לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום תזונה צמחונית וטבעונית
ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י

הנהלת הפורום:

אודות הפורום תזונה צמחונית וטבעונית

ברוכים הבאים!
מטרת הפורום לשמש בית חם לכל מי שבוחר/ת בדרך התזונה הצמחונית/טבעונית על כל משמעויותיה, והשלכותיה.
הפורום פתוח לכולם, כל עוד שומרים על דיון תרבותי ומכבד. כל הודעה בגנות משתמש/ת ספציפי/ת ו/או בגנות דרך התזונה הצמחונית/טבעונית, תימחק והגולש יחסם.
כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו ונסיונו.
 נא לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ואת תקנון הפורומים של תפוז בטרם הכתיבה בפורום.
נשמח שתישאר/י
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
* יש לקרוא את תקנון הפורום (במאמרים) לפני כתיבת הודעות.
* במידת האפשר, נא לשרשר מודעות על אירועים (מפגשי צמחונים, פעילויות וכד') זו לזו.
* גם דגים הם בעלי חיים. לכן, נא לא לבקש מתכונים לדגים.
ברוכים הבאים!
 
הפורום עוסק באורח החיים הצמחוני והטבעוני; החל מהתזונה, הבריאות ואיכות הסביבה. זה המקום לבקש ולשתף מתכונים, לדבר על דיאטות ותפריטים, להביא ולדון במחקרים בתחום, לקבל המלצות וטיפים בנושא צמחונות וטבעונות, לשאול את כל השאלות המטופשות שבעולם, ולשתף במה שמתחשק. 

כולם מוזמנים להשתתף ולקרוא בפורום - בין אם הם צמחונים, טבעונים או רק מתעניינים, ובלבד שיכבדו את הפורום ויושביו ולא יעודדו שימוש במוצרי בשר, עוף ודגים. 
 
השאיפה היא ליצור מקום מזמין ונעים לדיון בצמחונות וטבעונות על כל גווניה ועל כל צורותיה, בלי שיפוט, הטפות, שכנוע ואלימות מילולית. כל מי שהנושא קרוב לליבו מוזמן להישאר ולהעשיר את הפורום בנוכחותו.
 
 
 
המשך >>

זה מה שזה? כוסמת=ממליגה. לכוסמת טעם של מספוא

11/11/12 11:14
בא לי להכין משהו עם נתחים.
09/11/2012 | 20:58
25
113
ויש לי המון, המון המון טופו.

אז תגידו, איך אני יכול להכין איזו קדירה טעימה עם רוטב טעים לטופו הטעים?
משהו שהטופו ממש יספוג ממנו את הטעם ויהיה לי כיף וטעים לאכול.
יש לכם הצעות? אני אשמח לשמוע.
רק פאד תאי, לדעתי.
10/11/2012 | 04:41
76
את הטופו חתוך לקוביות משרים ברוטב צ'ילי מתוק חריף, רבע כוס יין, כף רוטב סויה ואפשר גם תרכיז רימונים.
חותכים ירקות בצל, שום, פלפל אדום, גזר לרצועות דקות ומטגנים בשמן זית.
אני אוהבת להוסיף כרוב ניצנים.
משרים איטריות אורז במים רותחים לכמה דקות אחרי שגוזרים אותם לרצועות.
מוסיפים את הטופו עם המשרה ואת האיטריות אורז המסוננות לירקות המטוגנים מרתיחים תוך כדי ערבוב, מכבים האש וזהו.
מה יש לך בבית?
10/11/2012 | 09:55
43
משהו בסגנון ש obelina הציעה אבל אחרת
יש לך חלב קוקוס?
תכין ירקות בקארי, או מוקפץ
בתיבול חלב קוקוס, ג'ינג'ר, סויה, שמן שומשום, כוסברה
נתחי הטופו יוצאים שם חלום

וסתם מסקרנות... כמה זה המון המון המון טופו?

אצלי טופו הולך עם כל דבר
10/11/2012 | 10:29
55
אפילו תבשיל ירקות מכל סוג שהוא, אני מוסיפה לו קוביות טופו והוא סופח את הטעמים ונותן לכל התבשיל מרקם כיפי שכזה.

אני אישית מתכננת להכין אטריות אורז עם טופו וירקות + תבשיל ירקות.
צ'ולנט - מזג אויר הולם. אפשר גם דאל,
10/11/2012 | 11:29
51
פאלאק פאניר, תבשיל תרד בנוסח הודי במקור עם גבינה, במקום גבינה תכניס נתחי טופו.
תודה רבה חברים!
10/11/2012 | 16:19
20
57
את הרעיונות שלכם שמתי במועדפים שלי בתיקיית "אוכל טעים",
וזה כי בא לי חשק לשים את הטופו בהרבה רוטב עגבניות, שעועית וחריף.

ולשאלתה של נלי"ה, כמה זה המון המון טופו? אז חצי מהמקפיא שלי זה רק טופו! (מה שמעלה שאלה נוספת מתבקשת... )
והשאלה הגיעה... למה יש לך כ"כ הרבה טופו
10/11/2012 | 18:08
18
56
במקפיא?!

עכשיו אני מבינה למה יש מחסור בעדן מרקט...
כי הכל אצלך!
האמת שהשאלה שחשבתי עליה -
10/11/2012 | 18:55
17
65
היא "מה הגודל של הפריזר שלך??".
רואה מה זה, אני עם החשיבה המתמטית לוגית הזאת, ואת - את נתת שאלה עם רגש ואנושיות! הלוואי עלי.

אז התשובה לשאלה שלך היא: כי זה כיף להכין וזה טעים !
ועכשיו לשאלה ריאלית: כמה ק"ג אתה אוכל
10/11/2012 | 20:29
16
76
בחודש? ואני חשבתי שאני אוכלת הרבה...
למה בפריזר? בגלל אורך החיים הקצר שלהם?
ואיך המרקם אחרי ההקפאה? אומרים שהוא משתנה והופך כזה.

טופו, זה מאוד טעים! אני אוכלת אותו ככה בלי כלום, תמיד כשאני מכינה ממנו אני מסליקה כמה חתיכות תוך כדי ההכנה
10/11/2012 | 23:43
13
15
למה?
10/11/2012 | 23:52
12
21
טופו נא
11/11/2012 | 00:43
11
68
*משגרת לעברך ממליגה עסיסית*
11/11/2012 | 03:06
3
58
רק לא כוסמת!!!!
11/11/2012 | 11:01
2
17
זה מה שזה? כוסמת=ממליגה. לכוסמת טעם של מספוא
<< ההודעה הנוכחית
11/11/2012 | 11:14
1
21
וריח של ממותות רטובות
11/11/2012 | 11:55
15
את פותחת מלחמת עולם
11/11/2012 | 10:56
6
12
האחת
12/11/2012 | 03:19
5
40
נגעלת מטופו עם מרקם של געפילטע פיש, והשנייה חוטפת סיוטי לילה מצ'אושסקו.

לפחות יש לשתיכן קונצנזוס על הכוסמת המסכנה (אוי, שעת לילה גשומה, כל כך מתאים עכשיו תבשיל כוסמת...).
מתאים למי?
12/11/2012 | 09:03
2
26
אני כל כך רגישה לריחות
ויש לזה פשוט ריח של אבוס ומספוא
אני לא מבינה איך אנשים מסוגלים להכניס את זה לפה
כשזה  מריח כמו חבילת חציר.

אוכל צריך קודם כל להריח טוב.

ומסכנה היא לא... רדפה אחרינו הנה מהארצות הקרות, הייתה נשארת שם.
אבלאבלאבל
12/11/2012 | 10:55
1
22
זה ממש לא ככה! ניסית את זה/אותה פעם עם ירקות קצוצים דק דק מוקפצים עם בצל מטוגן?  זה מעדן שמהווה את עיקר תזונתי, מרצון. .
עזבי, זה לא יעזור...הריח...
12/11/2012 | 12:39
9
תגיד, אתה בטווח האש?
12/11/2012 | 09:32
1
11
אני בטווח
12/11/2012 | 16:27
15
הממליגה.
עכשיו התקלת אותי
11/11/2012 | 07:36
1
44
אין לי מושג כמה אני אוכל בחודש, אבל הוא יושב לו בסבלנות בפריזר... וכן, בגלל אורך החיים הקצר.
גם אחרי ההקפאה וההפשרה, המרקם - סבבה! והטעם... וול, יו נואו אני אוהב. ואם מכינים לו רוטב טעים שיספח, אז בכלל.

אתמול הכנתי אותו עם שעועית ואורז אדום, ורוטב של עגבניה, גמבה, מלא מלא פלפל, מלח, תבלין צ'ילי חריף, גבישי שום קטנים וכתושים, פפריקה ועוד קצת כל טוב.
יצא פרסט קלאס, ויש מה לאכול היום בין שיעור לשיעור.
טופו
11/11/2012 | 11:02
17
יש לך טופו מסויים להמליץ עליו?
14/11/2012 | 10:41
7
טופו שיותר טעים/בריא מהאחרים?
הודעות אחרונות
13:45 | 30.08.15 ladybug6
11:28 | 30.08.15 תמר האחרת
23:21 | 28.08.15 יערעד
08:14 | 27.08.15 תמר האחרת
20:30 | 24.08.15 קרנף לבן 1
11:31 | 24.08.15 מיקי מהי
10:43 | 24.08.15 תמר האחרת
18:37 | 23.08.15 Gidi Shemer
21:39 | 22.08.15 מיקי מהי
22:08 | 19.08.15 מיקי מהי
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
לא מצליחה לתמוך בו
לא מצליחה לתמוך בו
מפחיד אותי שיהיה קשה למצוא עבודה, שנחיה בתת תנאים....
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
מעצבים את מטבח חלומותיכם?
עכשיו בפורום מטבחים, על מה פשוט אסור לכם לוותר?
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ