בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
שלום,

ברוכים הבאים לפורום סהר – סיוע והקשבה ברשת.

השרות שלנו החל לפעול ב- 18/2/01, ונועד לתת אוזן קשבת ותמיכה נפשית לאנשים במצוקה נפשית קשה אשר שוקלים את המוות כפתרון לבעיותיהם ונמצאים במצב של ייאוש. אנו בסהר (סיוע והקשבה ברשת), מאמינים כי גם במצב קשה ביותר, שינוי הוא משהו שבהחלט יכול להתרחש. גם אם היום אדם נמצא במצב חסר תקווה, בכאב בלתי נסבל, הדבר יכול להשתנות.

מטרתנו בסהר ללוות את הפונים בתקופה הקשה הזאת, לתת עזרה ראשונית ולהמליץ על המשך טיפול והתמודדות, כל מקרה לגופו. אנו לא מציעים טיפול נפשי, ולא תחליף לטיפול נפשי, אלא סיוע שמטרתו תמיכה, הקלה והכוונה למקורות עזרה נוספים.

הפורום הזה נועד להיות קבוצת תמיכה ולהכיל את הדיונים בין אנשים שנמצאים בשלבים שונים של התמודדות עם קושי וכאב נפשי. כאן מותר להתבטא בהתאם לחוקי השימוש בפורומים של סהר, שקבענו על מנת לשמור על אווירה של תמיכה ודיון תרבותי בפורום. אנו מעמידים את הצורך ביצירת מקום בטוח ותומך, לפני הצורך בחופש הדיבור. על כן מי שלא מעוניין לשמור על אווירה תומכת בפורום, יתבקש שלא להשתתף בו והודעותיו תמחקנה. אנו מאמינים שלאור שפע של פורומים שאינם מגבילים את המשתתפים באופן הביטוי, לא יתקשו המתלהמים למצוא להם תחליף מתאים.

בפורום עונים מתנדבים (סייעים) שעוברים הכשרה מיוחדת ונמצאים תחת הדרכה של אנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש. הסייעים מדברים עם הפונים באמצעות צ^ט אישי, פורום, דואר אלקטרוני ו- ICQ (על פי בחירת הפונה). ניתן לפנות לשיחה עם הסייעים, דרך אתר סהר, בכל ערב בין תשע לחצות. כמו כן, כולל האתר רשימה של מאות ארגוני סיוע בארץ, מאמרים בעברית, וקישורים בנושאים שנועדו לקדם את ההבנה של נושא ההתאבדות והגורמים לה וחומר המסייע להתמודד ולמנוע אותה.

אם אתם, או מישהו שאתם מכירים, צריך עזרה מהסוג שאנו מציעים, כתבו בפורום וכן זכרו את כתובת אתרנו:

http//www.sahar.org.il

אנו מקווים שהדיון באווירה תומכת ומקבלת בפורום הזה תעזור לעבור את התקופה הקשה ולמצוא כוחות להתמודדות מחודשת עם החיים.

בברכה,

צוות סהר

הודעה חדשה

אוף נמאס לי כבר .............................
24/05/13 16:59
31צפיות
כל הזמן רק אותי מנצלים! נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שיבינו כבר שאני לא איזה בובה שאפשר לננצל אותה אני בן אדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלהוים מה קשה להביןןןןןןןןןןןןן??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוף אבל זה כזה ברור מה אני מתפלאה בכלללללל??????????.................אני סתם זונה ......
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
24/05/13 17:01
16צפיות
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי כברררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
מה עשתי שזה מגיע לי?!?!?!?!?!?!?!!?!??!?!?!?!?? מההה?!!?!??!?!?!?!?!?!??!?!!??!?!?!!?!?!!!!!!!!!!!!??!!  
אוף דייי אין לי כוח.....................
היי יווו אני פו אם בא לך גם במסרים...
24/05/13 17:07
15צפיות
מה יש?
º
תודה
24/05/13 18:38
7צפיות
24/05/13 23:25
5צפיות
צועקת והמסך מתמלא בתיסכול וכעס עצמי..
שומעים..
פה איתך , כולנו..

get out alive,
24/05/13 19:48
12צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=SHqo2FDJSU0

כרגיל, מלחמה .. אני נגד בית ספר. איזה כיף....:)
עד שכבר חשבתי שאולי זה נגמר, בשנה הבאה הפסקת האש מסתיימת...
):
23/05/13 20:05
29צפיות

המדריכה של הסוסים שלי עוזבת בעוד שבועיים): ניקשרתי אליה מאוד והיה לי כיף איתה וקשה לי להכיר אנשים חדשים ולהיתחבר אליהם ככה כמו שהיתחברתי אליה ועכשיו היא עוזבת):
ואני מאוד אוהבת סוסים זה מרגיע כזה
יש סיכוי שאני יעבור לחווה השניה שהיא מלמדת שמה
פרידה
23/05/13 22:06
19צפיות
שלום חברה של ילדתת כאב,
אנחנו שומעים שאת עצובה בגלל המעבר של המדריכה שלך...
רואים שיחד עם האהבה והקשר לסוסים בחווה יצרת עם המדריכה קשר שהוא חשוב ומשמעותי עבורך...
מבינים שחשוב לך לא לוותר עליו... שאם אפשר אז את רוצה לא להפרד עכשיו...
ספרי לנו עוד על הקשר הזה כשאת יכולה... על מה הופך אותו למשמעותי עבורך...
אנחנו כאן... מקשיבים לך...

º
נשבר לי מהחיים האלה כבר
22/05/13 21:42
28צפיות
מיואשת
22/05/13 22:53
32צפיות
בובספוג שלנו,
שומעים את הייאוש שלא מרפה..
רוצה לספר לנו האם קרה היום משהו מיוחד שגרם לך לחוש כה מיואשת..?
מחכים לשמוע עוד
אין לי כוח לכלום ..
23/05/13 05:57
25צפיות
נמאס לי מהכול נמאס לי מהמקום המחורבן הזה
בא לי פשוט למות
:(
22/05/13 23:12
30צפיות
רע ליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי באלי למוווווות!!!!!!!!

המציאות השבורה לקחה אותה רחוק
הרבה ימים של בכי, מעט ימים של צחוק
תמונות ילדות של קיץ תלויות לה על הקיר
מדהים כמה חיוך יכול להסתיר

והיא הבטיחה לעצמה: גם אלוהים לא יעזור
כלום כבר לא ישבור אותי, כלום כבר לא ישבור
ואישה אחת אמרה לה, אבל היא לא הבינה
את לא אישה פלדה, את אישה חרסינה

והיה לה מן מבט עם כוח לא מוסבר
היא פיזרה הרבה שקרים אבל לא את השיער
עם צרידות כזאת כהה גם בצחוק הכי בהיר
מדהים איך שכוח יכול להיות שביר

ושנים היא לא חשפה בפניו את הקלפים
רק בחושך הסודות שלה הפכו להיות שקופים
והוא ראה אותה עמוק גם בלי לדבר
מדהים כמה שתיקה יכולה לספר

http://www.youtube.com/watch?v=K8g3iu7Hu4Q
להרגיש פגיעה
22/05/13 23:24
18צפיות
יקירה שלנו,
מבינים כמה שאת מרגישה חצויה, משדרת כלפי חוץ צד אחד, אבל לפעמים מבפנים - מרגישה לגמרי ההפך, ההפך מהחיוך שמסתיר, או השתיקה שמנסה לא להסגיר..
כמה שאת מרגישה פגיעה ושבירה, כמו מגדל קלפים שעשוי להתמוטט עם הנשיפה הראשונה, כמו טיפת טל עדינה שעומדת חשופה, בסכנת זליגה, ללא הגנות..
שומעים את הייאוש שלך, את הרצון להפסיק את הכאב, לחמוק ממנו..
רוצים להיות איתך, להושיט את ידינו לחיבוק, לתת קצת מקום לכאב הזה, למה שבאמת קורה מבפנים..
º
מחר בגרות ראשונה אמאלה :(
20/05/13 22:28
33צפיות
º
אל תידאגי יהיה טוב קיבלת 100
20/05/13 22:57
17צפיות
בהצלחה מחר!
20/05/13 23:31
31צפיות
ילדת כאב היקרה,

מאחלים לך לעבור בשלום את בחינת הבגרות הראשונה, אולי השנייה כבר תהייה פחות מאיימת:).

אז בהצלחה יקרה!!!!
º
בהצלחה קטן אלייך תפציצי
20/05/13 23:49
14צפיות
º
תודה לכולם 3> היה קשה מוות קיבלתי בערך 80 :(
21/05/13 21:12
11צפיות
º
והציון הסופי שלה 90 זה מעולה,אני בין 65 ל70):
23/05/13 19:59
6צפיות
בגריות ועוד קצת מהמיץ של הזבל..
19/05/13 02:54
60צפיות
עוד מישו פה מיואש מהבגרויות?
אני כבר לומדת כמו רובוט, אני מנסה להכניס כמויות של חומר לתוך מוח קטן ולזכור הכל..
אני אפילו לא מבינה את החומר, סתם קוראת ומנסה לזכור את המילים בסדר הנכון.
זה חסר טעם כל הצורת לימוד הזאת.
אדם חסר חיים, עם יותר כח לשנות, החליט שנלמד ונעשה שיעורי בית ונבחן על חומר לימודי במשך שנים
ואז בסופה של שנת י/יא/יב נבחן על חומר של כמה שנים בהתראה קצרה.
כאילו אומרים לנו ׳יש לך חודש לזכור בעל פה את כל מה שלמדת בכיתה ט/י/יא, בזמן שתלמד למבחן הספציפי הזה, נקבע לך עוד כמה מועדים להבחן על חומר אחר. כך יווצר מצב של לחץ ותסכול, אתה לא תצליח במבחן (כי זה בלתי אפשרי), לא תיהיה לך תעודת בגרות ולנו יהיה פחות אנשים להעסיק.׳
תנסו להכנס לנעליים שלנו משרד החינוך!!
אני היחידה שמיואשת מכל החרא הזה??
כן... בגרויות זה חרא.
20/05/13 21:26
17צפיות
משרד החינוך פשוט מקובע לשיטה מיושנת ולא מעילה. נקווה והוא יתעורר מתישהו.

בהצלחה.
לימודים מתסכלים!
22/05/13 23:16
7צפיות
אביה יקרה,
אני שומעת כמה שאת מרגישה מתוסכלת, עצבנית על שיטת הלימוד והמבחנים, מרגישה שהם לא הוגנים ולא מתחשבים בתלמידים, ותחושת חוסר הצדק הזו מתסיסה אותך..
את מרגישה כך לגבי כל הבגרויות באופן כללי, או לגבי כמה מיוחדות וספציפיות?
ואם את עכשיו אחרי, תרצי לשתף אותנו איך הלך?

אוף. עוד חודש אני נפרדת מכל מי שאני אוהבת :(
18/05/13 21:33
81צפיות
יש 3 נשים שאני באמת מעריכה. טוב למחנכת שלי, שהיא אחת מהנשים האלה, אני אובססיבית.
אבל יש 2 נשים שיכולות להחזיק אותי לא להשתגע כשאני לא רואה אותה, את המחנכת שלי. סופרת שאני מעריצה (אני בקשר ממש טוב איתה ואפילו הייתי אצלה בבית) והאורטודנטית שלי של הגשר בשיניים (זה נשמע מוזר אבל היא ממש חמודה ועדינה).
כביכול זה נראה בסדר ושאין שום בעיה ויהיה מי שיחזיקו אותי כשאני לא רואה את המחנכת.
הבעיה היא שעוד חודש, בחודש יוני, ב20.6 אני נפרדת מהמחנכת. ובמקביל בחודש יוני גם מורידים לי את הגשר אז גם מהאורטודנטית אני אפרד. וגם שבוע הספר שאני תמיד פוגשת את הסופרת שאני מעריצה שמה, אז אין השנה בעיר שאני גרה, ולמרות שהיא גרה באותה העיר שלי אז אין שבוע הספר כדי לפגוש אותה שמה.
ככה שאני הולכת להיפרד מהאורטודנטית ולא לראות את הסופרת.
וכמובן מהמחנכת.
לא יהיה מה שיחזיק אותי בפרידה מהמחנכת. והפתרון היחידי יהיה למות, להתאבד.
אוף בבקשה בבקשה שלא יגיע חודש יוני.
למה? למה? למה? למה? למה?
למה זה מגיע לי?
למה כל מי שאני אוהבת אני נפרדת ממנו?
אני צריכה אותן. כי אני צריכה כאלה שאני אוהבת ואוהבות גם אותי.
ואני לא מדברת על חברות, כמו לי-אור מפה (לי-אור אם את רואה את זה אז תדעי שאני מאד אוהבת אותך ותודה על הכל ואני מצטערת שנותר לי רק עוד חודש לחיות). אלא על כאלה שאני אוהבת כמו שאני אוהבת את אמא או אפילו יותר. כאלה שיכולות להחזיק אותי ולשמח אותי. כאלה שיש לי קשר איתן.
למה כל ה3 שאני אוהבת וקשורה אליהן עוזבות אותי? וכולם באותו הזמן. באמת שעוד חודש אני פשוט אמות. :(
חלל שנפער
20/05/13 00:00
39צפיות
ארנבת יקרה,
אני שומעת כמה ש3 הנשים עליהן סיפרת יקרות לך ומשמעותיות בחייך,
כמה שאת מרגישה שהם חלק מרכזי ממי שאת,
כמו עמוד התווך בחייך, שתומך ומקנה יציבות, מחזיק אותך ועוזר לך לעבור כל סערה שלא תבוא..

שומעת כמה שהפרידה מהן שמתקרבת, קשה לך, בלתי נתפסת..
כ"כ קשה, שאת מרגישה שפשוט אינך יכולה לשאת בה, לא יודעת מה תעשי כשרגע הפרידה יגיע..
קצת כמו לאבד מישהו קרוב, הרבה לפני הזמן, הרבה לפני שאנחנו מוכנים לשחרר.. מעין הרגשה כזו של סוף, של חלל ריק שנותר, שקשה מאד יהיה למלא..

אבל אולי, יקירה, החיים כולם הם רצופי פרידות.. חלקן פתאומיות וחלקן צפויות מראש, חלקן עצובות יותר, וחלקן עצובות פחות.. אולי, פרידות זה חלק בלתי נמנע מהחיים, ממי שאנחנו, מההתפתחות שלנו כבני אדם..
ואולי, גם כשנפרדים ממישהו, אנחנו לא באמת נפרדים ממנו לגמרי, לחלוטין..
שהרי, אולי משהו ממנו, ממה שהוא היה עבורנו, ממה שהוא סימל בחיים שלנו - נשאר איתנו, לתמיד..
כמו מעין מזכרת, מתנה כזו שאנחנו לוקחים תמיד איתנו, כאילו חלק ממנו, הפך בעצם לחלק מאיתנו, ותמיד ילך איתנו, ילווה אותנו בטוב וגם ברע, בזיכרון, במחשבות, ברגשות שבלב..

להיות חולה זה לא כיף ביכלל
19/05/13 00:02
51צפיות
ובטח לא בתור בולמית שמאבדת את השליטה, אז אני מקיאה די הרבה, אבל המשפט "המטרה מקדשת את הדרך" או מה שזה לא יהיה, לא עובדת כאן. הראש שלי מתפוצץ, לש לי סחרחורות בלי סוף וממש לא נחמד לי להקיא את נשמתי בלי שאני מכוונת לכך. אין לי כוחות, אני מותשת לחלוטין וממש נשבר לי. זה הכל
קבלי חיבוק תומך..
19/05/13 23:19
14צפיות
הכל יסתדר בסוף, במוקדם או מאוחר. :]
רכבת הרים
19/05/13 23:45
32צפיות
כרמל יקרה,
אני שומעת כמה שאת מרגישה חסרת אונים ברגעי אובדן השליטה האלו,
כאילו מצד אחד את מרגישה שקורה לך משהו שהיית רוצה להפסיק, אבל מצד שני, מרגישה כאילו אין לך שום דרך אחרת, שום ברירה, שום מרחב בחירה..
מתארת לעצמי כמה שהחוויה הזו של אובדן השליטה, יכולה להיות מפחידה ומטלטלת, אולי קצת כמו לנסוע ברכבת הרים שמסתחררת, צונחת ועולה, עושה בחילה, מרוקנת את הבפנוכו מאוויר, משתקת מרוב פחד, לא נותנת לך הפוגה, לא מאפשרת הזדמנות להאט אותה, לעצור, לבקש לרדת..

נשמע גם שאת מרגישה באיזשהו מקום כלואה בתוך מעגל קסמים אכזרי, שרק הולך ומחזק את עצמו, תוך כדי שהוא מחליש אותך..
כמה שמצד אחד, התקף האכילה אולי מגיע כדי להרגיע רגשות קשים שאי אפשר להתמודד איתם אחרת, אולי מאפשר למלא תחושת ריק, להשתיק את המצוקה - אבל מצד שני, יחד איתו גם באה תחושת הכבדות עד כדי התפקעות, אולי אפילו תחושת גועל ומיאוס, אכזבה מאובדן השליטה, וחרטה גדולה, שמובילים לניסיון להתנקות מכל מה שהכנסת לתוכך, וכך חוזר חלילה..
זה בטח מעגל כ"כ מתסכל, כ"כ מתיש, כ"כ בודד..

שולחים לך ברשותך, חיבוק חם ועוטף, כרמל יקרה,
רוצים להיות איתך, בכל מצב, גם ברגעים הקשים האלו..
תודה
19/05/13 23:58
19צפיות
וזה סוג של "קסם שחור" שחבוי בעניין, אני מניחה
º
17/05/13 20:56
21צפיות
º
אני אבודה
19/05/13 05:33
21צפיות
º
מה יש?
19/05/13 17:13
10צפיות
19/05/13 23:53
27צפיות
יקירה שלנו,
כאן איתך,
בתוך הבדידות,
בתוך הייאוש,
בתוך ההרגשה שמשהו מתמוטט
גם בלי הרבה מילים..
משאירים לך מקום לספר מה וכמה שמתאים לך,
מחבקים אותך חזק חזק תוך כדי
חדשה.. רציתי לפרוק...
17/05/13 08:45
77צפיות
פשוט אין לי כוח יותר. נמאס לי מההתקפי חרדה האלה, נמאס מהמתיחות הבטחונית הזאת בעיר שלי (5 ק''מ מגבול לבנון, קריית שמונה). אין לי כוח לחרא הזה. אין לי כוח לשבת עוד פעם במקלט ואין לי כוח לשמוע עוד פעם אזעקות
מיואשת ..
ברוכה הבאה
17/05/13 10:29
28צפיות
אני לא כלכך יודעת מה להגיד אבל תדעי שאני פה
איתך ואני מאמינה שגם הפורום כולו יהיה איתך תמיד
תודה 3>
17/05/13 13:28
23צפיות
תודה רבה, אוהבת ♥
ברוכה המצטרפת
19/05/13 23:50
16צפיות
טל יקרה, שומעים את התסכול הרב מהעדר תחושת הבטחון, תחושה כה חשובה ובסיסית לנו כבני אדם..
מבינים שקרה כנראה משהו, איזשהו מאורע, שעורר את זה במיוחד שלשום..

מזמינים אותך להשאר כאן איתנו, לספר עוד על עצמך..
אנחנו כאן
אני מנסה
19/05/13 22:02
23צפיות
אני מנסה להעלים את כל הרחמים העצמיים האלה, קצת מסובך אבל אני פשוט לא חושבת על זה רוב היום. כשעולה לי המחשבה של לחתוך, אני מגרשת אותה כמה שרק אפשר אבל המחשבה הזאת וההרגשה שאני נבגדת על ידי כולם באיזה שהוא שלב, אפילו אמאמשלי, מאכזב אותי. אני מרגישה רע ואני מנסה בכל הכוח להיות אופטימית. אני באמת מנסה. אני הפסקתי להרוס את הגוף שלי ואני רוצה להמשיך ככה עד ששה יראה לי חולני בעיני עצמי להרוס את הגוף שלי. אני זוכרת שכל החיים נשבעתי לעצמי שאני לא אעשן והינה כבר בכיתה ו׳ נשברתי וזה המשיך עד סוף ח׳ בערך. או אמצע…
אני נמסה לגרש את כל המחשבות הרעות שיש לי כי אני יודעת שהמוות שלי לא יפתור שום דבר ואני לא באמת יכולה לדעת אם אני אוכל לברוח ככה מכל הבעיות שיש לי ומכל הקשיים. אני לא יכולה לדעת. אני אמנם לא מאמינה בגן עדן ואלוהים והכל ( אתאיסטית מן המניין) אבל איי שם אני מקווה שאני לא אגיע פשוט לסתם מקום חשוך איפה שהגיבורה שלי תסתכל עליי ותתאכזב שנכשלתי וכמו כל אחד אחר היא תשווה אותי לעצמה או לתקופות אחרות.
אני מרגישה כאילו אני נעלמת יותר ויותר בכל יום ומנסה להעלים את ההרגשה במקום את עצמי ולא מצליחה. אני רוצה לנסות אבחון אבל אין לי איך לפנות לאמא שלףי ולבקש ממנה שתיקח אותי בעיקר בגלל שכרגע אין לה מקום עבודה ואבא שלי לא יעזור בכלום במילא, הוא דיי מת בשבילי.אני מרגישה פשוט נטושה. אני מרגישה תסבוך. אני רוצה להרגיש יותר טוב שוב. הצלחתי להרגיש אוב עם עצמי בסביבות החצי שנה אז למה הכל מתפוצץ לי עכשיו? אם רק חברה אחת הייתה שמה לב, נותנת חיבוק והייתה נותנת לי את ההרגשה שהכל בסדר, הייתי יכולה אולי אפילו לבכות לה על הכתף קצת. חבל שאין לי חברה כזאת. מי שהייתה נטשה אותי מזמן. לא רואה כלום. אני זוכרת את היום שהיה לי התקף חרדה והי באה שניה אחרי שהו עבר והיא לא קלטה אפילו. קשה לפספס משו כזה כשיש לי עוד מבט קפוא על הפנים וכשכולי רועדת ועוד מסדירה איך שהוא את הנשימה. אני רק רוצה להרגיש קצת חיה. כי אני מרגישה כרע כמו גופה שכולם כבר שכחו.
º
אני לא יכולה יותר
18/05/13 19:56
38צפיות
קחי חיבוק ממני
18/05/13 22:47
26צפיות
את מקסימה!!!  
הלוואי והייתי יכולה להעלים לך את הכאב...
אני שולחת לך מלא חיבוקים מחזקים! ומלא כוחות!
º
תודה
19/05/13 17:14
8צפיות
º
הפשר למות כבר?
19/05/13 17:15
12צפיות
לא
19/05/13 20:08
23צפיות
אל תמותי :(
זה יעשה  רע להרבה מאוד אנשים :(
הרבה אנשים דואגים לך ואכפת להם ממך..
גם לי אכפת אכפת ממך
אם את רוצה את יכולה לשלוח לי מסר אני אנסה לעזור לך
כמו שאת עוזרת ותומכת בי תודה
º
תודה 3>3>
19/05/13 22:51
5צפיות
º
אז מה הטעם בלהיות שלך אם אתה לא שלי??? :'(
16/05/13 21:15
67צפיות
עצובה
16/05/13 22:13
50צפיות
חסרת נשמה,

במשפט אחד, מבטאת את הספק והפחד שאת מרגישה...
ספרי לנו עוד אם את יכולה על העצב שלך...
אנחנו כאן כדי לשמוע אותך, להקשיב...

אינדיאנית
17/05/13 10:55
32צפיות
אתם עדיין ביחד? את באמת אוהבת אותו או שאת תלויה בו
כמו שכתבת בהודעה קודמת שלך? (סורי שלא ענית)

וואו אני מדברת כמעט כמו בוגרת הזדקנתי

עדיין ביחד
17/05/13 21:06
18צפיות
אוהבת אותו יותר מכל..
איך היה שבועות?...
17/05/13 21:25
20צפיות
כמה זמן אתם ביחד?
את מרגישה שהוא אוהב אותך גם?
שבועות היה מלא בלימודים :(
19/05/13 22:04
8צפיות
איך שלך?
אנחנו שלוש שנים עם הפסקות ענקיות בין לבין עכשיו שנה וחצי כמעט רצוף
לא יודעת אם מרגישה או רוצה להרגיש...
שבועות שלי...
19/05/13 22:54
4צפיות
אצלך מלא בלימודים ואצלי מלא בחרא חחח

תקשיבי תעשי מה שטוב לך
אני פה תמיד במה שתבחרי
בבקשה עזרו לי....
16/05/13 23:22
82צפיות
היי אני חדשה כאן...
אני פשוט כבר לא יכולה להתמודד יותר עם כל החרא שיש לי בחיים זה נמאס עליי ברמות מטורפות!!!
אבל אני יודעת שזה פשוט מגיע לי.. זה פשוט אני...אני נועדתי לסבול..זה כל המהות שלי בעולם הזה! רק לסבול...
כמובן..אף פעם לא יקרה לי משהו טוב...
אני יהיה המשענת של כולם, אבל שאני צריכה....כמובן שלא.
נו זה ברור!! מה חשבתי לי? שמישהו ישם עליי?! לא..ברור שלא...
כי אני סתם בובה מסריחה, וזונה שפשוט צריך להרוג!!!!!! אהה בעצם לא...כי אז לא יהיה את מי לנצל...
16/05/13 23:29
27צפיות
איזה חרא בא לך לספר?
בורכה הבאה
17/05/13 10:31
30צפיות
למה את חושבת על עצמך דברים כאלה?
פה תמיד ישימו עלייך שולחת חיבוק גדול אולי זה יעזור
קצת
כל החיים שלי זה חרא אחד גדול
17/05/13 15:27
24צפיות
נמאס לי מהחיים שלי פשוט..
בעיניי כל החיים שלי לא שווים כלום וסתם אני קיימת...
אני בדיכאון ואני לוקחת כדורים...זה לא עוזר (כמובן ) ...
נמאס לי שמנצלים אותי! כל אחד ואחד פשוט מנצל אותי לטובתו האישית...ואף אחד לא מנסה אפילו לחשוב אולי לי זה לא טוב? אולי רע לי? אולי זה לא מוצא חן בעיני????????? אבל ברור שלא.
אני כבר התרגלתי, זה כל כך אבל כל כך מובן מאליו שאני אסבול.. וברור גם שאין לי ברירה אחרת...
º
שלחתי לך מסר
17/05/13 16:55
8צפיות
בייב כנסי
17/05/13 15:55
28צפיות
א' ברוכה הבאה (:
וב' .. שמעי , הכל תקופות בחיים
ולאט לאט זה יעבור זה הכל עניין של זמן ♥
אם את צריכה לפרוק אני פה 3>
אף אחד לא שווה את זה שתגמרי את החיים שלך !!
º
תודה
17/05/13 22:26
10צפיות

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום

מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה