ברוכים הבאים לפורום רייקי אני נועה,
ואני המנהלת שלכם להיום, מקבלת אתכם בברכה לסיור המודרך בפורום רייקי.
אתם כאן כי המילה רייקי אומרת לכם משהו –
יכול להיות שאתם בתוך האנרגיה הזו כבר הרבה שנים, דברים רבים מובנים לכם ואין כל צורך לכתוב אותם, אתם כאן כדי להיות עם אנשים החשים כמוכם ונהנים לבלות יחד. מצד שני יכול להיות שמישהו אמר מילה מוזרה – רייקי, אנרגיה משהו, ואחרי שפתחתם גוגל גיליתם שיש גם פורום של הרייקי הזה בתפוז, והגעתם.
קודם כל ענייני המקום:
בפורום של תפוז אנחנו נפגשים בעיקר כדי להחליף דיעות, לשאול ולהשיב, לצחוק ולהתרגש. אנחנו נפגשים לפעמים גם מחוץ למסך, ועל כך באות הודעות מוקדמות כדי שנוכל לחוות את התרגשות הפגישה בהיקף רחב ככל האפשר. כל אחד המצטרף לפורום מתקבל בברכה חמה, כל עוד אינו עובר על חוקי התפוז ועל חוק איסור הפרסום. אם יש עניין לפרסם משהו מיוחד – תמיד לפנות אלי במסר לפני ששמים מודעה על המסך (היא תימחק...). בעצם אני זמינה במסרים גם לעניינים אחרים, אם מתחשק לכם להצחיק אותי או ליידע על פלא חדש – המסרים הם מקום מתאים (גם לתלונות, אבל את זה ממילא כולם עושים, לא?).
יש כאן מידע נוסף במאמרים, אלבומים ושאר מטעמים שאוריאל (המנהל הקודם) ערך בטובו, ואתם מוזמנים להעשיר את הידע הקיים כאן על ידי שליחת דברים כתובים אלי, ואני אשים אותם בהתאמה במקום הנכון להם.
לענייני הרייקי:
למי שלא יודע, רייקי זה שם של אנרגיה. אנרגית הרייקי הובאה לידיעת האנושות ע"י מיקאו אוסויי ביפן לפני כמאה שנה. הידע הצליח לזרום במרחב ולהגיע להמוני אנשים, יש לשער שבכל גיל, גודל, גזע, מין ואמונה. אנרגית הרייקי מעולה לטיפול עצמי, מהווה חלק מאורח חיים, והלימוד מאפשר להכיר את העקרונות, ההסטוריה ובעיקר השימוש באנרגיה זו.
מי שלמד רייקי מוזמן לטפל בעצמו בשקדנות מדי יום, ולחוש בשינויים המתחוללים בגופו, נפשו, רוחו ונשמתו ככל שעובר הזמן, ומי שמעמיק לחדור לתוך השיטה מגלה שהשינוי הגדול ביותר מתהווה ברמת האגו, ככל שמכירים בערך האנרגיה יכולים לזהות את חוסר המשמעות של העקשנות האנושית לפרטים פחותי ערך.
ידע הרייקי מועבר בלימודים אישיים או קבוצתיים, לפעמים תוך כמה שעות ולעיתים בלימוד לתקופה ממושכת. כדי להפנים את הטכניקה אין צורך ביותר מלימוד קצר, אך כדי להבין את עומק המשמעות של הרייקי זקוקים לחיים שלמים.
הלימוד נחלק בעיקרון לשלושה שלבים:
רייקי 1 – הכרת האנרגיה לטיפול עצמי, עקרונות, הסטוריה, שימוש, חניכה.
רייקי 2 – תוספת של 3 סמלים, לימוד טיפול מרחוק.
רייקי מאסטר – ללמוד ללמד, הסמכה להעברת הידע כראוי לתלמידים חדשים.
יש המחלקים את שלב המאסטר לשני שלבים – מאסטר טיפולי ורגיל, או שלב 3 ושלב מאסטר.
אתם מוזמנים להראות את פניכם היפות בציבור,
או לפחות את מילותיכם על גבי המסך הזה, ונתראה בשמחות.
חיבוקים וחיוכים
נועה מוסקט |