לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום צליאק
שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!

הנהלת הפורום:

אודות הפורום צליאק

שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין. כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.השתתפות נעימה!
`
x
הודעה מהנהלת הפורום
הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך >>

עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה

מאת: only girls
23/07/11 17:40
אחרי כ"כ הרבה מיילים משבחים - החלטתי לנסות..
זה לא שהעוגה לא נגמרה, אבל אני ממש לא אהבתי - הביסקוויטים נהיו רכים ומגעילים כאלה ובכלל לא קראנצ'י

איך זה צריך להיות? מה לא עשיתי בסדר?
השתמשתי בביסקוויטים נ"ג של אסם
עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה
<< ההודעה הנוכחית
23/07/2011 | 17:40
3
31
אחרי כ"כ הרבה מיילים משבחים - החלטתי לנסות..
זה לא שהעוגה לא נגמרה, אבל אני ממש לא אהבתי - הביסקוויטים נהיו רכים ומגעילים כאלה ובכלל לא קראנצ'י

איך זה צריך להיות? מה לא עשיתי בסדר?
השתמשתי בביסקוויטים נ"ג של אסם
העוגיות לא נשארות קרנצ'י
23/07/2011 | 17:52
2
גם בכדורי שוקולד עם גלוטן העוגיות לא נשארות קרנצ'י. אני לא יודעת אם עשית משהו לא בסדר או לא.
אצלינו בבית, מאד אוהבים אתה עוגה הזאת. בדרך כלל אני משתמשת בביסקוויטים נ"ג של אסם, לפעמים מערבבת שאריות של עוגיות אחרות, פעם ערבבתי כמה נשיקות שנשארו ועוד.
אני לא יודעת אם הכנת היום או אתמול, אבל בדרך כלל העוגה הזאת, כמו הרבה עוגות ללא אפיה, טעימה יותר ביום שאחרי.
אני מעדיפה לא להשתמש בהם לאפיה
23/07/2011 | 19:02
2
וגם לא לכדורי שוקולד או משהו בסגנון - בדיוק מהסיבה שכתבת. הפיתרון שמצאתי זה להחליף אותם בעוגיות בישולה, מה שדורש קצת יותר מאמץ אבל זה יחסית זניח והתוצאות הרבה יותר שוות.
זה כנראה עניין של טעם. אצלי, גם העוגה הזאת
23/07/2011 | 22:14
3
וגם בכדורי השוקולד הם מאוד מוצלחים.
אני חושבת שזה די תלוי בגודל השברים שלהם.
אם שוברים לחתיכות ממש קטנות, פירורים, זה סופג יותר נוזלים ומתרכך. כשהחתיכות קצת יותר גדולות, גם אם הן סופגות, הן לא נהיות דביקות ומרגישים את הביסקוויטים.
עשיתי את העוגה כמה פעמים (בהמלצתה של אמא של הבנים(:). בפעם הראשונה ביום ההגשה ואחר כך יום קודם. היא הרבה יותר מוצלחת שהיא שוהה במקרר יום שלם.
אצלנו היא מאוד אהובה על כולם.
הודעות אחרונות
13:20 | 03.09.15 אורחים בפורום
22:01 | 01.09.15 Fiona777
19:54 | 01.09.15 אורחים בפורום
16:14 | 01.09.15 אורחים בפורום
10:48 | 01.09.15 אורחים בפורום
19:21 | 31.08.15 אורחים בפורום
19:19 | 31.08.15 אורחים בפורום
21:25 | 30.08.15 hillator
Flix וידאו
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ