לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קינוחים ומנות אחרונות
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 

הנהלת הפורום:

אודות הפורום קינוחים ומנות אחרונות

ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!
 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!
* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.
* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.
 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!
 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.
 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.
 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.
 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.
 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!
 שלכם,
 bali ודייזי דאק. 
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
ואל תשכחו את מאגר המתכונים פה בפורום תחת "מאמרים" ואת קישורי הפורום.
המשך >>

מחפשת מתכון ל"צנימי פירות יבשים"

06/02/09 23:02
תגיות:
מחפשת מתכון ל"צנימי פירות יבשים"
<< ההודעה הנוכחית
06/02/2009 | 23:02
8
84
מה זה בדיוק הצנימים האלה?
06/02/2009 | 23:25
7
7
הכוונה לעוגה שעשויה מהמון פירות יבשים וקצת בתק מסביב, שפורסים דק דק ומייבשים בתנור?

אני אבדוק אם יש לי מתכון לעוגה כזו.

נדמה לי שהיה מתכון כזה בפורום פעם.
כן נראה לי
06/02/2009 | 23:27
5
4
ביסקוטי פירות יבשים
06/02/2009 | 23:35
4
16

ביסקוטי פירות יבשים


חומרים לתבנית אינגליש-קייק אחת:

7 כפות קמח
5 כפות סוכר
1 כפית אבקת אפייה
קמצוץ ציפורן
1 כפית קינמון
3 ביצים
400 גרם תערובת אגוזים ופירות יבשים קצוצים לקוביות/חתיכות קטנות

אופן ההכנה:
  
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מנפים את החומרים היבשים לקערה, מוסיפים ביצים, אגוזים ופירות יבשים.
מערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים לתבנית אינגליש-קייק משומנת ואופים כ-20 דקות.
מצננים ומשחררים מהתבנית.
פורסים את הכיכר הכי דק שאפשר ומכניסים שוב לתנור לייבוש עוד 5-10 דקות בחום נמוך.
ברח לי הקרדיט - המתכון של מירי זוהר
06/02/2009 | 23:37
1
4
מתוך קובץ מתכוני פירות יבשים שהביאה לכאן homets

הנה הקישור לקובץ

הקובץ יועלה גם לקישורים תחת מתכוני חגים ---> טו בשבט
תיקון טעות - המתכון בקישורים תחת מתכוני חגים.
06/02/2009 | 23:41
4
תודה, איך אני יודעת איזה משני המתכונים
06/02/2009 | 23:39
1
2
יותר מוצלח?
אין הבדל כזה גדול ביניהם
06/02/2009 | 23:40
1
הטעם תלוי יותר בבחירה שלך באגוזים ופירות יבשים שאת אוהבת.

מצאתי מתכון של קרין גורן
06/02/2009 | 23:34
10
עוגיות צנימי פירות יבשים דקיקות
אלה עוגיות עמוסות בה-מון פירות יבשים ואגוזים, שמה שמחזיק אותם יחד הוא מעט בצק פשוט-פשוט (סוכר-ביצים-קמח), שמשמש רק בתור "דבק". אופים את התערובת בתבנית אינגליש קייק ואז פורסים לפרוסות דקיקות דקיקות, ומייבשים בתנור על חום נמוך עד שמתקבלים צנימים. חשוב לא לייבש את העוגיות בחום גבוה יותר מהמצוין במתכון, אחרת הבצק משחים ומאבד את עדינות טעמו, והפירות היבשים נחרכים.

חומרים ל-2 תבניות אינגליש קייק (והמון עוגיות):
4 ביצים
2 שקיות סוכר וניל
3 כפות סוכר
קמצוץ מלח
1 כוס קמח
4 כוסות תערובת פירות יבשים ואגוזים קלויים
(זה המיקס שאני מכינה בדרך כלל):
משמשים מיובשים קצוצים, תאנים מיובשות קצוצות, קליפות תפוזים מסוכרות קצוצות גס, חמוציות מיובשות, אגוזי לוז קלויים וקלופים, אגוזי מלך, שקדים קלויים

מחממים תנור ל-150 מעלות
טורפים יחד ביצים עם סוכר וניל, סוכר ומלח. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את תערובת הפירות היבשים והאגוזים ומערבבים עד שהם מצופים בבצק. יוצקים ל2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות משומנות ואופים כ-20 דקות עד להתייצבות (אבל לא להשחמה).
מצננים לחלוטין (חשוב! אחרת קשה לפרוס). פורסים בעזרת סכין חד מאוד, לפרוסות דקות ביותר (1-2 מ"מ) ומשכיבים את הפרוסות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מייבשים בתנור (עדיף טורבו) שחומם ל-120 מעלות עד שהפרוסות קשיחות ויבשות, כ-25 דקות. מצננים ושומרים בכלי אטום.
הודעות אחרונות
23:55 | 27.08.15 yael1712
18:25 | 21.08.15 Bosmat6
12:33 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
12:29 | 17.08.15 אגסית ירוקה1
13:38 | 10.08.15 Hippolyta222
07:52 | 08.08.15 גן חיות בבית
08:01 | 04.08.15 Hippolyta222
13:28 | 30.07.15 DM fan
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ