לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

 




 


ברוכים הבאים לארבעים פלוס

 

אם את/ה בבית או בעבודה

ורוצה לשתף אותנו על הא ודא

זה המקום במיוחד עבורך

בית חם לשתף את שעל לבך.

על מה קרה לך עם הילדים

על הבעל החמות ושגרת החיים

אם יש איזו חוויה מסעירה

טיול, הצגה או כל מאורע

אנו כאן יודעים להקשיב ולהביע דעה.

לדון, לשתף ולספק תמיכה 

העיקר לא לשכוח שזה המקום

שכולם באו במטרה להנות

לשמוח לצחוק וחופשיים להיות

אז הקפידו בבקשה על כבוד הדדי ותרבות שיחה.

 

  וכמו בכל בית, גם ל  הזה כללים משלו

 

      שהות נעימה ומהנה לכולנו

 

               קרן אור לי

" ואהבת לרעך כמוך"
המשך...
הודעה חדשה

מתכון לפריקסה מקורי...

מאת: מיר6
07/05/10 12:48
קיבלתי את המתכון ממשהי שאלופה בהכנת פריקסה , והיא טוענת שזה המתכון המנצי, היום אבדוק זאת(מכינה לערב)
1 קילו קמח(ל22 לחמניות)
1 שקית שימרית או 1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית סוכר
1/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים.
מערבבים היטב ומתפיחים כשעה.
אחר כך לשים את הבצק ומכינים ממנו 22 לחמניות ארוכות, שמים אותן בתבנית מכוסות במגבת לעוד חצי שעה של התפחה.
אחר כך מטגנים בשמן עמוק , לא על אש גבוהה מידי כי אז הן לא מתבשלות מבפנים.
ולמילוי: סלט תפוחי אדמה וביצים,זיתים שחורים,לימון כבוש,סחוג או עריסה,מלפפון חמוץ טונה.
בתיאבון
 
תגיות:
מתכון לפריקסה מקורי...
<< ההודעה הנוכחית
07/05/10 12:48
4380צפיות
קיבלתי את המתכון ממשהי שאלופה בהכנת פריקסה , והיא טוענת שזה המתכון המנצי, היום אבדוק זאת(מכינה לערב)
1 קילו קמח(ל22 לחמניות)
1 שקית שימרית או 1 כף שמרים יבשים
1 כפית מלח שטוחה
1/2 כפית סוכר
1/4 כוס שמן
2 וחצי כוסות מים.
מערבבים היטב ומתפיחים כשעה.
אחר כך לשים את הבצק ומכינים ממנו 22 לחמניות ארוכות, שמים אותן בתבנית מכוסות במגבת לעוד חצי שעה של התפחה.
אחר כך מטגנים בשמן עמוק , לא על אש גבוהה מידי כי אז הן לא מתבשלות מבפנים.
ולמילוי: סלט תפוחי אדמה וביצים,זיתים שחורים,לימון כבוש,סחוג או עריסה,מלפפון חמוץ טונה.
בתיאבון
º
המתכון המנצי=המתכון המנצח
07/05/10 12:49
239צפיות
תודה ששיתפת מיר
07/05/10 15:01
130צפיות
דווחי איך יצא ל.ך
יצאו מעולה:)
07/05/10 21:25
184צפיות
לא האמנתי שיצאו לי כאלו טעימים.
כולם אכלו וליקקו את האצבעות.
התוספות לפריקסה: טונה , מלפפונים חמוצים,ביצים קשות,עריסה.
ערב נפלא
בוודאי שיצאו קריספיות וטעימות
08/05/10 11:59
141צפיות
כמה זמןןןןןןןןןןןןןןןןן לא אכלתי פריקסה
עתיר קלוריות , העיקר שהיה טעים ונהנתם
מאכל שהוא סכנת נפשות
07/05/10 23:31
180צפיות

שילוב בין טעים ברמות
ומשמין ברמות גבוהות יותר.

אוהבת פריקסה אבל לא מסתכנת בהכנה,
מסתפקת בטעימה בהזדמנויות שונות.

תהנו מירוש, כח הכבוד

שבת שלום

דרך אגב מיר
07/05/10 23:34
128צפיות
אפשר בהחלט
במקום לטגן את הלחניות
לאפות אותן
זה יוצא טעים להפליא
פחות שומנים
וכמבן פחות קלוריות .
במקרה הזה לדעתי הטיגון זה סוד הטעם
08/05/10 08:51
129צפיות
באפייה יוצאות לחמניות רגילות כמו שעשיתי הרבה פעמים.
בטיגון יצא ללחמניות טעם מיוחד .
כמובן הבעייה שזה משמין ביותר.
ענין של טעם
08/05/10 08:55
79צפיות
הפריקסה אינו דבר חדש בשבילי
וניסיתי כמובן את שתי האפשרויות
והלחמניות האפויות בהחלט טובות וטעימות מאוד
ואני לא חושבת שטעמן כמו של לחמניות רגילות .
הטיגון הוא שעושה אותן לפריקסה
08/05/10 11:31
109צפיות

ההבדל טמון בכמות הקלוריות

זה סוד הטעם וסוד ההמנעות שלי
º
מסכימה איתך, גם אני בעד אפית הלחמניות.
08/05/10 08:53
99צפיות
Flix
פורום הפסיכולוגית

פורום הפסיכולוגית

בואו לדבר על כל מה שמציק לכם בלב לפרטים נוספים>>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום