לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר

בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
ברוכים הבאים לפורום קינוחים ומנות אחרונות!

 בפורום נעסוק בכל מה שקשור לתחום הקינוחים והאפייה - שוקולד, שמרים, גבינה, בצקים למיניהם וכיו"ב. נדבר על אוכל, מתכונים, סדנאות ואירוחים ועזרה הדדית בתחום. כמובן שהכל בהנאה ובכיף!

* יש לשמור על שפה נקייה ולהימנע מירידה לפסים אישיים בכל מקרה. זה כולל בין השאר הערות פוגעות ובטון ציני ומזלזל וניהול ויכוחים אישיים על גבי הפורום. הודעות שייכתבו בשפה לא הולמת יימחקו והגולש/ת יקבלו אזהרה לפני חסימה.

* יש לשמור על שרשורים קיימים ולהימנע מלפתוח הודעות חדשות במידה וקיים שרשור בנושא המדובר.

 * לפי כללי תפוז אסור להכניס לפורום הודעות פרסומיות ללא תיאום מראש עם הנהלת הפורומים. הודעות שלא קיבלו אישור יימחקו לאלתר!

 * נא לצרף מתכון לכל תמונה שלכם שאתם מעלים, בתוכן ההודעה על גבי הפורום ולא בקישור, וזאת למען הגולשים מהסלולרי ולמען האווירה השיתופית בפורום.

 *במידה ואתם רוצים להעלות מתכון שאינו שלכם ובעל/ת המתכון לא מאשר/ת את העתקת המתכון לפורומי תפוז השונים, אנא צרפו קישור למיקומו המקורי של המתכון מבלי להעתיק את המתכון המקורי, וזאת בטוב טעם. הצפות של קישורים למספר רב של מתכונים מבלוג או פורום מסויים מתוך אתר "תפוז אנשים" ומחוצה לו לא יאושרו, ויימחקו לאלתר.

 * ניתן להקפיץ הודעות במידה ולא קיבלו התייחסות לאחר זמן סביר.

 * הודעות שאינן קשורות לנושא הפורום ישורשרו לשרשור OFF, ואם אין כזה, נא לצרף את האייקון בכותרת.

 והכי חשוב, שיהיה לנו כייף ומהנה כאן בבית המתוק שלנו!

 שלכם,

 bali ודייזי דאק. 

עוגת גבינה עם אוראו- למישהו יש מתכון?
22/05/15 20:07
1צפיות
שלום לכם,
נתבקשתי להכין עוגת גבינה עם אוראו, וכך יש לי מצרכים: 500 גרם גבינה לבנה 5% שומן, 2-3 קופסאות שמנת מתוקה להקצפה ומוצרים בסיסים יש (חמאה, סוכר, חלב, ביצים,קמח).
אבל אין לי גבינת שמנת ואין לי אבקת פודינג וניל
 
חיפשתי בגוגל ורובם רשום גבינת שמנת/אבקת פודינג...
למישהו יש במקרה מתכון טעים בלי מצרכים שאין לי ויכול לתת לי?
 
תודה רבה וחג שמח!!!
|*|פורומים חדשים בתפוז|*|
17/05/15 16:12
4צפיות
|בית|מתעניינים בביצוע פרויקט תמ"א 38? נתקלים בשכנים סרבנים?
בואו להתייעץ על זה בפורום תמ"א 38:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|*|אתם או בני משפחתכם סובלים מפסוריאזיס? אל תעברו את זה לבד.
בואו לדבר על זה עכשיו בפורום פסוריאזיס
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|כלנית|יש לך שאלות לגבי אמצעי מניעה או הפסקת הריון?
היכנסי עכשיו לפורום הפסקת הריון ותקבלי מענה לכל השאלות:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?f...


|*|יש לכם שאלות בתחום חוות הדעת הרפואיות עבור תביעות נזיקין כנגד, ביטוח לאומי וחברות הביטוח?
היכנסו עכשיו לפורום חוות דעת רפואיות ותקבלו מענה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|@|עברתם ניתוח בקע או שאתם עומדים לעבור?
בואו לדבר על זה בפורום ניתוחי בקע:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|כסף|חושבים שמגיע לכם החזר מס?
בואו לברר על כך בפורום מיסים והחזרי מס:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|סביון|בואו לקבל עצת מומחה על הנושא הכואב מכל.
היכנסו עכשיו לפורום כירורגיה אונקולוגית ותקבלו מענה לשאלותיכם:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...
º
שלום לכם, אני מחפשת המלצה לתנור משולב. תודה.
13/05/15 10:25
21צפיות
יעזור לדעת מה התקציב, מה הדרישות...
15/05/15 14:45
18צפיות
לי אישית יש תנור בילד אין וכיריים בנפרד, אבל אפשר לעזור לך בכל מקרה.
איפה משיגים דפי אפייה וצלייה אפי-לי
14/05/15 09:00
45צפיות
אנו מפעל בזכרון יעקב ומעוניינים לרכוש את אפי-לי דפי אפייה וצלייה מישהו יודע איכן אפשר לרכוש היות ו ש.שסטוביץ לא משווקים יותר.
אם בתור מפעל לא הצלחתם למצוא, קשה לי להאמין שאנשים פרטיים
14/05/15 23:00
34צפיות
ידעו מי יכול לספק את הדפים האלה בכמות סיטונאית.
נסו לברר עם ספקים גדולים.
אם המפעל שייצר אותם בעבר כבר לא קיים, יכול להיות שכבר לא מייצרים אותם בשם הזה?...
|רמקול|המשפיענים של |תפוז| אנשים
10/05/15 12:40
6צפיות
יש לכם דעה? בואו להשפיע!

קבוצת המשפיענים של תפוז אנשים, מחפשת אתכם.
הצטרפו אלינו ותהנו מחוויית צרכנות שונה ומעניינת עם מגוון הטבות וצ'ופרים.. וזאת, הרבה לפני כולם!

לחצו על הלינק הבא וצרפו עצמכם לקבוצה.
אנחנו כבר נדאג לאשר אתכם ;)
https://www.facebook.com/groups/613058758781259/

תכנית האוכל שסחפה את בריטניה מגיעה לארץ- בואו לאודישין!
הודעה זו מכילה תמונות
05/05/15 17:14
115צפיות
תכנית הריאליטי שסחפה את בריטניה מגיעה לארץ!
היישר מה- BBC לערוץ 2.
אם אפייה זה הדבר שהכי מדליק אותך בעולם ואתם רוצה להשתתף בתוכנית הריאליטי הגדולה הבאה של קשת, אז אנחנו מחפשים אותך!
חובב אפייה, שלא מפחד לבחון את היכולות שלו בפריים טיים ערוץ 2, צור איתנו קשר בטלמסר: 0507498981
או במייל bakeoffisrael1@gmail.com
קניה סיטונאית
03/05/15 15:32
84צפיות
 
מחפש מקום לקניה סיטונאית של גבינת פרומעז, קשקבל, בולגרית וכו'
מישהו מכיר?
תודה.
למה הכוונה?
03/05/15 20:12
45צפיות
אם אתה מחפש מקום שיספק לך גבינות ע"ב קבוע (לצורך פעילות שוטפת של קונדיטוריה, למשל) למחלבות וליבואנים הגדולים יש חטיבה מקצועית שמטפלת בסיטונאים. אם יש מחלבת בוטיק מסוימת שאתה מעוניין במוצרים שלה - פשוט פנה אליה.
תיצור קשר עם מחלבה שקרובה אליך.
05/05/15 12:25
42צפיות
גוגל - מחלבות - תמצא רשימה יפה
|*|נפתח פורום לימודי תקשורת|*|
05/05/15 11:48
5צפיות
|טי-וי|תמיד רציתם להופיע בטלוויזיה? לשדר ברדיו? להיות היחצנים של המדינה? היכנסו עכשיו לפורום שיעזור לכם להפוך לכוכבי התקשורת הבאים של ישראל....

היכנסו לפורום לימודי תקשורת:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...


|דושיח|אתם מוזמנים לעזור לגולשי הפורום ולצופים להכריע. מי היא מגישת החדשות של ישראל - תמר איש שלום או יונית לוי?
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for...

מחפשת מתכון לעוגיות אפונג'
04/05/15 10:48
45צפיות
שלום, קניתי עוגיות בפטיסרי ועל הקופסא היה רום אפונג'. עוגיה מצופה בשבבי שקדים ובפנים יש ריבת תפוזים. מנסה למצוא מתכון, אבל גוגל לא מכיר את זה
אולי אתם תוכלו לעזור לי
תודה 
מיקסר BOSCH או Kitchenaid
01/05/15 09:23
63צפיות
שלום,
רציתי לשאול מי משני המיקסרים יותר מומלצים\אמינים
איך הם בלישת בצק, הקצפה וכו.
 
תודה למשיבים :)
ללישת בצקים - לא זה ולא זה אלא קנווד
01/05/15 11:24
78צפיות
ובקנווד - לא KMIX, כי הוא חתיך אבל צריך להיות איתו עדינים קצת עם בצקים מקילו קמח.
יש דגמים שאמנם אינם צבעוניים, אבל הם חזקים וטובים מאד.
אם יש תקציב למייג'ור - הוא הכי חזק. יש לו קערה מאד גדולה, אז אם את אופה בכמויות קטנות, עדיף אולי דגם אחר עם קערה פחות גדולה (המייג'ור עם קערת 7 ליטר, הסטנדרטיים יותר של קנווד עם קערות 4.5-5 ליטר).
 
 
עזרה בבחירת מיקסר
01/05/15 14:21
48צפיות
היי,

המיקסר הישן (קנווד בן 30) התקלקל וגם אני מחפשת מיקסר חדש.
 
הדרישות ממנו: מיקסר חזק שיחזיק כמה שנים טובות (מוכנה להשקיע קצת יותר במחיר בתמורה לאיכות גבוהה). המיקסר יהיה בשימוש רב  - הקצפות, הכנת עוגות והכנת בצקים (בעיקר בצקי פיצה ובצק שמרים) וכן חשובה לי האופציה להשתמש בו כמכונת בשר.
 
אשמח לקבל המלצה על דגם ספציפי מומלץ וכן לדעת אם מישהו מכיר את המיקסר של אמקור מדגם Amcor MIX980 (מצ"ב לינק לעמוד המיקסר בזאפ) ויכול להמליץ (או לא) עליו.
 
המון המון תודה לכולם ושבת שלום
 
אני לא מכירה את המיקסר של אמקור
02/05/15 20:33
39צפיות
על פניו הוא נראה בסדר, אבל תמיד שאלת השאלות היא ההתמודדות עם בצקי שמרים.
 
כן יכולה להגיד שקניתי מעבד מזון של אמקור לפני כמה חודשים, שעלה אולי 300 ש"ח ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר. חזק וטוב. אז אולי גם המיקסרים שלהם כאלה.
ולגבי הקנוודים
02/05/15 20:50
45צפיות
יש כמה דגמים מסדרת מייג'ור וההבדלים ביניהם קטנים
אחד מנירוסטה כולו, אחד מטיטניום נדמה לי, אחד עם קערת פלסטיק לבנה במקום קערת נירוסטה. עוד הבדל יכול להיות אילו אביזרים באים עם המיקסר (מטחנת בשר וכיו"ב). גם אם בחבילה של מיקסר אחד מהם לא באים אביזרים נוספים, תמיד אפשר לרכוש אותם בנוסף.
בקיצור - כל המייג'ורים מומלצים, הכל עניין של תקציב והעדפה אישית.
 
הי
03/05/15 23:21
32צפיות
קודם כל תודה!
 
ההתלבטות כרגע היא בין האמקור (שמגיע עם חמש שנים אחריות מלאה שמאוד מפתה אותי, וגם עם מנוע חזק של 1500W) לבין קנווד מקצועי, והייתה מחשבה גם על מיקסר של סאוטר (שמגיע עם שלוש שנים אחריות מלאה).
 
אני נוטה לאמקור אבל קצת מפחיד אותי שלא מצאתי עליו חוות דעת, ואני לא בטוחה שהוא יצליח ללוש בצקים לאורך זמן כמו הקנווד..
 
ואת מכירה אולי את ה-KMC570 של קנווד? הוא מסדרת השף שלהם ויש עליו ביקורות טובות אבל אני לא יודעת אם לא שווה להשקיע עוד קצת ולקחת את ה-710 או ה-770.
 
שוב  ולילה טוב
 
לגבי דגמי הקנווד
06/05/15 14:14
65צפיות
ההבדל המהותי בין ה KMC570 ל 710ו 770 הוא נפח הקערה (וגם שה 710 ו 770 הם טיפונת יותר חזקים. 1200 ואט במקום 1000 אם אני לא טועה).

אם את בד"כ לשה בצק מקילו קמח ולא יותר, נראה לי שגם ה 570 יספיק. אם את רוצה שתוכלי ללוש גם בצק משני קילו קמח בבת אחת, לכי על המייג'ורים.
 
החסרון הקל של המייג'ורים זה שהקערה צרה ועמוקה, ולכן לא תמיד המקצפים מגיעים ממש לתחתית הקערה וצריך לעצור ו"לגרד" את התערובת מדי פעם, בעיקר כשעובדים בכמויות קטנות. יש אפשרות לכוון את המקצפים שיהיו ארוכים יותר ויגיעו לתחתית. נדמה לי שמקבלים עם המכשיר גם מפתח ברגים כדי לעשות כך.
 
לגבי האמקור, מצאתי חוות דעת בזאפ והן חלוקות. חלק אומרים שהוא סבבה ולש בצקים סבבה וחלק אומרים שלא ממש ושקשה לו עם לישת בצקים כבדים/קשים.
 
ולגבי המורפי ריצ'ארדס, חברה שלי שיש לה אותו אמרה שהוא בסדר, אבל אני חושבת שכדאי לך לחפש עליו חוות דעת לגבי כוח הלישה שלו.
תודה רבה ענבל
07/05/15 19:26
10צפיות
את יודעת אולי מה העוצמה המקבילה לעוצמת המנוע של הקנוודים הישנים? אני בכלל לא בטוחה שאני צריכה מנוע בעוצמה כ"כ חזקה ויכול להיות שה-570 באמת יספיק (מספיק לי ללוש בצק מק"ג קמח בכל הפעלה - אני בד"כ מפצלת את הלישות), וגם ראיתי בחנות את הקערה הגדולה (של ה-6.7 ליטר) והיא נראית לי גדולה מדי, אני לא צריכה את הגודל הזה.
 
ד"א - אם את מכירה דגם ספציפי של קנווד שמקביל לדגם הישן זה יהיה נהדר  (ממש לא חשוב לי איך הוא נראה - אני מחפשת מיקסר ולא דוגמן )
 
ולגבי האמקור מצאתי חוות דעת חיובית אחת על הדגם שחשבתי לקנות ובעקבות ההודעה שלך ראיתי שיש דגם נוסף שעליו הדעות אכן חלוקות - אני לא מצליחה להבין אם מדובר בדגם זהה שרק צבעיו שונים (עיצוב פסים מול צבע אחיד) או שמדובר בשני דגמים שונים. אני אנסה לברר את זה.
 
לגבי המורפי - בזאפ חוות הדעת מעורבות, בוואלה-שופס חיוביות וגם בפורומים השונים בתפוז חוות הדעת חיוביות סה"כ (למעט היותו רועש יותר מהמתחרים) - אשמח לחוות דעת נוספות אם מישהו מכיר ויכול לחוות את דעתו על יכולות הלישה שלו.
 
 
 
 
עדכון קטן - גם מורפי ריצ'רדס הפך לאופציה אפשרית
04/05/15 22:41
27צפיות
אני אשמח לשמוע המלצות / דיס המלצות ממי שמכיר.
 
תודה
º
התנסית בבוש ?
01/05/15 17:53
22צפיות
לא התנסיתי במיקסר של בוש
02/05/15 20:37
48צפיות
הוא זוכה להרבה יח"צנות בתכניות הבישול אבל זה לא אומר כלום. פעם זה היה קיצ'נאייד, אח"כ KMIX ואח"כ סאוטר. הכל תלוי בנותני החסות לתכניות.
הייתי מחפשת חוות דעת של משתמשים.
אז מדוע הקביעה המוחלטת שאינו מתאים ללישת בצק ? בניגוד לך ..
03/05/15 06:06
46צפיות
... את הבוש הראשון קניתי לפני 33 שנים.
 
תאמרי שאין לך ניסיון אתו ואינך יכולה להמליץ או לשלול - אבל מדוע לקבוע קביעה שאינה מתבססת על דבר ?
צודק. מצטערת.
03/05/15 07:05
46צפיות
האמת שהתבלבלתי עם חברה אחרת ורק עכשיו קלטתי את הבילבול.
גם מיקסר מסוג BOSCH טוב לבצק- מניסיון.
04/05/15 20:20
28צפיות
מניסיון.
אני ממליץ-
04/05/15 20:23
42צפיות
אני ממליץ על בוש מניסיוני אבל גם קטשינאיד נחשב אמין.
יש להם כמה סוגים תבדקו באתר
º
התכוונתי ללישת בצק
04/05/15 20:27
16צפיות
מה הסיבה
01/05/15 08:20
94צפיות
ש בעוגות מסוימות מדליקים תנור ל200 מעלות ולאחר מורידים ל180 וממשיכים לאפות?
רוצים לתת מכת חום גבוה לזמן קצר
02/05/15 20:47
55צפיות
אולי כדי שיווצר קרום קשיח יותר ושחום יותר, ואח"כ להמשיך את האפייה בחום שלא יגרום לעוגה להישרף.
 
זה בכללי, צריך לראות מתכונים ספציפיים כדי להבין אם יש עוד מטרות.
 
גם הגיוני!
04/05/15 20:29
29צפיות
 תוהה
יש לא מעט עוגות גבינה אפויות שמתחילות ככה
06/05/15 13:58
28צפיות
חום גבוה ל 15-20 דקות ואז הנמכת טמפ' להמשך האפייה.
גם בלחמים עושים ככה לא פעם בשביל לקבל קראסט רציני.
 
במתכונים שראיתי לא צריך אבל
04/05/15 20:27
24צפיות
אבל ההיגיון יכול להיות לחמם את התנור בעוצמה בכדי לחסוך זמן, ואומנם כנזכר זה רק רלבנטי בתנורים מסויימים ובמתכונות שראיתי לא צריך כי יש זמן "לחמם" את התנור ולכן הגיוני שרוצים לדלג את החימום. כנראה?
º
מה הסיבה ש בעוגות מסוימות מדליקים תנור ל200 מ
01/05/15 08:14
21צפיות
º
שאלה: מה הסיבה בעוגות מסוימות מדליקים תנור ל2
01/05/15 08:13
7צפיות
|*|פורומים מקצועיים חדשים|*|
30/04/15 10:58
6צפיות
|קדימה|האם אתה בעל עסק קטן או בינוני וצריך ייעוץ בהתנהלות הפיננסית מול הבנק?
האם אתה מעוניין בהכוונה בנושא גיוס הלוואות מהבנקים או מקרנות שונות לטובת העסק שלך?

|שמאל|היכנס עכשיו לפורום מימון עסקים ותקבל את כל המידע הנדרש!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מטוס|חולמים על חופשה חלומית באוסטרליה?
מתכננים את מסלול הטיול לניו-זילנד ויש לכם שאלות?

|שמאל|היכנסו עכשיו לפורום טיולים באוסטליה ניו-זילנד ותארגנו לעצמכם את הטיול המושלם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|שמש|אם תמיד חלמתם על חופשה בסקנדינביה ואתה מעוניינים לקבל מידע על היעד היפה בעולם,
פורום טיולים בסקנדינביה הוא בדיוק המקום בשבילכם!

|שמאל|היכנסו עכשיו לפורום טיולים בסקנדינביה ותתכננו את הטיול שלכם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|מטוס|מתכננים חופשה חלומית לספרד וזקוקים להמלצות על היעדים החמים?
מתלבטים לגבי מלון או מסעדה בפורטוגל ומעוניינים בהכוונה?

|שמאל|היכנסו עכשיו לפורום טיולים בספרד פורטוגל ותקבלו מידע שיאפשר לכם לתכנן את מסלול הטיול האידיאלי ביותר עבורכם!
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?f...

|קדימה|אם אתם או בני משפחתכם סובלים מאלצהיימר, אין לכם צורך להרגיש לבד.
פורום אלצהיימר נפתח מחדש על מנת לספק לכם זירה נהדרת לשאול שאלות ולקבל את התשובות המקצועיות ביותר.

|שמאל|היכנסו עכשיו לפורום אלצהיימר ושתפו במה שעובר עליכם:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
בצק סוכר וצבעי מאכל טבעיים ביתיים
21/04/15 18:05
52צפיות
יש חיה כזאת?
ראיתי שיש אפשרות להכין צבעי מאכל טבעיים מדברים שיש בבית כמו כרוב סגול ופטרוזיליה. השאלה אם צבעי מאכל ביתיים כאלה יכולים לתפוס על בצק סוכר? המטרה היא להכין עוגת לגו כבדיחה לחבר ואני מנסה קצת לצמצם עלויות. אם כן- יש למישהו רעיון לדברים ללא טעם לוואי שיתנו לי את הצבעים כחול, אדום, צהוב? מניחה שהירוק יווצר מערבוב של כחול וצהוב. אם לא- האם רק צבעי מאכל ג'ל ייתפסו כאן או שגם צבעי המאכל הרגילים הפשוטים? לא צריכה שזה יהיה מושלם.
יש בעיה אחת בצביעה טבעית של בצק סוכר
21/04/15 21:49
73צפיות
צבעים טבעיים שמכינים לבד לא מרוכזים מספיק.
בצק סוכר צריך צביעה עם ממש כמה טיפות של נוזל, אחרת הוא נהיה דביק מאד. לכן בד"כ משתמשים בצבעי מאכל בג'ל או בנוזל מאד מרוכז. 
אם את מצליחה ליצור צבע ממש ממש מרוכז, כזה שמספיקה מקסימום חצי כפית ממנו כדי לצבוע את הבצק, אז אפשר לנסות להשתמש בו. אם נהיה דביק מדיי, לפדר בקורנפלור וללוש עד שנוח לעבוד. אחרת, הייתי בכל זאת משתמשת בצבעים קנויים.
יש לך המלצות ליצירת הצבע המרוכז?
21/04/15 22:04
32צפיות
מעולם לא עבדתי עם בצק סוכר או יצרתי צבעי מאכל ביתיים.
אף פעם לא הכנתי צבעי מאכל טבעיים
21/04/15 22:27
47צפיות
הייתי מחפשת בגוגל איך מכינים אותם.
משערת שזה דורש טחינה של החומר הצובע עם מעט מים לתערובת כמה שיותר חלקה ואז סינון שלא יהיו גושים ותישארי רק עם נוזל סמיך. זו רק השערה שלי, לא מנסיון.
 
לגבי עבודה עם בצק סוכר, הוא די דומה לפלסטלינה. לשים אותו שיתרכך ויהיה נוח לעבודה, אם דביק משתמשים בקורנפלור ל"קימוח", ולא בהרבה מדיי ממנו.
הצביעה נעשית ע"י הוספה של מעט צבע לבצק ולישה עד שהבצק בצבע אחיד. אפשר להוסיף עוד צבע תוך כדי לישה. שוב, אם דביק, מאבקים בקורנפלור. מציעה לעשות את החלק של הצביעה עם כפפות חד פעמיות.
 
בצק הסוכר מתייבש ומתקשה באוויר, אז כשלא משתמשים בבצק, צריך לעטוף אותו היטב בניילון. כשמסיימים לעצב את הבצק, אפשר להשאיר את היצירות על שולחן או על השיש, על גבי מגבת נייר או נייר אפייה, כדי שיתקשו. קחי בחשבון שכשהבצק מתייבש הצבע יהיה קצת יותר בהיר.
 
בהצלחה
 
 
את יכולה להכין צבעי מאכל מאבקה
22/04/15 10:36
44צפיות
למשל לייבש פרוסות סלק בתנור ולטחון - זה נותן צבע מאוד חזק. הבעיה היא שזה לוקח זמן, חשמל (הפעלת תנור ללילה שלם) וחומר גלם (ידיד שניסה קיבל בערך 4 כפיות אבקה מסלק אחד) - אולי כבר עדיף לקנות 3-4 צבעים איכותיים ע"ב ג'ל וליצור ערבובים.
Flix
FOODPAGE

כל המתכונים במקום אחד

המסעדות מגיעות אליכם הבייתה. כל אחד יכול! לפרטים>

Make my wed - ארגון חתונות

אל תתפשרו על החתונה שלכם

מארגני החתונות המובילים ביותר בלחיצת כפתור >>


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?

האזור שלי בפורום
עוד בנושא הפורום


מקרא סימנים
ללא תוכן תגובה להודעה
הודעה חדשה אורח בפורום
הודעה מקורית הודעה נעוצה