לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

טיפ קטן לבצק שמרים
04/07/15 23:38
22צפיות
כשאני מכין בצק שמרים אני בד"כ מכין כמות כפולה,מחלק לשניים (לפני התפיחה), עוטף חצי מהבצק בניילון נצמד ושם בפריזר. ככה יש לי בצק מוכן למקרה הצורך: הפשרה של לילה במקרר (או במקרה חירום של שעתיים על השיש) וממשיכים כרגיל.
ביום שישי מצאתי בפריזר בצק שהכנתי לדעתי לפני שנה ויותר. הפשרתי אותו משך הלילה במקרר אבל היום בבוקר היה ברור שזה לא ילך - הבצק היה מת לחלוטין. עמדתי לזרוק אותו ואז עה לי רעיון: הוספתי לו חצי כפית של שמרים יבשים, לשתי ביד 2-3 דקות והנחתי בצד. אחרה חצי שעה בדקתי - וכמו חדש: בצק שמרים לתפארת, מוכן לאפיה. יצאו קרנץ שוקולד וסינרולי גבינה מצוינים.
אז אם אתם עומדים מול בצק שמרים שיצא מהמקפיא ומסרב לתפוח - תנסו להוסיף לו מעט שמרים, ללוש ולקוות לטוב. לזרוק לפח אפשר תמיד...
תודה על הטיפ, טוב לדעת
07/07/15 00:26
1צפיות
שאפשר לנסות ולהציל בצקי שמרים
דברים קטנים שעושים את החיים קלים יותר
הודעה זו מכילה תמונות
03/07/15 20:37
34צפיות
היי בנות, המלצות חמות לדברים קטנים שעושים לפעמים את החיים קלים יותר  סיסננתי הרבה ממה שהזמנתי היה חשוב לי להעלות את הדברים הכי מקוריים שנתקלתי בהם עד עכשיו...בעיקר אביזרי מטבח יעילים שעושים קצת אור בעיניים והופכים את כל תהליך האפיה/בישול לכיף יותר

אז ככה, זה מגניב בטירוף בעיקר למי שכמוני שמשתגעת מהריח שהלימון משאיר לה על הידיים
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...
 
לא הכי קשור לאפיה אבל משמש ממש אנשים שלא מדליקים אש בשבת ,  הכנת ביצים קשות ללא צורך באש למטה בקישור יש הסבר איך בדיוק 
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...
 
פיתרון נפלא לתבנית הביצים העשויה מקרטון שכולנו מקללות כשביצה נשברת  ונדבקת לתחתית
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...
 
רולר מדהים לאפייה, מעולה עם במצק עלים! בארץ עולה לא פחות מ40 שח!
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...
 
נראה כמו שמשהו שחוסך הרבה כאב ראש ועצבים עם צנתרים למינהם, לא קיבלתי אך שמעתי המלצות
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...
 
אדיר בטירוף וכל כך מוסיף לעוגה - שבלונות לפיזור אבקת סוכר 
http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?...;
 
זהו לבינתיים שתהיה לכן שבת מקסימה!!
מגניב לאללה
05/07/15 17:40
15צפיות
אהבתי את הקופסא של הביצים.
דרך אגב, יש גם שולה ביצים, קניתי אותו באיביי לפני כחודש, ואני מאוד מאוד מרוצה.
 
 
º
אדיר!!!
06/07/15 01:09
3צפיות
תודה אבל זהו בכלל...
07/07/15 00:28
כמות הפרסומת שהכנסת להודעה אחת גרמה לי לשקול מחיקה, ורק בגלל שחברה הגיבה לך לא עשיתי את זה.
בפעם הבאה אמחק ברגע שאראה הודעה כזו. זה נוגד את כללי תפוז.
מה זה sour cream
30/06/15 13:18
15צפיות
היי, ראיתי את זה מופיע בחלק במתכונים. 
אשמח לדעת מה המקביל של המוצר בארץ. 
תודה 
 
º
שמנת חמוצה
30/06/15 18:14
9צפיות
תודה
30/06/15 22:08
11צפיות
ראיתי את זה גם במתכונים מתוקים, האם החמיצות לא פוגעת במתיקות?
 
שמנת חמוצה לא באמת חמוצה
03/07/15 11:55
19צפיות
קוראים לה ככה כדי להבדיל אותה משמנת מתוקה להקצפה (שגם היא לא תמיד בטעם מתוק, תלוי אם יש בה גם סוכר).
לכן אין שום בעיה בשימוש בשמנת חמוצה במתכונים מתוקים.
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
30/06/15 18:44
5צפיות
|לק| מתכננות מסיבת רווקות לחברה הכי טובה ויש לכן שאלות? מחפשות רעיונות מגניבים לערב נשים מהסרטים?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מסיבת רווקות ערבי נשים ותקבלו את כל המידע הדרוש:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב| הזוגיות שלכם נקלעה למשבר? את מרגישה שהקשר תקוע אך לא רוצה לוותר?
|קדימה|פורום טיפול זוגי הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מייל| מעוניינים להגדיל את המכירות ולא יודעים בדיוק איך? רוצים ללמוד על שיטות שיווק מומלצות?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום מכירות ותלמדו מהי הדרך הנכונה ביותר!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|בית| מתעניינים בתחום התכנון והבנייה? חובבי אומנות וטכנולוגיה?
|קדימה|פורום אדריכלות הוא בדיוק המקום בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|שמש| חולמים על יום כיף חלומי ומתלבטים בין מגוון הטיפולים המוצעים בספא? סובלים מכאבי גב ורוצים לשמוע על טיפול באבנים חמות?
|קדימה|פורום ספא הוא המקום האידיאלי בשבילכם! היכנסו עכשיו:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|כלב| הכלב מתנהג בצורה מוזרה? החתול לא מפסיק לילל?
|קדימה|היכנסו לפורום רפואת חיות מחמד והתייעצו עם וטרינר מוסמך:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|סביון| חולמים על חופשה מיוחדת ולא שגרתית בארצנו היפה?
|קדימה|היכנסו עכשיו לפורום קארוונים קמפינג ותתכננו את הטיול המושלם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
מחפשת סדנה לשוקולד
30/06/15 14:47
13צפיות
שלום,
אני מחפשת סדנה חד פעמית להכנת שוקולד בירושלים/תל אביב לסוף יולי-אוגוסט.
מכירים מקום מומלץ?
 
תודה רבה למי שמגיב! 
האם ניתן להחליף את קמח הלחם בקמח רגיל. תודה
25/06/15 15:19
22צפיות
האם ניתן להחליף את קמח הלחם בקמח רגיל
באיזה מתכון?
27/06/15 15:57
11צפיות
לפעמים תוספת הגלוטן שיש בקמח לחם משמעותית לתוצאה האופטימלית ולפעמים זה פחות קריטי.
 
קינוח מדהים !!! תגידו לי שיש למישהי פה את המתכון ?
22/06/15 10:32
70צפיות
הי, הפנו אותי לפורום הזה אולי אתם יודעות ..
אז הוזמנתי להדסון היום, הוזמנתי כי אין לי בחיים מספיק כסף כדי לאכול שם, 
חוץ מהעובדה שהאוכל היה מדהים, והכל שם כל כך טוב...
הביאו לי ליום הולדת אני חושב על חשובן הבית, מעין קינוח אחד הכי טובים שאכלתי בחיים שלי.
זה היה מקלות כאלה שהיה להם שכבה קראנצ'ית של לא יודע... באמת קשה להסביר למטה
ואז חצי מהמקלות האלה היה מוס שוקולד מריר מדהים... ועם השכבה הקראנצ'יט הזאתי והעובדה שזה מקלות זה היווה את אחד הקינוחים הטובים שאכלתי בחיים שלי
 
אני אנסה יותר טוב להסביר מה אני חושב שזה בערך
המוס עצמו, לא מתוק כל כך, לכן אני בטוח שיש שם שוקולד מריר, והרבה מאוד קקאו, כי הטעם של הקקאו היה מאוד מודגש שם, וגם זה היה מאוד קר המנה, אז אני משער שאי אפשר לאכול את זה בטמפרטורת החדר,
כלומר אולי זה משהו שמצריך הקפאה ?
הששכבה התחתונה זה קשה להסביר מה זה, זה יותר (ברור שלא עשו את זה ככה) כאילו לקחו קורנפלקס, ומעכו אותו, וזה משהו כזה... זה הטקסטורה, זה די מתוק, זה קשה להגיד איך עושים .. הגיוני שיש בזה אגוזים, ושהחלק הזה דורש משהו בתנור אולי ... נראה לי שהמתיקות שם באה מסוכר, יכול להיות (ואני זורק פה) שהם עושים סירופ סוכר, מפזרים מעל איזה תערובת של אגוזים, וסוג של משהו כמו קורנפלקס.. ואז מקפיאים את זה, ושוברים את הכל לחלקים קטנים וזה הבסיס.. באמת שאין לי דרך אחרת להסביר את זה..
 
תגידו לי שמישהי יודעת על מה אני מדבר ויש לה את המתכון  ?
 
עוד טיפ מחברה
22/06/15 10:33
54צפיות
מישהי אמרה לי
שיש בסיס שנקרא "נוגט" בספייסס וחנויות מתמחות אחרות
שיכול להיות שזה הבסיס של הקינוח הזה ?
 
אגב הנה תמונה למנה בסגנון ...
 
 
 
 
אצבעות שוקולד וקורנפלקס של חיים כהן
24/06/15 12:05
57צפיות
יש לחיים כהן מתכון שנשמע קרוב למה שאתה מחפש:
 
 
לגבי הנוגט, בחנויות מתמחות בקונדיטוריה יש מחית שנקראת "פרלינה" - מחית נוגט משובחת מאד, הרבה יותר ממה שמוכרים בסופר. אפשר להשתמש בה בשילוב עם שוקולד מריר מומס או ממרח שוקולד טוב (למרות שגם נוטלה תעשה יופי של עבודה כאן).
 
אם רוצים בסיס יותר משובח מכזה מקורנפלקס אפשר לשלב אגוזים גרוסים ומוצר שנקרא "פייטה פלוטין" שאפשר לקנות בחנויות מתמחות בקונדיטוריה. מדובר בשבבים של משהו שנראה כמו ופל דקיק (כמו הופל של הגליליות) מקורמל. שני אלה ביחד יתנו בסיס מיוחד יותר מקורנפלקס רגיל.
 
את האצבעות האלו בד"כ שומרים במקפיא ומוציאים כמה דקות לפני ההגשה, ואפשר לבזוק קצת קקאו מעל לפני ההגשה.
פרלינים
17/06/15 23:41
47צפיות
אהלן,

ניסיתי להכין מילוי לפרלינים על בסיס שוקולד לבן, שמנת וקוקוס - ללא הצלחה.
אשמח להסבר לגבי עבודה עם שוקולד לבן ואפילו לשידרוג המילוי...

תודה:)
שוקולד לבן
24/06/15 12:09
20צפיות
היי, אם תתארי מה בדיוק היתה הבעיה, מה לא הצליח, יהיה יותר קל לכוון אותך איך לתקן את הטעות.
 
בגדול - שוקולד לבן מאד רגיש לחימום וצריך לחמם ממש בעדינות, על אמבט מים חמים או בפולסים ממש קצרים במיקרוגל.
כמו כן, כשרוצים להכין גנאש משוקולד לבן, צריך כמעט פי שתיים שוקולד משמנת מתוקה, כי בשוקולד לבן אין מוצקי קקאו, והוא דליל יותר משוקולד מריר או חלב, ומתמצק פחות.
 
 
º
אפשר להוסיף חומץ לבצק של קיש?
13/06/15 17:52
23צפיות
º
בגדול כן
13/06/15 22:09
14צפיות
תבנית אפייה ללא חומרים רעילים? להלן הממצאים.
11/06/15 10:20
47צפיות
הדרישה שלי היתה מאוד פשוטה, תבנית אפייה עגולה קפיצית בגודל 26-28 ס"מ,
כאשר הציפוי הוא לא טפלון, ואם כבר טפלון אז שיצויין בפירוש PFOA Free (החומר הבעייתי בטפלון),
ועדיף משמעותית ציפוי קרמי כלשהו (כלומר, ללא שום סוג של טפלון וחבריו)
עברתי בחנויות לגעת באוכל, הום סנטר, אייס ונעמן, מסתבר שזה לא כ"כ פשוט, להלן הממצאים:

 תבנית 28 של Food Appeal דודו אוטומגזין 95 ש"ח ציפוי GREBLON בעל 3 שכבות
מדובר בציפוי קרמי גרמני שנחשב טוב.

 תבנית 27 של קרין גורן עם לוגו גם של Pastisse עשוייה פלדה איכותית בעובי 0.7 מ"מ מאסיבית - 120 ש"ח
המילה "איכותית" היא שיווקית ולא מקצועית, לא ברור באיזה ציפוי מדובר.

 תבנית 28 של קרין גורן עשוייה פלדה איכותית 80 ש"ח
המילה "איכותית" היא שיווקית ולא מקצועית, לא ברור באיזה ציפוי מדובר.

 תבנית 27 של Tefal עם לוגו של Healthy Cooking וכיתוב NO PFOA בעלות של 140 ש"ח
לא ברורה המשמעות המדוייקת של הלוגו, אבל NO PFA זה טוב.

 תבנית 26 של Zenker - Black Metallic לוגו של DuPont Teflon עלות 70 ש"ח
טפלון, ועוד של חברת DuPont (שממנה החלה הבעיה המקור), לא מצויין NO PFA

 תבנית 28 של Zenker - Energy לוגו של DuPont Teflon עלות 130 ש"ח
טפלון, ועוד של חברת DuPont (שממנה החלה הבעיה המקור), לא מצויין NO PFA

 תבנית 26.5 של מיקי שמו - בעלת ציפוי מונע הידבקות - 65 ש"ח
לא ברור מהו הציפוי העלום.

 תבנית 26 של Patisse עלות 60 ש"ח כתוב Springform non-stick
לא ברור מהו הציפוי העלום.

תבנית 26 של Naaman Patisserie עם ציפוי GREBLON בעלות של 60 ש"ח
מדובר בציפוי קרמי גרמני שנחשב טוב.

רוב הממצאים נפסלו מחמת אי בהירות בנוגע לציפוי או ללא ציון NO PFOA,
בהחלט יתכן שפסלתי מוצרים טובים רק בשל חוסר בהירות ו/או אי הבנה שלי.
בחרתי בתבנית האחרונה בשל הציפוי הקרמי הגרמני.
 
תודה רבה על השיתוף במחקר שלך
12/06/15 23:13
43צפיות
ותתחדש על התבנית שבחרת בסוף.
 
אזהרה:
13/06/15 15:22
65צפיות
עוגת כדורי שוקולד וקרם גבינה חלומית
הודעה זו מכילה תמונות
11/06/15 22:14
130צפיות
עוגה שלא יכולים לעמוד בפניה , פורסמה בבלוג שלי
לעוד תמונות ושידרוגים מוזמנים לבלוג החדש שלי
http://taly60.blogspot.co.il/2015/06/blog-post_9.html
לבסיס כדורי השוקולד
250 גרם פתי בר שבור גס (שרוול אחד השתמשתי בטעם קרמל)200 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
½ כוס סוכר לבן
לבשל את  כל מצרכי הקרם. לקרר כ5 דקות ולהוסיף את הפתי בר
לרפד תבנית בניר אפיה,את השוליים לרסס בשמן ולהצמיד שקף
לצקת את תערובת הפתי בר ולשטח את התערובת בתבנית.
להקפיא את התערובת לחצי שעה .
לקרם גבינה וונילי
1 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 אינסנטנט פודינג וניל צרפתי
½ חצי כוס סוכר
500 גרם גבינה לבנה מסקופונה
להקציף במקסר שמנת, חלב. סוכר ופודינג כ3 דקות במהירות גבוהה להוסיף את הגבינה להקציף עד קרם יציב.
להוציא מהמקפיא את התבנית ולצקת על תערובת הפתיבר את תערובת הגבינה לישר ולהקפיא כשעתיים.
לגנאש השוקלד
300 גר שוקולד מריר (השתמשתי בחלב והיה לא מוצלח)
1 שמנת מתוקה
לחממם שמנת מתוקה עד סף רתיחה להוסיף טחינה ושוקולד לערבב
לצקת על העוגה הקפואה ולהקפיא
להעביר למקרר שעתיים שלוש לפני ההגשה .
לחתוך בסכין שהוטבלה בכוס מים רותחים
 
º
נראית טעימה מאד, תודה על השיתוף
12/06/15 23:11
5צפיות
|*|פורומים מקצועיים חדשים|*|
11/06/15 15:44
8צפיות
|שמש|הקיץ בפתח ואיתו הגיע הזמן להיכנס לכושר ולחטב את הגוף!
היכנסו עכשיו לפורום פילאטיס ותקבלו טיפים מעולים לחיטוב!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|מטוס|חולמים על חופשה חלומית בגרמניה? מתכננים את מסלול הטיול לברלין ויש לכם שאלות?
היכנסו עכשיו לפורום טיולים גרמניה ותארגנו לעצמכם את הטיול המושלם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|פרח|אם תמיד חלמתם על חופשה ברומניה ואתה מעוניינים לקבל מידע על היעד היפה בעולם,
פורום טיולים ברומניה הוא בדיוק המקום בשבילכם!
היכנסו עכשיו לפורום טיולים ברומניה ותתכננו את הטיול שלכם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|נשיקה|מתעניינים בהשתלות שיניים ובשיקום הפה? חולמים על שיניים לבנות?
היכנסו עכשיו לפורום השתלות שיניים ביום אחד ותקבלו את כל המידע הנחוץ!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|לב|האם אתם הורים אשר עוברים טיפולי פוריות? רוצים לשתף ולספר על הקשיים שאתם חווים?
פורום הורים בטיפולי פוריות עכשיו בהנהלה חדשה!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|ירח|יש לכם שאלות בתחום הרוחניות והמיסטיקה? רוצים לדעת מה צופן לכם העתיד?
פורום מיסטיקה עכשיו בהנהלה חדשה!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
|*|פורום אקס פקטור נפתח מחדש|*|
09/06/15 17:55
4צפיות
|תו| ביום שבת הקרוב, אקס פקטור ישראל חוזרת לעונה שנייה ואין זהו זמן טוב יותר מלפתוח את פורום אקס פקטור
מוזמנים להיכנס כבר עכשיו לפורום ולדבר על השופטים, הציפיות מהעונה הקרובה, המתמודדים האהובים עליכם ועל המנחה בר רפאלי :-)

פורום אקס פקטור http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
תבנית אפייה + סיליקון?
08/06/15 14:40
25צפיות

1. יש לנו תבניות אפייה ישנות, שרוטות, כנראה מטפלון, ולכן מקום באשפה,
אנו צריכים שתי מידות של תבניות אפייה עגולות, אבל לא זוכרים את המידות, 
מה בד"כ מקובל? 24 ו 26? 28?

2. האם כל תבניות האפייה העגולות מצופות טפלון/חומר None Stick כלשהו?
מעדיפים מאוד לא טפלון, אבל האם זה פרקטי בכלל תבנית אפייה (לא מסיליקון) ללא חומר ציפוי כלשהו?

3. לא מבינים בתחום הנ"ל כלום מבחינה חנויות וחברות,
מישהו יכול לציין שם של רשת חנויות מפורסמת מאיזור המרכז (לגעת באוכל? ראיתי שבהום סנטר יש גם),
וגם שם של חברה של תבניות, שאפשר לרכוש בלב שקט ללא בדיקות? (נעמן?)

4. בנוסף, מישה יכול לציין שם של חנות + חברה של תבניות סיליקון איכותיות (כולל כאלו שאפשר להקפיא אותן)?
גם בנושא הסיליקון אין לנו מושג, אבל אם כבר רוכשים, אז שהחומר יהיה מצויין.

תודה רבה.
 
עונה
09/06/15 15:16
17צפיות
1. לגבי מידות התבניות, זה מאוד תלוי במה את אופה וכמה, בד"כ 24,26 אלה הגדלים של התבניות, למרות שלי יש גם 28 וגם מרובעות. תבנית מרובעת זה בכלל כיף, הרבה יותר נוח לחתוך את העוגה, וסתם צורה קצת שונה מעגול.
 
2. אני אישית מעדיפה רינגים, במשך שנים השתמשתי בתבניות אלומיניום/טפלון והכל נשרט עם השנים וסתם מעצבן. אולי קצת קשה בהתחלה להתרגל לעבודה עם רינג, אבל ברגע שמתחילים... תענוג לעבוד עם זה, טפלון? כבר נשכח.
הרינגים לא נשרטים, הרבה יותר זולים במשמעותי מתבניות, למעט הרינגים המרובעים שהם יותר יקרים.
 
3. את התבניות, בין אם רינגים ובין אם סיליקון אני קונה בלגעת באוכל, בנעמן, בפור שף, יש גם רינגים שקניתי בפעמית סטור (עדיין יותר זול מלגעת באוכל).
 
4. לגבי של שלחברת סיליקון איכותית? מצטערת, אני לא זוכרת, אבל ממה שקניתי במקומות שציינתי לעיל, האיכות שהם מחזיקים טובה מאוד. אני למשל לא הייתי קונה סיליקון במבצע בסופר, לכל מוצר יש את החנות המיועדת עבורו.
 
איפה אפשר לקנות רק 50-100 עוגיות סיניות?
06/06/15 18:02
42צפיות
איפה אפשר לקנות רק 50 עוגיות סיניות או 100 בלבד?
ראיתי מעדניות שמוכרות שקיות עם 20-30 עוגיות מזל
07/06/15 17:59
35צפיות
אני ירושלמית ולא יודעת אם זה רלוונטי לך, אבל שווה לחפש קצת.
Flix
Make my wed - ארגון חתונות

מתחתנים?

אנחנו כאן בשבילכם לכל שלבי הארגון לפרטים נוספים לחצו כאן >>

Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה