בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

|תפוז| אנשים למען חיילי צה"ל
22/07/14 12:01
|חייל| אנחנו מזמינים אתכם להיכנס לפורום הורים ועוד, ולכתוב מכתב או לצייר ציור עם ילדיכם עבור החיילים בחזית.

את כל הפוסטים וההודעות מהבלוגים והפורומים נרכז בעמוד ייעודי, נדפיס ונשלח לחיילים בדרום.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...
איזו גלידה ( כשרה )
20/07/14 13:54
38צפיות
נחשבת לטובה ביותר והיכן ניתן לקנות ?

תודה.
זה ממש עניין של טעם אישי...
21/07/14 11:40
29צפיות
אני למשל מאד אוהבת את הגלידריה הסיציליאנית בתל אביב, אבל לא כולם יסכימו איתי. אני גם אוהבת את הגלידות של "ווניליה".

במקום לחפש את מה ש"נחשב" להכי טוב, תלך על מה שהכי טעים לך. "נחשב להכי טוב" זה עניין של מיתוג, לא בהכרח של איכות אמיתית.
עדיין יש רלוונטיות לאייכות.
21/07/14 13:37
17צפיות
מרצדס יותר איכותית מסוברו גם אם סוברו יותר לטעמך.
אז נתתי שתי דוגמאות לגלידריות איכותיות בעיניי
21/07/14 17:14
15צפיות
מקווה שהן כשרות, אני לא מסתכלת על כשרות אז לא בטוחה...
º
תודה רבה.
21/07/14 18:24
1צפיות
כל כך מעצבן!!! הצילו
17/07/14 15:18
84צפיות
מצאתי מתכון לעוגת גבינה דיאטטית
קניתי את כל המצרכים
הייתי מוכנה להתחיל להכין את העוגה
ואז ראיתי שזמן האפייה לא מופיע במתכון
בגלל שאני די חדשה בתחום האפייה אין לי אפילו אפשרות לנחש את זמן האפייה
אשמח לעזרתכם
מי שמכם מבין בזה קצת מה נראה לכם זמן האפייה לעוגה הזאת??

מקציפים חלבונים של חמש ביצים עם שתי כפות סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר גביע יוגורט 1.5% שתי קופסאות גבנה לבנה 5% וקופסה גבינה לבנה 0.5%.
מוסיפים בהדרגה 4 כפות קורנפלור ומערבבים היטב.
מקפלים בעדינות את שתי התערובות יחד.
יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת בתרסיס שמן.
אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות.
כאשר העוגה מוכנה (מתי????) משאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.

אשמח לעזרה
עוגות גבינה אפויות
17/07/14 22:23
50צפיות
בד"כ אופים רבע שעה בחום של 180 מעלות, ואז מורידים ל 160 מעלות לעוד 20-30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת ולא רוטטת מדיי.
משאירים להתקרר קצת בתנור עם דלת מעט פתוחה ואז מוציאים לשיש, מצננים עוד קצת ומכניסים למקרר מכוסה לכמה שעות. הקירור מייצב את העוגה יותר.


תודה על ההסבר המפורט
19/07/14 18:58
25צפיות
לצערי העוגה הייתה כשלון מטורף
המתכון כולו היה דפוק
לפעמים יש מתכונים לא מוצלחים
19/07/14 21:43
24צפיות
זה מרגיז כשזה קורה, ללא ספק.
צר לי שלא הצליח לך.
º
תודה :)
19/07/14 23:22
7צפיות
שלום ...
18/07/14 10:52
58צפיות
אני רוצה להכין לי קינוח קר מפירות ...
על בסיס חלב סויה או מים או מיץ ...
גלידה או שייק או כל רעיון קליל ונחמד עם זמן הכנה מהיר ( ואני מתכוונת להכנה עצמה של לחתוך וכאלה ... לא התעסקות של זמן קירור\הקפאה )
יש לי לי'צי , מנגו , מלון , אגסים , תפוחים ובננות בשביל זה ... לקנות משהו נוסף ?
כמו כן יש לי סיליאן ומיץ רימונים ...
אין מכשיר לגלידה\שייקים או מערבל ... יש לי משהו לעשות או לוותר ולקנות גלידה מוכנה ?
תודה רבה מראש ...
בלי מכשיר שירסק את הפירות, את בבעיה
18/07/14 15:35
44צפיות
בשביל שייקים חייבים לרסק יחד פירות, קרח, נוזל כלשהו.

יש כאלה שחותכים את הפירות ומקפיאים אותם, ואז לא צריך קרח כי הפירות הם כמו קוביות קרח.

איזה פירות אני יכולה להקפיא ?
18/07/14 17:28
27צפיות
יש לי ענבים , תמרים , בננות , מנגו , תפוחים , אגסים , ליצ'י ... ועוד כמה ...
ענבים בננות ומנגו
18/07/14 22:43
25צפיות
תפוחים ואגסים הייתי שמה טריים, תמרים אין צורך להקפיא.

|תו| פורומים חדשים בתפוז |תו|
17/07/14 11:28
9צפיות
|קדימה| אנו שמחים לבשר על חידוש פתיחתו של פורום אוונסנס ואיימי לי|!|  בימים אלה איימי לי עובדת על מוזיקה חדשה.
בואו להתעדכן בכל מה שחדש אצל הלהקה הגוטית - רוקטיסטית>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| לפני יומיים היא צייצה בטוויטר ציוץ שהצליח לעצבן רבים, אבל עדיין אנחנו אוהבים לשמוע את המוזיקה שלה בבית, בנסיעות באוטו ובמסיבות
היכנסו עכשיו לפורום ריאהנה |!|

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| מכוכבת ילדים לילדה פרועה, אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה בשנה האחרונה בכל ערוץ אפשרי. ולכן פתחנו לכם את פורום מיילי סיירוס
בפורום תמצאו את כל החדשות והעדכונים החמים על מיילי ומי יודע אולי נצליח להביא אותה להופעה בארץ.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה| אנחנו מזמינים אתכם להיכנס כבר עכשיו לפורום של הראפרית המובילה ניקי מינאז'. ניקי עובדת בימים אלה על אלבום חדש ומשתפת פעולה כמעט עם כל אמן אפשרי!
בואו להתעדכן בכל הלהיטים שלה עכשיו בפורום>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
  

|קדימה| היא התחילה את דרכה בסרט "קאמפ רוק" והיום היא אחת הכוכבות הגדולות בארה"ב. עם אלבום חדש והשתתפות בסדרה המצליחה "גלי" האם היא בדרך אלינו?
בואו לדבר על זה בפורום של זמרת הפופ והשחקנית דמי לובאטו.

היכנסו לפורום כבר עכשיו >>
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
נוטלה חלב נוכרי
15/07/14 16:06
58צפיות
אני רוצה נוטלה לא חלב נוכרי אני רוצה תשובה מהירה מה השם ואיפה קונים תודה
"נוטלה" המקורי אין כזה מחלב לא נוכרי
15/07/14 18:46
53צפיות
כי זה מוצר תוצרת חוץ.

גם לשופרסל וגם למגה יש מוצר מקביל תחת המותג שלהם. הטעם מאד דומה. ייתכן שאחד מהם הוא לא תוצרת חוץ ולכן אין בו חלב נוכרי.
שווה לבדוק.

הממרח של שופרסל מיוצר באיטליה אבל...
16/07/14 23:44
55צפיות
...למה לא להכיל ממרח אגוזי לוז לבד ? הרבה יותר טעים...

קונים 250 גרם אגוזי לוז
חצי כוס חלב
2 כפות קקאו איכותי
כף שמן (לא זית!)
קורט מלח
100 גרם סוכר

קולים את האגוזים בתנור (190 מעלות, 10 דקות) עד שהם משחימים. מניחים בין שתי מגבות מטבח ומשפשפים (כשהם עוד חמים). זה יוריד את מרבית הקליפה.
שמים את האגוזים במעבד מזון עם להב מתכת ומפעילים. בהתחלה האגוזים יהפכו לפירורים. ממשיכים לרסק עד שמתקבלת משחה חלקה שהופכת בבת אחת לנוזל כאשר השומן מופרש מהאגוזים. כל התהליך יקח כ 10-12 דקות. לא להתייאש !
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים עד שהתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים עוד סוכר לפי הטעם.

טעים פי אלף מכל ממרח קנוי.
אפרופו עוגיות לחיילים
11/07/14 01:03
117צפיות
עכשיו, כשחלק מיקירינו הוקפצו למילואים, זה הזמן לשלוף את שרשור העוגיות הגדול שהרכבנו כאן במבצע "עופרת יצוקה" ובו עוגיות עמידות למשלוחים שימתיקו את ימיהם של החיילים שלנו.

אם יש לכם מתכונים נוספים, אתם יותר ממוזמנים לשתף אותנו בהם. בבקשה לשים מתכונים מלאים ולא קישורים לבלוגים וכיו"ב.

מי יתן והשקט יחזור אלינו במהרה
עוגיות בריאות לחייל שלי
10/07/14 22:54
71צפיות


חבר שלי חוזר מחר מהצבא הביתה.

במוצ"ש הוא נוסע חזרה, מי יודע לכמה זמן...

אני רוצה לאפות לו עוגיות, שישאיר לו טעם מתוק ממני...

הבעיה: הוא אוכל בריא
ככה שסוכר או קמח לבן לא בא בחשבון...
ועוגיות מלוחות זה לא הסוג האהוב עליו...

אני זקוקה למתכונים!!!!!

מי פה יצירתי?
בבקשה - ריבועי קוואקר טעימים ובריאים
11/07/14 00:35
80צפיות
ריבועי קוואקר
לתבנית מלבנית בינונית

2 כוסות שיבולת שועל שלמה (לא האינסטנט)
1/2 כוס קוקוס טחון
1/2 כוס חמוציות מיובשות (או צימוקים או פרי מיובש אחר חתוך קטן)
כוס שקדים פרוסים / גרוסים גס או אגוזים אחרים לפי בחירה
1/3 כוס קמח שיפון (או קמח חיטה מלאה או רגיל)
1/3 כוס טחינה גולמית מלאה (או רגילה)
1/3 כוס שמן קנולה
1/2 כוס סירופ אגבה (או דבש, או סירופ מייפל אמיתי)
כפית קינמון טחון
קורט מלח

מערבבים היטב את כל החומרים, שהכל יהיה רטוב וקצת דביק.
משמנים קלות או מרפדים בנייר אפייה תבנית מלבנית בינונית ומעבירים את התערובת לתבנית. מהדקים טוב ואופים בחום של 180 מעלות, בערך חצי שעה להשחמה והתייצבות.
מצננים היטב וחותכים לריבועים בסכין חדה ומשוננת (סכין לחם טובה לזה). שומרים בכלי אטום.
º
והנה תמונה
11/07/14 00:40
143צפיות
והנה תמונה
עוגות
08/07/14 09:10
92צפיות
אני צריכה מתכון לעוגת שיש/שוקולד גבוהה במיוחד לזילוף
מה הציפוי שאת מתכננת לשים עליה?
08/07/14 22:58
62צפיות
אם הוא קליל מבחינת משקל, משהו כמו קצפת, אפשר להכין עוגת טורט/ספוג גבוהה.
אם הציפוי יותר כבד, אפשר להכין עוגה בחושה, פשוט להשתמש בתבנית עמוקה/גבוהה ולהכפיל כמויות של התערובת אם צריך.

עוגת זילוף
11/07/14 07:38
64צפיות
זילוף עוגת יום הולדת עם זילו,ף
קראת את השאלה שלי בכלל?
11/07/14 15:04
46צפיות
שאלתי איזה קרם את מתכוונת לזלף על העוגה, כי לפי הכובד שלו כדאי להחליט איזו עוגה לאפות, כזו שתישא את משקל הקרם והזילופים הכי טוב.

|*|פורומים מקצועיים חדשים בתפוז!|*|
10/07/14 10:59
17צפיות
|גלובוס|חולמים על נכס בארה"ב?
פורום השקעות נדל"ן בארה"ב קם על מנת לספק לכם את כל המידע בנוגע לרכישת נכס מעבר לים.
בארה"ב תהליך רכישת נדל"ן הינו קל ופשוט בהשוואה לארץ - כך שעל מנת להצליח צריך רק לדעת לעשות זאת נכון ולבדוק את כל הנתונים לפני הרכישה.

מנהל הפורום, מומחה בתחומו, יספק לכם את כל המידע והתשובות לשאלות עכשיו בפורום השקעות נדל"ן בארה"ב.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|בית| בואו לחדש את הבית! בפורום החדש צביעה בהתזה.
פורום צביעה בהתזה פועל על מנת לספק לכם מענה לכל השאלות שעלו לכם בנוגע לאלמנטים שברצונכם לצבוע מחדש כגון אלומיניום, שערים, דלתות ועוד.
בפורום ניתן לקבל מידע, לשאול שאלות, לקבל תמיכה בזמן התהליך ולהפוך את הצביעה לחוויה מהנה. מנהל הפורום הינו מומחה בתחומו וישמח לסייע בכל.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
היי בנות - מי תוכל לעזור לי בנושא
07/07/14 14:43
124צפיות
זילוף עוגה בדמות קיטי? האם אפשרי להמיס את השוקולד -במיקרו? ואיזה צנטר צריך בכדי לשרטט את דמות קיטי?

נפה כמו שבתוכנית של קרין-קניתי -חיכיתי כל כך הרבה  והתאכזבתי. ממש לא כמו בטלויזיה. הקמח יורד מהנפה ממש לאט ועם עזרה שלי.מישהי אולי קנתה?תודה
תשובות
08/07/14 22:54
53צפיות
לגבי זילוף שוקולד - אפשר להמיס שוקולד במיקרוגל, בפולסים של חצי קעה, ערבוב, ועוד חצי דקה, עד שאחיד.
צריך להשתמש בצנתר חלק קטן. אם אין, אפשר לחתוך חור קטן בקצה שקית הזילוף ולהזליף ככה.

לא יודעת על איזו נפה מדובר מהתכנית של קרין גורן, אז לא יכולה כל כך לעזור. חפשי קישור או תמונה של הנפה.


תודה רבה . בקשר לנפה- רק רשמתי את דעתי על
09/07/14 09:32
47צפיות
הנפה -למי שמתכוונת לקנות .
-בקשר לזילוף -הבנתי שצריך צנטר כוכב קטו. האם שמים פשוט את הצנטר לשקית-ממלאים בקצפת ומזלפים?

האם ששמים את הצנטר בשקית -יש צורך לסובב קודם?

אני רוצה להכין לנכדתי ליום הולדת -אחרת בימים אלה -ממש לא ההיתי מתעסקת עם זה.878
אוקיי
09/07/14 11:00
38צפיות
אם כך המשפט שכתבת על הנפה לא היה ברור, זה היה נראה כמו שאלה, לא כמו המלצה שלילית.

לגבי הזילוף, שוב, שאלת על זילוף שוקולד, על המסה שלו. לא שאלת על זילוף קצפת...

אם את רוצה לזלף קרם לצורה של כוכבים, אכן צריך צנתר כוכב קטן.
חותכים את הקצה של השקית, מכניסים את הצנתר ודוחפים אותו החוצה קצת שישב טוב בקצה. אין צורך לסובב אלא אם את משתמשת במתאם לצנתרים, ואז מכניסים את המתאם לתוך השקית ואת החלק המתברג שבתוכו הצנתר עצמו, מבריגים מבחוץ.
אחרי שהצנתר מחובר, ממלאים בקצפת או קרם ומזלפים.

º
תודה רבה.עזרת לי.
09/07/14 11:49
8צפיות
רכישת כמות קטנה של מקלות וניל באינטרנט
07/07/14 19:23
97צפיות
שלום. אני רוצה להכין תמצית וניל ביתית וחשבתי לקנות מקלות וניל מחול. יש מוכרים מומלצים? ואיזו איכות אני צריכה בשביל זה?
אני רוצה להכין 200 - 500 מ"ל.
קראתי שבשביל זה צריך 30- 70 גרם. האם זה נכון? וכמה מקלות זה אמור לצאת, כי ראיתי שנוהגים למכור לפי מקלות?
מקלות וניל לתמצית
07/07/14 23:01
58צפיות
בגדול, עבור תמצית מספיק לקנות את המקלות GRADE B. הם בד"כ קטנים יותר ופחות "שמנים" מהמקלות שנחשבים GRADE A, ועולים קצת פחות.

בבקבוק אלכוהול של 750 מ"ל בד"כ שמים בערך 10 מקלות וניל. ככל ששמים יותר מקלות, התמצית תהיה מרוכזת וחזקה יותר.

לבקבוקים של 250 מ"ל שמתי 3 מקלות לא גדולים בכל בקבוק ויצאה תמצית מצויינת.

ולגבי מוכר
07/07/14 23:03
55צפיות
בעבר רכשתי מקלות דרך USA VANILLA PRODUCTS או שם דומה. צריך רק לבדוק אם הם עדיין שולחים לישראל, כי שמעתי פעם שכבר לא (אבל לא בדקתי בעצמי).
מוכר מומלץ מאיביי
09/07/14 09:18
42צפיות
http://www.ebay.com/usr/comptoire-de-la-vanille
קניתי ממנו כבר פעמיים, מגיע ארוז בואקום ובאיכות טובה. השתמשתי להכנת תמצית ולאפיה.
מבצע "צוק איתן" ב|תפוז| אנשים
08/07/14 19:37
11צפיות
לאור ההסלמה בשעות האחרונות והיציאה למבצע "צוק איתן" החלטנו לפתוח למענכם את פורום מבצע "צוק איתן".
פורום זה יאפשר לכולנו לשפוך את הלב, להשאר מעודכנים בהתפתחויות האירועים.
אנא גלו אחריות ואנא אל תפרסמו מיקומים של נפילת טילים

אתם מוזמנים להיכנס כבר עכשיו ולהתעדכן בכל מה שקורה בשטח
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

בתקווה לימים שקטים יותר|@|
כמה דברים
05/07/14 14:52
107צפיות
היי חברים יש לי כמה שאלות-
הכנתי היום מקרונים מהמתכון של בצק אלים, ואחרי שהוצאתי את התבנית מהתנר(אכן נוצרו רגליים והכל נראה טוב)חיכיתי בערך 40 דקות שהעוגיות יתקררו, ופשוט לא הצלחתי להוציא אותן. כל פעם הן נדבקו לנייר. החזרתי לכמה דקות לתנור, קיררתי שוב, ושוב לא יצא. עוד פעם עשיתי את זה ושוב לא נפרדו מהנייר, בסוף כבר הכנסתי את זה למקפיא חלק יצאו וחלק לא.. הן נראו חלולות מבפנים, ככה זה צריך להיות?

דבר שני, אשמח לתרגום של חלק ממתכון-
Key Lime Cream Cake
2 cups all purpose flour
1 1/2 cups sugar
3/4 teaspoon baking powder
1 teaspoon baking soda
1/2 teaspoon salt
3 eggs
2/3 cup oil
2/3 cup key lime juice
3/4 cup sour cream

Grease and flour 2 8-inch cake pans

Frosting

1 cup butter, softened
2 – 8 oz packages cream cheese, softened
2 – 16 oz boxes confectioners’ sugar
1 teaspoon vanilla
1/4 cup key lime juice (optional)

16 oz. heavy whipping cream

המקור מכאן

תודה ושיהיה שבוע מתוק!(:
אשמח לעזור לך עם התרגום רק בבקשה שמישהי תבדוק
06/07/14 00:24
69צפיות
לעוגה:
2 כוסות קמח לבן
1 1/2 כוסות סוכר לבן
3/4 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
3 ביצים
2/3 כוס שמן
2/3 כוס מיץ לימון (המקור זה ליים...)
2/3 כוס שמנת חמוצה

משמנים ומקמחים שתי תבניות בגודל 8 אינץ' (שזה 20 ס"מ).

לפרוסטינג:
1 כוס חמאה רכה (240 גרם)
450 גרם גבינת שמנת, רכה
900 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס מיץ לימון / ליים
צבע מאכל ירוק (אופציה לצבע)

16 oz  heavy whipping cream
זה בערך 470 מ"ל שמנת מתוקה

בהצלחה ואני מקווה שהכל נכון ולא טעיתי וספרי איך יצא!
º
לא טעית וחסכת לי את התרגום תודה
06/07/14 00:29
24צפיות
עוזרת לגבי המקרונים
06/07/14 00:35
55צפיות
הם לא אמורים לצאת חלולים. קשה מאד להגיד איפה הטעות, כי במקרונים כל שלב ושלב קריטיים, וכל טעות קטנה יכולה להרוס אותם. אל תוותרי, נסי שוב, אבל מציעה לך להכין כמות קטנה כל פעם, כדי שאם לא מצליח, לפחות לא יתבזבזו הרבה חומרים יקרים.
המתכון ב"בצק אלים" טוב ויש הסברים ותמונות איך אמור לצאת כל שלב ושלב.
רק לגבי הקירור אחרי האפייה, 40 דקות לא בהכרח מספיק. אני מחכה לפחות שעה. אומרים שאם קשה לנתק אותן אפשר להשפריץ מעט מים על החלק התחתון של נייר האפייה (לא איפה שהעוגיות, מלמטה) וזה עוזר לשחרר את העוגיות.



תודה רבה לשתיכן!
06/07/14 16:11
34צפיות
אנסה שוב בקרוב את המקרונים, בתקווה שפעם הבאה זה יצא כמו שצריך, ואנסה את הטריק עם המים!(:
עוד דבר,
06/07/14 16:16
38צפיות
אני רואה שהציפוי ממש שמן, אבל אני לא רוצה לוותר על ציפוי לימון,
אם אני אכין קרם לימון, ואערבב עם שמנת מתוקה מוקצפת זה יהיה יציב?
יש רעיון אחר לציפוי לימוני?
מתכון לעוגה טבעונית בבקשה
02/07/14 11:52
43צפיות
שלום
אני מחפשת מתכון לעוגה טבעונית -שנוסתה וטעימה!
(אני לא טבעונית... אך רוצה להכין עוגה כבוקרת תודה לבן דוד שעזר, והפך לאחרונה טבעוני...)
תודה מראש!
הנה שתיים:
02/07/14 21:37
54צפיות
http://www.hashulchan.co.il/?CategoryID=77&Art...

השנייה לא טבעונית, אבל אפשר בקלות להפוך אותה לטבעונית אם מחליפים את החלב בחלב סויה ואת הדבש בסילאן (או ממרח טבעוני כלשהו, כמו לוטוס). ניסיתי ויצא מעולה: http://www.tultulim.com/2012/09/blog-post_8.html
איפה אפשר לקנות עוגיות מזל? תודה :)
01/07/14 14:55
42צפיות
איפה אפשר לקנות עוגיות מזל? תודה :)
בחנויות של מוצרי מזרח רחוק
04/07/14 17:19
24צפיות
כמו "מזרח ומערב"...

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה