אי פעם בפורום? חח
איך עבר השבוע? מהר!
משהו טוב שקרה השבוע: ממ... היה שבועות! זה החג השני הכי אהוב עלי... מצד שני בגלל שאין פה כל כך מצרכים היה מבאס כי לא אכלתי את כל המאכלים הטעימים של שבועותתתת!!

+ הלך לי סבבה במבחן בע"פ. המורה אהבה את הדיאלוג שחיברנו ולא שכחתי אף מילה הפעם! ווהו.
משהו רע שקרה השבוע: יש כל מיני סיבוכים עם הפלאפון שקניתי פה... קניתי אחד מזויף כדי שיהיה זול [זיוף של גלקסי 3] ואז גיליתי שפשוט אי אפשר להתקין עליו וואטסאפ... מה שמבחינתי אוטומטית הפך את המכשיר לחסר תועלת לחלוטין. מפה לשם הסתבר שדוד שלי מוכן לקנות אותו ממני... ולפני כשבוע-שבועיים המכשיר הגיע לארץ באדיבות חברותיי שהיו פה ולקחו אותו איתן.. אממה, מרוב שהייתי לחוצה כשקניתי אותו שיהיה לי כבר פלאפון כי שלי נשבר, שכחתי שבאיזשהו שלב אני אחזור לארץ ואני אצטרך שהוא יעבוד גם שם, ושכחתי לשאול אם המכשיר יעבוד בישראל.. [כי מייצרים מכשירים שעובדים על תדרים שונים ובלה בלה בלה] אז מסתבר שהוא לא עובד בארץ, עם אף חברה סלולרית.. ודוד שלי לא יכול לקנות אותו ממני.. הוא אמר שיש מעבדה ש"מטפלת בזבל סיני" חח והם אמרו שהם יכולים לנסות, זה יעלה 200 שקל אבל יש מצב שיצליחו לפרוץ אותו ואז הוא פשוט ימות. בקיצור רציתי שהוא יחזיר לי אותו לפה ואני אנסה למכור אותו בזול, ואז הוא שלח לי מייל שנשבר המסך [באשמתו] ושאני אברר כמה עולה להחליף מסך וזה יהיה על חשבונו. אבל מרגיש לי שזה כבר יותר מדי התעסקות עם פלאפון מפגר שגם עלה לי מסתבר הרבה יותר ממה שאמור.. בא לי כבר לשכוח ממנו חח
דבר מוזר/מצחיק שקרה השבוע: איזה מישהו דפק את הנפילה של הלייף לתןך הסאבווי... נקרעתי מצחוק אבל לצערי הייתי לבד ולא היה לי עם מי לחלוק את הקטע ההיסטרי הזה. הוא פשוט רץ רץ רץ לכיוון הקרון כי הוא חשב שהוא יפספס... ואז קפץ לתוך הקרון, והרגל שלו נתקעה בפתח הקרון והוא פשוט השתטח[איך כותבים את זה?!] פנימה... למזלו [או שלא] בנס היה ריק בקרון אז הוא נפל על הרצפה ולא על אנשים..
ואז אני שולחת הודעה לחברה שלי "יואו את פספסת את הנפילה של הלייף!" והיא עונה לי "מה שוב נפלת!?" חחחחח
השבוע מ-1 עד 10: 7
יום השבוע: יום שלישי שחגגנו את שבועות בפיצה האט חח
אויב השבוע: האוויר בסין
אהוב השבוע:אבא שלי
סלבס השבוע: שיר השבוע: החדש של פינק, השותפה משמיעה לי אותו כל בוקר כשהיא מתארגנת ללימודים חח
סרט השבוע: ספר השבוע: סדרת/ תוכנית השבוע: הכל נגמר אתמול! הכל! זהו! נשארנו בלי סדרות!

גלי, סקנדל, האנטומיה של גריי, יומני הערפד, היפה והחיה, המפץ הגדול , מרוששות.. ועוד ועוד... אז יצאנו במסע למצוא סדרות חדשות.. בדרך עברנו על מאד מן וזה היה ממש משעמם.. נתקענו על awkward שזה חמוד, אבל קצר.. אני מאמינה שכבר שבוע הבא נסיים אותה..
מבחני השבוע: היה מבחן בע"פ וכאמור היה סבבה.
בילוי השבוע: שבועות!
תוכניות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד...
מסר לאומה: אל תשפטו אנשים מהר מדי, ואל תחיו לפי סטיגמות.
ציטוט השבוע: טוב החברות פה שכנעו אותי לראות אחד העם 101 אז כל הזמן יש ציטוטים של זה...
תמונת השבוע:הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0