות כ-40 דקות בחום 175
להגיש עם אבקת סוכר או לקשט בסירופ שוקולד קרמל

תבנית פאי בגודל 26 או 24 משומנת ומקומחת

"טיפ"
1. במידה והבצק יוצא פירורי יש להוסיף כף או שתיים מים וללוש לבצק גמיש ונוח.
תהנו
UA:F [1.2.3_620]

ציון: 3.0 מתוך 5 (סה"כ 1 הצבעות)


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-ועוגיות-דבש/פאי-אגסים-דבש-ושוקולדציפס-לבן

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה


פורסם בתאריך 28 במאי 2008 @ 06:00
מופיע בקטגוריות: עוגות ועוגיות דבש, עוגות לראש השנה, עוגות פירות, עוגות פרווה



פאי פירות בפירורים תמיד עושה חשק לקום ומיד להכין.

מגוון פירות העונה על המדפים עשה גם לי משהו…..
הכנתי הפעם מאגסים מבושלים ומתוקים.

מתכון+תמונה:פירגה
המצרכים לבצק:
200 גרם מרגרינה או חמאה רכה
1/4 כוס סוכר
1 ביצה
1/4 2 כוסות קמח
כפית גדושה אבקת אפיה

אופן ההכנה:
ללוש לבצק נעים ורך
לרפד את התבנית בחצי מכמות הבצק . לדקור את הבצק במזלג ולאפות בתנור שחומם מראש בחום 175 כ-20 דקות .
צבע הבצק נוטה מעט לחום.
לקרר ולהבריש ריבה.
את יתר הבצק להקפיא ואחר כך נשתמש בו לפירורים על העוגה.
המצרכים למלית:
7 אגסים גדולים מקולפים וחתוכים לפלחים גדולים
2 כפות סילאן או דבש
2 כפות סוכר
כפית קינמון
1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן
2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה למלית:
לשים בסיר 2 כפות סילאן+2 כפות סוכר+כפית קינמון ולצמצמם תוך בחישה עד שיהיו בועות
להוסיף את פלחי האגסים ולערבב על להבה הכי נמוכה כ-5 דקות.
ל ס נ ן
להוסיף 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל ולערבב

לפזר על הבצק האפוי 4 כפות פירורי בסקוויטים או עוגיות
מעל לצקת את האגסים ולפזר 1/2 כוס שוקולד צ'יפס לבן באופן שווה
לגרר את הבצק מהפריזר על האגסים
לאפות כ-40 דקות בחום 175
להגיש עם אבקת סוכר או לקשט בסירופ שוקולד קרמל

תבנית פאי בגודל 26 או 24 משומנת ומקומחת

"טיפ"
1. במידה והבצק יוצא פירורי יש להוסיף כף או שתיים מים וללוש לבצק גמיש ונוח.
תהנו


--------------------------------------------------------------------------------

המתכון הודפס מתוך האתר טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה: http://www.pirge.co.il

כתובת המתכון: http://www.pirge.co.il/עוגות-ועוגיות/עוגות-ועוגיות-דבש/פאי-אגסים-דבש-ושוקולדציפס-לבן

לחץ כאן להדפסה.

© כל הזכויות שמורות 2009 - טועמים במטבח עם מתכונים של פירגה
תודה רבה
16/11/2010 | 07:15
1
נראה מצויין אבל דווקא רציתי עם קרם שקדים.
טארט אגסים בקרם שקדים
<< ההודעה הנוכחית
15/11/2010 | 14:01
8
59
לפי מתכון של רביבה וסיליה:
בצק פריך שקדים:

1.5 כוסות קמח לבן
50 גר´ אבקת סוכר או סוכר לבן

120 גר´ חמאה קרה חתוכה לקוביות 1

חלמון

1 כף מים קרים


קרם שקדים:

100 גר´ חמאה בטמפ´ החדר

½ כוס סוכר 100

גר´ שקדים מולבנים טחונים דק 2

ביצים

½ 1 כפות קורנפלור

אגסים: קופסת שימורים של אגסים בסירופ

אופן ההכנה:

לבצק:

מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה עד ליצירת בצק אחיד

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומצננים במקרר למשך שעה.

לקרם שקדים:

מקציפים את החמאה עם הסוכר והשקדים לתערובת קצפתית ובהירה.

ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת-אחת.

מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים.

הרכבת הטארט:

מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט בקוטר 24 ס"מ.

ממלאים את התבנית בקרם שקדים עד מחצית גובהה.

מסדרים מעל את האגסים ואופים בתנור שחומם ל160- מעלות למשך כ35- דקות.







תודה רבה
16/11/2010 | 07:15
2
נראה טוב, אני אנסה.
איימי - כמה שאלות
16/11/2010 | 11:05
6
3
ניסית להכין אותו?
או שזאת שאלה טיפשית כי את בעצם לא אוכלת גלוטן...
פשוט ניראה לי שכמות הבצק לא תספיק לתבנית 24 ....
גם חסר לי השקדים בבצק... זה בצק שקדים לא?
אני בשיגעון הטארטים/פאי  בזמן האחרון
וזה יכול להתאים לי יופי עם קופסא שזיפים משומרים....
גם אני חשבתי בדיוק על זה!
16/11/2010 | 13:25
2
2
(וואו אני רודפת אותך השבוע.... )

הבצק לא נראה לי מספיק, בדרכ מ 2 כוסות קמח (280 ג') יוצא פאי אחד
אבל בקרם היא ציינה 200 גר' שקדים טחונים
היי מיס מייפל
16/11/2010 | 13:45
1
1
מה שלומך היום?

אם גם את חשבת כך, אז אני מרגישה יותר טוב
כי באמת בד"כ כמות הקמח היא גדולה יותר....
אולי פה שיכבת הבצק דקה יותר.....

נכון שבקרם יש שקדים, אבל הבצק נקרא - בצק שקדים....
טוב נחכה שאיימי תבדוק

בנתיים אני גם ככה לא סגורה איזה פאי אני אכין השבוע
ראיתי עכשיו מתכון לפאי לינצר, וזה יתאים לי יופי כי יש לי ממרח תות שדה שמחכה שאני אאפה איתו
טוב, בנות בדקתי בשנית
16/11/2010 | 15:27
6
וראיתי שבמתכונים אחרים שלי אני שמה 2 כוסות קמח סה"כ , אבל אלו קמחים נ"ג אז אולי נפח שונה. אפשר להתחיל להכין את הבצק שנתתי למתכון לפאי עם 1.5 כוסות ואז לראות אם צריך להוסיף, ואם כן- להוסיף עוד 1/2 כוס קמח או שקדים טחונים.
אני אכלתי אותו לפני עידן הצליאק
16/11/2010 | 15:07
2
2
ואחריו הכנתי אותו עם קמחים נ"ג כשרבע כוס קמח המרתי לשקדים טחונים. ולכן מי שרוצה שקדים גם בבצק (כי יש בקרם) יכול להמיר רק רבע כוס בשקדים טחונים.
יש תמונה של העוגה בבלוג שלי- הספיק לי לתבנית 26 שזה די והותר, הבצק לא עבה.

אם בא להכין משהו עם שזיפים  דוקא הייתי ממליצה לך להכין קרם וניל ולא קרם שקדים- לי זה נראה יותא מתאים (אבל כמובן  שאפשר את שניהם).
קרם וניל- את יכולה להכין קרם פטיסייר או קצפת וניל ושים מעל חתיכות פרי- ובלי לאפות כמובן.
את גם יכולה להכין כטארטלטים ואז זה הרבה יותר מרשים.
קודם כל תודה על התשובה
16/11/2010 | 16:35
6
קודם כל תודה על התשובה
אם את אומרת שהספיק לתבנית 26 אז אוקי
כי לי יש תבנית 24
וכן - אני חושבת שאחליף ברבע כוס שקדים טחונים. אני אוהבת גם להחליף (בנוסף לשקדים טחונים)  ב3 כפיות גדושות אבקת נוגט.
אני יודעת שאני יכולה עם קרם וניל/פטיסייר, אבל חשבתי להכין משהו קצת שונה
בדיוק הכנתי שבוע שעבר - פאי דובדבנים שמתחת היתה שיכבה יפה של קרם פטיסייר

דווקא שזיפים וקרם שקדים יכול להיות מעניין ולא שיגרתי..
אני שומרת לי את המתכון
קודם כל תודה על התשובה
16/11/2010 | 16:40
5
קודם כל תודה על התשובה
אם את אומרת שהספיק לתבנית 26 אז אוקי
כי לי יש תבנית 24
וכן - אני חושבת שאחליף ברבע כוס שקדים טחונים. אני אוהבת גם להחליף (בנוסף לשקדים טחונים)  ב3 כפיות גדושות אבקת נוגט.
אני יודעת שאני יכולה עם קרם וניל/פטיסייר, אבל חשבתי להכין משהו קצת שונה
בדיוק הכנתי שבוע שעבר - פאי דובדבנים שמתחת היתה שיכבה יפה של קרם פטיסייר

דווקא שזיפים וקרם שקדים יכול להיות מעניין ולא שיגרתי..
אני שומרת לי את המתכון
הודעות אחרונות
23:55 | 27.08.15 yael1712
18:25 | 21.08.15 Bosmat6
12:33 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
12:29 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
13:38 | 10.08.15 Hippolyta222
07:52 | 08.08.15 גן חיות בבית
08:01 | 04.08.15 Hippolyta222
20:39 | 30.07.15 אורחים בפורום
13:28 | 30.07.15 DM fan
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ