לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קרניבורים - תאוות בשרים
ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

אודות הפורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
בלוגרים יקרים - אתם מוזמנים לפרסם את רשומותיכם בפורום בצירוף קישור, אנא לא לפרסם קישור בלבד.
 
  
המשך >>

"עוגת" אורז ועוף נוסח אהרוני

מאת: bigjack
24/10/08 13:14


עוגת אורז ועוף bigjack

מצרכים:
5 כרעי עוף מחולקים לפולקע ומשולש (ירך ושוק )
3 תפוחי אדמה קלופים וחצויים לאורך
5-6 בצלי שאלוט קלופים או בצל סגול קטן קלוף וחצוי
5-6 שיני שום קצוצות גס
3 כוסות אורז ( רצוי לא לשטוף )
2 כפיות כורכום
1 כף חוואייג` למרק
מלח
פלפל שחור טחון
1 כף עלי טימין
שמן זית
נייר אפייה

מחבת לטיגון
סיר שמתאים לתנור


ההכנה:
מבשלים את האורז בסיר מלא מים רותחים עם מעט מלח וכפית כורכום 10 דקות,
מסננים את האורז ומשאירים בצד,
מיבשים את ירכי העוף בנייר סופג ומטגנים במחבת עד להזהבה יפה משני הצדדים,

ועכשיו מגיע הפטנט שהוא הנייר אפייה (פשוט בתגובות שאלו מה הפטנט אז אני מדגיש)

מסדרים את נייר האפיה בתחתית הסיר ומצמידים את השאריות לדפנות, (וזה היה הפטנט!!)

שופכים שמן זית על התחתית שיכסה טוב בגובה של 2-3 מ"מ ( בלי להתקמצן ),
מסדרים את תפוחי האדמה עם הצד השטוח כלפי מעלה ובין הרווחים מסדרים את בצלי השאלוט,
מפזרים מעט מהתבלינים על תפוחי האדמה ושמים את הסיר על אש גבוהה ל-5 דקות,
מסדרים מעל תפוחי האדמה חצי מכמות האורז ומהדקים היטב,
מעל האורז מסדרים את חלקי העוף המטוגנים והשום, ומפזרים את שארית התבלינים,
מעל העוף מסדרים שכבה נוספת שלה שארית האורז ושוב מהדקים היטב.
מוסיפים לסיר חצי כוס מים ומכסים עם מגבת מתחת למיכסה,
מבשלים 45 דקות על להבה בינונית עם מטקה לגז מתחת לסיר,
מעבירים את הסיר לתנור לשעה בחום של 180 מעלות מכוסה ללא המגבת כמובן,
( אפשר במקום שלב התנור להעביר עם המטקה ללהבה קטנה לשעה )
להגשה מניחים צלחת רחבה ( אפשר גם מגש ) ובזהירות הופכים ביחד את הסיר והמגש,
מרימים בזהירות את הסיר ההפוך מהמגש ומורידים את נייר האפייה.
מגישים לשולחן עם המגש ומקבלים את המחמאות שמגיעות לכם.
כתובות אינטרנט מצורפות:


נעים וטעים אצלי בבלוג
http://www.gourmetlv.com/
"עוגת" אורז ועוף נוסח אהרוני
<< ההודעה הנוכחית
24/10/2008 | 13:14
13
7125


עוגת אורז ועוף bigjack

מצרכים:
5 כרעי עוף מחולקים לפולקע ומשולש (ירך ושוק )
3 תפוחי אדמה קלופים וחצויים לאורך
5-6 בצלי שאלוט קלופים או בצל סגול קטן קלוף וחצוי
5-6 שיני שום קצוצות גס
3 כוסות אורז ( רצוי לא לשטוף )
2 כפיות כורכום
1 כף חוואייג` למרק
מלח
פלפל שחור טחון
1 כף עלי טימין
שמן זית
נייר אפייה

מחבת לטיגון
סיר שמתאים לתנור


ההכנה:
מבשלים את האורז בסיר מלא מים רותחים עם מעט מלח וכפית כורכום 10 דקות,
מסננים את האורז ומשאירים בצד,
מיבשים את ירכי העוף בנייר סופג ומטגנים במחבת עד להזהבה יפה משני הצדדים,

ועכשיו מגיע הפטנט שהוא הנייר אפייה (פשוט בתגובות שאלו מה הפטנט אז אני מדגיש)

מסדרים את נייר האפיה בתחתית הסיר ומצמידים את השאריות לדפנות, (וזה היה הפטנט!!)

שופכים שמן זית על התחתית שיכסה טוב בגובה של 2-3 מ"מ ( בלי להתקמצן ),
מסדרים את תפוחי האדמה עם הצד השטוח כלפי מעלה ובין הרווחים מסדרים את בצלי השאלוט,
מפזרים מעט מהתבלינים על תפוחי האדמה ושמים את הסיר על אש גבוהה ל-5 דקות,
מסדרים מעל תפוחי האדמה חצי מכמות האורז ומהדקים היטב,
מעל האורז מסדרים את חלקי העוף המטוגנים והשום, ומפזרים את שארית התבלינים,
מעל העוף מסדרים שכבה נוספת שלה שארית האורז ושוב מהדקים היטב.
מוסיפים לסיר חצי כוס מים ומכסים עם מגבת מתחת למיכסה,
מבשלים 45 דקות על להבה בינונית עם מטקה לגז מתחת לסיר,
מעבירים את הסיר לתנור לשעה בחום של 180 מעלות מכוסה ללא המגבת כמובן,
( אפשר במקום שלב התנור להעביר עם המטקה ללהבה קטנה לשעה )
להגשה מניחים צלחת רחבה ( אפשר גם מגש ) ובזהירות הופכים ביחד את הסיר והמגש,
מרימים בזהירות את הסיר ההפוך מהמגש ומורידים את נייר האפייה.
מגישים לשולחן עם המגש ומקבלים את המחמאות שמגיעות לכם.
כתובות אינטרנט מצורפות:
קובנה של אלונה
24/10/2008 | 13:42
45


אמנם לא בשרי אבל בהחלט שווה.


קובנה של אלונה - AL55

מצרכים:
1  קג` קמח לבן
2 כפות מלח
חצי כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
כ-3 כוסות מים פושרים

לפתיחה:1 מרגרינה רכה

ההכנה:
להכניס את כל החומרים לקערת מקסר וו לישה ולערבל עד שכל החומרים מתאחדים.
הבצק צריך להיות רך. ולא נוזלי. במידת הצורך להוסיף קמח.
להתפיח  מכוסה עד להכפלת נפח.
לקמח משטח עבודה, לחלק את הבצק ל-2, לפתוח לעלה גדול לא דק במיוחד,
למרוח חצי מהמרגרינה ולגלגל לרולדה מהצד הצר יותר.
לחלק את הרולדה לקטעים של 4 סמ` ולחתוך, יוצא כמו עוגת שושנים.
לסדר בסיר אחד ליד השני ולהמשיך באותו אופן עם הבצק שנותר.
להתפיח עד שהבצק תופח לגובה 3/4 מהסיר.
לאפות בתנור חם מאוד (  220 מעלות ) כחצי שעה.
[אני אופה בתחתית התנור כשחום התנור מופעל על למטה בלבד] (* הערה במקור של אלונה )
בשעות הערב המאוחרות להכניס לתנור על 100 מעלות עד למחרת.
יוצאת קובנה מעניינת בצורתה. כל אחד לוקח לו שושנה ואין צורך להשתמש בסכין.


מומלץ לאכול עם עגבניות מגורדות, סחוג, חילבה וביצים קשות  
כתובות אינטרנט מצורפות:
מקלובה כמו בספרים שאפו
24/10/2008 | 15:29
7
139
תודה נתי ........ואם אהבת אז בוא כנס ותראה
24/10/2008 | 15:36
6
63
את המקלובה המקורית בבלוג שלי
כתובות אינטרנט מצורפות:
ועוד תמונת מקלובה מקרוב
24/10/2008 | 15:39
2
80
אוףףף עושה הרבה חשק לאכול כזה כעת
24/10/2008 | 16:52
1
18
אז יאללה ללכת ולהכין
24/10/2008 | 17:44
12
בערב חג שני לפני שבוע
24/10/2008 | 17:42
2
23
היה  לי  זמן  פנוי  ואמרתי  נלך  על  מקלובה  לפי  הראש.על  ניתחי  העוף  הוספתי  בשר  כבש וזו  אחת  הטעויות  שלי  למה .כי  אחרי  4 שעות  על  האש עם  פרודוקטים  טובים  כמו  אורז  בסמטי  וחיטה כולל  ירקות  שורש וכו" יצא לי   סמטוחה   מקלובה  די  דביקה ושומנית  התחתית היתה  קריספית  אך  התוכן  בפנים  איבד  מהמרקם  שציפיתי   לאחר  עיון  בבלוג  הבנתי  את  הטעות  ובזמן  הקרוב  נעשה  אחד  חדש   היות ואתה לא  רשום  על  הפטנט  אנסנ לעשות  אחד על  אחד  כפי  שהכנת  בכל  מקרה  הארת  את  עיני  ולך  איליה   קצת  מאמץ וגם את  יכולה. שבת  שלום
יאללה שיהיה בהצלחה עם המקלובה שלי.
24/10/2008 | 17:46
18
אני בטוח שלא רשום על הפטנט הזה שבטח רץ אצל הבדוואים כבר מאות שנים
אני רק שידרגתי מעט והתאמתי לטעם שלי.
"כאילו מה"? בטח שאני יכולה
24/10/2008 | 18:04
23
רק שצריך להתכונן להכין את זה מראש.

בכל מקרה, כרגע אצלי על האש מרק שעועית עם זנב שור במקום עם סתם בשר רגיל.

כשהייתי ילדה אמא שלי הייתה מוסיפה לנו למרק השעועית גם אטריות דקות וזה מה שאני הולכת להכין לנו להיום וגם למחר

נראה פלילי!
25/10/2008 | 08:32
1
14
שומרת את המתכון לשישי הבא.
תודה
תודה
26/10/2008 | 11:47
8
אבל נשבע לך שזה חף מפשע
סעמקקקקקקקקקק
26/10/2008 | 11:43
1
22

נראה טעים
לא רק נראה
26/10/2008 | 11:46
18
הודעות אחרונות
15:37 | 03.11.12 אורחים בפורום
21:56 | 04.09.12 אורחים בפורום
23:00 | 05.07.12 אורחים בפורום
11:22 | 22.12.10 Polina EA
22:51 | 20.12.10 TheSnowQueen
10:08 | 17.12.10 gamila11
19:09 | 16.12.10 שובי דובי בה
08:49 | 15.12.10 dror2311
20:16 | 14.12.10 squalus
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ