אני מקווה שלא משכתי את הזמן יותר מדיי עד עכשיו, כי עבר בערך חודש וחצי מאז שחזרתי
ואני עוד מקווה שהעניינים האלו עוד מעניינים אתכם,
האמת שאני מרגיש שהטיול עוד טרי אצלי - ככה שבשבילי זה לא נורא, אבל נראה משכתי את הזמן טיפה יותר מדיי
אז ככה,
SFGAdv - אחרי SFMM חיכיתי לו כ"כ הרבה שאגיע אל ה-Kingda ka ולפחות האחרונה תיפתח ולא כמו ב-SFMM שה-X הייתה סגורה
אז בימים שהייתי עם אח שלי, כל הזמן ירדו גשמים בניו יורק, הגיעה השבת - ראשון האחרון ובאותו יום היה מזג האוויר דיי טוב,
אח שלי החליט לוותר וגם היה סיכון דיי גדול שהרכבת לא תהיה פתוחה מאחר שימים לפני ירד גשם רציני ועוד היו רוחות
אז החלטנו ללכת לבסוף למשחק של הניו יורק ניקס!

...היה שווה

בכל מקרה, אני החלטתי שאני לא מוותר, וחיכיתי לרגע המתאים
היו לי 3 סופ"ש עד שאחזור ומאוד קיוויתי שמזג האוויר יימשך כך, וכן היה
לפני שנסעתי לשם ביררתי באותו יום אם הרכבת תהיה פתוחה, ואמרו שושים לה מבחנים וכנראה שהיא תיפתח
קיצר, אמרתי לעצמי שאני לא מבזבז זמן וישר קופץ לתחנת האוטובוסים להזמין כרטיס לפארק
וש-SFMM יקחו קצת דוגמא, מתחנת האוטובסים הגדולה במנהטן יש אוטובוס מיוחד שיוצא כמה פעמים בבוקר ומחזיר בערב
שמביוחד מגיע לפארק, כל הכבוד להם על הסידור הזה

קשה ל-SFMM לארגן משו כזה מ-L.A ?
קיצר, הגעתי לפארק והיה עשרה ל-10!!...עוד 10 דקות הוא נפתח
התחלתי ללכת וראיתי מולי שורה של רכבות מדהימות
ה-Superman Ultimate Flight, ה-Great Amercian Scream Machine, ה-Kingda Ka
יאללה התחלתי לרוץ, תור ענק בקופות, דילגתי על העניין וישר הלכתי אל הכניסה

(הזמנתי כרטי דרך האינטרנט מראש וגם ככה שילמתי פחות 10 דולר בערך

)
ברקע אני לרגע רואה את ה-Kingda Ka, עולה במסלול עד למעלה וחוזרת אחורה

...קיוויתי שזה רק ניסיון והכל
מסתבר שזה דבר שיכול לקרות מדיי פעם במשך היום
נכנסתי אל הפארק וישר ראיתי את כל התפאורה המדהימה של הפארק, בכניסה יש מזרקה מלאה מסביבה שלדים ומפלצת, מהזרקה יוצא כמובן דם

אחד הדברים המגניבים שראיתי
אז לאן הולכים דבר ראשון? כמובן שאל ה-KK!
נכנסתי לאזור, וראיתי שכבר בדקה הראשונה של הפארק יש תור עצום שעוד מחוץ ל"תור הבנוי"...מסתבר שפשוט עוד לא פתחו את ה"תור הבנוי" ככה שהתור הוא ממש קצר וגמעי ל-100 אנשים בערך

אחרי כמה דקות של המתנה פתחו את התור, ולכולם חילקו כרטיסים מיוחדים
הלכנו במשך התור ללא הפסקה עד שהגענו ללוקרים, חוצפנים!! מכיריחים את כולם לשים את התיק שלהם, וככה הם גובים כמה דולרים מכל אחד - רוווח רציני עושים שם,
המשכתי הלאה בתור והבאתי את הכרטיס שיקבלתי לאחד מהשומרים שם, מסתבר שזה כדי למנוע מאנים שיתפלחו אל התור באמצע...רעיון חכם!!
בחרתי שם לאיזה צד ללכת בתחנה ואחרי דקות מעטות ישבתי ברכבת שורה שלישית!
התחיל בנסיעה איטית על השיגור, חיכינו כמה דקות, הלב מתחיל לדפוק ואני מתחיל להבין שאני באמת עוד כמה שניות יגיע ל-230 קמ"ש
ההרגשה שאי אפשר לתאר, פה באמת הייתה התרגשות לפני השיגור!! משו עצום

הרמתי ידיים, וחיכינו...ופתאום בבת אחת שמעתי משו משתחרר וישר מגבירים מהירות
הראש הידיים והגוף דבוקים לכסא, מתחילים לצרוח, לא שמעתי את עצמי בכלל
שיגור של 3 שניות היה דיי ארוך יחסית, וכל חלק מהשיגור המהירות פשוט גדלה וגדלה ללא הפסקה
הידיים פשוט עשו לי אחורה, לא יכלתי להזיז אותם, רציתי להוריד לשנייה זה פשוט לא קרה
התחלנו לעלות עלייה דיי ארוכה
וחיכיתי פשוט שנגיע לפסגה,
הגענו והנוף היה מדהים, רחבת החנייה הייתה ריקה

ומסביב הכל עצי יער צפופים
הגענו על הירידה ופשוט המשכתי לצרוח, המהירות התחילה להתגבר, והגענו לסביב 270 מהיר במיוחד, והרגשתי שאנחנו מגיעים למהירות יותר גדולה ממה שהיינו בשיגור, אולי בגלל שראיתי את האדמה מתקרבת מהר יותר, עלינו על העלייה, ופשוט כל האנשים בקרון היו כ"כ מרוצים ומריעים לרכבת

היה מדהים בצורה שאין לתאר
לא חשבתי אחרת ואמרתי שאלך לשם עוד הפעם, כנראה טעיתי
הולכים אל ה-Superman Ultimate Flight, המתנה דיי ארוכה של שעה אבל שווה כל רגע, עולים לקרון ועוברים למצב שכיבה, ממש היה נוח ויש ריפוד מכל צד והעניין נחמד חוץ מדבר אחד שכדי להרים את הראש לקדימה, זה דיי לא אפשרי וטיפה כואבבמשך כל זמן הנסיעה
התחלנו בעלייה וישר ירדנו אל ה-pretzel loop, אחד האלמנטים הטובים ביותר, ברגע התחתון של האלמנט ששוכבים על הגב, מריגשים לחץ על הגוף ואז עולים מעלה בצורה מדהימה
הנסיעה הייתה טיפה קצרה, אבל שווה כל רגע,
הלכתי אל ה-Great Amercian Scream Machine, ולמרות שהייתי על אחד דומה Viper, החלטתי לא לוותר...האמת היה סתם כואב ולא שווה
ועכשיו אל מי הולכים ?! אל ה-Nitro

...הרכבת שמאז בנייתה פשוט נדלקתי עלייה ולדעתי היא אחת הרכבות הטובות ביותר שהכרתי
אז ממתינים בתור במשך חצי שעה- שעה, לא רציני
לקחתי מושב בשורה השנייה והצטרפו אליי שני בנות חמודות מקומיות קטנות ממני בשנתיים
עלינו והתחלנו לדבר לדקה המעטה שנותרה עד הירידה
הכי מצחיק זה הקטע, שהרה אנשים בזמן העלייה שואלים האם זו הפעם הראשונה שלך, גם קרה לי ב-Kingda ka, זה דיי נחמד ונראה לי הפך למין מסורת מוזרה כזאת
זה גם יותר מגניב ונותן הרגשה שאתה לא "לבד" על הרכבת
קיצר, התחלנו לרדת וראיתי מולי פשוט נחש ארוך במיוחד עם עשרות גבעות בדרך
התחלנו בראשונה ולפתע ראיתי פלאפון סלולארי נחבט בכיסא הקדמי, התחלנו לעלות מעלה, הפלפאון עלה טיפה מחבטה במסילה (סמכון מאוד

) והכל נראה בהיולך איטי, הבטרייה מתנתקת מהפלא, ולפתע המכשיר נעלם ואנחנו המשכנו בנסיעה
דיי הוציא אותי מכל קטע הנסיעה
ואחת הבחורות שלידי,מתחילה לצעוק שהפלאפון שלה אבד, והיא מתחילה להיקרע מצחוק על זה...אמרתי לעצמי, מקווה בשבילה שזה באמת לא נורא,
טוב, בגלל שסיכוי נמוך שאהיה עוד פעם החלטתי להכינס קצת לעניין הרכבת, והעליות והירידות נמכשו ללא הפסקה
הדבר היה מדהים במיוחד, כל רגע בשיא העלייה פשוט אתה מתנתק מהכיסא והיה מדהים
במיוחד ב-3 הגבעות האחרונות הקטנות
רכבת מדהימה!! אין לתאר
הגענו לסוף, ואז שאלתי אותה אם הפלאפון שלה

, היא אמרה שכן וציינה שיש לה ביטוח וזה לא נורא...
היא וויתרה ללכת לאחראי ואולי לבקש עזרה..פלאפון יפה היה לה דווקא
קיצר, התחלנו קצת לדבר אחרי שיצאנו, ושאלו אותי אם אני רוצה להצטרף אליהם למשך היום....יאללה למה לא?!?
התחיל להיות מגניב

(למרות שלפני היה מגניב ביותר גם!!)