בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:

סטודנטים לתואר ראשון, תואר שני, דוקטורנטים, מתרגלים, מרצים, וכל שאר הלומדים והעובדים באוניברסיטת תל אביב- בעבר, בהווה ובעתיד- הפורום הזה הוא שלכם ובשבילכם!

בפורום יש מקום לשרשורים בנושא אוניברסיטת תל אביב, כמובן, אך הוא גם מיועד להיות מעין 'קמפוס' וירטואלי, סוג של כר דשא גדול, בו יוכלו להיפגש גם אלו מאיתנו שלא חולקים את אותו הדשא בהפסקה :-).

לכולם- ברוכים הבאים!

נציגי מדור רישום של אוניברסיטת תל אביב - נוטלים חלק בתשובות לנושאים המועלים בפורום אך אינם לוקחים חלק בניהולו. | שאלה בנושא שכר לימוד? בידינג? בדוק פה קודם  | הפרסום בפורום אסור! לשם כך קיימים הלוחות.| נא לקרוא את חוקי הפורום | . הרישום לרוב התוכניות ייסגר ב22.4
הודעה חדשה

חוק אמור - רוטשילד פינת יבנה חמישי ב5
16/05/12 23:39
4צפיות
שלום,

אמור מלכה חצתה כביש עם המטפלת לגן משחקים בתל אביב.
רכב אחד עצר, בנתיב הסמוך הגיח רכב אחר במהירות והרג את אמור מלכה. המטפלת נפצעה.
אמור נהרגה בגיל ארבע וחצי על מעבר חציה מול גן המשחקים שאהבה.
מאז, לצערנו, נהרגו ילדים נוספים על מעברי חציה באופן דומה.
גם קשישים נהרגו על מעבר חציה.
גם בני נוער.

הצבת פסי האטה וסימון מעברי חציה באופן כזה שיגרום לנהגים להאט - עשוי במידה רבה למנוע את המוות של הילד הבא שיחצה במעבר חציה.
חוק אמור, על שם אמור ז"ל הוא יוזמה שנועדה לקבוע בחוק שמעברי חציה עירוניים יגובו באמצעי האטה.
הפגנת תמיכה ומודעות תתקיים ביום חמישי (בעוד חצי שעה אפשר לומר כבר היום)
בשעה חמש ברוטשילד פינת יבנה תל אביב.
בואו להפגין איתנו.

בואו תנו לנו כוח למנוע את המוות המיותר הבא ולמנוע הרס משפחות.

אתם מוזמנים לחתום על עצומת חור אמור. פרטים בדף הפייסבוק חוק אמור.
כל תמיכה תעזור לנו לקדם את הרעיון.
בואו ותנו לנו את הכח כי היוזמה הזו פשוטה לביצוע.
הפעם באמת פשוט להציל חיים! בואו לתמוך.
תודה
המשך יום נעים
מחכים לכם ברוטשליד
לחתימה על עצומה
פרטים נוספים בדף הפייסבוק
הנדסת תוכנה או מדעי המחשב
15/05/12 23:03
26צפיות
שלום,
אני מתלבט בין שני מסלולים באוניברסיטת ת"א
מדעי המחשב או מדעי המחשב והנדסת חשמל

אשמח לשמוע את דעתכם לגבי יתרונות או חסרונות של כל מסלול על פני השני
תודה
הנדסה או מדעי המחשב
16/05/12 22:02
9צפיות
היי,

השאלה היא אם אתה מעוניין בתואר בהנדסה או תואר במדעים מדוייקים B.sc כלומר בוגר במדעים. התואר בהנדסה נמשך 4 שנים והוא משולב חשמל אלקטרוניקה ומחשבים כך שמן הסתם זהו מסלול קשה ועמוס יותר. בכל מקרה הדבר החשוב הוא במה אתה מתכוון להתמחות לאחר סיום התואר כיון שהתואר בהנדסה פותח בפניך יותר אפשרויות.
אני ממליצה לך לתאם פגישות יעוץ עם יועצים אקדמיים בשני התחומים.

להלן שני קישורים שבכל אחד מהם תמצא את פרטי ההתקשרות עם יועץ אקדמי.

בברכה,
ליבנה
כתובות אינטרנט מצורפות:
מעבר ממכונות לתעשייה וניהול
16/05/12 15:19
14צפיות
אם אני לומד שנה א' הנדסת מכונות, זה אפשרי לעבור לתעשייה וניהול?
אם כן - מתי? סמסטר א'/ב'? (ראיתי שרשום באתר אחרי שנה, אבל אני שומע דברים שונים במה שקורה במציאות..)

מה רף ציונים הנדרש כדי לעבור?
יש הרבה קורסים להשלים?

אשמח לדעת מה חושבים חברי הפורום על הרעיון.
תודה
מעבר מהנדסה מכנית
16/05/12 21:53
5צפיות
היי,

המעבר אפשרי רק לאחר שלמדת שנה אקדמית מלאה בהנדסה מכנית ולא לפני. הדרישה היא 40 שעות סמסטריאליות לפחות שזה אומר שני סמסטרים.

להלן קישור לתנאי רישום וקבלה על סמך שנה אקדמית .

בהצלחה,
ליבנה
כתובות אינטרנט מצורפות:
"חסר פיזיקה" - ציון 68, תופס?
16/05/12 15:59
25צפיות
כדי להתקבל להתקבל לפקולטה להנדסה בת'א ראיתי שצריך ציון 70 לפחות בפיזיקה או לעשות מבחן מיון לאחר הקבלה.
יש לי ציון 68, האם יש סיכוי שיוותרו לי על המבחן מיון או שאין מצב ו70 זה 70? יש חריגים? מישהו יודע/שמע?

תודה
חסרי פיזיקה
16/05/12 21:47
10צפיות
היי,

יש חריגים אבל החריגה היא שהם מאפשרים לגשת לקורס קיץ. אין ויתור על הידע בפיזיקה כיון שהוא המרכיב העיקרי בלימודי שנה א הנדסה.
להלן קישור לאפשרויות הקבלה החריגה.

בהצלחה,

ליבנה
כתובות אינטרנט מצורפות:
מרגיעים את גיל ההתבגרות ב-|תפוז|
16/05/12 14:40
4צפיות
|ספר| מתרגם ספריו של אריך קסטנר מתארח
מיכאל דק, עיתונאי, סופר ומתרגם - מגיע להתארח|!|
מיכאל תרגם בין השאר את ספריו האהובים של אריך קסטנר ולאחרונה אף את "במבי" מאת פליקס זאלטן.
אתם מוזמנים לשאול את מיכאל הכל על יצירותיו, תרגומיו ועבודותיו - והוא יענה על הכל היום ב-16:00.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

|עצור| מוקיעים את האלימות המינית
ליאור גל-כהן, יוצרת תרבות מניעת אלימות מינית, מגיעה להתארח|!|
ליאור מלמדת הורים כיצד להתמודד ולדבר עם ילדים על נושא זה ותשמח לענות על שאלותיכם.
אתם מוזמנת לשרשר שאלותיכם - ליאור תתן מענה היום בערב|!|

|תלתן| מרגיעים את המתבגרים עם תמציות באך
גיל ההתבגרות הוא גיל קשה ומלא שינויים - בעיקר למתבגרים, אבל גם להורים ;-)
בואו ללמוד הכל על איזון הורמונלי, מתח נפשי ו"עצבים" בגיל ההתבגרות ולשמוע על טיפול בעזרת תמציות באך.
שרון בלודוברובסקי, מטפלת מוסמכת ומנוסה בתמציות, תגיע לענות על שאלותיכם היום ב-20:00.
|חדש| הכירו את תפוז|תפוז|עסקים
16/05/12 12:07
5צפיות
היום תתחדשו איתנו בשירות חדש העולה לאוויר בפורומים ואנחנו שמחים להציג אותו בפניכם. תכירו - תפוז|תפוז|עסקים.

|בועה|איך תפוז|תפוז|עסקים נולד?
בשיחות ובפגישות שערכנו עם מנהלי פורומים וגולשים, עלה הרעיון והצורך ביצירת מאגר מידע הנלווה לפורום, שיוכל לקצר את הדרך למציאת איש מקצוע או נותן שירות בתחום שבו עסק הפורום.
במקביל קיבלנו יותר ויותר פניות מבעלי עסקים ונותני שירותים, המעוניינים לפרסם בתפוז, ושאין להם רצון או יכולת כלכלית לרכוש באנרים או כלים פרסומיים אחרים המוצעים בתפוז. כך נולד תפוז|תפוז|עסקים - שירות שמטרתו היא לחבר ולקשר בין העסקים הקטנים, בעלי המקצוע ונותני השירותים לגולשים הרלוונטיים בפורומים השונים, וזאת באופן שיתרום לשני הצדדים ויוצג באופן הולם שיעשיר את חוויית הגלישה בפורום. הגולשים יוכלו לחוות דעה על בעלי המקצוע השונים, לדרג אותם, לשתף ולהמליץ עליהם לחברים.

|בועה| איך הרעיון יבוא לידי ביטוי בפועל?
לכל פורום יצורף מאגר נלווה של נותני שירותים ועסקים בתחום.
בפורום הריון ולידה, למשל, תמצאו מאגר של דולות, קורסי הכנה ללידה וחנויות בגדי הריון. בפורום חתונות - צלמים, מאפרים ומעצבי שמלות כלה. בפורום כלבים - מספרות כלבים, וטרינרים ומאלפים.
לכל עסק במאגר יהיה כרטיס בו יוצגו פרטי העסק, תיאור קצר שלו ודירוג העסק. הגולשים יוכלו לתת לעסק ציון מספרי ולכתוב חוות דעת מילולית.

|בועה| כיצד בעלי העסקים ונותני השירותים ישתלבו בפורומים?
לקוחות תפוז עסקים, הלא הם בעלי העסקים הקטנים ונותני השירותים השונים, יוזמנו לתת מענה ולתרום מהידע שלהם בפורומים. המענה יינתן לשאלות והודעות הקשורות לתחום עיסוקם - יועצת הנקה תוכל להגיב לשאלה של אם טרייה המתקשה בהנקה, מאלף כלבים יוכל לסייע לגולש שכלבו אוכל לו את נעלי הבית וכו'. התשובות שלקוחות תפוז עסקים יתנו יהיו ענייניות ולא פרסומיות ומטרתן תהיה אחת - להעשיר את הפורום בידע מקצועי.
את נותני השירותים ובעלי העסקים תוכלו לזהות לפי חתימה מיוחדת ולפי קישור לכרטיס העסק שלהם שיוצג לצד הכינוי.

|בועה| אז איך זה ייראה בפורומים?
אחת מהמטרות של תפוז עסקים היא להוות שירות לקהילה, בצורה בה הוא ישתלב בפורום באופן שיהיה נגיש לגולשים לצד הקיים (ולא במקומו).
מטרה נוספת הייתה להקל על העומס הויזואלי ולהפוך את הפורום לידידותי יותר למשתמש.
נעשו השינויים הבאים:

|V| הדר חדש  ובו נמצאים כפתורי החלפת שם, יציאה מהמערכת, מערכת המסרים וחיפוש בפורום. המטרה היא ליצור לגולש Header שילווה אותו בכל עמוד ועמוד באתר, ויישאר למעלה גם כשהגולש גולל את העמוד למטה.
|V| אפשרויות התצוגה זזו שמאלה ולמעלה, על מנת שלא יפריעו לצפייה בפורום.
|V| חילקנו את הפורום חילקנו לשלוש לשוניות:
- לשונית "פורום", שתהיה ברירת המחדל
- לשונית "כלים", שתפתח במעבר עם העכבר, ומאגדת בתוכה את כל מאגרי המידע והכלים של הפורום
- לשונית "תפוז עסקים", בה יופיע אינדקס בעלי המקצוע

|שמאל| אתם מוזמנים להעביר הערות, הצעות ייעול ופידבקים בפורום משוב
|שמאל| אם יש לכם עסק ואתם רוצים להופיע בתפוז עסקים - הקליקו כאן

|קסם| שנתחדש!
כתובות אינטרנט מצורפות:
אנגלית
14/05/12 13:51
72צפיות
היי,
כתוב לי שאני נמצאת ברמה באנגלית במתקדמים. מה זה אומר בדיוק? שעליי לעשות מבחן אחד ולא שניים?
והאם כדאי לי לעשות מבחן אמי"ר כדי לנסות להוציא פתור או שזה לא כזה נורא?
תודה
א או ב?
14/05/12 22:26
46צפיות
מתקדמים א' (עד 100 בחלק באנגלית בפסיכומטרי ) זה אומר שתצטרכי לעשות שני קורסים, מתקדמים ב' (עד 134 בפסיכומטרי) קורס אחד.
לדעתי עדיף לך לעשות מבחן אמי"ר, קורסי האנגלית סתם מפריעים במהלך הסמסטר..
ב' - אבל
15/05/12 12:13
41צפיות
איך לומדים לאמיר הזה? עושים קורס?
אוף! אני כבר לא יודעת מה לעשות! גם האמיר הזה ואם מדובר גם בקורס עולה הרבה כסף. אולי כדאי כבר ללמוד את הקורס האוניברסיטה? הקורס שם הוא ממש קשה? וגם מה הוא כולל? לכתוב מאמרים בעצמי? האם הוא חופף למבחן האמיר ולפרקי האנגלית בפסיכו' מבחינת רמת קושי?
זה רק קורס אחד.. אולי לא כזה נורא?
ואם הבנתי נכון, כשאני מסיימת את הקורס מתקדמים ב' אני מוציאה פטור ולא אצטרך ללמוד עוד אנגלית באוניברסיטה לעולם? איך זה הולך?
אישית לא עשיתי את הקורס
15/05/12 12:23
38צפיות
אז אני לא יודעת להגיד לך מה הולך שם.
אני יודעת שהיו לחברים שלי מטלות להגיש, ובכלל זה מוסיף לך שעות למערכת ובחוגים שבהן יש מערכת מובנית זה מאלץ אותך לבחור מערכת שכוללת בתוכה קורס אנגלית ולא בהכרח זו תהיה המערכת המועדפת עלייך.

מבחן אמי"ר זה פשוט החלק של האנגלית מהפסיכומטרי. במהלך המבחן יהיו לך 3 פרקים כאלו.
אני לא רואה שום סיבה לעשות קורס בשביל מבחן אמי"ר, ואם שובצת במתקדמים ב' אז רמת האנגלית שלך בסדר גמור.
פשוט תעשי את החוברות שבטח עוד יש לך מהפסיכומטרי... תעשי תרגילים באנגלית, תקראי ספר וזהו. במקרה הכי גרוע אם לא עברת מבחן אמי"ר, עדיין תוכלי לעשות את הקורס באנגלית באוניברסיטה.

אחרי שמגיעים לרמת פטור, דרך אמי"ר או דרך הקורס באוניברסיטה, את מסיימת עם לימודי אנגלית.
המשך
15/05/12 12:49
32צפיות
תודה לך על התשובות..
אולי באמת אני אעשה בלי קורס..
אין מצב שאני אוציא ציון יותר נמוך ממה שהוצאתי בפסיכומטרי ויעבירו אותי למתקדמים א'? יתחשבו לי בפסיכומטרי אם אוציא ציון גרוע, נכון?
חוץ מזה, מתי המועד האחרון של מבחן אמיר שניתן לעשות כדי שאוכל להוציא פטור כבר לקראת תחילת שנת הלימודים הבאה? מתי הוא התאריך האחרון שהם מתחשבים בו באוניברסיטה? ואם למשל אני מתחילה את שנת הלימודים עם הקורס באנגלית ומתישהו במהלכה אני עושה אמיר, מתחשבים בזה ואוכל לקבל פטור אם אצליח?
לוקחים את הגבוה מבין הציונים שלך
15/05/12 13:06
28צפיות
לפני תחילת הלימודים, אמי"ר ספטמבר הוא האחרון.
מאחר ויש לך רק קורס אחד לעשות, את יכולה לעשות אמי"ר במהלך סמסטר א' גם כל עוד תגיעי לפטור לפני תחילת סמסטר ב' (כדי שתוכלי להירשם לקורס במידה ולא תגיעי לרמת פטור)

לצורך העניין את גם יכולה לקחת סיכון ולא להירשם לקורס בסמסטר ב' ולעשות אמי"ר תוך כדי... אבל אם לא תקבלי פטור זה יקתע אותך בלי רמת אנגלית ואז יפסיקו לך את הלימודים.

מה שחשוב לאוניברסיטה זה שעד תום השנה הראשונה הגעת לרמת פטור באנגלית.
עניין של מזל
15/05/12 17:53
28צפיות
כאחת שהייתה במתקדמים א+ב , זה באמת עניין של מזל .
החומר בכלל לא קשה *אבל* זה תלוי במורה שתקבלי .

לי במקרה יצאו מורות טובות , החומר ממש קל לומדים לקרוא ולענות על אנסינים.
יש חברות שמספרות לי שהמורות שלהן נותנות להן הרבה מבחני פתע וכאלו ..שנשמע ממש לא נחמד ומלחיץ.

זה 2 קורסים בשבוע (4 שעות סה"כ) .
אולי גם אני אעשה אמיר, שאלה בקשר לזה-
15/05/12 19:59
26צפיות
איזה אמיר אחרון תקף לאוניברסיטה? ראיתי שיש אמיר ביולי ועוד אחד בתחילת ספטמבר. האם האמיר של ספטמבר גם תקף? כי לאמיר של יולי נשארו כמה ימי הרשמה, ותאמת אני מעדיף את ספטמבר במידה והוא תקף.
אם היית קורא את ההודעה שכתבתי לה
16/05/12 07:05
17צפיות
הייתי  רואה שכתבתי שספטמבר הוא האחרון שתקף לפני תחילת הלימודים.
אבל בפועל אתה יכול לעשות גם במהלך הלימודים. אם כרגע אתה ברמת מתקדמים א' - מומלץ שלא לעשות במהלך הלימודים כי אתה לוקח סיכון שלא תגיע לפטור ופספסת את ההזדמנות להרשם לקורסים.
אם אתה ברמת מתקדמים ב' אתה יכול לעשות גם במהלך סמסטר א' ובמידה ולא תגיע לרמת פטור תוכל לקחת את הקורס בסמסטר ב'.
שלום, יש לי שאלה
13/05/12 01:21
124צפיות
בעצם שני שאלות כרגע:

1- לעדיפות הראשונה שלי לא התקבלתי, ואני כרגע בהמתנה בעדיפות השניה שזה הנדסת מכונות. כרגע הסכם שלי הוא בדיוק הסכם של שנה שעברה, לא מעליו אלה בדיוק. מה הסיכוי שאתקבל?

2- בקשר למעונות, אני גר בצפון כך שאם אתקבל אז אצטרך מעונות. כרגע כמו שכתבתי אני בהמתנה ואני לא יודע מתי יש החלטה. האם מומלץ להרשם בכל זאת למעונות כדי שלא יווצר מצב שיהיה תפוס כי אנשים כבר ירשמו ( במידה ובכלל ניתן להרשם עכשיו, כי אני לא יודע מאיזה תאריך ניתן להרשם למעונות)

תודה
יש לי שאלה נוספת
13/05/12 01:32
58צפיות
נכנסתי עכשיו לאזור האישי ומשום מה זה מציג לי את הפסיכומטרי הקודם של דצמבר וכתוב שם התאריך של הפסיכומטרי של אפריל ולא דצמבר. פעם אחרונה שבדקתי שזה היה בקבלת הציון והיה כתוב את הציון האחרון. זאת סתם תקלה?
זה בסדר
13/05/12 01:36
54צפיות
אני נכנסתי למשהו אחר. אבל ממוצע הבגרות שלי לא מעודכן
שאלה חשובה נוספת
14/05/12 16:32
50צפיות
שיפרתי שנה שעברה בגרויות, שלחתי לאוניברסיטה בערך 3-4 פעמים את הבגרויות ששופרו, וחוץ משני מקצועות לא עידכנו לי כלום. ביחוד עכשיו עם כל עניין הקבלה שזה קריטי. אני לא מבין למה לא מעדכנים לי את הבגרויות, כבר נמאס לי לשלוח כל פעם את דפי הבגרויות המעודכנים. וזה כן מגיע למרכז רישום כי שאני מתקשר אז בודקים שם וזה כן נמצא, ותמיד אומרים לי שיעבירו את זה לאחראית שאמורה לעדכן את זה.

ככה זה נמשך כבר המון זמן, כבר מלפני פסח. בנתיים הספקתי לעשות עוד פסיכומטרי, הציון שלו כבר הגיע אבל דבר לא מסובך כמו להזין בגרויות חדשות נמשך כבר הרבה זמן, הבעיה שעכשיו זה ממש חשוב.

עם מי אני אמור לדבר? ותודה
º
|
14/05/12 22:04
20צפיות
הגשת המועמדות למעונות מתחילה ב1/6
15/05/12 22:00
21צפיות
אולי עד אז כבר תהיה לך תשובה לגביי קבלתך...
תשובה לכל השאלות
16/05/12 22:11
5צפיות
היי,

הרישום למעונות אפשרי רק לאחר שמתקבלים.
בנוגע לבגרויות שלא הוזנו, אין אפשרות לענות לך כאן בפורום כיון שצריך לבדוק זאת באופן קונקרטי מול הנתונים שהמצאת. כדאי לפנות למשרד הרישום טלפונית כדי לבדוק למה הנתונים לא הוזנו. ייתכן ויש בעייה כלשהי. האם שיפורי הבגרות שהמצאת כוללים מספר יחידות סופי וציון משוקלל סופי? ייתכן וזו הבעייה. בכל אופן תתקשר לרישום ותבקש לשוחח עם רכזת הרישום שמטפלת בחוגים אליהם נרשמת.

בהצלחה,
ליבנה
אמא, קבלי שוברים לקרטר'ס ב-|תפוז|
15/05/12 13:04
2צפיות
|מוצץ||שי| רואים שאת אמא|!|
יש כל מיני דברים שאמהות עושות, גם כשהקטנטן לא לצידן, שגורם לכולם לומר - סימן שאת אמא|!|
המתנה בתור בסופר תוך נענוע העגלה או חיפוש אחר הארנק ושליפת מוצץ בטעות|?||חבול|
ספרו לנו על הדברים המשעשעים האלו ואולי תזכו בתלושים מפנקים לקנייה בחנות קרטר'ס|!|
קורס קיץ באנגלית
13/05/12 12:37
48צפיות
האם תלמיד שנה א' בתשע"ג יכול להקדים וללמוד כבר בקיץ הקרוב בקורס אנגלית (מתקדמים)?
תברר מול בית הספר לשפות
14/05/12 22:39
24צפיות
מעבר מהפתוחה/ טכניון לת'א - פקולטה להנדסה
13/05/12 19:57
47צפיות
מה הציון הנדרש בקורסים של שנה א' כדי לעבור מהטכניון / הפתוחה להנדסת תעשייה וניהול בת'א?
חוץ מהציונים של שנה"ל מסתכלים גם על הפסיכו/ בגרויות בבקשה להתקבל לת'א?

האם בסוף התואר רשום שהוא מאונ' ת'א או גם הפתוחה /מוסד אחר שלמדתי בו?

תודה
קבלה לשנה מתקדמת
14/05/12 22:30
31צפיות
http://go.tau.ac.il/index.php/ba/what-to-learn/eng...

תבחר בלשונית "קבלה לשנה מתקדמת"

התואר יהיה מתל אביב.
העדפה מתקנת
13/05/12 10:08
48צפיות
אפשר טיפה פרטים על קבלה דרך העדפה מתקנת?
מי בדר"כ מתקבל דרך זה? מקום מגורים, ציונים, למי יש סיכוי וכו'.

תודה
הקישור תקף לכל האוניברסיטאות
14/05/12 15:48
38צפיות
http://info.huji.ac.il/showpage.asp?cat=404 אבל אם אתה מעוניין בתל אביב אז הם גם דורשים שלא יהיה לך עבר אקדמי.
העדפה מתקנת
14/05/12 22:22
21צפיות
תכנית מיוחדת במנהל עסקים
14/05/12 22:00
17צפיות
האם התכנית המיוחדת במנהל עסקים בהתמחות ניהול טכנולוגיה, יזמות וחדשנות נותנת ערך מוסף לעומת התכנית הרגילה?
האם חברות היי טק מחשיבות את התואר במסלול הזה יותר מתואר רגיל?

בברכה,
אמיר
º
כל מיני ושאלונים
12/05/12 23:08
29צפיות
אוניברסיטת תל אביב נגד מדינת ישראל
12/05/12 21:47
72צפיות
אוניברסיטת תל-אביב בחרה לאפשר לערוך בין כתליה את טקס "יום הנכבה" ("יום האסון" - שמציין את כישלון ערביי ארץ ישראל להשמיד את 600,000 היהודים שחיו בארץ ב-1947 וכתוצאה מכך הפכו לפליטים). המוזמנים לטקס מתכוונים לקרוא 'יזכור' אלטרנטיבי ולעמוד דקת דומיה. אסור לנו לתת לזה לקרות!

גם אני הייתי מעדיף שהאוניברסיטה תהיה מוסד השכלה בלבד, אבל האוניברסיטה שלנו הפכה לבמה של הגייס החמישי ואני לא חושב שאנחנו צריכים לתת להם לנצל אותנו.

אני רוצה לפנות לכולם ,קודם כל תפיצו את זה כמה שיותר אנשים כדי שנוכל להראות שגם עם ישראל המשוסע והמרובה דעות יכול להיות מאוחד לשם שינוי, לא ייתכן שאוניברסיטת תל אביב תאשר הפגנה לציון יום אבל על הקמתה של מדינת ישראל , כאשר המטרה היחידה שלה היא ליצור פרובוקציה ! אין מדובר בהפגנה פוליטית שמייצגת צד כזה או אחר בקשת הדעות במדינת ישראל, אלא קריאה לכל מי שנשארה בו עוד שמץ של גאווה במדינה שלו וציונות! אין לתת יד לדלגיטימציה של מדינת ישראל בלב ליבה של מדינתנו תחת ה"דגל" של חופש הביטוי וצריך לשים סוף לאוזלת היד של האוניברסיטה
כתובות אינטרנט מצורפות:
אפשר לעשות מה שאני תמיד עושה...
13/05/12 16:01
48צפיות
מביא מבט קצר מה קורה ואח"כ ממשיך בדרכי לתחנת האוטובוס.

אין יותר אדיש מזה
עזרה במילוי שאלון בנושא קליקרים
12/05/12 17:42
25צפיות
הי, אניי סטודנטית תןאר ראשון ועושה סמינריון בנושא קליקרים - שלטים מכוונים
אשמח לעזרה מכל מי שעבר קורס או קורסים בעזרת השלטים למילוי שאלון קצר
מי שיכול לעזור אשמח אם תפנו למייל nankagm@gmail.com
אפליקציה ללימוד מילים לפסיכומטרי באנדרואיד
12/05/12 17:15
26צפיות
הוצאתי גרסה חדשה לאפליקציה שלי
אשמח לקבל תגובות טענות מענות ועזרה בשכלול מסד הנתונים מכל אחד שרק יציע

תוכלו למצוא אותה להורדה בחינם כאן:
http://psychometryteacher.blogspot.com/2012/05/beta-2.html
שלום! בבקשה עזרו לנו עם הסמינריון :)
12/05/12 10:07
24צפיות
סטודנטיות וסטודנטים יקרות ויקרים! אנו סטודנטים לע"ס מתל חי, בבקשה עזרו לנו לסיים עם הסמינריון, תרמו 5 דקות מזמנכם\ן וענו על השאלון שלנו :) בבקשה בבקשה בבקשה! זה יהיה עצום מצידכם\ן!! אנא העבירו הלאה כדי שעוד ועוד א\נשים יענו על השאלון המהמם שלנו ומחקר חשוב מאין כמותו לא ילך לפח :)
כתובות אינטרנט מצורפות:
הטרדה מינית ע"י ערבים בעברית - מה דעתכם?
11/05/12 14:18
50צפיות
שלום, אינני יודע אם גם אצלכם יש אלימות והטרדה, אבל בהדסה יש עליה מתמדת בתופעות אלימות מצד ערבים סטודנטים ועובדי בית החולים.
בשנה האחרונה דווחו מקרי הטרדה מינית כלפי סטודנטיות בהר-הצופים מצד ערבים צעירים.

ייתכן שחלקם סטודנטים מהקמפוס.

לדעתי בסביבה הסטודנטיאלית אין מקום לאנשים כאלו שהורסים לנו את האקדמיה ומשליטים פחד ובושה. מה דעתכם?
כתובות אינטרנט מצורפות:
º
יהודים שמטרידים מינית זה בסדר?
11/05/12 21:02
17צפיות
בהר הצופים זאת תופעה בקנה מידה רחב
14/05/12 21:52
25צפיות
אני מעלה כאן בעיה כוללנית שמרוכזת במקום אחד וכך גם ההתייחסות. כלומר הבעיה היא לא נוכחות או היעדר הטרדה, אלא הטרדה שבאה ממגזר אחד שאופן מרוכז ומסוכן בקמפוס אחד, ועל זה יש למחות.
הבייבי שלך מתחזק ב-|תפוז|
14/05/12 13:15
7צפיות
|מוצץ| איך נחזק את מערכת החיסון שלו|?|
לתזונת תינוקך בשנותיו הראשונות יש השפעה מכרעת על התפתחותו ועל מערכת החיסון שלו.
היום בשעה 14:00 תגיע להתארח רונית דוייב, המנהלת המדעית של אבוט.
רונית תספר ותסביר הכל על הקשר בין תזונת תינוקך למערכת החיסון שלו. יהיה מעוניין - אתן מוזמנות |חיבוק|
עזרה במילוי שאלון
14/05/12 14:17
8צפיות
שלום,

לצורך מטלה בקורס שיטות מחקר אנחנו זקוקות לאנשים שיענו לשאלון.

נשמח אם תוכלו למלא את השאלון המצורף.

תודה רבה

קישור לשאלון:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formk...

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום

מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה