בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

קרם בוואריה של הנס ברטלה

מאת: bali
10/04/10 00:50
באווריה וניל של הנס ברטלה  

להכנת הבאווריה:
500 גר´ חלב
7 חלמונים
180 גרם סוכר
250 גרם קצפת
10 גרם אבקת ז´לטין
90 גרם מים קרים
1 מקל וניל
לרוטב פירות:
פירות לפי טעמכם.
סוכר במשקל של כ10% ממשקל הפרי.

אופן ההכנה:
משרים אבקת ז´לטין במים קרים במשך 20 דקות.
את מקל הוניל חוצים באמצע, מגרדים את הגרגרים, מוסיפים לחלב יחד עם המקל הריק ומרתיחים את החלב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים עם הסוכר,ולתוכה יוצקים את החלב הרותח תוך כדי ערבוב. את התערובת מחזירים לאש על
להבה קטנה ומערבבים היטב במשך כ-3 דקות עד שתסמיך. אסור שהתערובת תגיע לרתיחה.
ממיסים את הז´לטין 20 שניות במיקרו ומוסיפים לתערובת. יוצקים לכלי שטוח ומוציאים את תרמיל הוניל. מכסים את הכלי בניילון נצמד ומכניסים למקרר. כשהתערובת הופכת לג´לי עדין, מחזירים אותה לקערה, מערבבים היטב ומקפלים פנימה את הקצפת.
הצעת הגשה: הבוואריה נהדרת בתוספת פרי או רוטב פירות

 
º
מתכון למוס שוקולד לערבב וכד....
08/04/10 15:29
12צפיות
º
גם מתכון לבוואריה הולך..
08/04/10 15:36
24צפיות
לא הבנתי מה את מבקשת
08/04/10 16:34
7צפיות
מתכון למוס/בוואריה
08/04/10 16:44
21צפיות
אוקיי...
08/04/10 17:21
8צפיות
º
אשמח, תודה
09/04/10 10:17
4צפיות
אני אעלה לך מתכונים קצת יותר מאוחר
09/04/10 10:21
16צפיות
קרם בוואריה של הנס ברטלה
<< ההודעה הנוכחית
10/04/10 00:50
1307צפיות
איזה קטע
10/04/10 12:55
23צפיות
יש כל מיני גרסאות
10/04/10 13:14
20צפיות
º
תודה רבה.. נשמע מצויין
11/04/10 08:48
4צפיות
האם הכנת את הבאווריה הזו? כי
11/04/10 11:04
20צפיות
לא יצא לי להכין אותו לאחרונה
11/04/10 11:10
10צפיות
אם תוכלי להסתכל בהם שוב
11/04/10 11:27
10צפיות
אני לא זוכרת מה חשבתי על המתכון בזמנו
11/04/10 11:36
12צפיות
מה שהיה לי מוזר זה ששניהם של הנס ברטלה
11/04/10 11:51
12צפיות
אני אכן מציעה לשאול על עוד מתכונים
11/04/10 12:03
8צפיות
º
בסדר גמור, תודה רבה!
11/04/10 12:06
4צפיות
הבוואריה של רות סירקיס.
12/04/10 18:28
36צפיות
בוואריה של הקורדון בלו
11/04/10 18:40
33צפיות
תודה שהחזרת אותי לעיון
12/04/10 00:03
11צפיות
גנאש שוקולד מוקצף (סוג של מוס בסופו של דבר)
10/04/10 00:54
10צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix