בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

סדנאת שוקולד קבוצתית - מחפשת המלצות
20/09/14 11:00
4צפיות
אנחנו רוצים לחגוג יום הולדת לבת משפחה יקרה וחשבנו ללכת על סדנא של שוקולד.
 
אנחנו מעדיפים שהסדנא לא תיערך אצלנו בבית, אם כי נהיה מוכנים לשקול גם זאת (בתנאי שזה מאורגן היטב כך שלא נצטרך לעבוד קשה מדי סביב העניין).
 
האם מישהו כאן התנסה/מכיר מקום שבו ניתן להזמין סדנא סגורה עבור קבוצה מעורבת של מבוגרים וילדים (לא ילדים קטנים מאוד)?
 
באזור הצפון (לאורך החוף, גליל מערבי או מרכזי) ועד אזור המרכז.
 
אני מבקשת לקבל המלצות מנסיון כלקוחות, ולא המלצות עצמיות, או על בני משפחה וחברים, נחמדים מוכשרים ככל שיהיו.
 
תודה 
יכולה להמליץ לך על "עושים בישול" בהרצליה
20/09/14 14:05
5צפיות
אמנם לא הייתי בסדנה שוקולד אצלהם, אבל הייתי בסדנאות אחרות. מאוד מקצועי.
עוד מקום ששם כן הייתי בסדנת שוקולד זה "פור שף", אני הייתי בהוד השרון, אבל אני יודעת שיש להם סניפים נוספים בארץ ואת יכולה לבדוק גם שם.
או ללכת לסדנאות של שוקולד של מיה שטרן למשל (איזור המרכז), או סתם לבדוק באינטרנט סדנאות שוקולד וקצת לבדוק מחירים ומה נותנים בסדנה.
זול זה לא.
תודה רבה על ההמלצות, נבדוק אותן
20/09/14 14:09
2צפיות
אני כמובן אבדוק גם באינטרנט, אבל רציתי להתמקד במקומות מומלצים ועכשיו יש לי מאיפה להתחיל.
 
אני יודעת שזה לא יהיה זול, אנחנו לוקחים זאת בחשבון. אבל יומולדת 75 לסבתא חוגגים רק פעם בחיים.
 
אם יש רעיונות נוספים, אשמח לשמוע.
בעיית אפייה בעוגת תפוזים
18/09/14 20:58
19צפיות
אפיתי מספר פעמים עוגת תפוזים שעה בתנור על 160 ושפרסתי את העוגה תמיד נשאר לי פס בצקי לא אפוי.

אני מדייקת במתכון

מה הבעיה?
היכן נשאר הפס הלא אפוי?
19/09/14 15:47
14צפיות
בגדול, חלק לא אפוי בעוגה מצביע על כך שלא אפית מספיק זמן, אבל זה חשוב להבין היכן בעוגה ננמצא הפס הזה כדי להבין בדיוק מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה.
מחכה לתשובה שלך.
עוגת תפוזים
20/09/14 09:19
12צפיות
נראה לי שהחום לא מספיק, אולי 180 מעלות כשלושת רבעי שעה אם זו עוגה בחושה
זילוף קצפת איך עושים?
17/09/14 10:57
28צפיות
אני רוצה להכין עוגה 2 קומות עם זילוף של קצפת איך אני עושה את זה ובמה להשתמש באבקה, בג'ל או בצבע מאכל נוזלי.
והאם ניתן להשאיר במקרר את העוגה עם הזילוף שלא יהרס ולא יתערבב הצבעים אחד עם השני.
האם מותר לשים על הזילוף בצק סוכר.
והאם אפשר כשהעוגה מוכנה לשים קרם של שוקולד גנאש וכשמתקרר להתחיל את הזילוף שיחזיק מעמד בעוגת קומותיים?
חלק מהתשובות
18/09/14 16:43
13צפיות
לגבי איך מזלפים, ביו טיוב יש הרבה סרטונים שמראים איך לזלף דוגמאות שונות על עוגות. קשה להסבר את זה במילים, הרבה יותר יעיל לראות בסרטון איך עושים את זה.
מה שצריך זה שקיות זילוף, יותר נוח חד פעמיות, וצנתרים בדוגמאות הרצויות.
 
לגבי הקרם/קצפת - הכי טוב לצבוע אותו בצבעי מאכל בג'ל. הם מאד מרוכזים וצריך כמות קטנה מאד של צבע כדי לקבל קרם בצבעים עזים ויפים.
חייבים לשמור בקירור עוגה שמצופה בקצפת, אחרת היא תימס ותתפרק. הצבעים לא אמורים להתערבב זה בזה.
 
קישוטים מבצק סוכר צריך לשים על העוגה המצופה בקרמים רק לפני ההגשה של העוגה, כיוון שבצק סוכר לא מגיב טוב ללחות, וקרם על בסיס קצפת הוא רטוב. וגם, לא שומרים בצק סוכר במקרר, גם בגלל הלחות.
 
אפשר לצפות את העוגה בגנאש וכשהוא מתייצב ומתקרר לקשט בזילופים של קצפת.
 
|*|נפתח פורום חוכמת ההמונים|*|
18/09/14 14:30
6צפיות
|נורה|פורום חוכמת ההמונים הוקם בשבילכם, הגולשים והגולשות שמעוניינים להשתמש בחוכמת ההמונים כדי לקבל עצות, תשובות, רעיונות וכל דבר אחר שיעניין אתכם.
חוכמת ההמונים יכולה לעזור ולהועיל בכל מקרה שבו אתם רוצים מגוון של דעות, מאנשים שונים אשר עוסקים בתחומים שונים, כדי לסייע לכם להגיע למסקנה מסויימת, רעיון או אפילו החלטה, בכל נושא שעולה על רוחכם.

מוזמנים להיכנס כבר עכשיו... ואל תשכחו להיות יצירתיים :-)

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
º
כיצד מכינים תחליף לחלב מרוכז
15/09/14 20:38
16צפיות
אין תחליף לחלב מרוכז
16/09/14 14:30
27צפיות
זה גם המתיקות וגם המרקם, שאין לשום דבר אחר.
 
בשביל מה התחליף לחלב מרוכז, ולמה דרוש תחליף?. 
 
 
חפש בגוגל מתכונים ל Cajeta
17/09/14 14:14
23צפיות
אבל באופן אמיתי ולא עם קיצורי דרך (וכן גם גולות עוזרות). אחרי שתכין את זה, או "סתם" ריבת חלב ביתית טובה, לא תחשוב אפילו לשאול לגבי חלב מרוכז תעשייתי
איך מזלפים על עוגת קומותיים?
17/09/14 10:47
12צפיות
וכמה זמן היא יכולה להישאר במקרר והאם אפשר לשים בצק סוכר על הקצפת
מתכון לעוגת שוקולד
14/09/14 21:35
35צפיות
שלום, אני מחפשת מתכון לעוגת שוקולד רצוי שהעוגה תהיה חלבית, טעימה אבל שתתאים לכמות של 30 ילדיםהאם קיים כזה מתכון? תודה מראש על העזרה
עוגת שוקולד ליומולדת
14/09/14 22:37
42צפיות
זו עוגה טעימה, עסיסית וגדולה מספיק לתבית ענקית חד פעמית או תבנית של התנור, כך שתספיק בכייף ל 30 ילדים.
 
אפשר לשים בה חלב ולשים בציפוי חמאה אם רוצים.
 

עוגת שוקולד לילדים
לתבנית חד פעמית ענקית או תבנית של התנור
 
500 גרם קמח
400 גרם סוכר
1 כוס קקאו
½ כוס אבקת שוקולית
שקית אבקת אפייה (10 גרם)
כפית וחצי אבקת סודה לשתייה
3 כפות תמצית וניל
4 ביצים L
½ 1 כוסות שמן קנולה
3 כוסות מים/חלב/מיץ תפוזים
 
לציפוי:
100 גרם חמאה/מרגרינה
½ כוס קקאו
½ כוס סוכר
½ כוס מים או חלב
כף תמצית וניל
 
אופן ההכנה:
טורפים יחד ביצים, שמן, תמצית וניל ומים/חלב/מיץ תפוזים.
בקערה נפרדת וגדולה מערבבים יחד את כל החומרים היבשים.
מוזגים את החומרים הרטובים לתוך היבשים וטורפים עד שהתערובת אחידה.
משמנים תבנית חד פעמית ענקית או תבנית של התנור ומוזגים את התערובת של העוגה. אופים בחום של 160 מעלות בערך שעה, עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה. לבדוק מוכנות לפני תום הזמן ואחרי אם צריך.
 
º
ואין בעיה להפוך את המתכון לקאפקייק נכון?פשוט האפייה מתקצרת?
15/09/14 07:40
6צפיות
אכן, אין בעיה לאפות כקאפקייקס
15/09/14 10:24
22צפיות
זמן האפייה יתקצר משמעותית,  אז חשוב להשגיח ולבדוק,  שלא יתייבשו.
º
מעולה,תודה רבה
15/09/14 14:47
2צפיות
º
בשמחה רבה
15/09/14 17:05
2צפיות
ואגב - הערה לגבי האפייה
15/09/14 17:11
30צפיות
כשאני אופה כעוגה גדולה, אני רוצה שהיא תישאר כמה שיותר ישרה בחלק העליון, ולכן אופה בחום של 160 מעלות.
אם לא אכפת לך שלקאפקייקס תהיה גבעה קטנה למעלה, את יכולה לאפות ב 170 מעלות, 20-25 דקות לדעתי יספיקו, אבל תבדקי עם קיסם, שיצא נקי ממרכז הקאפקייק.
על הולכת להיות "גבעה" של קרם מזולף
15/09/14 17:13
20צפיות
ככה שלא חשוב אם גם לעוגה תהיה טיפה גבעה
אבל אדע לפעמים הבאות,תודה
תזכרי את הטיפ הזה, הוא חשוב לעוגות גדולות
15/09/14 17:40
20צפיות
כשרוצים אותן כמה שיותר ישרות. ברוב המתכונים אומרים לאפות ב 180 מעלות, אבל כמעט תמיד זה אומר עוגה עם גבעה וסדקים...
 
בקאפקייקס זה אכן פחות קריטי.
אם כבר את עוזרת לי בצורה כה אדיבה אז אשמח לשאול עוד שאלה
15/09/14 19:54
20צפיות
איך אני הופכת את המתכון שנתת לי
אבל שהעוגה לא תהיה כהה אלא עוגה לבנה?
מה אפשר לשים במקום הקקאו והשוקולית?
 
ושוב תודה על העזרה
בגדול - להחליף קקאו ושוקולית בקמח באותה כמות
15/09/14 20:01
18צפיות
ולהוסיף אולי עוד חצי כוס סוכר כי בשוקולית יש גם סוכר. וכדאי במקרה הזה לשים בתערובת הרבה תמצית וניל כדי שיהיה טעם וניל.

אבל אני אחפש לך גם מתכון לעוגה בחושה לבנה מלכתחילה, אולי יש לי אחת טובה.
אני אשמח!
15/09/14 20:04
10צפיות
פשוט מי שבמקור צריכה את המתכון החליטה פתאום
שהיא לא רוצה עוגת שוקולד אלא עוגה בחושה לבנה.
 
בכל מקרה את המתכון הזה אשמור למקרה הצורך כי הוא נראה מעולה
הנה מתכון לעוגה בחושה בסיסית
15/09/14 20:18
31צפיות
שהיא לבנה במקור. אפשר לוותר על תוספות או לא לוותר.
הייתי מכפילה כמויות בשביל 30 קאפקייקס. ייתכן שיצאו יותר מ 30 מהכפלה, אבל מכמות אחת לא בטוחה שיצאו מספיק.
 

עוגה בחושה בסיסית – סיוי
 
200 גר' חמאה רכה או מרגרינה/מחמאה
200 גר' סוכר או אבקת סוכר (כוס אחת)
270 גר' קמח  (קצת פחות מ 2 כוסות)
10 גר' אבקת אפייה  (שקית אחת)
4 ביצים
כפית תמצית וניל
גרידת לימון/תפוז
80 גר' תוספות- שוקולד צ'יפס, פרג טחון, קוקוס, אגוזים קצוצים וכו' (חצי כוס בערך, אפשר יותר).
100 סמ"ק נוזל- חלב/מיץ תפוזים (חצי כוס)

אופן ההכנה:
1) הקצפה במהירות בינונית של חמאה וסוכר (עם וו גיטרה), הוספת ביצה אחת אחת והקצפה של כמה דקות אחרי כל הוספת ביצה.
2) להוסיף את הנוזל ואת הקמח למיקסר בעירבול איטי של כ-10 שניות רק עד איחוד החומרים.
3) את התוספות להוסיף בעזרת כף עץ.
4) לצקת ל-2 תבניות אינגליש קייק חד פעמיות  או לתבנית קוגלהוף או תבנית עגולה מס' 26, לאפות בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, כ-45-40 דקות.


 
º
מעולה,תודה רבה
15/09/14 20:24
2צפיות
º
בכייף
15/09/14 20:27
לפחזניות פרווה
15/09/14 12:16
22צפיות
האם לצורך המילוי ניתן להקציף שמנת צימחית עם פודינג ווניל
אין בעיה להקציף שמנת צמחית עם אינסטנט פודינג וניל למילוי
15/09/14 17:06
19צפיות
יצא סבבה.
שאלה כללית על מידות
11/09/14 12:50
40צפיות
במתכון שבו רשום 2 ביצים (או כל כמות אחרת) - איך אני יכולה לדעת איזה ביצים? ומה שמבדיל בין ביצה לביצה זה רק חלבון או גם לחלמון יש גודל שונה?
כשלא כתוב משהו אחר, ביצה היא בגודל L
11/09/14 13:17
35צפיות
ההבדל בין הגדלים הוא משקל הביצה,  גם בחלבון וגם בחלמון.
הגודל הממוצע הוא Large שהיה פעם ביצה מס' 2. כשכתוב במתכון ביצה גדולה הכוונה ל XL. או ביצה מס' 1

יש בקישורים בפורום קטגוריית מידע שימושי ושם יש טבלאות המרה של חומרים,  כולל ההפרשים בין ביצים בגודל שונה.
º
תודה רבה :)
11/09/14 18:41
7צפיות
בשמחה רבה
11/09/14 20:12
11צפיות
טבלאות ההמרות מאד שימושיות בעיניי, כדאי לך לבדוק.
תודה רק שאלה אחרונה
11/09/14 07:31
91צפיות
אם אני מוסיפה שמנת למיקסר שבו אני גם ככה פותחת את הקרם זה בסדר או שיש משמעות קריטים ללהקציף קצפת ואז לקפל את השניים?
º
תתעלמו.
11/09/14 12:49
16צפיות
אנחנו לא עובדים/עבדים של הפורום...
11/09/14 17:40
60צפיות
לא כל הודעה חדשה רואים מייד, וגם, ברגע שכתבת את השאלה כתגובה להודעה שלי, ראיתי אותה מהר ועניתי מהר כי אני מקבלת התראה למייל כשמגיבים ישירות להודעות שלי. סתם טיפ למחפשים תשובות מהירות יותר.
 
גישה של "תתעלמו"... לא עושה חשק למהר ולעזור, את יודעת...
אבד בתרגום
11/09/14 18:40
59צפיות
לפני הכל אני מתנצלת כנראה על ניסוח שהתקבל כנצלני אבל זה ממש עניין של ניסוח עצלן מהצד שלי.
במקום לרשום את השאלה הזו בהמשך לשרשור הרלוונטי, שמתי אותה בטעות כהודעה חדשה. כשקלטתי את זה - רשמתי פה "תתעלמו" כדי שתתעלמו ורשמתי אותה מחדש בהמשך לשרשור כי שם מקומה. אני ממש לא מצפה שאנשים יהיו דבוקים למסך רק מחכים לענות לי..
אוקיי, הבנתי. סליחה גם ממני
11/09/14 18:45
41צפיות
באמת אבד בתרגום,  סליחה.

קרם פטיסייר לפחזניות בטעם שוקולד לבן וקפה
10/09/14 17:59
60צפיות
מצאתי מתכון לקרם פטיסייר שוקולד לבן שמתאים לפאי:
250 מ"ל חלב
75 גרם סוכר לבן
2 חלמונים
1 כפית תמצית וניל איכותית
25 גרם קורנפלור
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ
125 מ"ל שמנת מתוקה, קרה מאוד
 
האם הוא יתאים לי גם לפחזניות או שצריך לשנות? אני רוצה להוסיף גם איזה כפית נס קפה בשביל טעם מוקה. ולכמה פחזניות בממוצע זה יספיק?..
מה עם דרך ההכנה?
10/09/14 18:49
32צפיות
בגדול נראה לי שיתאים, השאלה היא עד כמה הקרם סמיך ויציב, ואת זה אפשר לשער רק אם רואים מהי דרך ההכנה.
הכמות - לדעתי יספיק למשהו כמו 20 פחזניות לא גדולות, בערך כפית גדושה או שתיים לפחזניה.
 
דרך ההכנה
10/09/14 20:18
27צפיות
האם זה שאין חמאה הופך את זה ליציב יותר או פחות? ואם אני אפחית שמנת זה יהיה יציב יותר או פחות?
 
בסיר קטן מניחים יחד חלב ווניל ומביאים לסף רתיחה.
בעזרת מטרפה ידנית טורפים יחד חלמונים, סוכר וקורנפלור.
מסננים אל תוך תערובת החלמונים, תוך כדי השוואת טמפרטורות, את החלב הרותח וטורפים היטב.
מחזירים את הקרם לסיר וממשיכים לבשל על אש בינונית תוך כדי טריפה נמרצת ורתיחה, עד שנוצר קרם פטיסייר סמיך.
מסירים מהאש ומוסיפים פנימה שוקולד לבן קצוץ. טורפים היטב בפטיסייר החם, עד שהשוקולד נמס ונטמע באופן מלא בקרם.
מעבירים את הקרם לקופסה, מכסים את פני הקרם בנילון נצמד (על מנת שלא יווצר קרום במהלך הקירור) ומצננים במקרר במשך כ-2-3 שעות.
כאשר הקרם קר "פותחים" אותו בעזרת מטרפה ידנית, עד שהוא חוזר למרקם המקורי.
מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים אל תוך הקרם פטיסייר עד שנוצר קרם אחיד וחלק.
תשובות
10/09/14 20:59
30צפיות
השוקולד, החלמונים והקורנפלור תורמים ליציבות הקרם.
השמנת המתוקה תדלל / תרכך אותו קצת. אני בעד להוסיף את השמנת המתוקה בהדרגה ולא בהכרח את כל הכמות, כדי שהקרם יישאר סמיך ולא ינזל מהפחזניות.
 
תודה ורק עוד שאלה בנושא
11/09/14 12:49
17צפיות
אם אני מוסיפה שמנת למיקסר שבו אני גם ככה פותחת את הקרם זה בסדר או שיש משמעות קריטים ללהקציף קצפת ואז לקפל את השניים?
אפשר להוסיף את השמנת תוך כדי הקצפה - אבל קרי
11/09/14 13:11
21צפיות
כאמור,  הקצפת מרככת את הקרם והופכת אותו לנוזלי יותר.  למילוי חשוב שהוא לא יהיה נוזלי מדיי.
קריטי שההוספה תהיה בהדרגה.
11/09/14 13:12
22צפיות
הכותרת נחתכה לי באמצע...
בסוף הוספתי ממש מעט
11/09/14 18:43
15צפיות
רק כדי שלא ירגיש רוטט או סולייתי. יצא טעים!!!!!!! תודה על העזרה!
º
מעולה. שמחה שיצא טוב.
11/09/14 18:47
3צפיות
|*|נפתח פורום ייעוץ רוחני|*|
11/09/14 17:31
3צפיות
|@|לפעמים הרגשתם שאין תשובות לשאלות שלכם אצל הפסיכולוג או הרופא?

יש רגעים בהם צריך להניח לרגע בצד את הטכנולוגיה ולחזור לשורשים, לרוח.
לרגל השנה החדשה -  בואו להתייעץ, לשאול ולפרוק את כל שעל ליבכם בפורום ייעוץ רוחני.

מחכים לכם שם עם תשובות:  
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
המלצה וטיפים לשינוי מתכון כדורי שוקולד מיקי שמו
09/09/14 18:21
53צפיות
מצ"ב קישור מתכון של מיקי שמו לכדורי שוקולד:
זוכרת שיצא לי להכין אותם פעם ואני לא בדיוק זוכרת מה עשיתי אבל הוספתי כמות של איזה 250 מ"ל אייריש קריש וזה שיפר את הכדורים ממש. פעם שנייה שעשיתי את זה לדעתי החפתי את כל החלב באייריש אבל משהו בעיסה בסוף יצא כל כך שומני שזה כבר היה דוחה. אז השאלה שלי היא בכל זאת אני מוסיפה לכדורים טעם חזק של אייריש קרים בלי שזה יפגע במרקם.
האם להפחית חמאה ולהחליף אותה באייריש קרים יהיה כדאי? ואם כן אז באיזה יחס? וכו' וכו'. ותודה :)
אייריש קרים עשוי מוויסקי ושמנת מתוקה
10/09/14 21:46
26צפיות
מה שמסביר את תחושת השמנוניות הגדולה שקרתה כשהחלפת את כל החלב באייריש קרים.
הייתי מחליפה רק חצי מהחלב באייריש קרים, ואז תהיה פחות שמנוניות.
אי אפשר להחליף את החמאה באייריש קרים מכיוון שלחמאה יש תפקיד בייצוב התערובת, והאייריש קרים ידלל אותה במקום לייצב.
 
בצק פריך - שאלה קצת דחופה
10/09/14 20:47
48צפיות

שלום,
 
כמה זמן לדעתם יכול לשרוד בצק פריך לעוגיות במקרר? הבצק ללא ביצים אבל עם חמאה. הקפאתי אותו מיד אחרי שהכנתי והפשרתי לפני שישה ימים. לפח או לתנור?
 
תודה.
 
שישה ימים זה די הרבה זמן אבל
10/09/14 20:56
37צפיות
מכיוון שאין בו ביצים זה לא נשמע לי לא בטוח, וחמאה מחזיקה המון זמן בקירור.
כדאי להריח אותו ולראות שהצבע שלו לא השתנה לפני שמשתמשים בו, ליתר בטחון.
º
תודה רבה
10/09/14 22:46
2צפיות
|גביע|טקס תפוח הזהב 2014|גביע|
09/09/14 18:55
5צפיות
התאספנו לנו אתמול צוות הנהלת הפורומים בסינמטק תל אביב ביחד עם מבחר המנהלים מכל רחבי הפורומים והאשכולות של הפרדס.
המנהלים המקסימים והמוכשרים, שמשקיעים את כל כולם וליבם בפורומים, הם הליבה של הפרדס. ואחרי שעות, ימים ואפילו שנים של השקעה, רצינו לנצל את ההזדמנות כדי להגיד להם משהו חשוב: תודה!

האירוע התחיל עם אוכל איטלקי, מינגלינג ומפגש מרגש. והמשיך עם הקרנה מיוחדת של סרטון מבית היוצר של הנהלת הפורומים|!| :
http://tinyurl.com/mnkz7yf


בהמשך עוד נהנינו מהופעה מגניבה ומקפיצה של הMagical Mystery Tour עם כל שירי הביטלס האהובים ואוהבים עוד יותר, אבל לא לפני שערכנו כפי מיטב המסורת את טקס תפוח הזהב של שנת 2014|!|



סקרנים לדעת מי היו הזוכים|?|


|*|הפורום המבטיח: מבשלים כשר
הבת המתהוללת

|*|הפורום החברתי: הורים לילדים ביסודי
הפתעות נעימות ו-הפוך עם ראש כפול

|*|הפורום המקצועי: סלולארי
z1george

|*|פורום 24/7: האח הגדול
Maybe Mary ו-תרמוס עם נענע

|*|הפורום לשעות הפנאי: טיולים וחופשות בחו"ל
דניאלה1311

|*|והמנהל הוותיק
OrEl74 (מפורום NBA)
אריה31 (מפורום מצעדים וביקורת מוזיקה)
Aלון (מפורום  BDSM ויחסי שליטה)



|כתר|תודה לכל המנהלים של תפוז על התרומה הנפלאה והיום-יומית שלהם לאתר! |כתר|


מוזמנים לקבל קצת טעימה ממה שהיה לנו, בעזרת התמונות שלנו מהארוע:
http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=4321846

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה