לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים!

מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.

הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.

כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.

 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.

נשמח שתישאר/י

* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
המשך...
הודעה חדשה

זה מה שזה? כוסמת=ממליגה. לכוסמת טעם של מספוא

11/11/12 11:14
 
תגיות:
בא לי להכין משהו עם נתחים.
09/11/12 20:58
113צפיות
ויש לי המון, המון המון טופו.

אז תגידו, איך אני יכול להכין איזו קדירה טעימה עם רוטב טעים לטופו הטעים?
משהו שהטופו ממש יספוג ממנו את הטעם ויהיה לי כיף וטעים לאכול.
יש לכם הצעות? אני אשמח לשמוע.
רק פאד תאי, לדעתי.
10/11/12 04:41
76צפיות
את הטופו חתוך לקוביות משרים ברוטב צ'ילי מתוק חריף, רבע כוס יין, כף רוטב סויה ואפשר גם תרכיז רימונים.
חותכים ירקות בצל, שום, פלפל אדום, גזר לרצועות דקות ומטגנים בשמן זית.
אני אוהבת להוסיף כרוב ניצנים.
משרים איטריות אורז במים רותחים לכמה דקות אחרי שגוזרים אותם לרצועות.
מוסיפים את הטופו עם המשרה ואת האיטריות אורז המסוננות לירקות המטוגנים מרתיחים תוך כדי ערבוב, מכבים האש וזהו.
מה יש לך בבית?
10/11/12 09:55
43צפיות
משהו בסגנון ש obelina הציעה אבל אחרת
יש לך חלב קוקוס?
תכין ירקות בקארי, או מוקפץ
בתיבול חלב קוקוס, ג'ינג'ר, סויה, שמן שומשום, כוסברה
נתחי הטופו יוצאים שם חלום

וסתם מסקרנות... כמה זה המון המון המון טופו?

אצלי טופו הולך עם כל דבר
10/11/12 10:29
55צפיות
אפילו תבשיל ירקות מכל סוג שהוא, אני מוסיפה לו קוביות טופו והוא סופח את הטעמים ונותן לכל התבשיל מרקם כיפי שכזה.

אני אישית מתכננת להכין אטריות אורז עם טופו וירקות + תבשיל ירקות.
צ'ולנט - מזג אויר הולם. אפשר גם דאל,
10/11/12 11:29
51צפיות
פאלאק פאניר, תבשיל תרד בנוסח הודי במקור עם גבינה, במקום גבינה תכניס נתחי טופו.
תודה רבה חברים!
10/11/12 16:19
57צפיות
את הרעיונות שלכם שמתי במועדפים שלי בתיקיית "אוכל טעים",
וזה כי בא לי חשק לשים את הטופו בהרבה רוטב עגבניות, שעועית וחריף.

ולשאלתה של נלי"ה, כמה זה המון המון טופו? אז חצי מהמקפיא שלי זה רק טופו! (מה שמעלה שאלה נוספת מתבקשת... )
והשאלה הגיעה... למה יש לך כ"כ הרבה טופו
10/11/12 18:08
56צפיות
במקפיא?!

עכשיו אני מבינה למה יש מחסור בעדן מרקט...
כי הכל אצלך!
האמת שהשאלה שחשבתי עליה -
10/11/12 18:55
65צפיות
היא "מה הגודל של הפריזר שלך??".
רואה מה זה, אני עם החשיבה המתמטית לוגית הזאת, ואת - את נתת שאלה עם רגש ואנושיות! הלוואי עלי.

אז התשובה לשאלה שלך היא: כי זה כיף להכין וזה טעים !
ועכשיו לשאלה ריאלית: כמה ק"ג אתה אוכל
10/11/12 20:29
76צפיות
בחודש? ואני חשבתי שאני אוכלת הרבה...
למה בפריזר? בגלל אורך החיים הקצר שלהם?
ואיך המרקם אחרי ההקפאה? אומרים שהוא משתנה והופך כזה.

טופו, זה מאוד טעים! אני אוכלת אותו ככה בלי כלום, תמיד כשאני מכינה ממנו אני מסליקה כמה חתיכות תוך כדי ההכנה
º
10/11/12 23:43
15צפיות
º
למה?
10/11/12 23:52
21צפיות
טופו נא
11/11/12 00:43
68צפיות
*משגרת לעברך ממליגה עסיסית*
11/11/12 03:06
58צפיות
º
רק לא כוסמת!!!!
11/11/12 11:01
17צפיות
º
זה מה שזה? כוסמת=ממליגה. לכוסמת טעם של מספוא
<< ההודעה הנוכחית
11/11/12 11:14
21צפיות
º
וריח של ממותות רטובות
11/11/12 11:55
15צפיות
º
את פותחת מלחמת עולם
11/11/12 10:56
12צפיות
האחת
12/11/12 03:19
40צפיות
נגעלת מטופו עם מרקם של געפילטע פיש, והשנייה חוטפת סיוטי לילה מצ'אושסקו.

לפחות יש לשתיכן קונצנזוס על הכוסמת המסכנה (אוי, שעת לילה גשומה, כל כך מתאים עכשיו תבשיל כוסמת...).
מתאים למי?
12/11/12 09:03
26צפיות
אני כל כך רגישה לריחות
ויש לזה פשוט ריח של אבוס ומספוא
אני לא מבינה איך אנשים מסוגלים להכניס את זה לפה
כשזה  מריח כמו חבילת חציר.

אוכל צריך קודם כל להריח טוב.

ומסכנה היא לא... רדפה אחרינו הנה מהארצות הקרות, הייתה נשארת שם.
אבלאבלאבל
12/11/12 10:55
22צפיות
זה ממש לא ככה! ניסית את זה/אותה פעם עם ירקות קצוצים דק דק מוקפצים עם בצל מטוגן?  זה מעדן שמהווה את עיקר תזונתי, מרצון. .
º
עזבי, זה לא יעזור...הריח...
12/11/12 12:39
9צפיות
º
תגיד, אתה בטווח האש?
12/11/12 09:32
11צפיות
אני בטווח
12/11/12 16:27
15צפיות
הממליגה.
עכשיו התקלת אותי
11/11/12 07:36
44צפיות
אין לי מושג כמה אני אוכל בחודש, אבל הוא יושב לו בסבלנות בפריזר... וכן, בגלל אורך החיים הקצר.
גם אחרי ההקפאה וההפשרה, המרקם - סבבה! והטעם... וול, יו נואו אני אוהב. ואם מכינים לו רוטב טעים שיספח, אז בכלל.

אתמול הכנתי אותו עם שעועית ואורז אדום, ורוטב של עגבניה, גמבה, מלא מלא פלפל, מלח, תבלין צ'ילי חריף, גבישי שום קטנים וכתושים, פפריקה ועוד קצת כל טוב.
יצא פרסט קלאס, ויש מה לאכול היום בין שיעור לשיעור.
º
טופו
11/11/12 11:02
17צפיות
יש לך טופו מסויים להמליץ עליו?
14/11/12 10:41
7צפיות
טופו שיותר טעים/בריא מהאחרים?
Flix
דלית וולאך - נטורופאתית

דלית וולאך - נטורופאתית

מטפלת ברפואה אלטרנטיבית ממתינה לשיחתכם כעת>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום