בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

 




 


ברוכים הבאים לארבעים פלוס

 

אם את/ה בבית או בעבודה

ורוצה לשתף אותנו על הא ודא

זה המקום במיוחד עבורך

בית חם לשתף את שעל לבך.

על מה קרה לך עם הילדים

על הבעל החמות ושגרת החיים

אם יש איזו חוויה מסעירה

טיול, הצגה או כל מאורע

אנו כאן יודעים להקשיב ולהביע דעה.

לדון, לשתף ולספק תמיכה 

העיקר לא לשכוח שזה המקום

שכולם באו במטרה להנות

לשמוח לצחוק וחופשיים להיות

אז הקפידו בבקשה על כבוד הדדי ותרבות שיחה.

 

  וכמו בכל בית, גם ל  הזה כללים משלו

 

      שהות נעימה ומהנה לכולנו

 

               קרן אור לי

מתכון לפריקסה מקורי...

מאת: מיר6
07/05/10 12:48
קיבלתי את המתכון ממשהי שאלופה בהכנת פריקסה , והיא טוענת שזה המתכון המנצי, היום אבדוק זאת(מכינה לערב)
1 קילו קמח(ל22 לחמניות)
1 שקית שימרית או 1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית סוכר
1/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים.
מערבבים היטב ומתפיחים כשעה.
אחר כך לשים את הבצק ומכינים ממנו 22 לחמניות ארוכות, שמים אותן בתבנית מכוסות במגבת לעוד חצי שעה של התפחה.
אחר כך מטגנים בשמן עמוק , לא על אש גבוהה מידי כי אז הן לא מתבשלות מבפנים.
ולמילוי: סלט תפוחי אדמה וביצים,זיתים שחורים,לימון כבוש,סחוג או עריסה,מלפפון חמוץ טונה.
בתיאבון
 
מתכון לפריקסה מקורי...
<< ההודעה הנוכחית
07/05/10 12:48
4280צפיות
º
המתכון המנצי=המתכון המנצח
07/05/10 12:49
234צפיות
תודה ששיתפת מיר
07/05/10 15:01
129צפיות
יצאו מעולה:)
07/05/10 21:25
180צפיות
בוודאי שיצאו קריספיות וטעימות
08/05/10 11:59
139צפיות
מאכל שהוא סכנת נפשות
07/05/10 23:31
179צפיות
דרך אגב מיר
07/05/10 23:34
125צפיות
במקרה הזה לדעתי הטיגון זה סוד הטעם
08/05/10 08:51
128צפיות
ענין של טעם
08/05/10 08:55
78צפיות
הטיגון הוא שעושה אותן לפריקסה
08/05/10 11:31
107צפיות
º
מסכימה איתך, גם אני בעד אפית הלחמניות.
08/05/10 08:53
98צפיות

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום
Flix