בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
פורום אומנות בעוגות, הוא פורום שנועד לתת מענה לכל שאלה בתחום עיצובי העוגות בבצק סוכר, זילופים בקרמים, בקצפות, קישוט עוגות, עוגיות, קאפקייקס, אפייה ובכל תחום בנושא הקשור להם :)

זה המקום להעלות תמונות, להתרשם מעבודות של אחרים, לשאול שאלות ולהתייעץ, וכן לקבל המלצות, קישורים הדרכות ועוד.....

הפורום פתוח לחובבנים, למקצוענים וגם לסקרנים ;)  וביחד בשיתוף פעולה ורצון הדדי נוכל להנות פה אחד מהשני וללמוד ולהתפתח :)

שיהיה לנו יום מתוק

ליאת אביבי - יצירות מתוקות

רוצה להתחיל
10/01/14 23:37
76צפיות
אין לי ניסיון באפיה, רק כשרון פיסול ויצירתיות :)
אני רוצה לקחת קורס שמלמד גם לאפות עוגות שמתאימות לפיסול בבצק סוכר, וגם את הטכניקות לעבודה עם הבצק. מכירים כזה קורס?
לא מכירה כזה קורס שמשלב.
11/01/14 06:00
38צפיות
את יכולה לחפש קורס אפיה קצר, למרות שגם לא זכור לי שנתקלתי ( מחבד קורס קונדיטוריה,, גם הקצרים שבהם , די ארוכים, יקרים וכוללים הרבה מעבר לאפיית עטגה בחשה)
למה שלא תנסי לבד? או שחברה טובה שיודעת לאפות תעבור איתך על הנושא? זה באמת לא סיפור.
פיסול בבצק סוכר
10/01/14 22:30
94צפיות
כדילפסל חצאית עם קפלים השתמשתי בבצק סאטין איס אך בזמן העיצוב של הקפלים הבצק נסדק ולא מתקבל מראה זורם האם שימוש בבצק סאטין גאם יעזור? או שיש דרך אחרת להגמיש את הבצק כמו בד??
צריך לרדד את הבצק המכונת פסטה, אם
10/01/14 23:12
65צפיות
אין צריך לרדד את הבצק דק ככל האפשר, כמובן ללוש אותו טוב מאוד לפני הרידוד
לפי דעתי אין צורך בcmc זה מייבש את הבצק יותר מהר וגורם לסדקים, תנסי להשתמש בבצק של עלמה, יותר גמיש ונוח לעבוגה, בהצלחה
אותיות בעברית ובאנגלית - תבנית
08/01/14 13:04
162צפיות
מי יכול להמליץ לי היכן או ממי ניתן לרכוש תבנית אותיות לעוגות. (לא הגדול של חוויה).
תודה רבה
יש תבניות סיליקון שניתן להזמין
09/01/14 17:14
56צפיות
גם באנגלית וגם בעברית, יש באתר של טל צפריר, יש לי אותן והן מצוינות
|*|נפתח פורום Yelem תמיכה לנוער
07/01/14 16:01
2צפיות
פורום Yelem תמיכה לנוער מופעל ע"י עובדים ומתנדבים של עמותת עלם ומיועד לבני נוער וצעירים עד גיל 21.
המתנדבים נמצאים כאן במטרה להיות מקום חם ברשת, לשיתוף, התייעצות, תמיכה והקשבה. אתם מוזמנים לכתוב ולהתייעץ.
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
º
עוגה אחרי אפייה , מתי מוציאים מהתנור?
06/01/14 12:58
53צפיות
מיד. התנור עוד חם וזה שהיא שם היא ממשכה
06/01/14 16:07
72צפיות
להתייבש
העוגה היחידה שאני משאירה בתנור ( עם דלת פתוחה
06/01/14 16:08
84צפיות
אחרי אפיה, זו עוגת גבינה
קרם צבעוני
06/01/14 11:02
97צפיות
היי,
אני מחפשת באינטרנט הדרכות לעוגות ובכל מקום כתוב לצפות בFROSTING
וזה תמיד ציפוי צבעוני כזה. מישהו יכול לתרגם לי מה זה בדיוק?
ואיך אני יוצרת ציפוי צבעוני לעוגה שלא מבצק סוכר? האם לקחת פודינג ושמנת ולהוסיף צבע מאכל? או שיש דרך יותר טובה?
וגם עם מה כותבים על עוגה?  (ראיתי שיש רויאל אייסינג בבקבוק עם פייה - על זה מדובר?)
frosting זה קרם.. יכול להיות קרם חמאה, קרם
06/01/14 16:10
92צפיות
משמנת וגבינה, או כל קרם אחר
רוב הציפויים הצבעוניים בארה"ב זה קרם חמאה עם איזה צבע.
לפודינג+ שמנת אין בעיה להוסיף צבע, הבעיה שהמרקם לא ממש חזק, ככה שניתן לצפות, אבל די סמוך להגשה.
כותבים על העוגה עם שוקולד מומס, או רויאל..
אז אם אני מכינה יום מראש
06/01/14 21:48
38צפיות
איזה קרם להכין? אשמח למתכון מוצלח
קרם חמאה יכול להתאים( יש מתכונים במאמרים
07/01/14 09:18
54צפיות
ובחיפוש)
אם תסבירי מה בדיוק את רוצה להכיןאוליאפשר יהיה לחשוב על עודקרמים
אני רוצה להכין את זה
07/01/14 10:22
53צפיות
http://www.parenting.com/article/how-to-make-a-roc...

ואני אשמח לכל עצה.. את העוגה אני מכינה יום מראש.
תכיני כמו שכתוב. ניתן לקנות קרם מוכן של
07/01/14 11:39
48צפיות
דנקן היינס או פילסבורי בסופרים. קרם וניל מוכן. זה יחזיק לך מעמד והוא טעים וקל לתפעול.
אם לא תמצאי, לכי על קרם חמאה
ככה קוראים לזה? קרם וניל?
07/01/14 16:17
28צפיות
ולזה להוסיף צבע מאכל?
ותודה על העזרה!
לא וזכרת מה כתוב בעברית
07/01/14 20:55
32צפיות
https://www.google.co.il/search?q=vanilla+frosting...

אין בעיה להוסיף צבע מאכל
עצות לעוגת מטוס
06/01/14 00:21
76צפיות
למישהי יש עצות או המלצות לעוגת מטוס?
תמונה גם תתקבל בברכה...
העצה הכי טובה היא לעבוד במקביל לתמונה
06/01/14 08:15
67צפיות
רלוונטית, לעבוד שלב שלב לצד התמונה. את הולכת לפסל מטוס מעוגה, או מבצק סוכר ולהניח על עוגה?
º
הכוונה לפסל מטוס מעוגה
06/01/14 09:03
35צפיות
º
מה זה הקרם חמאה שהם מדביקים איתו?
06/01/14 11:17
17צפיות
º
כל קרם חמאה יעשה את העבודה
08/01/14 11:57
9צפיות
פספסתי את ההתחלה של ההודעה
07/01/14 00:25
26צפיות
העצה עם התמונה נשמע טוב..
תודה רבה גם למי ששלחה את  הקישור.. מעדיפה לעשות מטוס מהעוגה עצמה.
מצאתי תמונה של מבנה לעוגת מטוס
07/01/14 14:24
212צפיות
מצאתי תמונה של מבנה לעוגת מטוס
מכמה עוגות (:, אולי יעזור.
מרציפן
05/01/14 22:16
38צפיות
היוש
אני מתחילה לפסל במרציפן המרשלג ורציתי לדעת כמה דברים..
שומרים אותו במקרר או שאפשר בארון כמו בצק סוכר?
אפשר להשתמש עם הצבעי הג׳ל של הבצק סוכר או שצריך צבעים אחרים?
אין צורך לשמור במקרר בכלל, מרציפן מאד שומני
06/01/14 05:24
27צפיות
מתייבש לאט מאד. מצד אחד קל יותר לעבודה כי רך, מצד שני קשה לבנות דברים מורכבים כי מתייבש לאט.
אם אני זוכרת נכון אז צבעי הג׳ל יהיו בסדר גמור
שלום בנות, צריכה עזרה - אתן יודעות איפה אני
05/01/14 14:07
80צפיות
יכולה לרכוש בצק של satin ice באיזור כפר סבא (צריכה בצק שוקולד שלהם)

תודה
קרוב לכ"ס יש ברעננה ובהוד השרון
06/01/14 14:34
29צפיות
רעננה-אצל אודליה
הוד השרון-בפרטי מרקט
היי לכול המוכשרות-התלבטתי אם להעלות את ההודעה
05/01/14 12:16
70צפיות
אבל אז אמרתי לעצמי מה כבר יכול להיות?מקסימום יגרשו אותי מכאן באלות .
סתאםםםם ועכשיו ברצינות.

לפני כשבוע פלוס מינוס אירחה ליהי ממותק בוטיק סוכר את טל צפריר שנתנה הדגמות נחמדות וקסומות ,צלמתי את ההדגמה אך חלק ממנה נמחק לי.
האם מישהי היתה שם וצילמה?או לחילופין האם מישהי מכירה את ביילי,בחורה נחמדה שהיתה איתי (ועמדה לידי כל ההדגמה) וצילמה.
אני מאוד אשמח לעזרה.

תודה מכל הלב.

מיטל
שלום. עזרה בבקשה
05/01/14 10:08
99צפיות
איך מעבירים בנסיעה ארוכה הרבה פרחים מבצק סוכר? תודה.
º
בתוך קופסא עם ספוג מתחת (:.
05/01/14 13:38
35צפיות
תודה נמשים.
05/01/14 15:19
37צפיות
אני מבינה שצריך להניח אותם בשכיבה. ? תודה.
º
או לנעוץ בספוג (:.
05/01/14 16:00
12צפיות
שנה חדשהההה Happy new year
04/01/14 19:07
239צפיות
שנה חדשהההה Happy new year
שנה טובה לכולם!!

והרבה בצק סוכררררררר
º
נהדר, שנה טובה (:.
05/01/14 13:39
12צפיות
º
תודה תודההה
06/01/14 17:52
3צפיות
שלום
03/01/14 13:58
58צפיות
אני רוצה להכין עוגת ברבי ואני אשמח לעזרתכם.

רציתי לשאול כמה שאלות

1.איזה תבניות(מעדיפה חד פעמי) לקנות בשביל שהעוגה תצא לי גבוהה ויפה ?
2.אשמח לקבל מתכון לעוגת שוקולד שתצא יציבה גבוהה וטעימה
3.לפני ששמים את הבצק סוכר על העוגה מה רצוי למרוח , אני מחפשת משהו בצבע לבן, ממרח שוקולד לבן (של השחר, נוטלה וכ'ו) זה בסדר ?
4.ואשמח לדעת בכללי איך מתעסקים עם בצק סוכר בשביל שיצא חלק ויפה.


תודה
ברוכה הבאה
05/01/14 13:43
25צפיות
כדי לקבל מושג כללי על עבודה עם בצק סוכר, ממליצה לך להכנס למאמרים בפורום יש שם מידע מרוכז ואיכותי.
כדי שעוגה תצא גבוהה ניתן לאפות ברינג גבוה, או לחילופין לאפות כמה עוגות ולהעמיס אותן אחת על גבי השניה,כמובן עם קרם ביניהן. יש מספר מתכונים מומלצים במאמרים גם כן.
למרוח על העוגה יש המון אפשרויות, אפשר להכין גנאש לבן, להמיס שמנת מתוקה עד לסף רתיחה, לכבות את האש ולהוסיף שוקולד לבן באותו יחס של השמנת, לא לשכוח לקרר לילה את הגנאש. אפשר גם להקציף אותו לאחר הקירור.
שיהיה בהצלחה.
עוגת ספידי מקווין
03/01/14 06:11
268צפיות
עוגת ספידי מקווין
פעם ראשונה שלי עם פצפוצי אורז
º
ממש חמוד
04/01/14 17:46
8צפיות
º
חמודי (:.
05/01/14 13:43
8צפיות
º
תודה לכן תודה
05/01/14 14:13
1צפיות
|סיר|נפתח פורום מאסטר שף
02/01/14 09:39
11צפיות
תכנית הבישול המצליחה חזרה בעונה חדשה וטעימה מתמיד. לרגל העונה החדשה פורום מאסטר שף נפתח מחדש|!| זה המקום לדבר על התכנית ולהמליץ על מתכונים:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?f...
בחזרה לפורום
האזור שלי בפורום