בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום אירוויזיון

מתחרות שירים שהתחילה ונגמרה בערב אחד בשנה, הפך האירוויזיון בשנים האחרונות למשהו שלא ניתן לפספס: 3 ערבים בשנה, מעל 40 מדינות ושירים בכל שנה מחדש - חגיגה אירופית אמיתית!

הפורום שלנו מיועד לכל מי שבליבו יש פינה חמה לאירוויזיון, תחרות השירים הוותיקה והמסעירה, שמפתיעה את כולנו בכל שנה מחדש! אתם מוזמנים להצטרף ולהיות חלק מהחוויה - להיחשף לשירים מכל רחבי היבשת, לעקוב אחר הליכי בחירת השירים, להיזכר בעבר המפואר, לתהות באשר לעתיד, להשתתף בדיונים סוערים, לחלוק ולקבל מידע - להיכנס ללב העניינים, ללב של אירופה - תחרות האירוויזיון (לא סתם הלוגו של התחרות מכיל בתוכו לב).

ברוכים הבאים לבית החם של חובבי האירוויזיון בישראל

ולפני שמתחילים - הנה כמה כללים חשובים.

חוקי הפורום

מטרת הפורום:

פורום אירוויזיון נועד להודעות ודיונים בנושאי אירוויזיון, ובכללם: עדכוני חדשות, הבעת דעות, ניהול שיחות, שיתוף חוויות, הבעת רגשות, ובילוי שעות ארוכות בקריאת הודעות מעניינות.

מה מותר לכתוב בפורום?

כל מה שיעלה על רוחכם וקשור לאירוויזיון.
בשרשורי האוף-טופיק המיוחדים (שבהמשך נסביר מהם) מותר לכתוב על כל נושא שלדעתכם מעניין את חברי הפורום אבל אינו קשור ישירות לאירוויזיון.

מה אסור לכתוב בפורום?

1. הודעות שפוגעות בחברי פורום אחרים או מכילות שפה בוטה או מעליבה.

2. תכנים המפרים זכויות יוצרים, ובפרט:
א. אין לפרסם קישורים ישירים להורדת קבצי מוזיקה לא חוקיים.
ב. אין להעתיק לפורום כתבות או להעלות כתבות סרוקות. במקום זאת מותר לתת קישור לכתבה באינטרנט.
ג.אין לצטט מילים של שיר (בית או פזמון בלבד מותר) במלואם - במקום זה אפשר לתת קישור לאתר בו מופיעות מילות השיר.

3. הודעות המיועדות לאדם אחד בלבד ואינן מעניינם של כל חברי הפורום. במקרים קיצוניים (כשאין לכם דרך אחרת ליצור קשר עם אותו אדם) מותר להוסיף הודעה כזאת לשרשור אוף-טופיק.

הפורום הוא אינו צ´אט ועל כן התכתבות בין 2 אנשים על גבי הפורום גם אם היא נמצאת בשרשור (אוף טופיק) אסורה . בהתחלה , הגולשים יקבלו מסר שמבקש מהם לעבור לדרכי התקשרות פרטיות(אם ההתכתבות היא מעבר למס´ מצומצם של הודעות - ההתכתבות על גבי הפורום תימחק) ואם ימשיכו בכך - הודעותיהם יימחקו .

4. הסתה, תכנים בעלי אופי מיני בוטה, מאיימים, גזעניים, מוציאי לשון הרע, מעודדים לביצוע עבירות פליליות או אזרחיות, פוגעים בפרטיות, מזיקים ופוגעים ברגשות הציבור.

5. תכנים בעלי אופי מסחרי שאינם בנושא האירוויזיון.

6. מספרי טלפון פרטיים.

7. ביקורת על הנהלת הפורום ועל חברי הפורום יש להפנות בפרטי בלבד (מסרים אישיים וכד´). אפשר לפנות להנהלת הפורומים של תפוז באמצעות פורום משוב.

מותר ורצוי לפנות למנהלי הפורום אם יש לכם הצעות לפעילויות בפורום, או לחילופין אם משהו מפריע לכם, אם אתם מבקשים למחוק הודעה פוגעת או בכל נושא אחר שקשור לניהול הפורום.

חוקי השרשור

בפורום יש שני סוגי שרשורים: שרשורים בנושאי אירוויזיון ושרשורי אוף-טופיק (), כלומר בנושאים שאינם אירוויזיון. בכל רגע יש רק שרשור אוף-טופיק פעיל אחד בפורום (פרט למקרים יוצאי דופן כגון ימי הולדת שעבורם יש שרשור נפרד).

איך זה עובד

כל שרשור מורכב מהודעה ראשית והתגובות אליה. כדי ליצור שרשור חדש, לוחצים "הוספת הודעה" בראש הפורום. כדי להוסיף הודעה לשרשור קיים, הולכים להודעה שאליה רוצים להגיב ולוחצים "הוספת תגובה". אם בתוכן התגובה יש לפחות 10 תווים, ואם השרשור הוא בן 3 ימים או פחות, התגובה שפירסמתם אוטומטית מקפיצה את השרשור אל ראש הדף. ולכן, כדי שכולם יראו את ההודעה שלכם, אין צורך לפתוח שרשור חדש - מספיק להקפיץ שרשור קיים.

את חוקי השרשור אפשר לסכם במשפט אחד: יש לפתוח שרשור חדש (הודעה ראשית) רק אם יש לכם משהו באמת חדש להגיד בנושא האירוויזיון. בכל מקרה אחר מוסיפים הודעה לשרשור קיים.

למה בעצם צריכים את חוקי השרשור?
למה לא לפרסם כל הודעה כהודעה ראשית? הנה הסיבות:

1. קשה לעקוב אחרי דיון שנמשך על פני מספר שרשורים שונים.
2. בדף הראשון של הפורום יש מקום ל-15 הודעות ראשיות. כל שרשור חדש שנפתח דוחף את האחרים החוצה מהפורום.
3. הפורום הוא בנושא האירוויזיון, לכן דיונים שלא קשורים מרוכזים כולם במקום אחד (שרשורי ).

אז הנה החוקים:

1. אין לגרור שרשור אירוויזיון לנושאים שאינם קשורים לאירוויזיון. שימו לב שלמנהלי הפורום אין אפשרות טכנית לפרק שרשור לשניים, ולכן הפתרון היחיד במקרה הזה הוא מחיקת הודעות האוף-טופיק.

2. אין לפתוח הודעה ראשית בנושא שכבר יש עליו דיון שנפתח בשלושת הימים האחרונים. במקום זאת יש להגיב לשרשור הקיים.

3. אין לפתוח הודעה ראשית בנושא אוף-טופיק, אם כבר יש שרשור אוף-טופיק שנפתח בשלושת הימים האחרונים. הודעות שאינן קשורות לאירוויזיון יש לפרסם רק כתגובה לשרשור אוף-טופיק קיים. במקרים מיוחדים, כגון ימי הולדת או חבר פורום חדש, מותר לפתוח שרשור חדש.

4. אין להציף את הפורום. הצפה היא פרסום מכוון של יותר מהודעה אחת באותו נושא, או פתיחת הרבה שרשורים ביום ע"י אדם אחד. דוגמה להצפה היא פרסום מספר הודעות ראשיות ללא תוכן כאשר כל אחת מכילה קישור בלבד. דוגמה נוספת היא לשאול את אותה שאלה פעמיים ולפתוח בכל פעם שרשור חדש. במקום זאת מותר לפרסם את ההודעות שלכם כתגובה זו לזו.

אנו מאחלים לכם גלישה נעימה בפורום - בכל שאלה או בעיה אתם מוזמנים לפנות במסר אל אחד ממנהלי הפורום

לעסקים מומלצים ע"י גולשי תפוז – לחצו כאן

הודעה נעוצה אירוויזיון 2013: תוצאות הגמר
138תגובות
19/05/13 02:23
1278צפיות
01. דנמרק (281)
02. אזרבייג'אן (234)
03. אוקראינה (214)
04. נורבגיה (191)
05. רוסיה (174)
06. יוון (152)
07. איטליה (126)
08. מלטה (120)
09. הולנד (114)
10. הונגריה (84)
11. מולדובה (71)
12. בלגיה (71)
13. רומניה...

(המשך...)
אירוויזיון 2013: תוצאות הגמר
01. דנמרק (281)
02. אזרבייג'אן (234)
03. אוקראינה (214)
04. נורבגיה (191)
05. רוסיה (174)
06. יוון (152)
07. איטליה (126)
08. מלטה (120)
09. הולנד (114)
10. הונגריה (84)
11. מולדובה (71)
12. בלגיה (71)
13. רומניה (65)
14. שבדיה (62)
15. גיאורגיה (50)
16. בלארוס (48)
17. איסלנד (47)
18. ארמניה (41)
19. בריטניה (23)
20. אסטוניה (19)
21. גרמניה (18)
22. ליטא (17)
23. צרפת (14)
24. פינלנד (13)
25. ספרד (8)
26. אירלנד (5)

לשנה הבאה בדנמרק
º
מפרגנים
19/05/13 17:46
122צפיות
כתובות אינטרנט מצורפות:
359 ימים לאירוויזיון 2014
19/05/13 19:33
88צפיות
איזה סגנון שיר הייתם מאחלים לישראל כדי להצליח? כדי לנצח!?
º
היהודים לקופנהאגן 2014!!!
19/05/13 20:39
24צפיות
º
ברור שעידן לקופנהאגן 2014!!!!
19/05/13 21:01
13צפיות
º
orphandland
19/05/13 21:17
6צפיות
מתחננים על נפשינו לאסף אבידן-
19/05/13 21:54
10צפיות
ממש כמו שהולנד עשתה עם אנוק.
הוא היחיד שיכול להביא אותנו גבוה (בטח עם כל ההצלחה שלו באירופה).

אבל זה, כמובן, לא באמת יקרה.

בטח נסתפק בעוד איזה פליט ריאליטי...
º
מה עם מיטל דה רזון
19/05/13 21:57
2צפיות
משהו שונה, להציג פנים מוזיקליות שונות...
19/05/13 22:04
לא אירוויזיוני בהכרח.

ומשהו קצבי ושמח למען השמפה!!!!
ידעתי שהשיר הדני גנוב
19/05/13 18:32
134צפיות
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedd...

לא מזכיר לכם?
תאמת!
אני בטוח שהדנים לקחו מזה את ההשראה לשיר מנצח!
יש מצב יש באמת מלא קטעים בשיר הזה
19/05/13 18:40
73צפיות
שמזכירים מאוד את השיר הדני השנה
º
אבל זה לא ישנה משהו
19/05/13 18:48
32צפיות
º
זה מזכיר את 'אור' של חן
19/05/13 20:13
18צפיות
º
לי הקטע של החליל הזכיר את ארים ראשי של שי גבס
19/05/13 20:21
15צפיות
השיר הדני
19/05/13 21:45
15צפיות
מזמן לפני מספר חודשים טענתי פה שהשיר  הדני מזכיר מאוד שיר אחר אבל אני לא ידעתי איזה. אז אני ממש לא מתפלאה שעכשיו פתאום מתעוררים וטוענים שהוא גנוב.אני ידעתי את זה מזמן ולכן לא רציתי שהשיר הזה יזכה.

ויש את השיר של נורבגיה  שהיא לקחה חלקים מהשירים של אדל. מאוד מזכירה את הסגון של אדל וגם שיר שלה. תבדקו אם אני לא צודקת.
עד עכשיו חשבתי שזה סתם גנוב מאלפי שירי
19/05/13 22:04
אירוויזיון קודמים.

אתה צודק לגמרי. זה עד כדי כך דומה שאני לא מבין איך לא שקלו פסילה.
עוד מישהו שם לב למשהו חשוד מאוד שהיה בהצבעה?
19/05/13 21:28
45צפיות
לא ראיתי שדיברו על זה, אז חשבתי לפתוח שירשור.

דבר ראשון, זו הפעם הראשונה שאני נתקל במקרה שבו המפקח על האירוויזיון (יאן אולה סאנד) אומר שהוא צריך עוד כמה דקות כדי לוודא שהתוצאות מהימנות.
זה היה ממש מוזר, כאילו משהו לא היה כשר שם. ראו את זה גם עליו וגם על המנחה.
בהמשך, משהו בלוח התוצאות פשוט השתבש. לרגע זה היה נראה כמו מתקפת האקרים (שלא לדבר על הקשר עם מדינות אירופה).
כמובן שההחלטה להכריז על הזוכה עוד לפני שכל המדינות סיימו להצביע הייתה החלטה תמוהה. זה בכלל לא נראה כאילו פייטרה תיכננה לחזור למדינות הנותרות, אלא משהו שם היה מאוד מאוד חשוד.

משהו מוזר קרה בהליך ההצבעה, ויש לי תחושה לא טובה בקשר לספירת הקולות.
º
היו הרבה דברים מוזרים בעניין ההצבעה
19/05/13 21:43
14צפיות
אולי זה היה מתוכנן , כי היה תרגום
19/05/13 21:58
אבל אולי השידור באיחור , אז בגלל זה היה היה
היה להם בעיה בקשר הטכנולגי
תוצאות חצאי הגמר
110תגובות
19/05/13 01:46
1695צפיות
חצי הגמר של ישראל מיד יתעדכן באתר.

(המשך...)
חצי הגמר של ישראל מיד יתעדכן באתר.
כתובות אינטרנט מצורפות:
והזוכה באירוויזיון 2013 היא דנמרק
354תגובות
19/05/13 01:23
2559צפיות
39 שירים, שני חצאי גמר וגמר אחד עברו חלפו להם ביעף,  והזוכה הגדולה של התחרות היא: דנמרק

חמשת המקומות הראשונים:
1. דנמרק - 281 נקודות
2. אזרבייג'ן - 234 נקודות
3. אוקראינה - 214 נקודות
4. נורווגיה - 191 נקודות
5. רוסיה - 274 נקודות

זוכה...

(המשך...)
39 שירים, שני חצאי גמר וגמר אחד עברו חלפו להם ביעף,  והזוכה הגדולה של התחרות היא: דנמרק

חמשת המקומות הראשונים:
1. דנמרק - 281 נקודות
2. אזרבייג'ן - 234 נקודות
3. אוקראינה - 214 נקודות
4. נורווגיה - 191 נקודות
5. רוסיה - 274 נקודות

זוכה צפויה או מפתיעה? להיט היסטרי או שיר שהוא לגמרי אוברייטד? מה דעתכם?

לשנה הבאה בקופנהגן
האלבום החדש של אמילי דה פורסט יצא!
19/05/13 16:12
179צפיות
אם עד אתמול לא הייתי בטוח שלאמילי הגיע הניצחון, היום אני בטוח במאה אחוז שהגיע לה.
הוציאה אלבום מעולה (אולי אפילו יותר מוצלח מזה של לורין בשנה שעברה). שירים שלא נופלים מהשיר המנצח. באמת.

ממליץ לשמוע: Let It Fall, change, What Are You Waiting For
º
אהבתי במיוחד את "What Are You Waiting For"
19/05/13 16:19
46צפיות
גם אני אהבתי אותו במיוחד
19/05/13 16:43
59צפיות
יש לה עוד כמה שלא הצלחתי להעלות. כדאי לשמוע גם אותם!
בכלל הפזמונים בשירים שלה מעולים וסוחפים..!
º
מעולה. מור, אפשר לפתוח את התפוזינה!
19/05/13 18:37
28צפיות
לפתוח את התפוזינה?
19/05/13 19:47
39צפיות
ובעברית?
º
לא , ביידיש נתן
19/05/13 19:52
14צפיות
לפתוח את התפוזינה?
19/05/13 20:00
31צפיות
תפוזינה זה לא מן שתייה קלה? ואיך זה קשור לאמילי אהובתי?  
º
גם אני לא מבינה כמה מהמושגים פה זה בסדר חחחח
19/05/13 20:02
14צפיות
אנחנו חובבי האירוויזיון אוהבים לחגוג
19/05/13 20:16
35צפיות
על ידי הרמת כוסית של שתיה קלה

"תפוזינה" היא תחרות שירים פורומית בה כל אחד בוחר שיר כלשהו, ואז כולם מצביעים לחברים שלהם כנהוג באירוויזיון. התפוזינה נפתחת באופן מסורתי לאחר שהמנצח באירוויזיון הוציא דיסק ממנו ניתן לקחת לפחות שלושה שירים לתחרות זו.
וואי...מת על הרעיון!
19/05/13 20:52
12צפיות
יש לי כבר שפן בכובע...לפתוח את התפוזינה!
º
Let it fall פצצה!!!
19/05/13 20:16
13צפיות
הכי טוב באלבום גם לדעתי!
19/05/13 20:51
20צפיות
פיזמון נדיר.
º
מזל שאתה פה!
19/05/13 20:59
8צפיות
יש לי עוד כמה מציאות טובות...
19/05/13 21:02
10צפיות
אבל אני שומר אותן לתחרות המדוברת....זה עדיין סוד...
האלבום של אמילי דה פורסט מבריק. משמיעה ראשונה אפשר לשמוע עד כמה השירים שלה טובים. כבר התחלתי לחרוש על כולם בפלייליסט שלי...תענוג..(ובמיוחד באוזניות!)
האם עכשיו כשהאירוויזיון נגמר
19/05/13 16:07
216צפיות
יחזרו לפורום כל התחרויות למינייהם?
כן, תקופת המלפפונים החלה
19/05/13 16:36
142צפיות
עכשיו עד נובמבר 2013 נצטרך להתעסק כמעט רק בחיינו האמיתיים והאפרוריים.

היום יש עוד איכשהו קצת אווירת חג, לפחות אצלנו בעבודה אנחנו מדברים מדי פעם על האירו'. אגב, שתי נון-חובבות מהעבודה שלי שצפו בחצי שלנו אמרו שמורן היתה מזעזעת ומלנכולית, ושתיהן אהבו את רומניה. אני שוב טוען שחייבים לשלול את זכות ההצבעה מנון-חובבים.
רומניה ????
19/05/13 16:38
72צפיות
כנראה אוהבות את דוד דאור
כן, רומניה
19/05/13 16:42
61צפיות
גם אמא שלי אהבה את רומניה. מה שאומר, שדברים שנון-חובבים רואים שצפיה הראשונה שלהם אנחנו לא רואים אחרי חרישה מסיבית על השירים. זה מה שטענתי תמיד, שיש דיסוננס בין דעת החובבים לגבי השירים לבין איך שהם נשפטים בפועל, וזה מה שמוביל לכל "פלופי החובבים" למינהם והסתכול הרב שאנחנו חשים בימים האחרונים לאור התוצאות. לנו נראה מאוד טבעי שצריך לשנוא את רומניה, ובנתיים לא מצאתי נון-חובב אחד ששנא את זה.
אני לא מבין איך רומניה סיימה כל כך גבוה?
19/05/13 20:35
6צפיות
עם כל הכבוד והשורשים שיש לי וההערכה שלי כלפי רומניה אני עדיין לא מבין איך שיר זבל שכזה (אם בכלל אפשר לקרוא לו שיר) עלה לגמר וסיים מקום 13 (?!) בעוד ששנה שעברה הם הפגיזו עם זליילה המצויין וסיימו מקום 12. איך זה יכול להיות?!
ניסוי שאני מנסה לשנה הבאה
19/05/13 16:47
114צפיות
אני לא אצפה באף קדם, לא אצפה בשום שיר ..
אסתכל רק על רשימת המשתתפים ולא אדע איך הם נראים, אם זה בן או בת, איך הולך השיר ואיך הכל , אולי מלבד השיר הישראלי...
אני לא יודע אם אצליח , אני צופה מאוד אדוק אני רוצה להחשף לשירים רק ביום החזרות הראשון , תחזיקו לי אצבעות

נתראה בקופנהאגן 2014
º
ואוו יהיה לך קשה , בהצלחה
19/05/13 16:49
31צפיות
אף פעם לא הפסדתי כלום שקשור לאירוויזיון, אני
19/05/13 16:52
69צפיות
בכיתה י"א שהיא אחת העמוסות , ועוד אני עושה פיסיקה כימיה מתמטיקה ואנגלית 5 יחידות וצריך להשקיע בהכל שיש השנה 9 בגרויות..
ועדיין תמיד מפברואר עד שבוע אחרי האירוויזיון, נמצא בקדחת אירוויזיון..
שבוע לפני החזרות מתעצם וכל היום רק אירוויזיון.
התגלה לי לפני שנה שהחבר הכי טוב שלי צופה גם באירוויזיון..
וגם חבורה של ילדים מכיתתי הם צופים בתחרות (ידעתי אבל לא כמה שהם מכורים) הימרנו תוצאות ואמרנו כמה שזלאטה ומרגרט יפייפיות...
היה לי אחד האירוויזיונים ללא ספק
כנ"ל לגבי
19/05/13 17:12
36צפיות
חחח אני לא יודע אם אני אעשה את זה, אם הוא יהיה גרוע כמו השנה אני לא חושב שתהיה לי בעיה
º
היה אירוויזיון מדהים, הטופ 7 מוצדק לחלוטין !
19/05/13 17:15
27צפיות
הבוקר שאחרי הגמר: נשארו עם "רק דמעות"
19/05/13 09:47
364צפיות
הבוקר שאחרי הגמר: נשארו עם "רק דמעות"
זאת הפעם הראשונה שאני מתקומם על התוצאות שאחרי גמר האירוויזיון. אני צופה בתחרות הזאת מאז שנת 2006 ואף פעם לא כעסתי כל כך כמו שכעסתי רגע אחרי שנגמרה התחרות השנה. אני יוצא מהתחרות הזאת עם תחושת החמצה גדולה ומסכם את התחרות בארבע מילים - כלום לא הלך השנה. הכל התחיל עם בחירות שירים לא נכונות של מדינות שיכלו להגיע הרבה יותר רחוק בתחרות השנה: אלבניה הייתה צריכה לשלוח את Kejsi Tola, מלטה הייתה צריכה לשלוח את Chris Grech או את Claudia Faniello ופינלנד הייתה צריכה לשלוח לתחרות את Mikael Saari. בכל שנה המון מדינות מפספסות אבל השנה מספר השירים שאליהם הצלחתי להתחבר היה נמוך משמעותית לעומת השנים הקודמות. אם בדרך כלל אני אוהב מעל 20 שירים השנה בקושי הצלחתי לגרד רשימה של 15 שירים. הגענו לקדם האירוויזיון הישראלי עם הפורמט ה"מבטיח שהבטיחו לנו השנה - שחיתות מאחורי הקלעים והפסד של שיר מצוין לתחרות האירוויזיון וכנראה של הזמרת שלא תרצה יותר לחזור להתמודד בתחרות הזאת. בסוף צריך להסתכל על הצד החיובי כי הרווחנו את אחד מהשירים האדירים שישראל שלחה לתחרות האירוויזיון. מגיע שלב חצי הגמר, האופטימיות גדולה מאוד וישראל לא עולה לגמר בפעם השלישית ברציפות. סטירה מצלצלת? לגמרי. הייתי בטוח שישראל הולכת להגיע לפסגה ואין לי הסבר לכישלון השנה. מגיעים לגמר ושם הכל מתפקשש - לא ציפיתי לקבל הפקה כל כך חובבנית בשנת 2013. הכל התחיל עם הבדיחות על הקהילה ועל הניסיון להצחיק את הקהל (גם אני צחקתי אבל בדיעבד הבנתי שזה היה מיותר), המשיך עם כל התקלות בזמן ההצבעה ונגמר בתוצאות הלא ברורות בסוף הערב.
למרות הכל, אני מנסה להסתכל על הצד החיובי: למרות שהסקרים צעקו מכל עבר "דנמרק" זכה שיר טוב וזאת חצי נחמה. אני מפרגן לאזרבייג'אן שמוכיחה כל שנה מחדש כמה היא מעצמת אירוויזיון. אני כל כך שמח לראות שנורווגיה סיימה במקום הרביעי ושאיטליה סיימה במקום השביעי (למרות שציפיתי לקצת יותר) - שתיהן היו הפייבוריטיות שלי השנה. אף אחד לא ציפה למקום השמיני של מלטה, למקום העשירי של הונגריה ולמקום 11 מבלגיה אז כל הכבוד למדינות האלו שיכולות לנשום קצת לרווחה השנה. אני כל כך שמח בשביל הולנד שאחרי תשע שנים מחוץ לגמר ואחרי 14 שנים היא חוזרת לטופ 10 כי מגיע להם. את מולדובה לא ספרתי לפני התחרות וההופעה שלהם בחצי הגמר העיפה אותי והגיעה להם להגיע יותר גבוה השנה. אין מה להרחיב על רומניה, לא יאומן איך שיר כל כך גרוע מגיע למקום כל כך גבוה בתחרות השנה - זה מוכיח כמה השנה הזאת הייתה מיותרת. גם ארמניה תפסה מקום מיותר בגמר אבל נכשלה בצדק. חבל לי על הכישלון הידוע מראש של בריטניה, על הכישלון הלא ברור של גרמניה ועל המקום האחרון של אירלנד שגם הצליחה להגיע גבוה בדירוג שלי השנה

מאכזב, מאוד
ההודעה הזאת ארוכה מדי כדי לקרוא בשיעור חחחח
19/05/13 12:19
158צפיות
לכן איך שחזרתי הביתה- קראתי אותה. דבר ראשון. כי סקרן אותי לדעת מה תכתוב.
אז באופן כללי אתה צודק. המון שנים חיכיתי לאירוויזיון שבדי, כי ב92 הייתי קטנה מדי (וגיליתי בגיל מאוחר שהוא היה בשבדיה), וב2000 לא ממש עקבתי אחרי התחרות. גם לא מתה על שנת 2000, בעיקר בגלל הזוכה הלא ראוי, השיר השבדי המעפן והשיר הגרוע ששלחנו.
הייתי בטוחה שהשבדים יפציצו באירוויזיון אדיר שלא היה כמותו, יביאו את כל האמנים (המצוינים!) שיש להם ויעשו חגיגת מוזיקה שבדית ענקית. הייתי בטוחה שאני הולכת להנות בערך כמו שנהנתי במופע הנעילה של האולימפיאדה, שהייתה חגיגת מוזיקה בריטית ענקית. ישבתי וחיכיתי לקרולה- וקבלתי 5 שניות ממנה. עד שאמא שלי העבירה- היא כבר ירדה מהבמה. מה זה השטויות האלו?! במקום לקבל את קרולה כמו שצריך, ואת שרלוט (איך עושים אירוויזיון בשבדיה בלי שרלוט?!)- קבלתי שוב את לנה המעצבנת, שאפילו לא יודעת להקריא ניקוד כמו שצריך. חבל שלא נרטבה עד לשד עצמותיה מהגשם.
באמת שמשהו שם עם ההצבעות היה מוזר. ניסו להריץ יותר מדי את התחרות (שזה טוב, אבל תזהרו לא לפספס ניקוד חחח) ובסוף קטעו את השיר המנצח. מילא, שיר מנצח של סתם מדינה, אבל של שכנה שלכם?! אתם לא מתביישים?! זאת עילה למלחמה!
דווקא את השירים שציינת שהיו צריכים להיבחר- פחות אהבתי. מייקל סאארי לא היה רואה גמר, קייסי טולה הביאה שיר בינוני, ומלטה- לדעתי קווין היה הרבה יותר טוב, אבל לא נראה לי שהם מתחרטים על ההחלטה לשלוח את... אמממ... ג'אנלוקה? נו, ההוא עם החיוך "אמא תקליטי!!! אני בטלוויזיה!!!".
אתה מסתכל על צד חיובי, לכן אסתכל גם:
1. מעצבן אותי ששוב זכתה המדינה שהימרו עליה, אבל לפחות זאת מדינה ראויה עם שיר מצוין.
2. אזרבייג'אן נכנסה לטופ טן, והפעם בצדק.
3. אוקראינה הצליחה, והפעם בצדק.
4. המדינה שרציתי שתיכשל- נכשלה. גרמניה, למי שלא הבין. מגיע להם.
5. הולנד הצליחה, ובצדק. סופסוף סיימנו עם סאגת אנוק. מאיה בוסקילה- בקרוב אצלך.
6. סופסוף השקענו בקדם ראוי. עזבו שלא עלינו לגמר למרות שהגיע לנו- השקענו בקדם, שעבר כמו שצריך, והרווחנו המון שירים טובים. נכון שאני חושבת ששני זמיר לא הייתה מצליחה יותר ממורן, אבל היה לה שיר נפלא! ורון ויינרייך הביא שיר אדיר! והרווחתי עוד המון שירים מצוינים שנכנסו לי עמוק לפלייליסט. בקיצור, אנחנו בכיוון הנכון.
7. החברים שלי, העוכרים האלו, ישבו וראו את האירוויזיון השנה בלי שאושיב אותם לראות. בחיי שהופתעתי. זה הישג. אפילו אמרתי להם שזה הולך להיות גמר פח ולא שווה צפייה- והם בכל זאת ישבו וראו!  
8. הכי חשוב- ראיתי את טוג'י. ועוד בחליפה. מה צריך יותר מזה בחיים? שיהיה סטרייט, כמובן. נמאס לי מזה שכל השווים גייז. חבל שסטנמרק לא היה שם, זה היה מושלם.
º
מזהירה שחפרתי
19/05/13 12:28
44צפיות
הייתי בהלם כשראיתי שהיא עפה מהבמה
19/05/13 20:03
33צפיות
לא האמנתי שדבר כזה קורה בשידור חי. מסתבר שזה לא היה אמיתי
יש הסבר טוב מאוד לכשלון של ישראל
19/05/13 17:12
111צפיות
אנשים לא אהבו את זה. הסבר הורס, נכון....?

--זהירות חפירה!! מישהו פה מנסה לנצל את חג האירו עד הסוף...--

אחרי הסמי יצא לי לראות קצת תגובות ברשת מישראל. 99% (ואני לא מגזים) קטלו את השיר, מורן וההופעה. מעולם לא נתקלתי בכזה קונצנזוס שלילי וכזה אנטי לנציג שלנו. אני חוזר, זה מישראל. אז אולי בישראל אפחד לא מבין כלום, ואולי בעצם רק בישראל יש אנטי כי זו זוכת ריאליטי מזרחי, וכל העם כידוע גזען ושונא מזרחית...

אז לא. אירופה גם לא אהבה. מן הסתם, תראה איפה סיימנו. זו לא חוכמה לקחת וידאו ביוטוב כמה שעות אחרי שישראל עפה ולומר שהתגובות חיוביות. זה מה שקורה עם שיר שלא עולה לגמר ועם זאת יש לו כמות סבירה של אוהדים (ע"ע - הכל השנה חוץ מלטביה) - הוא הופך לקדוש מעונה לכמה ימי חסד. לך עכשיו לוידאו של רק בשבילו ותראה הרבה יותר מהתגובות שראינו לפני בוידאו מהקדם שהופיע בערוץ האירו' - מורן נראית זוועה, השיר משעמם וכו'. תחזור בעוד חודש וזה כבר יתאזן למצבו הטבעי.
אפילו בגזרת החובבים מחו"ל היא לא הזיזה לאף אחד כמעומדת לזכיה או להצלחה מסחררת. היא זכתה לפרגון, אבל לא יותר ממקומות 14-15. ופה מדברים על חובבים, שיוצאים מגדרם למשמע בלדות דיווה גדולות מהחיים בשפות זרות, לכאורה המגרש הביתי של רק בשבילו.

המראה של מורן בסופו של דבר כן השפיע לרעה ולא עזר לשיר הכושל. אני מאוד מעריך אותה על האומץ והאופי ללכת עם הרצון שלה. אני אוהב אנשים כאלה בחיים האמיתיים וגם באירוויזיון. אבל על החלטות אמיצות ושונות לפעמים משלמים ביוקר, בין אם בצדק או לא.

גם אני חושב שהגיע למורן לעלות ללא ספק (אבל לא הרבה יותר מזה בגמר). ההופעה שלה הייתה מדויקת ולטעמי גם מרגשת. אבל שאר העולם פשוט ל-א הסכים עם זה. השכנים שלך פה בארץ שרגילים לשירים כאלה ביומיום ל-א הסכימו עם זה. אחרי משבר הפוסט-מזור, הגיע הזמן להכיר בזה. אפשר להתבאס - לגיטימי - אבל זה לא תופעה על טבעית בלתי ניתנת להסברה. זה כישלון לא הוגן אך מובן. ועם שיטת ההצבעה החדשה, גם מובן איך השופטים לא הצילו את זה מאבדון, כי כנראה שהיה חוסר הסכמה טוטאלי ביניהם לבין הקהל.

בנוגע לשוודיה -
התקלות היו מביכות, אבל ההנחיה הייתה אחלה, והבדיחות לרוב גם. העדפתי לראות תחת בלייב + שוודים עושים צחוק מעצמם ומהאירוויזיון, מאשר את אזרבייג'אן חופרת על לאננננננננד אוווווווב פאייייירררררררררר ועל כמה שבאקו היא דובאי של הקווקז. הם מרחו את זה י-ו-ת-ר מ-ד-י ופה הבעיה. בגלל המריחה שהייתה מייגעת מספיק גם החלק של ההצבעה יצא משליטה וחבל. הם ממש פישלו שם.
אני לא אוהב את הבמה, אבל נהניתי ממנה הרבה יותר בסמיז.
בסה"כ - זה לא גרמניה 2011 (ושומדבר לא יהיה אי פעם), אבל לא כ-ז-ו קטסטרופה.
מי יתן ו2014 תהיה כפול מזה
אני מרוצה מההופעה של מורן מזור
19/05/13 20:06
33צפיות
חבל שלא השתמשנו במסכים ברקע בצורה אחרת ובשיא של השיר לא השתמשנו בפיצוץ של אור אבל עדיין הייתה לנו הופעה גדולה מהחיים
ישראל לא הייתה עולה גם אם מורן הייתה
19/05/13 20:15
36צפיות
עושה סלטות באוויר
º
חחחחחחח
19/05/13 20:19
9צפיות
אירוויזיון 2013 - הסטטיסטיקות שאחרי
19/05/13 03:02
415צפיות
 אירוויזיון 2013 - הסטטיסטיקות שאחרי
01. אוקראינה חוזרת לטופ עשר אחרי שנתיים ומגיעה למקום הטוב ביותר שלה מאז אירוויזיון 2008
02. אזרבייג'אן ממשיכה לכבוש פסגות ומגיעה בפעם השישית ברציפות לטופ עשר
03. ארמניה מגיעה למקום הכי נמוך שלה בתחרות האירוויזיון
04. איטליה ממשיכה בקאמבק המוצלח שלה לתחרות ומגיעה בפעם השלישית ברציפות לטופ עשר
05. אירלנד מגיעה בפעם השנייה למקום האחרון בתחרות (ביחד עם אירוויזיון 2007)
06. הפתעת הערב: בלגיה מגיעה למקום 11 ומגיעה להישג השני הכי טוב שלה בעשר השנים האחרונות (ביחד עם אירוויזיון 2010)
07. גאורגיה מגיעה למקום הכי נמוך שלה בתחרות האירוויזיון
08. למרות הסקרים המעודדים גרמניה נכשלת בתחרות ומגיעה לתחתית הטבלה
09. דנמרק מנצחת בפעם השלישית בתולדותיה בדיוק אחרי 50 שנים מאז הפעם הראשונה (1963)
10. הולנד חוזרת לגמר אחרי 9 שנים ומגיעה למקום הטוב ביותר שלה מאז אירוויזיון 1998
11. הפתעת הערב # 2: הונגריה חוזרת לטופ עשר אחרי 6 שנים ומגיעה להישג השלישי הכי טוב שלה
12. יוון חוזרת לטופ עשר אחרי שנתיים ומגיעה למקום הטוב ביותר שלה מאז אירוויזיון 2008
13. לטביה ממשיכה ברצף הכישלונות ומגיעה בפעם השלישית למקום האחרון בתחרות
14. מונטנגרו לא עולה לגמר בפעם החמישית בתולדותיה
15. הפתעת הערב # 3: מלטה חוזרת לטופ עשר אחרי 8 שנים
16. נורווגיה חוזרת לטופ עשר אחרי 3 כישלונות ומגיעה למקום הטוב ביותר שלה מאז אירוויזיון 2009
17. סלובניה מגיעה בפעם הראשונה למקום האחרון בתחרות
18. סן מרינו לא עולה לגמר בפעם הרביעית אבל מגיעה למקום הכי טוב שלה בתחרות (11 בחצי הגמר)
19. סרביה לא עולה לגמר בפעם השנייה (ביחד עם אירוויזיון 2009)
20. פינלנד חוזרת לגמר, וכרגיל - מגיעה לתחתית הטבלה
דעתי
19/05/13 03:12
169צפיות
1 - אני שמחה על כך
2 - מדינה חזרה לגמרי כל הכבוד
3 - לא בדיוק היא גם לא הייתה בגמר להזכירך ב2011
4 - לא אהבתי את השיר כלכך לא מבינה על מה טופ 10 אבל שיהיה
5 -  לא מפתיע
6 - מקום 12 לא 11 וזה לא מוצדק אבר
7 -  בסדר
8 -  עצוב לי מאוד שזה מה שקרה לא בתחתית לגמרי בו נתקן דיי בתחתית אבל לא במקום האחרון
9 -  כל הכבוד
10 - אנוק למה ציפית ? חחחח
11 - הונגריה מזעזעת את החושים
12 - לא אהבתי
13 -  לא מפתיע שיר גרוע
14 - כשלא אז לא
15 - הזוי
16 -  כל הכבוד
17 - הזמרת זייפה אז ברור
18 -  כמעט עלתה יפה מאוד צעד אחר צעד שנה הבאה הם יעלו חח
19 - חבל
20 - חחחח שיר של פוסטמה נוו ברור שהתרסק חח
אני חושב שהוא התכוון שכשהם כבר עלו
19/05/13 03:15
87צפיות
זה המקום הכי נמוך שלהם - כי תכלס זה באמת המקום הכי נמוך שלהם בארוויזיון עצמו ולא בסמים
אלו המקומות שהמדינות הגיעו אליהם בתחרות
19/05/13 03:22
88צפיות
ארמניה נכשלה באירוויזיון 2011 ולא עלתה לגמר אבל מבחינת הישג זה המקום הכי נמוך שלה. בלגיה הגיעה נמצאת בתיקו עם מולדובה ולכן רשמתי שהיא הגיעה למקום 11 בתחרות
º
אהה אוקיי ,תודה על התיקון
19/05/13 08:12
19צפיות
פעם שישית ברציפות ? זה יותר מאז שהם הצטרפו
19/05/13 03:14
150צפיות
לתחרות !

לגבי איטליה כל הזמן מפרגנים להם כדי שלא יבכו ויחליטו לברוח שוב פעם
לגבי מונטנגרו זה גם שהיא לא עלתה פעם חמישית רצוף זה יותר שהיא לא עלתה מעולם לגמר - זה פשוט נשמע כאילו לפני החמש פעמים האלה הם כן עלו - הטעייה בפרסום... אתה יודע :)
איטליה תמיד תצליח
19/05/13 12:37
54צפיות
כתבתי כאן בעבר שאמא שלי תמיד אומרת שלא משנה מה איטליה שולחת- היא תמיד מצליחה.
לגבי מונטנגרו- השיר של סרביה ומונטנגרו מ2005 הוא מונטנגרי. הם לא עלו איתו לגמר, אלא השתתפו בו אוטומטית, אבל עדיין, השתתפו בגמר. אגב, לדעתי זה השיר הכי טוב של סרביה ומונטנגרו ביחד ולחוד. פשוט שיר מבריק שבזכותו אני שומרת חסד למונטנגרו כל שנה, גם כשהיא שולחת רצף מלמולים כמו בשנה שעברה. השנה הם הוכיחו לי שהם מסוגלים לשלוח שירים מצוינים, כפי שעשו ב2005.
מצרף לרשימה את בלארוס
19/05/13 03:17
138צפיות
שמגיעה בפעם השלישית לגמר ולמקום הטוב ביותר שלה מאז אירוויזיון 2007
כל הכבוד לך!
19/05/13 12:32
48צפיות
לגבי סלובניה- הם לא לקחו מקום אחרון בשנה שעברה?

האמת היא שדי מוזר לי שמתייחסים אל מקומות נמוכים בסמי כ"מקום הכי נמוך", כשהמדינה כבר לא עלתה לגמר בעבר. מקום נמוך בגמר- יותר גבוה מלהישאר בסמי. סתם תהייה לגבי התייחסות של מקומות אחרונים.
סלובניה לא הגיעה למקום האחרון בשנה שעברה
19/05/13 20:09
12צפיות
הם סיימו במקום 17 בחצי הגמר, מקום אחד מעל סלובקיה שסיימה אחרונה
יש לך טעות לגבי ארמניה וגאורגיה:
19/05/13 14:17
68צפיות
ארמניה- המיקום הכי נמוך שלה זה שלא עלתה לגמר ב-2011.
גאורגיה- המיקום הכי נמוך שלה זה שלא עלתה לגמר ב- 2012.
º
אני מחשיב את המקומות בשלב הגמר
19/05/13 20:10
11צפיות
סטטיסטיקת הישגים-ה השנתי שלי:
19/05/13 10:04
215צפיות
שלום לכולם !!! זו השנה החמישית ברציפות שאני מעלה (וכמובן מעדכן) את טבלת ההישגים והסטטיסטיקות השונות הנוגעות לאירוויזיון.הטבלה המצורפת כאן היא סיכום הדירוג העכשווי של כל המדינות שנטלו אי-פעם חלק באירוויזיון (51 במספר - ובהתחשב בכל השינויים הגיאו-פוליטיים עברו על היבשת במהלך השנים),ולטובת אלו שכן היו כאן ב-4 השנים שעברו,חלק מן הסעיפים יהיו מוכרים וידועים,אם כי בשינויים המתחייבים,כדלקמן :

(1) הטבלה העליונה מדרגת את המדינות שניצחו באירוויזיון עפ"י מספר הנצחונות שצברו (לכן,מדינות שלהן מספר זכיות זהה דורגו עפ"י "מי הגיעה ראשונה למספר הזכיות באותה קבוצה").כן,אני יודע שיש כאלו שהיו מעדיפים צורת שקלול אחרת למדינות שזכו אותו מספר פעמים (כמו למשל : מי הגיעה יותר פעמים למקום השני ? - בריטניה,כמובן),אבל בסה"כ זו החלטה שרירותית שלי לתת קדימות למדינה שעשתה זאת קודם.

(2) למרות זאת,רק בקבוצת המדינות שזכו פעמיים הדירוג של 5 המדינות עפ"י שנת ההגעה המוקדמת ביותר להישג איננו תואם (כמו ביתר הקבוצות) לדירוג עפ"י שנת הזכייה הראשונה,וההחלטה שלי בעניין זה היתה שרירותית לגמרי (שכן,מי שצברה 2 נצחונות לפני יתר המדינות היא כאילו זו שדורגה כבר קודם לכן גבוה יותר - ובכל מקרה,מכיוון שמדובר בדירוג כללי של מקומות 10-13 בטבלה זה לא כל כך מהותי - אני מקווה).

(3) הטבלה התחתונה מדרגת את יתר המדינות שלא זכו אף פעם באירוויזיון עפ"י מיקום השיא שלהן בתחרות,וגם כאן נתתי עדיפות ל"מי שעשתה זאת לפני האחרות".

(4) 4 המדינות האחרונות הן גם אלו שמעולם לא עלו לשלב הגמר (מאז החל ב-2004) והן גם 4 המדינות היחידות מכל המשתתפות שמעולם לא ראו את שמן על לוח הניקוד של האירוויזיון.ראוי לציין,שבקבוצה זו דירגתי את המדינות עפ"י סדר הצטרפותן לתחרות (כאשר ההכרעה בין מונטנגרו לצ'כיה היתה בשל מיקומים טובים יותר שהשיגה מונטנגרו על פני צ'כיה בחצאי הגמר).

(5) דנמרק - בעקבות נצחונה השנה - עלתה 3 מקומות בדירוג בדירוג מהמקום ה-12 למקום ה-9 .

(6) פורטוגל שברה השנה את השיא הקודם של עצמה במשך ההמתנה לזכייה מרגע ההצטרפות לתחרות.אם פינלנד שהצטרפה ב-1961 וזכתה סופסוף ב-2006 אחרי 45 שנים,פורטוגל "הגדילה" לעשות והגיעה למספר 49 (הצטרפה ב-1964 ועדיין לא זכתה ב-2013,מה גם שהשנה היא לא השתתפה כלל; אז תחשבו כמה נורא מצבה לעומת ישראל,שגם אם תזכה ב-2014 זה יהיה לאחר 5 עשורים שלמים) !!! לפורטוגל שיא שלילי נוסף,בכך שהיא המדינה האחרונה מאלו שהצטרפו לאירוויזיון עוד בשנות ה-60' ואשר לא זכתה עד היום.באות אחריה בתור מבחינת וותק השתתפות : מלטה (42 שנים מ-1971 - למרות שנעדרה באמצע 16 שנים בין 1975-1991) , קפריסין (32 שנים מ-1981) ואיסלנד (27 שנים מ-1986).כמובן,שמרוקו שהשתתפה לראשונה (וגם לאחרונה) ב-1980 לא נכללת ברשימה הזו,כי אף אחד לא מאמין שהיא אי-פעם עוד תחזור לאירוויזיון.

(7) בצד פורטוגל קיימות גם מדינות שזכו כבר בעבר אבל וותק ההמתנה שלהן לזכייה קרוב מאוד (כלפי מעלה או למטה) לפורטוגל.חמש הראשונות ברשימה זו הן : אוסטריה (47 שנים מ-1966) , ספרד (44 שנים מ-1969) , מונאקו (42 שנים מ-1971 - כשאלוהים יודע אם ומתי תחזור לתחרות אחרי החזרה הקצרה בשנים 2004-2006 אחרי 25 שנות היעדרות) , הולנד (38 שנים מ-1975 ו-33 שנה אחרי אירוח התחרות בפעם האחרונה) וצרפת (36 שנים מ-1977).השיא הקודם בעניין זה היה שייך לדנמרק עד שנת 2000 (37 שנים מאז זכייתה הראשונה ב-1963) ונראה לי שבקצב הזה כל החמש הללו יעברו תוך שנתיים את פער השנים הזה ללא כל בעיה.דנמרק אגב,שברה לזמן ההוא את השיא הקודם של שווייץ (32 שנה בין הזכייה ב-1956 לזכייה ב-1988).

(8) העשור הראשון של שנות האלפיים גם הביא (יותר מכל עשור אחר) מספר מדינות גדול יותר שזכו לראשונה באירוויזיון :
שנות ה-50' - 3 מדינות (שווייץ,הולנד וצרפת)
שנות ה-60' - 6 מדינות (לוקסמבורג,דנמרק,איטליה,אוסטריה,בריטניה וספרד)
שנות ה-70' - 4 מדינות (אירלנד,מונאקו,שוודיה וישראל)
שנות ה-80' - 4 מדינות (גרמניה,נורווגיה,בלגיה ויוגוסלוויה - שעבורה זו גם היתה הפעם האחרונה)
שנות ה-90' - 0 מדינות !
שנות ה-00' - 8 מדינות !!! (אסטוניה,ליטא,טורקיה,אוקראינה,יוון,פינלנד,סרביה ורוסיה) - ואפילו ברצף,כמו שלא היה קודם לכן !!!
שנות ה-10' - מדינה אחת (אזרבייג'אן).

(9) אם נשחק ונרכיב את בריה"מ מחדש ובהתייחס לעובדה ש-10 מתוך 15 הרפובליקות שהרכיבו אותה עד סוף 1991 היו מחדש מתאגדות ומקימות אותה,הרי אפשר לומר של"בריה"מ הדמיונית" היו הישגים מאז "הצטרפותה" ב-1994 ,שבהרבה מדינות היו יכולים רק לקנא : 5 זכיות (אסטוניה,לטביה,אוקראינה,רוסיה ואזרבייג'אן),מקום 4 - ארמניה,מקום 6 שלוש שנים ברצף (מולדובה,ליטא ובלארוס) ומקום 9 - גיאורגיה (שלא לדבר על כמה פעמים נוספות במקומות שני,שלישי ורביעי) - בהחלט לא רע,אבל כאמור דמיוני לגמרי !!!

(10) טורקיה - מאחת המדינות היותר דחויות בתחרות (אם לא הדחויה שבהן) הפכה טורקיה ב-13 השנים האחרונות למעצמת על (מקום 1 ב-2003 , מקום 2 ב-2010 , מקום 3 ב-1997 ומקום 4 שלוש פעמים ב-2004 , 2007 ו-2009).כמובן,שגם הכישלון של 2011 וההיעדרות ב-2012 לא משנים את העובדה הזאת.

(11) יוון - אומנם לא היתה דחויה כמו טורקיה אבל הצלחות לא היו ממש אצל היוונים עד שנת 2001.עד אותה שנה מיקום השיא של יוון היה המקום החמישי (1977 ו-1992).משנת 2001 ועד השנה - למעט 2002 ו-2003 שהיתה פעמיים במקום ה-17 - היתה יוון ממוקמת בעשירייה הפותחת כולל זכייה אחת.קומבינות או לא,אבל בשורה התחתונה ועם כל הצרות שלה מבית,יוון בהחלט סגרה עשור יותר ממוצלח (ולא רק באירוויזיון : אלופת אירופה בכדורגל לשנת 2004 , אלופת אירופה בכדורסל לשנת 2005 ואירוח המשחקים האולימפיים באתונה בשנת 2004).ואיך אומרים,"הגלגל הסתובב לו שוב"...ויוון מצאה את עצמה אחרי עשור מוצלח שוב במקום ה...17 בשנת 2012,כאשר השנה היא חזרה למקומה "הטבעי" בצמרת עם המקום השישי .

(12) סקנדינביה - בהתייחס לעובדה שכל אחד מתייחס לאיזור הזה בצורה קצת שונה (חלק לא כוללים את פינלנד וחלק לא כוללים את איסלנד) ומכיוון שלמעט פינלנד ליתר 4 המדינות השייכות לקבוצה זו יש "היסטוריה משפחתית משותפת" הרי שבדומה ל"בריה"מ הדמיונית" גם למדינת "סקנדינביה הדמיונית" היו שנים לא רעות בכלל.מ-1999 ועד 2013 (15 שנות תחרות) "סקנדינביה" זכתה 6 פעמים (שוודיה - פעמיים,דנמרק – פעמיים ,פינלנד ונורווגיה) ופעמיים במקום השני (איסלנד בשני המקרים).גם "סקנדינביה הדמיונית" היתה יכולה להיות מדינה מוצלחת עוד יותר ממה שהיא עכשיו בתחרות עם מקבץ הישגים שכזה.

(13) פרט לחובבי טריוויה : אחרי זכיית ישראל ב-1998,עמדו לזכותה 3 זכיות ולזכות דנמרק – זכייה אחת בודדת .והנה,עברו להן 15 שנה,והופ – דנמרק עם 3 זכיות וישראל נותרה עם אותן 3 זכיות שהיו לה אז.

(14) רוסיה בהחלט עשתה סדרה חשבונית יפה : שלוש פעמים במקום השני בהפרש שנים זהה : 2000 (אחרי שהצטרפה ב-1994 לתחרות) , 2006 ו - 2012 .

(15) אזרבייג'אן - כן קומבינות לא קומבינות,אבל בכל 6 שנות השתתפותה בתחרות,המדינה הזאת לא דורגה מתחת למקום ה-8 . יתרה מכך , אמש היא סיימה במקום השני,ובכך היא סגרה 5 שנים רצופות ב-TOP-5 , כאשר למרבה הפלא בכל שנה היא תפסה מקום אחר,כך שלזכותה יש פעם אחת בכל מקום בחמישייה הפותחת .

אוטוטו זה מגיע...
19/05/13 10:15
136צפיות
בתחילת יוני הבא עלינו לטובה,לרגל פתיחת עונת המלפפונים בפורום ולכבודו של קובי ("שעון החול") - אבל לא רק :

מצעד האולדיז - 50/60 של האירוויזיון .

פרטים בהמשך .....
התגעגעתי למצעדים שלך!!!
19/05/13 12:25
57צפיות
מקווה שאתאהב ב50-60 כמו שהתאהבתי ב70. כרגע אני לא מתה על העשור וחצי האלו.
אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
19/05/13 17:28
33צפיות
º
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
19/05/13 20:42
3צפיות
º
והנה קובץ הנתונים ששכחתי להעלות
19/05/13 10:21
108צפיות
שאלה-
19/05/13 19:28
18צפיות
יש עוד פקטורים בדירוג שלך או שזה רק לפי מספר הזכיות והסדר רנדומלי?
כלומר, למה בריטניה למשל מדורגת נמוך יותר מלוקסמבורג?

נראה לי שיש שכלול רשמי של כל המשתתפות בתחרות, שמשקלל גם המקומות  השני והשלישי. לא מצאתי את הדירוג הזה אונליין, אבל זכור לי ששם בריטניה היא שניה או אולי אפילו ראשונה בדרוג, בגלל הכמות הפסיכית של הפעמים שבהם היא הגיעה למקום השני...
º
דנמרק לא זכתה 3 פעמים כולל השנה?
19/05/13 21:11
4צפיות
סטטיסטיקות לאחר אירוויזיון 2013
19/05/13 12:10
176צפיות
המדינות (למעט 5 הגדולות) שלקחו עד היום חלק בכל הגמרים מאז הנהגת שיטת חצי הגמר:
יוון
אזרבייג'ן
רומניה
רוסיה
אוקראינה

אזרבייג'ן הצליחה שוב להיכנס לעשירייה:
2008 - מקום 8
2009 - מקום 3
2010 - מקום 5
2011 - מקום 1
2012 - מקום 4
2013 - מקום 3

מדינות שמעולם לא השתמשו בזיקוקים:
אסטוניה
לטביה
ליטא
סלובניה

מספר השיר הזוכה בסדר ההשמעה בגמר:
2005 - שיר מספר 19
2006 - שיר מספר 17
2007 - שיר מספר 17
2008 - שיר מספר 24
2009 - שיר מספר 20
2010 - שיר מספר 22
2011 - שיר מספר 19
2012 - שיר מספר 17
2013 - שיר מספר 18

מיקום השיר הזוכה:
2008 - עולה מחצי הגמר הראשון.
2009 - עולה מחצי הגמר השני.
2010 - אוטומטית בגמר.
2011 - עולה מחצי הגמר הראשון.
2012 - עולה מחצי הגמר השני.
2013 - עולה מחצי הגמר הראשון.

המקום האחרון:
2006 - מלטה - שיר מספר 7
2007 - אירלנד - שיר מספר 4
2008 - תיקו בין בריטניה (שיר מספר 2) גרמניה (שיר מספר 4) ופולין (שיר מספר 10)
2009 - פינלנד - שיר מספר 24
2010 - בריטניה - שיר מספר 12
2011 - שוויץ - שיר מספר 13
2012 - נורבגיה - שיר מספר 12
2013 - אירלנד - שיר מספר 26

מקומות עם מזל: (חצאי הגמר)
בכל השנים בהן קיים חצי הגמר הראשון, תמיד עלה שיר מספר 17.

מקומות בלי מזל: (חצאי הגמר)
בכל השנים בהן קיים חצי הגמר הראשון, מעולם לא עלה שיר מספר 4.

מדינות שלא החליפו סמי מאז שנת 2008:
רוסיה - מלבד 2009 בה אירחה את התחרות, רוסיה השתתפה אך ורק בחצי הגמר הראשון.

מדינות שהחליפו סמי לראשונה מאז שנת 2008:
סן מרינו לראשונה בחצי הגמר השני.
אוקראינה לראשונה בחצי הגמר הראשון.

שפות השירים:
מבין שירי הגמר 18 שירים בוצעו באנגלית מלאה, 7 שירים בוצעו בשפת המקור, ושיר אחד בוצע בשפה משולבת.

זיקוקים:
מבין 39 מדינות, 11 מדינות השתמשו השנה בזיקוקים.
המדינות שהחליפו חצאי גמר ? חחחח עד
19/05/13 12:16
97צפיות
לשם ירדת בעומקם של הפרטים ? חחחח יפה יפה
אז קללת השיר השני היא בעצם... שיר 4?
19/05/13 12:23
99צפיות
וואו, זאת הפעם הראשונה שהשיר האחרון מפסיד? יא אללה!
מעניין מאוד!
אני רק רוצה להוסיף שמאז 2005(!)
19/05/13 12:31
134צפיות
לא פתח את הגמר שיר קצבי.
º
אזרביג'ן סיימה 2 ולא 3 השנה....
19/05/13 19:56
12צפיות
º
זכאי
19/05/13 20:09
6צפיות
º
מדהים הקטע שזכה תמיד שיר במיקום 17 ומעלה!!
19/05/13 19:58
15צפיות
האם אזרבייג'אן נתפסה בקניית קולות?
19/05/13 16:32
203צפיות

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embed...

בוידאו הזה נטען כי הישיבה המצולמת מראה כיצד האזרים משכנעים אנשים לקנות סים זר ולהשתמש בו על מנת להצביע לאזרבייג'אן.
כרגע עולות שאלות האם זה הוידאו מזויף או לא, האם באמת רואים שם את מה שנטען (קשה להבין את השפה) והאם זה יכול להשפיע בטווח המיידי על התחרות.

לשיפוטכם.
אגב, את הטענות האלה מציג אתר ליטאי שטוען
19/05/13 16:54
148צפיות
שניסו לשכנע את חברי המשלחת לקנות מהם קולות לאזרבייג'אן.
זה נשמע לא טוב
19/05/13 16:55
108צפיות
אבל לא נראלי שהם היום יוצאים מטופ 5 גם אם זה היה אמיתי  
º
*היו יוצאים
19/05/13 16:58
30צפיות
לא יודע אם הוידאו אמיתי או לא
19/05/13 17:16
91צפיות
אבל שמועות על אזר' שקונה קולות הגיעו אליי משבדיה הרחוקה...
לא יודע כמה זה אמיתי.
שני דברים בטוחים
19/05/13 17:48
90צפיות
1. שיש להם דיל עם המלטזים כמו שנראה לי נאג'י אמר
2. שגם בזה אשמות הסקנדינביות המושחתות
לא מבין על מה המהומה!!!
19/05/13 18:10
84צפיות
אז שיכנעו אנשים לקנות סים ולהצביע להם, נו ו...?
אני לא רואה בזה דבר פסול!
מדינה רוצה לזכות אז עושים הכל, זה לא שהם דיברו עם שופטים ממדינות אחרות והציעו להם כסף או משהו כזה.
מנסים בכל מחיר לזכות אבל זה עוד בגבול הטעם הטוב אז למה לא?
בעזרת השם שנה הבאה שאסע לקופנהגן אני אקנה כמה עשרות סימים ואתן לאנשים בחוץ או באולם, לא רואה בזה משהו פסול, מצטער.
אין מצב שהקשר עם מלטה לא קנוי בכסף..
19/05/13 19:27
40צפיות
12 קבוע מ2010 ואיך שמלטה עלתה לגמר 8 שנתיים ברצף (ו12 בסמי..)

לא חושב שיש ביניהם קשר פוליטי או מהגרים בכלל....

אבל השיר שלהם היה ראוי הפעם...
ישראל ועתידה בתחרות
19/05/13 12:08
250צפיות
1. לאור העובדה שאין לנו הצבעות אוטמטיות , אפילו פחות מזה

אני חושב שאנחנו חייבים להבין מה שהבנתי בקדם ולכן הצבעתי לשני ולמיטל ולא למורן
   אנחנו חייבים לתת הופעה שמחה עם קצב , ועם שואו , זה הסיכוי היחיד , שיר חזק על כל הקופה

אם אנחנו לא מסוגלים להרים הופעה כזו , של שואו , אז חבל על הכסף והזמן
  אז אולי עדיף להופיע פעם בשנתיים בשביל התקציב

2.  יש אפשרות עם מדינות אחרות כמו פורטוגל סלובניה שוויץ וכו' לערוך תחרות אחרת  שבה המוסיקה תככב לא השואו כמו פעם

3. לפרוש לאלתר עד שיתנו פתרון להצבעות השכנים האוטמטית שבה הצבעה היא למדינה ולא לשיר
    אגב גם ישראל חוטא בזה עם הצבעות  אוטמטיות לאזר' ארמניה רומניה רוסיה אוקראינה וכו'
    אייך הולנד לא קיבלה ניקוד אצלנו או איטליה שהרבה חברה פה הצביעו עבורה.

אתם מוכנים להפסיק להתחסד ולדאוג לתקציב המדינה
19/05/13 15:52
135צפיות
כל הודעה שנייה בפורום - "אנחנו צריכים לצאת להפסקה, חבל על הכסף"
זה כסף של רשות השידור, אם נפרוש מהאירוויזיון זה לא יגרום לכם לשלם חצי שקל פחות מהאגרה אלא פשוט התקציב הזה יופנה לתוכניות בהנחיית חיים יבין וגאולה אבן.
כיום אנחנו יכולים להרשות לעצמנו השתתפות באירוויזיון יותר מרוב המדינות באירופה אז חאלס לשחק אותה יאיר לפיד, זה לא מה שיסתום את הגירעון.

אז שלוש תחרויות רצופות לא עלינו לגמר שמתוכם רק פעם אחת שלא בצדק ואנשים פה מתפרקים.  יש פלופים בתחרות הזאת וזה מה שעושה אותה לבלתי צפויה ומעניינת. אין נוסחה מדוייקת להצלחה ובתוצאות תמיד יהיו הפתעות והפעם זה היה לרעתנו.

אנשים פה יורים על אוטומט לפרוש מהתחרות מבלי לחשוב וזה ממש מעצבן אותי מה ייצא לנו מזה? מישהו מעריך את טורקיה עכשיו אחרי הפרישה שלה? טורקיה סתם יצאה פתטית ונואשת לצומי וגם אנחנו נצא ככה  ם נפרוש משיקולי אגו.
אנשי תקשורת נכנסים לפורום הזה ואם ברשות השידור ידעו שאפילו חובבי האירו קוראים לפרוש אז אנחנו באמת נפרוש ורק אנחנו (חובבי התחרות) נפסיד מכל זה. אתם אומרים שאנחנו מבזים את עצמנו שנה אחרי שנה, מישהו פה חושב שאירלנד ביזתה את עצמה אחרי המקום האחרון אתמול? שמונטנגרו מבזה את עצמה? זאת רק תחרות שירים קלילה שכולה בנויה על טהרת הfun אז פליז חאלס עם ההתבכיינות המטומטמת הזאת והקריאה לפרוש.

--
mont ההודעה שלי במקרה נפלה על השרשור שלך אבל היא מיועדת להרבה אנשים ולאו דווקא אלייך, אם זה ניראה שאני "יוצא" עלייך זאת ממש לא הכוונה, זה נכתב לאנשים בכללי בפורום.
אבל חייבים להשקיע בהופעה
19/05/13 15:57
81צפיות
אחרת מה הטעם , סתם להשתתף , זה לא מצב שישראל עם המסורת שלה שווה.
º
|Britney Style |V
19/05/13 17:06
23צפיות
º
19/05/13 17:58
3צפיות
לא לפרוש ולא בטיח צריך שיר טוב והופעה טובה נק
19/05/13 19:15
27צפיות
כן היה לנו שיר טוב  אבל כנראה ההופעה לא מספיקה
about the Malmo
19/05/13 16:30
85צפיות
אמנם הארויזיון שודר ממאלמו אבל את מלאמו לא ראינו בצדק וחוכמה
נעשתה כאן עבודה קפדנית עם חתימה ברורה.
האמירה ש  we are one הצדיקה את עצמה
רגע לפני גמר אירוויזיון 2013 ...
57תגובות
18/05/13 20:25
665צפיות
מאז שהסתיים חצי גמר האירוויזיון השני , שבו שוב גילינו שלא עלינו לגמר  , שמתי לב לאכזבה הרבה של חברי הפורום (וחלק ממנהליו) .

אני רציתי לכתוב כמה משפטים על ההרגשה שלכם .

נכון , זה ממש לא נעים לפספס גמר אירוויזיון בפעם השלישית ברציפות .
 זה...

(המשך...)
מאז שהסתיים חצי גמר האירוויזיון השני , שבו שוב גילינו שלא עלינו לגמר  , שמתי לב לאכזבה הרבה של חברי הפורום (וחלק ממנהליו) .

אני רציתי לכתוב כמה משפטים על ההרגשה שלכם .

נכון , זה ממש לא נעים לפספס גמר אירוויזיון בפעם השלישית ברציפות .
 זה מאכזב שבגמר לא יחלקו ניקוד לישראל , לא נשמע את העידוד של הקהל ושבוודאות לא נזכה להיות גאים בהצלחה שאולי יכלה להיות לנו אם היינו עולים .
הכי קל בעולם , זה להתייאש , להאשים את כל העולם בכשלון שלנו , להתעלם מכך שהיו לנו שנים טובות בתחרות ,
 ואפילו הרבה יותר טובות ממדינות אחרות שגם הן השקיעו ועדיין משקיעות ללא הפסקה בתחרות , בתקווה שיום אחד זה יהיה ה "יום שלהן" .
בואו נהייה לרגע אחד אמיתיים עם עצמנו , נשים בצד את האכזבה הטבעית שלנו מהכשלון , ונבין למה לא עלינו לגמר בפעמים האחרונות :

אני מתעלם לרגע מהבעיה של ההתנהלות של רשות השידור בבחירת האמנים והשירים , כי אני רוצה להתמקד בשירים שכבר נבחרו לייצג אותנו .
(למרות שרשות השידור היא בעיה גדולה בפני עצמה שמשפיעה בעיקר על הרצון של אמנים מפורסמים עם "קבלות" לרצות להשתתף , ובכך מצמצמים את היכולת שלנו מראש להצליח )

אז הבעיה הגדולה והעיקרית שלנו היא שאנחנו כבר 10 שנים לא מפנימים שהתחרות היא כבר לא תחרות שירה , אלא תחרות שירה ושואו .
ההופעה היא מרכיב חשוב ביותר בהצלחה או בכשלון שלנו .
לא ייתכן שאחרי מאות שירים של המדינות המשתתפות באירוויזיון , לא הבינו ברשות השידור שהפקת השיר הנבחר חייבת לכלול כמה אפקטים כמו עשן , אש , מים , תאורות מעניינות ברגעי השיא , רקעים צבעוניים מתחלפים עם כיתובים זזים וציורים , זיקוקים  , הופעה מכובדת של האמן המייצג (מבחינת לבוש , איפור , תסרוקות ...)

שימו לב כמה כתבתי רק על ההופעה וזה עוד בלי לכתוב מילה על השירים ואיכות השירה .

אז לגבי ההופעה , עם יד על הלב , האם הגיע לנו לעלות לגמר עם מורן מזור ? ( הרקע כחול סטטי , אנשים לא זזים על הבמה, חליפת לוויתן , משקפים , טבעות ותסרוקת מכוערת , מלווה עם חצי קרחת חצי שיער סוס  , אפס אפקטים ! - מבחינתי, למרות הקושי בלהודות בכך , התשובה המוחלטת היא  - לא ! , לא הגיע לנו גמר !  )

בשנה שעברה , השיר היה יותר "קצבי" וציפינו שם שתהייה הופעה WOW .
ומה קיבלנו?  (איזבו הופיעו אמנם כלהקה עם כלי נגינה , אך שוב הכל היה "סטטי" ללא תנועה . ברקע היה עם שעון ענק כדי לסמל את הזמן , אבל חוץ מזה כלום .
השעון היה "תקוע" , הזמן לא זז וגם שם זו הייתה אכזבה מבחינת ההופעה. לא היה בה שום עניין .

לפני שנדבר על השירים עצמם , יש לנו בעיה נוספת שמתחילה עוד בארץ ...
הקדם שלנו או הבחירה הישירה , יוצאים בשנים האחרונות ממש קרוב לאירוויזיון , ולא נשאר לזמרים ולמפיקים מספיק זמן להכין קליפ מכובד , להוציא לשיר גירסה עדכנית ו"אירוויזיונית" יותר .  בגדול , נוצרת תחושה ש " הנה , זכיתי לייצג את ישראל וזהו , מבחינתי עשיתי את שלי , מקסימום אני תמיד אוכל להגיד שאני הכי טוב וכל השאר אנטישמים " ...
בקיצור , יש הרגשה שרשות השידור וההפקה והזמרים עצמם ,  מזלזלים בתחרות האירוויזיון וגם במעריצי האירוויזיון בארץ ובעולם .

אני חייב לתת את הדוגמא הכל כך בולטת של השנה .
מורן מזור נבחרה , ולמרות ההבטחות להכין קליפ מושקע , שינויים בעיבוד השיר ובהופעה , קיבלנו בחצי הגמר העתק כמעט מדוייק של הקדם אירוויזיון .
ההעתק כלל את הבגד לוויתן , המשקפיים , השיער הפרוע , התכשיטים הגרוזינים על הידיים , השיר עצמו שנשאר אותו הדבר למרות ההבטחות שהם עובדים על העיבוד ובודקים כל מיני אפשרויות שונות , התאורה הכחולה וההופעה הסטטית של מורן .
כמה ימים לפני חצי הגמר , זכינו לראות את הקליפ המביך שיצרו לשיר וכבר היה עדיף שלא יהיה קליפ בכלל . בטוח הוא לא תרם לנו בכלום .
ככה רוצים להצליח באירוויזיון ?  ככה בהשקעה מינימלית ובחוסר מחשבה מוחלט רוצים להצליח ?
זה משדר זלזול ואפילו קצת "יהירות" שהנה , באנו עם שיר טוב וקול טוב ואנחנו לא צריכים גימיקים להצליח בתחרות .
ותמיד הנציגים הישראלים אומרים שבוע לפני התחרות ... "עוד לא שמעתי את כל השירים , ומה ששמעתי מכוער ומוזר ... וכו' .

רשות השידור לא לומדת , לא מכינה שיעורי בית  ואחר כך אנחנו טוענים שהשיר היה טוב אז איך זה שלא עלינו .....  ומתחיל המרמור והכעס .

התשובה היא פשוטה - אנחנו בכל שנה הורסים לעצמנו בזה שאנחנו מסרבים להפנים וללמוד את השינויים שהתחרות עוברת .
אם הונגריה שלחה שיר מכוער ומזעזע והיא עולה על חשבוננו , ששלחנו שיר טוב שהקהל מאוד אהב אז זה חבל מאוד , אבל אנחנו אשמים .
הונגריה שלחה הופעה טובה יותר .
אני בכוונה בחרתי להשוות אותנו להונגריה ששלחה שיר שקט בשפה זרה שהיא לא אנגלית , שזה בערך כמו השיר הישראלי ...
(הזמר שם כובע מוזר על הראש ומסתבר, שזה עובד באירוויזיון  + הרקע היה צבעוני , היו בו כיתובים זזים ומתחלפים באנגלית כדי שהקהל איכשהו יתחבר לזה , ו.... הם עלו ויכול מאוד להיות שבמקומנו , ששלחנו שיר שמבחינה ווקאלית ועניינית , היה פי אלף טוב יותר)

חשוב שתבינו שכשאנחנו שולחים שיר טוב , יודעים להעריך אותנו באירופה .
       אבל כנראה ששירה טובה שהספיקה לנו ב 2005 וב 2008 , כבר לא מספיקה ב 2013 .
       אם נעבוד חזק על ההופעות שלנו , אין שום סיבה שלא נעלה לגמר . יש לנו זמרים טובים שיכולים לעמוד במשימה הזו .

לכל אלה שמאוכזבים ורוצים שנפרוש מהתחרות ...
        קודם כל , אני חייב לסכם את מה שכבר כתבתי לפני זה .
        1 - אירופה לא נגדנו , נשלח שיר טוב והופעה טובה ויעריכו אותנו על זה . (יש לנו הוכחות משנים קודמות)
        2 - רשות השידור חייבת להתייעל בבחירת השירים ולגרום לאמנים טובים ומוכרים עם "קבלות" , לחזור ולהשתתף בקדמים
        3 - לאחר שייבחר זמר טוב ומוערך (ולא חודש לפני האירוויזיון) , צריכים להשקיע בו , בעיבוד מחודש לשיר , בהופעה  וביחסי הציבור לשיר .
             קצת להראות רצינות למעריצים בארץ וגם בעולם . מי שאכפת לו ורואים שאכפת לו מוערך יותר ...

אנחנו חובבי התחרות קצת מאוכזבים , אבל כתבתי את כל מה שכתבתי , כדי שתבינו שאסור לנו להתייאש .
        יש מדינות שמשקיעות הרבה ולא עולות לגמר . (הולנד לא עלתה 8 שנים ותמיד היא בין המדינות הראשונות לאשר השתתפות בתחרות הבאה) .
        ישראל משקיעה המון בלנסות לעלות למונדיאל , ולמרות האכזבות הרבות וה "כמעט הצלחנו " , אנחנו לא מתייאשים .
        אז אם בכדורגל שאנחנו דיי מעאפנים שם , לא התייאשנו כל כך הרבה עשורים (לא שנים) , אז דווקא באירוויזיון נתייאש ?

אני קורא היום , דווקא היום מעט לפני גמר האירוויזיון , לכל המאוכזבים בארץ , ואומר לכם :
          במקום להתמרמר על גורלנו המר , ועל זה שכולם נגדנו , ושהיינו טובים ושזה לא הגיע לנו לא להיות בגמר 3 שנים ברצף ...
          קודם כל תרגעו ואז תחשבו בהגיון , ותגיעו למסקנה הבאה :
יכולנו להפגין יותר רצינות ואכפתיות מהתחרות , לא למדנו מהעבר ונכשלנו .
          זה לא היה מכוון נגדנו , זה קורה גם לטובים ביותר ואנחנו נלמד מהטעויות ונתקן בעתיד .
          האירוויזיון עדיין קיים מבחינת ישראל , בזכות המעריצים . אם לא תהיו שם בשבילו , יכול להיות שערוץ 1 יסיק את המסקנות שלו .
          ב
שמישהו יסביר מה קרה לקרולה?
19/05/13 05:58
294צפיות
זה היה מתוכנן? זה היה בטעות?
לא הבנתי
מתוכנן ..
19/05/13 06:12
255צפיות
הרי בכל ההופעות שלה המאוורר מקדימה מרביץ עבודה , אז עשו כאילו היא עפה אחורה מהמאוורר ..
º
זה היה הורג חחחחחח
19/05/13 08:05
70צפיות
חיכיתי לה כל המופע!
19/05/13 11:19
133צפיות
וכשהיא עלתה עם 91 צעקתי לאמא שלי שתעביר. עד שהיא העבירה, נגמר. הייתי בשוק!
הבטיחו לי קרולה וקבלתי כלום!
לא קרולה, לא שרלוט. למה חיכיתי לאירוויזיון בשבדיה?! יש להם הרבה מזל שקבלתי את דארין בסמי.
חחחחחח זה היה הורג בדיוק בגלל
19/05/13 11:22
97צפיות
שהיא הופיעה לשנייה מתי שפטרה המפגרת הזאת החליטה להיות מרי פופינס לרגע אחד ולעשות מחזמר על החיים בשבדיה חחח
Loreen היה מעל ומעבר ושווה את כל הארוע
19/05/13 11:23
109צפיות
המתיש מאתמול
חחח שמתם לב שלורין לבשה את הנוצות
19/05/13 11:34
114צפיות
בדיוק כמו האוקרינית ב2011 ? חחחחחח
באמת היה שווה לחכות לה!
19/05/13 11:59
77צפיות
והאמת היא שהאסוציאציה שעלתה לי הייתה דנה אינטרנשיונל, אבל עכשיו כשאת מזכירה את זה... כן חחח
º
19/05/13 15:34
6צפיות
תפוז עסקים

רוצה לפרסם פה? לחץ כאן!

תפוז עסקים מזמין אותך להכנס לשיחה במקום ובזמן הנכון. לפרטים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום

Flix
מקרא סימנים