בהנהלת:

אופן הצפייה:
הסתרת שרשור מעל   תגובות
עץ הודעות:
היום אנדרואיד היא מערכת פופולרית לטלפונים סלולרים חכמים מבית גוגל, כן אותה חברה שהפציעה עם מנוע חיפוש מהפכני שהפך את כולם לחכמים גדולים.

עכשיו גוגל החליטו שזה לא מספיק וכל השירותים שאנחנו רגילים לקבל מהם צריכים להיות איתנו בכל מקום שנלך, אז למה לא לשווק מערכת הפעלה סלולרית?

אז הנה אנדרואיד מבית גוגל מבוסס לינוקס מפתיעה מיום ליום.

כיום אנחנו עם ג'נג'רברד 2.3 וכבר יש מכשירים עם אייס קרים סדוויץ 4 שמלהיבה אף יותר, מכשירים שקורצים לנו במחירים שווים לכל נפש, והכי חשוב? אפשר לעשות הכל!

לא צריך מחשב, מספיק סלולרי עם מסך 5.3 אינץ' ואנחנו מחוברים לפייסבוק וג'ימייל מכל מקום שאפשר,

כמובן שזה לא נגמר בזה, למה רק סלולרי אם אפשר טאבלטים? אז קבלו אותם מחשבים קומפקטים עם מסך מגע ומערכת הפעלה מתקדמת אבל קלה מספיק בשביל לא לשגע אותנו עם דרישות משאבים גבוהות.

אז בואו לפורום ולמדו מהי אנדרואיד ואיך להשתמש בה, וכבן תתייעצו איזה מכשיר לרכוש, כי המבחר עצום!

רק לפני שאתם נכנסים, כמה חוקים בסיסים

* אסור בתכלית האיסור להציף את הפורום

* שרשרו הודעותיכם אחת לשניה... אם יש לכם הרבה מה להגיד אז או שאספו את כל הדברים להודעה אחת או שתשרשור הודעה אחת לשניה במקרה שהנושאים לא ממש קשורים אחד לשני הדבר יקל על הפורום וימנע משרשורים לא פחות חשובים לעזוב את העמוד הראשי של הפורום 

* נא לא לפרסם מודעות למכירה בהודעה חדשה אלא אם קיים שרשור בנושא. להודעות כאלו נטייה להימחק. לא קיים שרשור מכירות? מנהלי הפורום ישמחו לפתוח אחד כזה :-)

* אין להעביר קודים למכשירי סלולאר על גבי הפורום מכיוון שישנם קודים שאין בסמכותו של האדם "הרגיל" להשתמש בהם ויכולים להביא נזק בלתי הפיך למכשיר (השתמשו במסרים לצורך זה).

* נא לשרשר הודעות OFF להודעת הOFF שבפורום. הודעת OFF שלא תשורשר תמחק.

* רוב השאלות מקבלות תשובה ולכן נא לא להקפיץ כל 10 דק` אלא אם ההודעה כבר מתקרבת לעמוד הבא או לחילופין לא קיבלה תשובות יותר מיממה הודעה אשר יתווסף לה שירשור הקפצות, כאשר כל ההקפצות הן בנות 10 דקות תימחק לאלתר

* אם במקרה יש לכם מספר שאלות נא לכתוב את כולם בהודעה אחת ולא לפתוח לכל שאלה הודעה. (כנ"ל לגבי קישורים למידע על סלולארי נא לשרשרם אחד אחרי השני)

* נא לא לעקוץ\לרדת\להשמיץ חברות סלולאריות מתחרות, יצרניות מכשירים או כל דבר שקשור לסלולארי שלא תואם את דעותיכם דבר אשר יכול להביא לפגיעה בגורם נוסף ולריבים וסכסוכים מיותרים בפורום - הודעות מסוג זה ימחקו במידית ללא שום התראה

* בפורום יש סקרים, גלריות ועוד` אופציות אשר לא חייבות להיכלל כל פנייה בענייני סקרים, הצעות לגלריות וכו` תעשה בצורה מסודרת על גבי הפורום,

* אין לפרסם את הבלוג שלכם בפורום, יש לכם בלוג? הוספו את קישורו בחתימה שלכם, אם על כל שאלה שתענו עליהם בהפניה לבלוג שלכם, גם אם אכן בבלוג רשומה התשובה, התגובה שלכם תימחק, יש לכתוב תגובה מלאה בפורום, ולא לתת קישור, אפשר לתת קרדיט למקור.

* אין לתת קישורים בגוף ההודעה אשר אין להם הקשר לנושא השירשור או ההודעה ואין הזהרה מה יש בקישור, הודעה כזו תימחק מייד בלי הזהרה.

* אין לצעוק בפורום, לכתוב הודעות בסיגנון "עזרה!!!" "הצילו!!!!" וכו' הודעה מסוג זה תמחק.

* מסרים או כל אמצעי התקשרות אל המנהלים. רוצים ליצור קשר? במסרים הפרטיים, אין לדון על מדיניות ניהול הפורום על גבי הפורום, יש לכם הערה בנושא? פנו בפרטי למנהל או להנהלת תפוז או בפורום משוב, הודעות מסוג זה שיעלו בפורום ימחקו במיידית!.

* כאשר יש הודעות בנושאי מערכות הפעלה WM/WP7, פאלם או מכשירי iOS של אפל יש לפנות לפורום המתאים (קישורים בכותרת הפורום)

קראתם? הבנתם? יאללה למה אתם מחכים כנסו לפורום הרי כולם כבר כאן אז למה אתם לא

רונן.

לחץ למבצעים וקופונים מיוחדים לגולשי תפוז

גלקסי 2 לא מסתנכרן עם בלוטו'ס של מחשב נייד
25/04/13 23:38
27צפיות
פעם הכל עבד חלק!
עכשיו לא מצליחה להעביר תמונות מפלאפון למחשב הנייד
למה?
שיחקתי בהגדרות ולא הצלחתי...

כשאני מתחברת לבלוטו'ס של הפלאפון שלי, ולוחצת על המחשב שלי הנייד- הוא מחבר אותי למדיה -שמיעת שירים של הפלאפון שלי!!!!!
אבל אני רוצה  להעביר תמונות!!!

אשמח לכל עזרה שהיא
זה בעיה עם המחשב עצמו
26/04/13 10:36
24צפיות
היה לי את זה בעבר.
עדכון שיצא לדרייבר הבלוטוס במחשב הנייד, פתר את הבעיה.
בכל מקרה, ממליץ על אפליקציית AIRDROID
26/04/13 10:37
35צפיות
לצורך זה.
מתקינים במכשיר וזהו.
גולשים במחשב לאתר של AIRDROID.
º
אגב, יצא עדכון לאיירדרואיד.
26/04/13 11:08
18צפיות
התקנתי אתמול, צריך להרשם לאפליקציה מעכשיו
26/04/13 11:27
31צפיות
אפשר עם חשבון הג'ימייל
בטריה של מיני גלקסי 2
25/04/13 23:37
18צפיות
לפני מספר חודשיים בערך קניתי מיני גלקסי 2 יד ראשונה הזמנה מהאינטרנט. הכל עובד טוב חוץ מהסוללה שלו שיורדת במהירות!(בערך 10 אחוז או יותר לשעה בשימוש סביר)  למישהו יש בכשיר כזה עם מצב דומה?זהו מצב נורמאלי? מה כדאי לעשות כדי לחסוך? לקנות אולי בטריה חדשה?
תודה מראש
ישי
סגירת wi fi
25/04/13 21:21
28צפיות
יש לי סמסונג 2 .לא מצליח לכבות הwi fi ולא יכול להפעיל את האינטרנט הסלולרי.אשמח לתובנות.
מה? למה? מה עשיתי :'(
25/04/13 20:52
86צפיות
הודעה שאני מקבלת בסמסונג אס3
º
באיזה מצב ההודעה קופצת?
25/04/13 21:00
34צפיות
אתמול עשיתי איפוס ואח"ח שחזור וסנכרון
25/04/13 22:23
31צפיות
אולי זאת איזו תוכנת סנכרון שדורשת משהו אבל אני לא יודעת איזו. המכשיר היה בטעינה כשהוא דולק. לחצתי על לחצן הבית וההודעה היתה שם.
25/04/13 21:06
64צפיות
הודעה שאני מקבלת בסמסונג אס3
שאלה לגבי חייגן באנראויד
25/04/13 18:17
104צפיות
יש לי גלקסי 3
רציתי לדעת למה כל פעם שמישהו מתקשר אלי זה מוסיף לי אותו אוטומטית למועדפים?
כי זה הרעיון במועדפים
25/04/13 21:46
74צפיות
יש מועדפים שסימנת ידנית,
ויש מועדפים אוטומטיים - שיחות אחרונות, שיחות רבות.
הגיוני. לא ?
ממש לא
26/04/13 08:14
42צפיות
לא כול מי שמתקשר אלי אני רוצה אותו במועדפים
בחייגנים חלופיים יש אפשרות רק למועדפים ידניים
26/04/13 08:55
49צפיות
למשל ב-ExDialer.

אבל גם בחייגן המובנה יש הפרדה בין המועדפים הידניים לבין המועדפים האוטומטיים ("בקשר לעיתים תכופות").
º
ומומלץ להוריד את החיגן שהמלצת עליו?
26/04/13 10:31
19צפיות
אני משתמש בו, מעדיף אותו על המובנה
26/04/13 12:35
25צפיות
ובטח על החייגן של סמסונג
הוספת מילה לחלק העליון של המסך. כיצד?
25/04/13 17:09
129צפיות
אני מבין שיש אפשרות להוסיף מילה לחלק העליון של המסך, היכן שיש את כל המחוונים(של רשת הסלולאר, של בלוטות' וכו').
אפשר לדעת לאיזה תפריט אני אמור להגיע כדי לבצע את זה?

על מה אתה מדבר בדיוק, לא מבין.
25/04/13 17:19
105צפיות
איזה מכשיר ?
אז ככה:
25/04/13 17:23
127צפיות
המכשיר הוא גלקסי S2.
לי אין מכשיר כזה(אין לי בכלל סמארטפון) ואני שואל בשביל מישהו אחר.
אותו מישהו אמר לי שיש דבר כזה באייפון(אין לי מושג) והוא רוצה גם להכניס מילה שם למעלה.
יש כזו אפשרות, או שזה בלתי אפשרי?
לא אפשרי לדעתי.
25/04/13 17:29
103צפיות
באייפון אפשר לשנות את שם הרשת לשם אחר, לא ראיתי דבר כזה באנדרואיד משום ששם הרשת לא רשום בשורה למעלה.
º
תודה לך :)
25/04/13 17:37
25צפיות
למה? אפליקציות מוסיפות כיתוב/אייקון לססטוס בר
25/04/13 22:19
89צפיות
בטוח שיש אפליקציות המאפשרות שליטה על מה שירשם.
אני מכיר אפליקציות שמראות מצב סוללה למשל
26/04/13 02:26
71צפיות
בפינה השמאלית למעלה.
לא מכיר אפליקציה שמאפשרת לרשום שם מה שרוצים.
º
אשמח לקישור למשהו כזה.
26/04/13 12:40
30צפיות
אנשים היום כבר לא טורחים לחפש בגוגל פליי...
26/04/13 21:44
71צפיות

https://play.google.com/store/apps/details?id=com....

יש כמובן עוד...

באשר לכל השרשור הזה, אני אתחיל מהסוף... לאפל יש ייתרון עלינו ה"האנדרואידים" בנושא הזה(אבל זה ייתרון יחסי ואני אסביר למה), הייתרון של אפל נובע מהעובדה ש-IOS זו מערכת אחת, אין לה גירסאות שונות שכל יצרן מתאים לפי רצונותיו, יש רק את הרצון של אפל.

ב-IOS היכולת לשנות את תמונת האייקון של ספק הסלולאר היא חרב פיפיות, מצד אחד אתה נהנה מיכולת לשנות את מראה הטלפון וליצור מראה אישי, ומצד שני בעצם מדובר בסיכון אבטחה למערכת. (זה בדרך בה הדבר נעשה בלי פריצה)
אני לא מעודכן אם היכולת לשנות את תמונת ספק הסלולאר, היא זמינה בכל גירסה של ה-IOS (בלי פריצה)או שהדבר היה זמין רק בגירסאות ישנות.

כפי שנאמר כבר, הסיבה העיקרית ש"לא ניתן לעשות כזה דבר באדרואיד"(אני אתייחס למרכאות בהמשך), נובעת מהעובדה הפשוטה שאין בכל רום ורום את הייצוג של תמונת ספק הסלולאר כחלק מהמערכת.
ברומים מסוימים כמו MIUI יש אפשרות להפעיל את תמונת ספק הסלולר מה שמאפשר להחליף את התמונה בתמונה אישית. (התהליך עדיין דיי מורכב להדיוטות לדעתי)

http://www.youtube.com/watch?v=OMGFaUjTIIE

אז מה זה אומר בסופו של דבר?!
ניתן ליצור כזו תמונה אישית/טקסט בשורת הסטטוס של האנדרואיד(אתה מודע בוודאי לעובדה שאת וילון ההתראות ניתן להתאים גם לרצנוך, להחליפו בתמונה? ואתה מודע ליכולת לשנות מראה המחוון של הסוללה, פס הקליטה ושאר המרכיבים של שורת הסטוס, נכון?!), הדבר מורכב מדיי בשביל שזה ייעשה באפליקצייה כי כל יוצר רום יכול ,ומשנה את שמות קבצי המערכת ומוסיף להם קבצים משלו, עובדה שמקשה ליצור אפליקצייה אחת שתתאים לכולם, ולכן נדרשת התאמה פרטנית פר מכשיר ורום.

תהליך כזה בסופו של דבר יצריך גישת רוט, היות וכמו שהובהר מדובר על שינוי קבצים של מערכת ההפעלה עצמה.

מערכת ההתראות שנידונה בשרשור, וגרמה לחלק להאמין שהדבר אפשרי... היא לא פתרון הולם למקרה זה, התראה אינה רק התראה בשורת הסטטוס, אלא גם מופיעה בווילון ההתראות, כלומר אישור/הסרה של ההתראה ייגרום להסרה של התמונה האישית שבחרנו להוסיף לשורת הסטטוס....מה שיוצר פתרון מאוד לא אמין עבור המשתמש שרוצה תמונה/חתימה קבועה בשורת הסטוס.

וזה בערך הדברים...כפי שאני מבין אותם...
בהצלחה.

חיפשתי בגוגל, אבל לא בפליי.
28/04/13 10:30
25צפיות
לפעמים אתה(כלומר אני ) לא יודע מה בדיוק לחפש ובאילו מילים להשתמש וזה המקרה הזה.
תודה רבה על ההסבר המפורט והקישור!

אני אבדוק את זה.
יש אצלי משהו כזה
26/04/13 19:47
68צפיות
אבל אני לא יודע אם זה יעזור לך.
יש לי רום של CM7 על המכשיר (מיילסטון), ושם בהגדרות של הרום עצמו יש אפשרות להיכנס לממשק
ושם יש status bar tweaks
אחד מהם מאפשר לשנות את שם המפעיל לאיזה שם שאתה רוצה
אפשר לראות את זה רק אם מורידים את וילון ההודעות.
º
כן אבל זה דורש רום מקוסטם.
26/04/13 20:55
43צפיות
תודה לך.
28/04/13 10:34
24צפיות
ניראה לי שיש לו רום מקוסטם, אז נבדוק את זה.
רק לא הבנתי את המשפט האחרון:
מה פירוש לראות את זה רק אם מורידים את וילון ההודעות?
האם את השם השונה למפעיל יראו רק כאשר מורידים את וילון ההודעות או שכדי להגיע להגיע להגדרה הזו, צריך להוריד את וילון ההודעות?
ואם זו האפשרות השניה, תוכל להסביר למה אתה מתכוון ב: וילון ההודעות?
האם זו המשיכה מלמעלה שנותנת לשנות את ההגדרות של האלחוט, בלוטות', וכו'?
זאת האפשרות הראשונה
28/04/13 11:16
19צפיות
הוילון שמורידים כדי לראות את ההגדרות

אצלי אני מגיע לזה דרך הגדרות הרום (CM7) בדרך שרשמתי בהודעה הראשונה.
º
תודה
28/04/13 12:21
5צפיות
הגדלת הזכרון ב Galaxy mini
25/04/13 13:02
89צפיות
יש לי מכשיר Galaxy mini s5570i עם PDA S5570IXXKL4
יש לי כרטיס SD 8G מחולק: 5GB מפורמט FAT32, פרטישן EXT2 של 2GB ופרטישן SWAP של 1G.
הזכרון הפנימי לאפליקציות שלו הוא 190M (בדיחה....) והזכרון RAM 290M גם כן בדיחה)

מצאתי כל מיני מדריכים לעדכן גרסא כך שידע להשתמש בכרטיס זכרון לצורכי המערכת אבל:
1 - כולם בשפה ומושגים שאני לא כל כך שולט בהם והם מדלגים על שלבים שנראים ל"מומחים" כטריוויאלים.
2 - אני כל הזמן מפחד ששדרוג כזה ידפוק לי את העברית ולא מצאתי קובץ firmware מתאים ל PDA הזה.
3 - כולם משתמשים ב ODIN....
עכשיו, כשאני מחבר את המכשיר במצב DOWNLOAD ומפעיל ODIN ה-ODIN לא מזהה את המכשיר, למרות שהתקנתי ועדכנתי דרייברים.

מי מתנדב לעזור לי???
הדרך להגדלת זיכרון בסלולרים מעוטי זיכרון
25/04/13 14:01
108צפיות
ל-ה-ח-ל-י-ף  א-ו-ת-ם ! !

בסמסונג יש הגדרה לסמארטפונים, קוראים לה  GT-IXXX,
כלומר מכשירים ששם הדגם שלהם אינן סמארטפונים.

מכשירים שמתהדרים בשם גלקסי לשווא (מיני, אייס, פוקט וכו') אינם יכולים לשמש כסמארפונים ולא ניתן לעשות בעניין כלום.
זה נכון גם למכשירי חברות אחרות - LG Optimus One, Sony X8-10 ועוד.

הדרך היחידה לפתור את בעיית הזיכרון היא להחליף אותם למכשירים עם חצי ג'יגה זיכרון ומעלה.
* חצי ג'יגה זיכרון עשוי להיות גבולי לחלק מהמשתמשים.
תיקון: סדרת הסמארטפונים של סמסונג: GT-I9XXX
25/04/13 14:17
82צפיות
מכשירים ששם הדגם שלהם אינו GT-I9XXX אינם סמארטפונים.
גם GT-I8XXX תופס
25/04/13 20:09
49צפיות
הווה אומר הגלקסי מיני S3 (8190) גלקסי ACE 2 I8160 וכו'
תודה על...
25/04/13 14:55
71צפיות
...התגובה הנחרצת אבל....
את התשובה הזאת אני יודע לבד.
כפי שאתה *בוודאי* יודע, מחיר של סמארטפון "אמיתי" הוא *לא* שווה לכל נפש, ומכיוון שהרגע (לפני שבועיים) רכשתי שני S3 ו אייפון 4S אז אני מחפש פתרון למכשיר האחורן שנשאר לי....
אם אין לך תשובה ש*אכן* עוזרת, אנא תחסוך ממני...
תודה.
ידידי היקר ..
25/04/13 15:18
73צפיות
גם אם הוא יחסוך ממך.. העובדות ישארו אותו דבר .
רכשת פיאט פונטו .. כל המדריכים שבעולם לא יהפכו אותו למרצדס , הוא ישאר פיאט פונטו ..
תהנה עם הפיאט פונטו שלך .
אין מה לעשות, צריך לחקור ולהבין את השלבים
25/04/13 15:28
71צפיות
כל מכשיר הוא שונה, והתובנות שאולי יש לאנשים לגבי איך לפתור בעיית זיכרון נמוך במכשיר X לא תמיד יכולות להיות מתורגמות לאיך ניתן לפתור את זה במכשיר Y.

מה שכן, כדי שאפשר יהיה להשתמש בכרטיס הזיכרון כחלק מהזיכרון הפנימי של המכשיר צריך שיהיה רום שתומך בכך. תיאורטית אפשר לקחת רום קיים בתור בסיס ולהוסיף לו את האפשרות הזו, אבל עדיף לחפש רום שכבר מגיע עם כל הפונקציונליות הזו.

לגבי דרייברים - אולי יש דרייברים אחרים שמתאימים למכשיר. לפעמים דווקא הדרייברים הכי חדשים לא תמיד טובים. תנסה לחפש עוד מידע ולראות איך אנשים אחרים התמודדו עם הבעיות שיש לך.
בואנה אתם חבורה של...
25/04/13 19:17
67צפיות
חבורה של צרי אופקים וקצרי מעוף......
כל מה שביקשתי זה להגדיל את הזכרון עבודה של המיני כך שיהיה אפשר להתקין בו יותר משלוש וחצי אפלקציות.
עשו את זה, עושים את זה ובטח עוד יעשו את זה!

לינק ראשון ולינק שני, ואלה רק חלק קטן.....

בלינק הראשון הבחור אפילו צירף לינקים למספר ROM-ים עבור מספר של דגמים, רק אף אחד מהם לא תומך עברית.
בסך הכל רציתי גרסת ROM שתאפשר הגדלת זכרון ועדיין תתמוך בעברית.
לא להפוך את המיני ל S3, לא את הפיאט פונטו לפרארי!

ולעניין ה ODIN, איך *זה* קשור לסמארטפון או לא???

בקיצור, תגדלו, תלמדו, תבינו.
ואם אין לכם משוה מועיל להגיד אז אל!!
גדלנו, למדנו והבנו
25/04/13 22:17
54צפיות
אף אחד פה לא עובד בתפוז ובטח שלא עובד בשבילך.
לא מוצאות חן בעיניך התשובות לך חפש פורום אחר שיענה לך, או קח את המכשיר למעבדה שיעשו לך את זה בחצי משווי המכשיר.
ואל תטרח לענות לי, תודה.
אתה צודק....
25/04/13 23:53
39צפיות
....אתה לא שווה תשובה!
אתה יודע מה?
26/04/13 00:47
42צפיות
אני בכל זאת אענה לך.
א - לא דרשתי כלום מאף אחד אלא ביקשתי עזרה. זאת המטרה של פורומים. תגדל, תלמד, תדע. לא רמזתי אפילו בשמץ שמישהו חייב לי משהו, שמיהו עובד(????) בשבילי??? תגיד, איפה ראית את זה??
ב - כשמיהו שואל שאלה, הנוהל הבסיסי הוא שעונים *על השאלה* ואם לא יודעים אז זו לא בושה לא לענות. לא מציעים הצעות לא רלוונטיות, לא מעלים רעיונות לא קשורים, לא מטיפים מוסר ולא "מבזבזים" שרשורים.
אני לא שאלתי איך להפוך פיאט פונטו למרצדס. שאלתי איך להוריד אמברקס...אז מה, מצעים לי "לך תקנה מרצדס"? ווללה??
ג - הזלזול שלך מעורר גועל נפש. אני לא ילד בן 5 שאתה מציע לו "או שתקח מה שמציעים או שתלך לחנות שישחטו אותך במחיר". אני בפרומים של תפוז מאז 2002, עזרתי לעשרות רבות של אנשים, נעזרתי בעשרות מקרים, ומעולם לא נתקלתי בתשובות כאלה מתנשאות ושטחיות כמו בשרשור הזה.
אז אתה (וכל קודמיך לתשובות), קודם כל תלמדו מה זה פורום, איך מתנהלים בפורום, רק אחר כך תטרחו לענות.
כל מכשיר הוא שונה
26/04/13 01:05
39צפיות
לכל מכשיר יש רכיבים שונים (מעבד, זיכרון, מצלמות, מסך וכו'), ולכן כל מכשיר צריך רום שמתאים לו. גם הדרישה לתמיכה בעברית מוסיפה עוד קושי, כי זה לא דבר טריוויאלי בגירסאות ישנות יותר של אנדרואיד.
בנוסף, לא לכל מכשיר מחליפים רום באותה צורה. כדי שמישהו יוכל לכוון אותך או לסייע לך הוא צריך שיהיה לו ניסיון בביצוע הפעולה, או שהתהליך יהיה דומה לתהליך שהוא ביצע. מה לעשות שכאן אין לאנשים את המכשיר שלך, ושהפעולה שאתה רוצה לעשות היא שונה ממה שהם
עשו.
אצלי למשל גם כן יש בעיה של נפח איחסון נמוך, אבל הפיתרון הוא פשוט להתקין רום שבו יוצר הרום טיפל בבעיה. המכשיר שלי הוא לא סמסונג, ולכן אני לא יכול לתת תובנות לגבי Odin.

כמו שכתבו לך - זו לא העבודה שלנו, ואנחנו עושים את זה על חשבון זמננו. אתה רוצה עזרה מקצועית? שלם למישהו. אולי אפילו מישהו בפורום יסכים לעשות את זה תמורת תשלום.
לגבי אודין
25/04/13 20:13
65צפיות
האם ניסית להתקין את KEIS מאתר סמסונג ?
כן....
26/04/13 00:51
32צפיות
..גם KEIS מעודכן לגרסה האחרונה שלו וגם הורדתי חבילה של דרייברים מהאתר שלהם. המחשב מזהה כשאני מחבר אליו את הטלפון, עושה את כל השלבים של "מזהה חומרה חדשה" (או איך שקוראים לזה בעברית) אבל אודין לא מזהה כלום...
וכמובן שבמצב רגיל KEIS מתקשר עם הטלפון, אני יכול לגשת לכל הקבצים בלי בעיה.
אני מנסה לחפש אפליקציה לספירת קלוריות
25/04/13 12:57
80צפיות
אבל בעברית ולא מוצאת בפליי.
מישהו מכיר אפליקציה כזו שתומכת בעברית? (אפילו בתשלום).
תודה
חיפשתי ולא מצאתי
25/04/13 22:37
46צפיות
יש אפליקציה מצויינת לאייפון: דיאטון.

אבל לאנדרואיד מצאתי רק אפליקציות באנגלית,
ולך תסביר לאפליקציה מה זה קובה, סביח או חמין.
כן. אני יודעת שיש לאייפון אפליקציה טובה בנושא
28/04/13 08:15
23צפיות
חבל שאין דומה גם לאנדרואיד.
יש מלא ממולצות, אבל כולן באנגלית ויש כל מיני מאכלים ישראליים שאי אפשר למצוא שם או שמסובך לחפש.
חבל שאף אחד לא חשב על אפליקציה בעברית גם לאנדרואיד.

תודה :)

אם מישהו בכל זאת מוצא או יודע על משהו, אשמח לשמוע.
מקלדת swype
25/04/13 12:16
38צפיות
היי!

ראיתי היום שהשיקו את המקלדת הזו-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com....

אני כבר הורדתי אותה כשקניתי את המכשיר וכרגע יש לי את גרסת בטא 1.4.
אני שוקל האם לקנות את המקלדת מהפליי... מישהו יודע מה ההבדלים בין גרסת הבטא לבין הגרסה המסחרית?
האם המילים שהמקלדת "למדה" כבר בגרסת הבטא יעברו לגרסה החדשה?

תודה
º
מישהו יודע...?
26/04/13 10:52
3צפיות
כמה שאלות ברשותכם
25/04/13 11:35
108צפיות
שלום,
כמה שאלות ברשותכם:
1. איפה נמצא סמל הבית באנדרואיד 3? האם זה הלחצן המאורך שנמצא למטה על המכשיר? לא אמור להיות סמל של בית כמו שיש באנדוראיד 2 על המסך עצמו? (באנדרואיד 2 יש סמל של בית לבן בתוך ריבוע כחול שאם לוחצים עליו הסמל הופך להיות סמל של תפריט).
2. כדי לסגור יישומים פעילים באנדרואיד 3 כתוב שצריך ללחוץ ולהחזיק על הבית ואז מופיע אייקון של מנהל המשימות ואכן כשאני לוחצת על מנהל המשימות אני יכולה ללחוץ על 'סיים הכל' או 'סיים' אלא שאז מופיעה לי הודעה (שלא מופיעה באנדרואיד 2) שהיא: "אם תכפה עצירה של יישום, הפעולה עלולה לגרום לשגיאות". ההודעה הזו לא מופיעה באנדרואיד 2 כשאני סוגרת יישומים, מה גם שאני חייבת לסגור את היישום כדי שלא לעבור את חבילת הגלישה שיש לי, אז למה ההודעה הזו מופיעה? האם יש דרך אחרת לסגור יישומים פתוחים?
3.אני מבינה שבאנדרואיד 3 לא אמור להיות סמל של 'תפריט' כפי שיש באנדרואיד 2? גם את הסמל הזה לא מצאתי.
המון תודות !!!
אין דבר כזה אנדרואיד 2 או 3
25/04/13 11:43
65צפיות
יש גרסאות:
1. ג'ינג'רברד 2.3
2. אייס קריס 4.0
3. ג'לי בין 4.1 או 4.2

מה יש לך?
תנסי את השאלה בצורה ברורה ועם פיסוק.
º
אייס קרים סנדוויץ'**
25/04/13 11:43
17צפיות
º
וחשוב לציין איזה מכשיר יש לך
25/04/13 11:44
12צפיות
º
תיקון קטן - יש 3, אבל זה לטאבלטים בלבד
25/04/13 11:58
23צפיות
º
ולכן לא ציינתי
25/04/13 12:03
12צפיות
º
בסוף יתברר שזו הגירסא שיש לה
25/04/13 12:07
15צפיות
º
אני חושבת שהכוונה היא לגלקסי 2 ו - 3
25/04/13 12:16
11צפיות
º
ומסתבר שצדקתי...
25/04/13 12:17
13צפיות
סמסונג גלאקסי 3 לעומת סמסונג גלאקסי 2
25/04/13 12:09
60צפיות
חשבתי ששמו השני של סמסונג גלאקסי הוא אנדרואיד... אני מבינה שלא כך?
º
אנדרואיד זו מערכת ההפעלה, לה יש כמה גרסאות.
25/04/13 12:12
28צפיות
º
אוקיי, תודה.
25/04/13 12:20
17צפיות
את מערכת ההפעלה אנדרואיד
25/04/13 12:41
41צפיות
"מייצרת" גוגל - כמו שמיקרוסופט מייצרת את מערכת ההפעלה "חלונות" שאת מתקינה על מחשבים מתוצרת HP, סמסונג, DELL ואחרים. כמו לחלונות לאנדרואיד יש גרסאות (לדוגמא XP, ויסטה, win8 אצל הראשונה מול GB2.3 או jelly bean 4.1 אצל השניה).

יש גם סמארטפונים של סמסונג שמותקנת עליהם מערכת הפעלה שאינה אנדרואיד כמו למשל ה-Samsung Ativ שמריץ את win8 של מיקרוסופט.

וכמובן שיש סמארטפונים רבים מתוצרת חברות אחרות שאינן סמסונג (LG, HTC ועוד) שמריצים את מערכת ההפעלה אנדרואיד.

מקווה שזה עושה קצת סדר.
º
תודה רבה.
25/04/13 15:01
7צפיות
בקיצור.
25/04/13 12:13
47צפיות
1. לא הבנתי את השאלה. בS2 ובS3 מקש הבית הוא פיזי בתחתית המכשיר.
2. באנדרואיד לא צריך לסגור יישומים ידנית, לא רק שלא רצוי, זה גם מזיק למערכת ההפעלה.
אנא הפסיקי עם הרגל מגונה זה.
מקש הבית הוא פיזי - תודה, זה מה שרציתי לוודא.
25/04/13 12:37
33צפיות
לגבי סגירת יישומים- אוקיי, אז אם אני גולשת באינטרנט איך אני סוגרת את הדפדפן אחרי שאני מסיימת לגלוש? תודה.
º
את עושה BACK עם המקש במסך הטאצ'.
25/04/13 12:44
18צפיות
º
תודה רבה.
25/04/13 15:02
8צפיות
ועוד בקשה - איך עושים 'עקוב אחרי' בסמסונג
25/04/13 12:19
35צפיות
גלאקסי 3. תודה רבה .
º
קבל ביטול, הצליח.
25/04/13 12:29
14צפיות
אני וירוס - ROOT
25/04/13 11:11
79צפיות
היי,

הורדתי את האנטי וירוס שהומלץ כאן לפני כמה שבועות, הכל תקין אך יש בעיה באבטחה וכתוב לי שזוהה מצב הרשאה לא מאובטחת והמכשיר פועל במצב של הרשאות גבוהות ( בוצע בו ROOT) מומלץ להשתמש בקושחה מקורית בלבד.

מה זה אומר?
º
יש לך ROOT, זה הכל. אין בזה רע.
25/04/13 11:41
22צפיות
º
תודה :)
25/04/13 12:54
13צפיות
אופיס עברית
25/04/13 09:28
35צפיות
ניסיתי כל מיני אבל כולם מראים הפוך rtf עברית.
עדיף גם שיציג פאואר פוינט
ועדיף חינם..יש כזה?
סנכרון אאוטלוק לסמסונג
25/04/13 09:26
28צפיות
איך מסנכרנים רק בכיוון אחד (מהאאוטלוק לטלפון) ולא להיפך?
מ"ב להתראה
24/04/13 23:32
54צפיות
שלום יש לי שאלה
יש את האפליקציות כמו כלכליסט או YNET  או חדשות 2 ששולחים למשתמשים הודעות עם התראות של חדשות
כמה מ"ב לוקח להתראה כזאת כשהיא מגיעה למכשיר???
תודה לעונים
נצלש
25/04/13 00:08
40צפיות
איך לעזעזל נפטרים מההודעות הללו? אני לא מצליח לבטל אותם.....  
º
בהגדרות של האפליקציה
25/04/13 01:06
27צפיות
שאלה לגבי הצפנת התקן
24/04/13 22:32
61צפיות
שלום יש גלקסי 2 המכשיר טעון והצפנת התקן באפור שמעתי שאמרו שאני צריכה שהמכשיר יהיהו לו הגדרה של מיייל של עבודה ארגוני מייל פור משהו האם זה נכון או שככה זה בגרסה בארץ ?
מה זה?
25/04/13 17:36
25צפיות
איך אפשר לקרוא את זה?
בחזרה לפורום
האזור שלי בפורום