לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
שלום וברוכים הבאים לפורום צליאק בתפוז!

הפורום פתוח לכל מי שאבחנו אצלו צליאק, למי שרוצה ללמוד על המחלה, למי שרוצה ללמוד על ההתמודדות, ובעצם לכל אחד שיכול למצוא פה עניין.

כולם מוזמנים להעשיר את הפורום בידע שלהם - על מתכונים, על מוצרים, על דרכי אבחון, על דרכי התמודדות בגילאים שונים, על התמודדות עם המשפחה והסביבה - לכל הנושאים האלה הפורום ישמש כבית חם ונטול גלוטן.

השתתפות נעימה!

הודעות מנהלתיות לגולשים חדשים וותיקים - ממש ממש כאן!
המשך...
הודעה חדשה

עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה

מאת: only girls
23/07/11 17:40
אחרי כ"כ הרבה מיילים משבחים - החלטתי לנסות..
זה לא שהעוגה לא נגמרה, אבל אני ממש לא אהבתי - הביסקוויטים נהיו רכים ומגעילים כאלה ובכלל לא קראנצ'י

איך זה צריך להיות? מה לא עשיתי בסדר?
השתמשתי בביסקוויטים נ"ג של אסם
 
עוגת כדורי שוקולד קארין גורן - שאלה
<< ההודעה הנוכחית
23/07/11 17:40
31צפיות
העוגיות לא נשארות קרנצ'י
23/07/11 17:52
2צפיות
אני מעדיפה לא להשתמש בהם לאפיה
23/07/11 19:02
2צפיות
זה כנראה עניין של טעם. אצלי, גם העוגה הזאת
23/07/11 22:14
3צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix