בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

היכן קונים candy melts?
01/08/14 11:23
8צפיות
היכן קונים candy melts
לפעמים יש בחנויות מתמחות לאפייה
01/08/14 17:42
1צפיות
ואם לא, אז מחפשים באיביי, כי זה מוצר אמריקאי.
 
יש רשימת חנויות מתמחות בראש הפורום לפי איזורים בארץ ולרובם יש אתרים.
מחפשת המלצות והזהרות למכונות גלידה ביתיות עד 1000-2000 ש"ח
29/07/14 17:39
5צפיות
וזה דחוף, מתנה יומלדת לעוד שלושה שבועות.
 
קראתי דברים שונים ומשונים על כך שיש מכונות שהגלידה יוצאת מהן רכה מידי וזקוקה לשהות בפריזר.
 
קראתי דברים לא טובים על מכונות ללא מדחס (צריך להקפיא את הקערה שלהן ל-24 שעות בין מנה למנה).
 
קראתי על מכונות שהגלידה יצאה טובה אבל אחרי איפסון בפריזר איבדה ממרקמה והפכה לקרח (הפרדות המים מהשמנים).
 
אשמח להמלצות מוסמכות מבעלי ניסיון על פרמטרים שעלי להסתכל, המלצות לדגמים מסויימים וכו'.
 
זו מצאה חן בעיני:
 
 
תודה
טוב, עשיתי חיפוש ומצאתי קישורים בשפע
29/07/14 18:29
6צפיות
אבל שום המלצה אישית.
 
אשמח לראות מכונה שמשהו מרוצה ממנה בפעולה, אבוא לכל מקום בצפון/מרכז, אביא חומרים וכו', אהיה נחמדה
בנוגע לחלק האחרון פני ליבואנים
01/08/14 09:25
12צפיות
שיארגנו אירועי הדגמה עם המכונות האלו של "עד 2000" ותראי אם מתאים לך או לא הסיכוי לראות כזה דבר הוא נמוך ביותר ואין דרך להמליץ ב"פה מלא" על מכונה עד 2000 ש"ח בארץ, גם על מכונות של 1000$ או יורו בחו"ל תמיד אפשר יהיה למצוא כאלו שאהבו וכאלו שלא.
מה הקטץ' בכל הסיפור ? שהכנת גלידה ביתית מעולה תתחיל כמו כל דבר בחיים קודם כל בקריאת ספרות בנושא ובהתנסות רבה, תמשיך דרך חומרי גלם מעולים וטכניקות "חיזוק טעמים" שתלויות במידת סבלנותו של אותו אדם וברצונו להשקיע באמת. המכונה בסוף היא רק זו שמקפיאה ומסובבת, נכון שמכונות ביתיות טובות במיוחד יביאו בכל מקרה, ישר מתוך המכונה עצמה וללא הקפאה, תוצאות טובות מאוד גם עם בורות יחסית בנושא הגלידה, אבל לצערך מכונות כאלו לדעתי בלתי אפשריות להשגה בארץ ואם כבר יש משהו שאולי מגרד הנקודה שאני מזכיר ולטעמי גם לא בדיוק מגיע לשם, ע"ע מכונות הגאג'יה למינן, הן יעלו למיטב זיכרוני 3000 ואפילו מעט צפונה.
מכונות עד 2000 עם תא הקפאה הן גבוליות מאוד למיטב נסיוני ולא ניסיתי את הנימוקס. הן טובות בהרבה מאופציית המכונות הזולות עם תא הקפאה שהולך לפריזר, אך לדעתי עדיין לא טובות מספיק מול המכונות היקרות יותר ואינני יכול להתנבא מה יגיבו מקבלי המתנה שלך
כי... כמו שהזכרתי גלידה זה הרבה הרבה יותר מאיזו מכונה מחזיקים בבית, ואת זה אנשים רבים ממש לא מבינים.. משעשע תמיד לקרוא איך א או ב רכשו מכונת גלידה, לא משנה איזו ויגידו שכל עניין מכונות הגלידה הביתה הוא דרעאק כי הם ניסו פעם פעמיים והם מומחים גדולים לתחום ויצא שיט, איך אומרים באנגלית, טיפשות היא ברכה.. אפשר להוציא גלידות נהדרות עם כל מכונה סבירה, תא הקפאה לפריזר או לא, חשוב שתהיה שוב, סבירה לסוגה, והכל תלוי במכינים, לימוד והרבה סבלנות.
כרגע
01/08/14 09:37
13צפיות
נראה שהגאג'יה ג'לטריה על 2922 ש"ח והנימוקס על איזור 1700 ? תראה, בעייתי, אני לא חובב של הגאג'יה ומוצרים המוקפים פלסטיק ולא מוצא כרגע מפרט טכני ברור. לא ניסיתי מעולם הנימוקס ואין אפשרות להמליץ, פשוט שיקול שלך, לדעתי אם מי שמקבל המתנה חזק מאוד בתחום של אוכל וטעמים ולדעתך ילמד וירחיב ויתפתח בתחום ברמה הביתית, כמובן לא מזיק שפה אנגלית ברמה טובה, תוך התנסות רבה מאוד ובעיקר בעיקר, מישהו\י עם המון סבלנות, גם הנימוקס יכולה להיות מתנה חמודה. אם התנאים המוזכרים למעלה לא מתקיימים, אישית חושב שכדאי לחפש מתנה אחרת אם ממש ממש רציניים, אולי כדאי לך להשקיע יותר ולנסות ללכת על גאג'יה, אולי אפילו משומשת אם במקרה תמצאי, לדעתי סיכוי נמוך.. ואז שנה הבאה תשקיע במשהו קצת פשוט יותר "
אם מקבלי המתנה אגב מתעניינים ממש בהכנה ביתית ברמה גבוהה, תחום "בריאות" וכולי ויש מקום על השיש (טוב אם מכונת גלידה זו אופצייה אבל המתנה הזו קצת יותר גדולה..), יכול להמליץ בחום על מייבש מזון, באיזור 1600-1700 יש כאלו טובים מאוד. אבל.... צריך להיות פנאטים לא קטנים לעניין..
º
תודה
01/08/14 16:15
הקפאת קראנצים לפני התפחה
30/07/14 13:27
2צפיות
שלום לכולם, 
 
אני מתכוון להכין קראנצים מבצק כרוך לאירוע שיתקיים ביום שישי, אבל אני רוצה להכין אותם יום מראש (מחר). 
 
האם תהיה בעיה להקפיא את הקראנצים בתבניות לאחר עיצוב הצורה בחמישי בערב, ובשישי בצהריים להוציא אותם להתפחה לקראת הערב? האם כדאי פשוט להוציא מהמקפיא לטמפרטורת החדר ולתת להם לעמוד כמה שעות עד שיתפחו?
 
תודה רבה לכולם!
 
מה אני הייתי עושה?
30/07/14 17:53
3צפיות
מכין את הבצק ביום ה' הכי מאוחר שאפשר ומכניס להתפחה ראשונה למקרר.
מוציא את הבצק ביום ו' בסביבות הצהרים, נותן לבצק להתיצב לטמפרטורת החדר וממשיך להכין בהתאם לתהליך הנדרש.
יהיה קרנץ טרי לערב!
הערה: מומלץ להקפיא בצק שמרים לאחר התפחה ראשונה ולהפשיר באיטיות במקרר.
אין בעיה לעשות בדיוק כמו שאתה מתכנן
30/07/14 18:32
5צפיות
ואפשר גם להתפיח את הבצק במקרר ללילה, ולמחרת להוציא מהמקרר שיתחמם קצת, לעצב, להתפיח מעוצב ולאפות.
 
 
 
 
התווספות כפתור עריכה חדש ב|תפוז|
30/07/14 13:37
אנו שמחים להודיע שהחל מהיום נוספה לפורומים אפשרות חדשה- עריכת הודעה|!|

ניתן לערוך את ההודעה עד רבע שעה מפרסומה (גם אם נוספו לה תגובות),

ולאחר מכן יהיה כתוב על גבי ההודעה שהיא נערכה.



|*| איך עורכים את ההודעה?|*|

לאחר פרסומה, יש לפתוח את ההודעה בפורום.

בשורה הכחולה שבתחתית ההודעה, בסופה (צד שמאל שלה) יופיע: ">עריכה".

לחיצה על "עריכה" יכניס חזרה לתוכן ההודעה ויהיה ניתן לערוך ולשנות אותה לחלוטין!



בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו באחת מהדרכים הבאות:

?    בשרשור המיועד בפורום משוב:  http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

?     במסר ל"הנהלת הפורומים"

?    למייל: forums@tapuz.co.il.
מה תרצו שיהיה בדור הבא של הפורומים?
28/07/14 13:21
3צפיות
אנו מתחילים בימים אלו  תהליך אפיון ועיצוב מחדש של הפורומים בפרדס ומאוד מעוניינים שאתם תהיו שותפים לו.

  
כרגע אנחנו ממש בתחילת התהליך ונשמח לקבל מכם הצעות... מה פורום החלומות שלכם?

|שמש| איפה בעיניכם החוזקות של הפורומים|?|  באילו דברים לדעתכם אסור לגעת|?|
|שמש| אילו פיצ'רים חסרים לכם|?| מה לדעתכם כדאי להוסיף|?|


אתם מוזמנים להגיב בפורום פורומים 2015

עליית עמוד ההודעה החדש ב|תפוז|
27/07/14 12:01
2צפיות
גולשות וגולשים יקרים,
היום העלנו את עמוד הוספת הודעה החדש בכל הפורומים :-)

העמוד החדש כולל:
- עורך חדש בעמוד ההודעה שיאפשר הדגשת טקסט, לינקים, גדלי וצבעי פונט שונים.
- העלאת מספר תמונות  / סרטוני וידיאו / קבצים אחרים להודעה אחת.

בכל עניין (טכני או כללי) ניתן לפנות אלינו בשרשור המיועד בפורום משוב, במסר ל"הנהלת הפורומים" או למייל forums@tapuz.co.il.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

אני רוצה להכין את עוגת גבינה ב- 3 שכבות של
23/07/14 14:11
80צפיות
קרין גורן.
מישהי הכינה? תובנות כלשהן?
לא ניסיתי אז לצערי אין לי ממש תובנות
25/07/14 01:10
40צפיות
מלבד תובנה אחת כללית על מתכונים של קרין גורן.
הבחורה אוהבת מאד מאד מתוק. בהרבה מאד מתכונים שלה שמעתי לא פעם שאפשר בקלות לוותר על 1/3 מכמות הסוכר כדי להגיע למתיקות סבירה ולא מוגזמת.
בעוגה עם 3 שכבות הייתי מורידה קצת סוכר מכל שכבה שלה, ולא הרבה סוכר משכבה אחת, כדי לשמור על האיזון במתכון.

הכנתי אותה אתמול
25/07/14 07:43
55צפיות
ההכנה מאוד קלה ולא מסובכת, לא הורדתי שליש מהסוכר כי מסתבר שלא היתה לי את כל הכמות של הפודינג בבית (אני קונה אריזה של קילו ולא שמתי לב שעמד להיגמר), היום בערב נטעם נראה איך נראה, מרקם, טעם, מראה פנימי וכו'.
מדהימה
26/07/14 10:05
35צפיות
גם יפה וטעימה מאוד מאוד מאוד.
ממליצה להכין אותה.
תודה רבה על ההמלצה
26/07/14 11:37
32צפיות
יש במקרה קישור למתכון המלא?
זו העוגה מהתכנית החדשה שלה בקונדיטוריה, נכון?
º
עוגת גבינה ב- 3 שכבות של קרין גורן
26/07/14 18:00
25צפיות
עוגת גבינה ב- 3 שכבות של קרין גורן
26/07/14 18:01
37צפיות
º
תודה רבה
26/07/14 22:50
4צפיות
שאלת כמויות
24/07/14 00:41
85צפיות
מהצד של ההגשה - לא של ההכנה...

אני רוצה להגיש כקינוח כוסיות עם קרם וניל ומעליו מחית פירות יער, עם רוב לקרם. צפויים כ-10 אורחים, ובכללי היות שמדובר בקינוח קטן אני מניחה שיהיו מי שישמחו לכוסית נוספת + אני תמיד מעדיפה שיהיה יותר מאשר "בדיוק".
השאלה שלי היא: האם כמות שמבוססת על מיכל שמנת מתוקה + חצי כוס חלב יספק את הסחורה? או שעדיף להכין כמות כפולה?


כנראה שלא,
24/07/14 07:18
40צפיות
תלוי מה נפח הכוסיות שלך
º
לדעתי לא מספיק...
24/07/14 13:07
8צפיות
אני הייתי מכפילה כמויות
25/07/14 01:08
29צפיות
זה כמובן תלוי גם בנפח הכוסיות המדוברות.

אפילו משלשת כמויות
28/07/14 10:12
10צפיות
נפח כוסיות למנה אישית הוא בערך 40-5- מ"ל.
נפח שמנת מתוקה + כוס חלב - 350 מ"ל.
השאלה מה נפח החומרים המוספים ועד כמה ההקצפות מוסיפות לנפח.
נכון לעכשיו את מצויה בדיוק ב 10 כוסיות או מעט פחות.
אני כמוך, מעדיפה יותר מאשר פחות וולכן הייתי משלשת או לפחות פי 2.5.
בסוף הכפלתי
28/07/14 13:05
8צפיות
מה שהתגלה כחכם, כי אמנם כמות אחת הספיקה ל-12 כוסיות, אבל כולם ביקשו עוד...
בפעם הבאה אני אכין גם קרם שוקולד/קפה ואכין בשתי שכבות.
צריכה עזרה
23/07/14 18:56
48צפיות
אני רוצה להכין עוגת טרמיסו ללא ביצים

מי מכירה מתכון  לזה..??
מכירה גם מכירה
24/07/14 07:17
39צפיות
רכיבים:

3 מיכלים שמנת מתוקה

300 גרם בישקוטים

1/4 כוס קפה צונן

1/4 כוס רום/ברנדי/גרפה/ג'ין/וודקה

500 גר' גביע גבינה לבנה 5%

150 גרם שוקולד מריר משובח שבור לחתיכות

2 כפיות שטוחות אבקת קפה נמס

4 כפות סוכר

1 כפית תמצית וניל


אופן הכנה:

יום לפני:

שמים מיכל אחד של שמנת מתוקה בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה מעל להבה בינונית.

מסירים מהאש, מוסיפים את השוקולד ובוחשים עד שנמס.

מצננים לפושר, בוחשים היטב ומקררים לילה.


יום ההכנה:

מערבבים את רבע כוס הקפה עם רבע כוס רום.

שמים בצד.

משטחים 1/3 מהבישקוטים על גבי תחתית של תבנית עגולה מס' 26.

מקציפים מיכל אחד של שמנת מתוקה לקצפת יציבה.

מערבבים ידנית היטב את הגבינה הלבנה עם 3 כפות סוכר ותמצית הוניל עד שהסוכר נמס ומקפלים לתוך הקצפת המוכנה.

בוזקים מעל הבישקוטים כשליש מסירופ הקפה והרום ומשטחים 1/3 מתערובת הגבינה.

מניחים מעל הגבינה שכבה נוספת של בישקוטים ובוזקים מעליהם עוד 1/3 מהסירופ.

מקציפים את קרם השוקולד רק עד שמתקבלת תערובת,

משטחים מעל הבישקוטים ובוזקים מעליהם את יתרת הסירופ.

מקציפים את מיכל השמנת האחרון עם הקפה נמס וכף הסוכר שנותרה עד שמתקבלת קצפת יציבה.

משטחים על הבישקוטים.


לקישוט:

מפזרים מלמעלה בעזרת מסננת עדינה שכבה דקיקה של אבקת קקאו.

מכסים ברדיד אלומיניום ושולחים למקרר.

מתאפקים לפחות 6 שעות.

הערות:
תבנית 26
כתובות אינטרנט מצורפות:
טירמיסו קלאסי מכינים עם מסקרפונה
27/07/14 18:13
12צפיות
יש של גד שאפשר להשיג בכל סופרמרקט.
אולי את הקלאסי,
28/07/14 21:58
2צפיות
אבל אני הבאתי מתכון שהוא וריאציה על המקור...
חדשה באפיה
23/07/14 11:09
47צפיות
שלום חשבתי להכין עוגה לבן זוג ובכלל לאפות עוגה בפעם הראשונה בחיי ואשמח אם תוכלו לעזור לי מכיוון שיש מספר הגבלות א - אין לי תנור רק טוסטר אובן אבל יחסית גדול  ב- בן הזוג לא אוהב שוקולד ומעדיף פרג בעוד אני לא אוהבת פרג

תודה רבה לעונים ויום שקט לכולנו
יש טעמים ששניכם אוהבים?
23/07/14 12:17
29צפיות
טוסטר אובן גדול יספיק לאפיית עוגה, אל דאגה.
º
כן אגוזים וגבינה ובעצם כול השאר
23/07/14 14:13
11צפיות
איזו גלידה ( כשרה )
20/07/14 13:54
75צפיות
נחשבת לטובה ביותר והיכן ניתן לקנות ?

תודה.
זה ממש עניין של טעם אישי...
21/07/14 11:40
57צפיות
אני למשל מאד אוהבת את הגלידריה הסיציליאנית בתל אביב, אבל לא כולם יסכימו איתי. אני גם אוהבת את הגלידות של "ווניליה".

במקום לחפש את מה ש"נחשב" להכי טוב, תלך על מה שהכי טעים לך. "נחשב להכי טוב" זה עניין של מיתוג, לא בהכרח של איכות אמיתית.
עדיין יש רלוונטיות לאייכות.
21/07/14 13:37
38צפיות
מרצדס יותר איכותית מסוברו גם אם סוברו יותר לטעמך.
אז נתתי שתי דוגמאות לגלידריות איכותיות בעיניי
21/07/14 17:14
35צפיות
מקווה שהן כשרות, אני לא מסתכלת על כשרות אז לא בטוחה...
º
תודה רבה.
21/07/14 18:24
2צפיות
אני חושבת שבפ"ת
23/07/14 18:40
34צפיות
בקניון גנים נימכרת גלידה מעולה, בטעמים מפתיעים. -ברלוסקוני
º
ממש תודה. חן חן.
23/07/14 21:19
1צפיות
כל כך מעצבן!!! הצילו
17/07/14 15:18
123צפיות
מצאתי מתכון לעוגת גבינה דיאטטית
קניתי את כל המצרכים
הייתי מוכנה להתחיל להכין את העוגה
ואז ראיתי שזמן האפייה לא מופיע במתכון
בגלל שאני די חדשה בתחום האפייה אין לי אפילו אפשרות לנחש את זמן האפייה
אשמח לעזרתכם
מי שמכם מבין בזה קצת מה נראה לכם זמן האפייה לעוגה הזאת??

מקציפים חלבונים של חמש ביצים עם שתי כפות סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר גביע יוגורט 1.5% שתי קופסאות גבנה לבנה 5% וקופסה גבינה לבנה 0.5%.
מוסיפים בהדרגה 4 כפות קורנפלור ומערבבים היטב.
מקפלים בעדינות את שתי התערובות יחד.
יוצקים את התערובת לתבנית פיירקס משומנת בתרסיס שמן.
אופים בתנור שחומם ל 180 מעלות.
כאשר העוגה מוכנה (מתי????) משאירים את העוגה להצטנן עם דלת פתוחה מעט.

אשמח לעזרה
עוגות גבינה אפויות
17/07/14 22:23
74צפיות
בד"כ אופים רבע שעה בחום של 180 מעלות, ואז מורידים ל 160 מעלות לעוד 20-30 דקות, עד שהעוגה מתייצבת ולא רוטטת מדיי.
משאירים להתקרר קצת בתנור עם דלת מעט פתוחה ואז מוציאים לשיש, מצננים עוד קצת ומכניסים למקרר מכוסה לכמה שעות. הקירור מייצב את העוגה יותר.


תודה על ההסבר המפורט
19/07/14 18:58
40צפיות
לצערי העוגה הייתה כשלון מטורף
המתכון כולו היה דפוק
לפעמים יש מתכונים לא מוצלחים
19/07/14 21:43
44צפיות
זה מרגיז כשזה קורה, ללא ספק.
צר לי שלא הצליח לך.
º
תודה :)
19/07/14 23:22
10צפיות
שלום ...
18/07/14 10:52
82צפיות
אני רוצה להכין לי קינוח קר מפירות ...
על בסיס חלב סויה או מים או מיץ ...
גלידה או שייק או כל רעיון קליל ונחמד עם זמן הכנה מהיר ( ואני מתכוונת להכנה עצמה של לחתוך וכאלה ... לא התעסקות של זמן קירור\הקפאה )
יש לי לי'צי , מנגו , מלון , אגסים , תפוחים ובננות בשביל זה ... לקנות משהו נוסף ?
כמו כן יש לי סיליאן ומיץ רימונים ...
אין מכשיר לגלידה\שייקים או מערבל ... יש לי משהו לעשות או לוותר ולקנות גלידה מוכנה ?
תודה רבה מראש ...
בלי מכשיר שירסק את הפירות, את בבעיה
18/07/14 15:35
57צפיות
בשביל שייקים חייבים לרסק יחד פירות, קרח, נוזל כלשהו.

יש כאלה שחותכים את הפירות ומקפיאים אותם, ואז לא צריך קרח כי הפירות הם כמו קוביות קרח.

איזה פירות אני יכולה להקפיא ?
18/07/14 17:28
38צפיות
יש לי ענבים , תמרים , בננות , מנגו , תפוחים , אגסים , ליצ'י ... ועוד כמה ...
ענבים בננות ומנגו
18/07/14 22:43
33צפיות
תפוחים ואגסים הייתי שמה טריים, תמרים אין צורך להקפיא.

אפשר מחית פירות גם במעבד מזון
23/07/14 18:43
11צפיות
בלנדר סטיק, ממש לא חייבים מכשיר לגלידה, אפשר על בסיס פרפה ותקבלי גלידה קרמית טובה
|תו| פורומים חדשים בתפוז |תו|
17/07/14 11:28
11צפיות
|קדימה| אנו שמחים לבשר על חידוש פתיחתו של פורום אוונסנס ואיימי לי|!|  בימים אלה איימי לי עובדת על מוזיקה חדשה.
בואו להתעדכן בכל מה שחדש אצל הלהקה הגוטית - רוקטיסטית>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| לפני יומיים היא צייצה בטוויטר ציוץ שהצליח לעצבן רבים, אבל עדיין אנחנו אוהבים לשמוע את המוזיקה שלה בבית, בנסיעות באוטו ובמסיבות
היכנסו עכשיו לפורום ריאהנה |!|

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...


|קדימה| מכוכבת ילדים לילדה פרועה, אי אפשר להתעלם מהנוכחות שלה בשנה האחרונה בכל ערוץ אפשרי. ולכן פתחנו לכם את פורום מיילי סיירוס
בפורום תמצאו את כל החדשות והעדכונים החמים על מיילי ומי יודע אולי נצליח להביא אותה להופעה בארץ.

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה| אנחנו מזמינים אתכם להיכנס כבר עכשיו לפורום של הראפרית המובילה ניקי מינאז'. ניקי עובדת בימים אלה על אלבום חדש ומשתפת פעולה כמעט עם כל אמן אפשרי!
בואו להתעדכן בכל הלהיטים שלה עכשיו בפורום>>

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
  

|קדימה| היא התחילה את דרכה בסרט "קאמפ רוק" והיום היא אחת הכוכבות הגדולות בארה"ב. עם אלבום חדש והשתתפות בסדרה המצליחה "גלי" האם היא בדרך אלינו?
בואו לדבר על זה בפורום של זמרת הפופ והשחקנית דמי לובאטו.

היכנסו לפורום כבר עכשיו >>
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
נוטלה חלב נוכרי
15/07/14 16:06
74צפיות
אני רוצה נוטלה לא חלב נוכרי אני רוצה תשובה מהירה מה השם ואיפה קונים תודה
"נוטלה" המקורי אין כזה מחלב לא נוכרי
15/07/14 18:46
73צפיות
כי זה מוצר תוצרת חוץ.

גם לשופרסל וגם למגה יש מוצר מקביל תחת המותג שלהם. הטעם מאד דומה. ייתכן שאחד מהם הוא לא תוצרת חוץ ולכן אין בו חלב נוכרי.
שווה לבדוק.

הממרח של שופרסל מיוצר באיטליה אבל...
16/07/14 23:44
68צפיות
...למה לא להכיל ממרח אגוזי לוז לבד ? הרבה יותר טעים...

קונים 250 גרם אגוזי לוז
חצי כוס חלב
2 כפות קקאו איכותי
כף שמן (לא זית!)
קורט מלח
100 גרם סוכר

קולים את האגוזים בתנור (190 מעלות, 10 דקות) עד שהם משחימים. מניחים בין שתי מגבות מטבח ומשפשפים (כשהם עוד חמים). זה יוריד את מרבית הקליפה.
שמים את האגוזים במעבד מזון עם להב מתכת ומפעילים. בהתחלה האגוזים יהפכו לפירורים. ממשיכים לרסק עד שמתקבלת משחה חלקה שהופכת בבת אחת לנוזל כאשר השומן מופרש מהאגוזים. כל התהליך יקח כ 10-12 דקות. לא להתייאש !
מוסיפים את שאר החומרים ומעבדים בפולסים עד שהתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים עוד סוכר לפי הטעם.

טעים פי אלף מכל ממרח קנוי.
קחי ממרח שוקולד שמקובל עלייך
23/07/14 18:39
15צפיות
ותוסיפי אבקת נוגט

עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


Flix
מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה