לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

עוגת מוס תחתית ביסקויטים

מאת: אסינת
01/09/10 22:05
עשיתי בשבוע שעבר עוגת מוס, בסיס ספוג, שכבה שניה קצפת ופודינג וניל, שכבה שלישית שוקולד וחמאה (גנאש).
יצא פיגוז למעט שכבת הבסיס שהייתה קצת יבשה. חשבתי להחליף בשכבת בסיס של ביסקויטים עם כל מיני חומרים טובים.

אשמח לקבל מתכון כזה אם יש למישהי כאן.

תודה מראש!
עוגת מוס תחתית ביסקויטים
<< ההודעה הנוכחית
01/09/2010 | 22:05
3
409
עשיתי בשבוע שעבר עוגת מוס, בסיס ספוג, שכבה שניה קצפת ופודינג וניל, שכבה שלישית שוקולד וחמאה (גנאש).
יצא פיגוז למעט שכבת הבסיס שהייתה קצת יבשה. חשבתי להחליף בשכבת בסיס של ביסקויטים עם כל מיני חומרים טובים.

אשמח לקבל מתכון כזה אם יש למישהי כאן.

תודה מראש!
בסיס ביסקוויטים
01/09/2010 | 23:32
2
104
בסיס ביסקוויטים קלאסי מכיל 200 גרם ביסקוויטים טחונים (אפשר קצת יותר, עד 250 גרם) + 100 גרם חמאה מומסת שמערבבים יחד למרקם של חול לח עד שהחמאה נספגת בכל הפירורים, מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומשטחים תוך הידוק לשכבה אחידה (לי נוח לעשות את זה עם הצד הקמור של כף).

לפירורים האלה אפשר להוסיף מעט קקאו לבסיס שוקולדי, מעט קינמון בשביל עוד ניחוח, להחליף חלק מהביסקויטים באגוזים/שקדים טחונים כדי לתת טעם עשיר יותר...

את התבנית עם הבסיס המהודק דוחפים למקרר או למקפיא ל 15-30 דקות עד שהוא מתקשה (כלומר עד שהחמאה מתמצקת שוב ומחזיקה את הבסיס מהודק) ובינתיים מכינים את מה שרוצים לשים מעל הבסיס.

רצוי לתת לעוגה לעמוד לילה במקרר כדי שהמלית תלחח מעט את הבסיס ותתן לו עוד מעט טעמים.
תודה יקירתי. אני מניחה שבסיס זה מתאים
02/09/2010 | 09:14
1
26
ל-2 השכבות העליונות אותן תיארתי לעיל.

שוב תודה.
בהחלט יתאים לעוגה שתיארת
02/09/2010 | 10:16
17
שמחתי לעזור
הודעות אחרונות
23:55 | 27.08.15 yael1712
18:25 | 21.08.15 Bosmat6
12:33 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
12:29 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
13:38 | 10.08.15 Hippolyta222
07:52 | 08.08.15 גן חיות בבית
08:01 | 04.08.15 Hippolyta222
20:39 | 30.07.15 אורחים בפורום
13:28 | 30.07.15 DM fan
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ