לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

וופל אמריקאי/בלגי

16/02/09 22:59
שלום,
לפני כשנה בערך עקב ג'וק וופלים שנכנס לי הכרחתי את אבא שלי לקנות לי מכשיר להכנת וופלים..
רציתי את זה ששמים מעל הכיריים אבל זה היה יקר רק בשביל תחביב נסיוני, אז רכשתי טוסטר שהוא כמו טוסטר רגיל לסנדוויצ'ים רק שיש לו גם לוחות נשלפים של הצורה המשובצת של הוופלים..

ניסיתי פעמיים-שלוש להכין עם מתכון של קרין גורן, הוופלין נאפו רק מלמטה, וגם אחרי שהייתי הופכת הצד שהיה בהתחלה למעלה לא היה מקבל את הצורה המתבקשת, בנוסף זה לא יצא קריספי מבחוץ אלא סתם מגעיל.

אפילו באני בספק אם זה יעזור (כי יכול מאד להיות שהבעיה היא במכשיר שלא כ"כ מקצועי כנראה) המליצו לי להחליף מתכון, אז בשביל זה אני פה.. מכירים מתכון טוב וטעים לוופל, ואולי איזה טיפים להכנה?

תודה!
תגיות:
1.12.08 - גם אני נהגת חדשה!
וופל אמריקאי/בלגי
<< ההודעה הנוכחית
16/02/2009 | 22:59
4
691
שלום,
לפני כשנה בערך עקב ג'וק וופלים שנכנס לי הכרחתי את אבא שלי לקנות לי מכשיר להכנת וופלים..
רציתי את זה ששמים מעל הכיריים אבל זה היה יקר רק בשביל תחביב נסיוני, אז רכשתי טוסטר שהוא כמו טוסטר רגיל לסנדוויצ'ים רק שיש לו גם לוחות נשלפים של הצורה המשובצת של הוופלים..

ניסיתי פעמיים-שלוש להכין עם מתכון של קרין גורן, הוופלין נאפו רק מלמטה, וגם אחרי שהייתי הופכת הצד שהיה בהתחלה למעלה לא היה מקבל את הצורה המתבקשת, בנוסף זה לא יצא קריספי מבחוץ אלא סתם מגעיל.

אפילו באני בספק אם זה יעזור (כי יכול מאד להיות שהבעיה היא במכשיר שלא כ"כ מקצועי כנראה) המליצו לי להחליף מתכון, אז בשביל זה אני פה.. מכירים מתכון טוב וטעים לוופל, ואולי איזה טיפים להכנה?

תודה!
מתכון לוופל בלגי
16/02/2009 | 23:17
139
מתכון לוופל בלגי
זה מתכון שאני אוהבת מאד. הוופל יוצא קריספי מבחוץ ועוגתי מבפנים.
אם את אוהבת וופלים מאד אווריריים אז צריך לבחור במתכון בו מקציפים את החלבונים בנפרד ומקפלים לתוך התערובת.

וופל בלגי של שירלי נמש

מתכון מעולה ביותר לוופל בלגי. מספיק לבערך 14-15 וופלים בגודל של 3 על 3.

300 גר' קמח
1 שקית אבקת אפיה
75 גר' אבקת סוכר
100 גר' חמאה מומסת
2 ביצים
קורט מלח
חצי ליטר חלב

לערבב היטב קמח + א. אפיה, להוסיף מלח, אבקת סוכר, חמאה מומסת וביצים. לערבב היטב עד לקבלת מרקם אחיד ולבסוף להוסיף את החלב.
לערבב היטב ולהשאיר את התערובת במקרר לנוח שעה.

וזה מתכון לוופלים אווריריים ורכים
16/02/2009 | 23:18
78
גופרה - וופל בלגי


החומרים:
4 ביצים, מופרדות
2 כוסות ריוויון
1/2 כוס חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
מעט מלח
קינמון ופלפל אנגלי, לפי הטעם



אופן ההכנה:

1. טורפים את החלמונים, מוסיפים רוויון, חמאה ווניל.

2. מערבבים חומרים יבשים, מנפים וטורפים יחד היטב.

3. בקערה נפרדת טורפים חלבונים ומקפלים לתוך התערובת.

4. אופים במחבת וופלים ןמגישים חם.


מקור המתכון: על השולחן

תודה, אני בהחלט אנסה את זה בסופ"ש!
17/02/2009 | 23:11
1
32
ושאלה- זה נכון שניתן להשתמש בבלילה של פנקייק לשם הכנת וופלים ולהפך, או שזה לא ייצא קריספי מספיק והמרקמים לא מתאימים?
פשוט שמעתי הרבה פעמים שזו אותה בלילה, אבל את מדברת פה על אווריריות, קריספיות וכדו'..
בכייף בעקרון הבלילות די דומות
17/02/2009 | 23:44
36
אם את אוהבת וופלים קריספיים, מה שהופך אותם לכאלה זה זמן "אפייה" ארוך על חום יחסית נמוך, כך שהחלק החיצוני של הוופל מקבל צבע זהוב עמוק משני הצדדים.

אם זה סוג הוופלים שאת אוהבת אז כן, בלילה של פנקייקס תתאים להכנתם.

מצד שני, אם את אוהבת אותם רכים ואווריריים, הבלילה תהיה שונה - כמו שציינתי - עם חלבונים מוקצפים ומקופלים לתוך הבלילה, במקום השימוש בביצים שלמות.

כדי להגיע למרקם והטעם שאת אוהבת, יידרשו קצת ניסוי וטעייה. אני מקווה שהמכשיר שיש לך יצליח להפיק וופלים טובים בכל זאת (גם לי נראה שעיקר הבעיה היא במכשיר ולא בבלילה).

בהצלחה
הודעות אחרונות
23:55 | 27.08.15 yael1712
18:25 | 21.08.15 Bosmat6
12:33 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
12:29 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
13:38 | 10.08.15 Hippolyta222
07:52 | 08.08.15 גן חיות בבית
08:01 | 04.08.15 Hippolyta222
20:39 | 30.07.15 אורחים בפורום
13:28 | 30.07.15 DM fan
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ