שלום!
אתמול הייתי בסופרלנד עם חברים צעזר וחצי בבוקר ועד שבע בערב.
היה ממש כיף! אבל הכי טוב זה שפשוט לא היה אף אחד! הכי הרבה שהיו זה היה למשך 4 שעות זו הייתה קבוצה של איזה 60 אנשים שלא ממש הפריעה כי הם היו ילדים קטנים אבל רוב הזמן הסופרלנד היה ריק!!! פשוט היה תענוג להיות שם, עלינו על כך דבר בלי סוף ובלי לרדת מהמתקנםו ונהננו.
את הקומבה הפעילו במיוחד בשבילנו (למרות שבהתחלה הוא לא הסכים כי עסור להפעיל אותה לפחות מחש אנשים על פי ההוראות של הסופרלנד), על הספינה המסתובבת עלינו מלא פעמים ואז המפעיל הפעיל לנו אותה בדרכים שונות, לפעמים הוא השאיר אותנו למעלה, לפעמים השאיר אותנו במצב 75 מעלות למעלה, לפעמים בכלל לא עשה היפוכים, לפעמים השאיר אותנו 90 מעלות ולפעמים סתם עשה כל מיני דברים....
על הקונגו נשארנו בלי לרדת 8 סיבובים ברציפות! פשוט היינו עיפים והיה ממש נחמד לשבת שם. ידידה שלי נרטבה אבל היה סיבוב אחד שהיא נשטפה כולה במים, אבל ממש המון מין בגלל שלא היה לה ממש מזל... מה שקרה זה שיש בחלקים מסויימים במסלול מכשירים שעושים גלים והם זזים ימינה ושמאלה ולפעמים מטיזים מי שלא ממש אמורים לפגוע באבובים שעליהם האנשים נמצאים... אז מה שקרה זה שהיינו קרובים נורא למכשיר הזה והאחד הגלים התנפץ ממש על האבוב שלנו (לפני שהאבוב בכלל עלה עליו) וחלק ממנו נכנס דרך פתח שעוברים ועף על ידידה שלי שלא ידעה איפה לקבור את עצמה, אני נשפכתי מצחוק. גם היה קטעים מעצבנים שבדיוק שהורדתי את הידיים בההגה שצרכים להחזיק עפתי לצדדים (אבל ממש כולי עפתי) ופעם אחד פצעתי את עצמי (אבל לא משהו קריטי...)
על הקומבה עלינו בלי סוף... ישבנו באמצע, מקדימה ומאחורה. מכל מקום חווית הנסיעה שונה לגמרי!
מקדימה- הנסיעה רגועה, בלי חבטות, מהירות סבירה, רואים הכל
באמצע- אותו דבר בערך רק שלא רואים כלום.
מאחורה- הנסיעה מורגשת הרבה יותר מהיר מקדימה!, חופים חבטות, אבל הרבה יותר כיף!
על הקומבה עלינו בערך 29 פעמים שמהם עלינו על הקומבה 5 פעמים רצוף בלי לרדת.
על מפלי האימה עלינו 35 פעמים שמתוכם 8 סיבובים בלי לרדת (ויצאנו רטונים לגמרי). במפלי האימה דפקתי את הברכיים ולא יכלתי לזוז כמה דקות כי בירידה השניה הרמתי ידיים וישיבתי מקדימה אז במקום שהרגליים שלי יהיו על הקרת מקדימה הזזתי אותך לצדדים (איפה שהבזלים) ושהגענו למעטה וכל המים השפריצו עלינו עפתי קדימה והברכיים שלי נדפקו (אבל זה היה ממש חזק).
על הרכבת הישנה עלינו 7 פעמים, פשוט זה סיוט כל החבטות האלה ולי בכלל אין מקום לרגליים שם.
הרכבת נתקעה באותו היום 2 פעמים!
פעם אחת היא נתקעה באמצע המסלול ואז היא הייתה מובשתת למשך עשרים דקות-חצי שעה (בזמן הזה העפילו אותה מספר פעמים לראות שהיא לא נתקעת שוב) ופעם שניה שאני הייתי על הרכבת ואיזה פרחה מטומטמת הרימה את החגורה שלה זמן שהן נסגרות והשומר במתקן ביקש בפירוש לא להרים את החגורות, אז מה שקרה זה שהיינו בעליה ובגלל כנראה שהרכבת ישנה מידי אז היא לא יכולה לחזור אחורה אז לכך בעך חצי שעה עד שסידרו לה את החגורה (ובזמן הזה נתקענו בעלייה...).
על הבאנג'י (סקי סואסטר) לא עליתי כי לא היה לי עם מי אבל אני מקווה שאני יעלה בפסח כבר.
על הגלגל הענק עלינו, חצי מהמושבים שם לא היו קיימים משום מה...
הנהר בסופרלנד היה ריק ממים בגלל ששיפצו אותו.
שכחתי להגיד שבקומה היה צלם שצילם מהבוקר ועד אחרי הצהריים שם את הרכבת בלי סוף... (אין לי מושג למה)
עלינו גם על מתקנים של ילדים קטנים, בדרך כלל לא נותנים אבל בגלל שלא היה אף אחד אז עלינו ותחלס, היה ממש נחמד, הכי כיף היה המתקן עם החלליות שיש משחק באמצע (שזה לא באמת משחק... רק אנימציה) ואני יכול לקבוע לאיזה גובה לעלות ולאן להסתובב, היה ממש נחמד

.
על המכוניות המתנגשות עלינו כמה פעמים (לא זוכר בדיוק אבל לא הרבה).
בפעם הראשונה הכל עבד טוב ויופה אבל מהפעם השניה היתה בעיה משום מה והן זזו ממש לאט (אם בכלל...).
בקיצור, היה ממש כיף ובמיוחד בגלל שלא היה אף אחד, אבל בלילה שהיה חושך זה קצת היה מפחיד

... הינו לבד (שלושה) ולא היה שם אף אחד והייתה הרגשה של סרט אימה... ככה גם היה שעליתי לבד על הקומבה (רק אני), האחרים לא רצו אז עליתי לבד והיה חשוך ושומעים את הרעש של הגלגל שיניים שמעלה למעלה את הרכבת וזה עושה הרגשה של סרט אימה, בנסיעה היה קר!!!!!! אבל מאוד קר!!! (הייתי רטוב, היה נורא קר אתמול ותוסיפו לזה את המהירות...).