בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
מה מזכירה לכם המילה "שוק"?

מגוון ריחות, טעמים ומוצרים, נכון?

אז כך גם הפורום שלנו: נדון במגוון רחב של נושאים כשבראש ובראשונה נדבר על צרכנות ושיווק.

 

מי מאיתנו לא עושה קניות ונתקל באופן יומיומי במוצרים מצוינים ובמוצרים שלא שווים את העטיפה בתוכם הם יושבים?

נכון שהמון פעמים יוצא לכם לקנות מוצר ששווה את ההשקעה ומתחשק לכם לרוץ לספר לחבר'ה? אז פורום "עושים שוק" הוא בדיוק המקום!

בפורום נדבר על מוצרי צריכה שעשו לנו את היום - יוגורט טעים, מלאווח מתפצח, קטשופ שלא ראוי למאכל אדם, קציצות בטעם של קלקר, גבינה שמזכירה לנו את ירח הדבש בצרפת וסבון שעשה לנו גרדת או לחלופים גרם לכל המחזרים והמחזרות הצעירים להסתובב וללכת אחריכם כעיוורים.

 

בפורום יש פינות שונות בנושאים שונים ובטח שחלק מהן יצליחו לגעת גם בך, אז שווה לחטט, תיבת הפתעות היא תמיד דבר מסקרן...

 

אחת מהפינות שיש בפורום היא פינת ביקורת גולשים על מוצרים שהתקבלו או שירותים שאליהם נחשפו במסגרת שת"פ מסחרי עם תפוז. בפינה זו גולשים שהוזמנו לאירועים תפוזיים מעלים את חוות דעתם מהאירוע והמוצר. חוות הדעת לא חייבת להיות רק חיובית, רצוי וכדאי שהיא תהיה אמינה ותואמת למה שהגולש חושב ומרגיש על המוצר.

 

הדגשים חשובים בקשר לפינה זו:

1. כל אדם שכותב הודעה פרסומית שכזו יעשה גילוי נאות ויכתוב שהוא כותב את ההמלצה במסגרת תחרות זו או אחרת או כל קשר אחר שלו למוצר.

2. כל ההודעות הנ"ל ישורשרו לשירשור המתאים, אחרת ימחקו.

3. מי שרוצה להצטרף לקהילת הנסיינים מוזמן להיכנס ללינק הזה , למלא את הפרטים ולהשאיר את פרטיו : http://www.tapuz.co.il/minisites/survey/Default.as...

 

 

לפני פיזור חשוב לי לבקש בכל לשון של בקשה מיושבי הפורום לתת ביקורת עניינית בלבד ולא מתלהמת. המקום נועד לשירות הציבור ולא לחיסולי חשבונות והשמצות סתמיות.

 

שתהיה לכולנו חווית קניות וגלישה מוצלחת.

שלכם,

אריאלה 

סלט תירס ועדשים שחורים

מאת: דליה ל  פורסם: 12/10/2010  עדכון אחרון: 12/10/2010  
 
החומרים (לחמש מנות):

1/2 2 כוסות של תירס קפוא
1 כף שמן זית
2 שיני שום קצוצות
פפריקה אדומה מתוקה
מלח
1 כוס עדשים שחורים (או חומים)
אופציה: רצועות דקות של אצת קומבו להוספה לעדשים
2 גזרים בינוניים קצוצים דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל שחור
מיץ מחצי לימון
מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את התירס עם שמן זית, שום, פפריקה ומעט מלח ושמים בתנור למשך 15-20 דקות בחום בינוני (מערבבים מידי פעם) או עד שהתירס מעט פריך.
בזמן שהתירס בתנור מבשלים את העדשים ב- 3 כוסות מים עד שהעדשים מתרככים, אבל לא יותר מדי (כ – 25 דקות). אפשר להוסיף כמה רצועות דקות של אצת קומבו.
את התירס, עם שאריות שמן הזית, מעבירים לקערה וכשהוא מתקרר מוסיפים את העדשים (שהתקררו, עם הגזר, הבצל והפטרוזיליה.
מתבלים בפלפל שחור ומלח ומיץ לימון ומגישים.

טעים מאוד.
 
אין תגובות
קטגוריות
אסלי עמוס בע

אוהבי בשר?

לא תרצו להחמיץ את המקום הזה עסק קטן בדרום שידאג לכם. לחצו כאן >


עסקים נבחרים

עוד...
רוצה שהעסק שלך יופיע בתפוז עסקים?
האזור שלי בפורום
לעמוד הפורום