לגלישה באתר בגירסה המותאמת לסלולאר
| הוספת הודעה
הגדרות תצוגה

הגדרות עץ הודעות

מאפייני צפייה

הצג טקסט בתצוגה
הצג תגובות באופן
הסתרת שרשור מעל 
פורום קרניבורים - תאוות בשרים
ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

אודות הפורום קרניבורים - תאוות בשרים

ברוכים הבאים לבית של ה"קרניבורים" בתפוז.

פורום זה הוא המקום לאוהבי הבשר מכל הסוגים.
לא בכדי ניבחר השם, עבורנו אהבת הבשר היא ראשונית, בסיסית, חייתית כמעט.
קרניבורים = טורפי על בקיצור אוכלים כל מה שלא אוכל אותנו קודם
בעבר הרחוק הצייד סיפק לאדם – הטורף העליון את רוב צרכיו:
מזון, ביגוד, מסתור מאיתני הטבע כשלא הייתה מערה בסביבה וכ"ו.
בפורום זה אנו רוצים להביע ולחלוק את אהבתנו לבשר במתכונים, מאמרים ובכל פעילות וירטואלית
ומחוץ לורטואליה, שתהיה מקום מפגש לכל אוהבי הבשר באשר הם.

מקום בו אנשים ימצאו קרקע פורייה לספר, ללמד וללמוד האחד מהשני איך ומה מקום בו נרגיש כי יש עוד כמונוטורפים גאים שכמונו.
כל שנותר הוא לדסקס ולשתף במתכונים ותמונות של מאכלים ותבשילים עם בשר. מתבשילי סבתא ועד בישול גורמה.
טיפים, רעיונות ושיטות מיוחדות יתקבלו בשמחה. סדנאות מצולמות בשלבים יכנסו למאמרים,
וכך גם שרשורי נושא ומתכונים חדשים.
כמובן שיהיה מקום גם למיסביבים של הבשר תוספות ואלכוהול שתמיד תמיד הולך טוב עם הבשר, אך העיקר והבסיס
יהיה הבשר על האש, בקדרה, במחבת, במעשנת בכל דרך ובכל צורה כל חידוש, כל שבב מידע יתקבל בברכה ובאהבה.
 

למען הנוחות של כולם השתדלו לשרשר תגובות להודעה המקורית בכדי שלא להעמיס על העמוד הראשון
ולמנוע דחיקת הודעות אחרות למטה. חל איסור על פרסום בפורום - רוצים פנו אלינו ואנו מבטיחים תגובה

גם על מסירת מספרי טלפון שלכם או של אחרים חל איסור מתוך דאגה לשלום הגולשים ולמטרה זו יש את המסרים האישים.

נבקש לא להיגרר למריבות מכל סוג שהוא מעל דפי הפורום ובמידה ומישהו פגע או העליב להסב את תשומת ליבינו לכך במסר והעניין יטופל.
 
הפורום אינו המקום למריבות בנושא בעלי החיים ורווחתם. כל הודעה בנושא תימחק לעומת זאת אם רוצים להדיין על הנושא בנועם ....אין בעיה, כול עוד הדיון אינו עושה שימוש בסופרלטיבים כגון השואה לדתות מסויימות
השוואה לעמים מסויימים או לזעוועה כמו השואה והמקורבים אליה ....
 
נבקש להשתמש בפורום בשפה נאותה ובנימוס אחד כלפי השני. המטרה היא לשמור על אוירה חברית וכיפית. מקווה שכולנו נהנה ביחד.
 
אנו כמנהלים שומרים לעצמנו את הזכות ....להטוות את הדרך של הפורום תוך כדי שיתוף עימכם
מצד שני החלטות ניהוליות כגון מה להשאיר ומה למחוק יתבצעו עלידינו ולא תמיד תוך כדי התחשבות
וזאת מתוך הכרות האינטרנט וחלק מהגולשים בו העושים בו שימוש לרעה
 
רעיונות הצעות יעול ובכלל שותפות לבנייה של משהו מיוחד יתקבלו בברכה
 
ועכשיו ...לנעוץ שיניים .....

  
 
א פרח ....ומאסטר סתיו .

שבוע המסעדות בחסות מעריב
26/08/2009 | 13:30
במשך  השבוע  סועדים  יאכלו ארוחות במסעדות  נבחרות  במחיר  של  79  שקלים האם  מישהו  דגם ?.
לבבות ארטישוק במילוי בשר ברוטב חמצמץ
26/08/2009 | 12:29
3
1
1 חבילה לבבות ארטישוק קפואים - מופשרת

למילוי- מערבבים יחד:
500 גרם בשר בקר טחון
2 גזרים מבושלים חתוכים לקוביות קטנות
1 בצל גדול, חתוך לקוביות ומטוגן
2 חלמונים
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1 כפית פפריקה
1 כפית כורכום
1 כפית בהרט
1/2 כפית אגוז מוסקט
מלח ופלפל

לרוטב:
1 כוס מרק עוף אמיתי
מיץ מלימון 1
1 שן שום פרוסה דק
חופן כוסברה קצוצה
כפית כורכום

ביצים:
2 חלבונים
כפית פפריקה

ממלאים את לבבות הארטישוק בבשר הטחון. (כך שהתערובת יוצרת "גבעה" מעל הלב). מהבשר הנותר יוצרים קציצות רגילות.
טובלים את הלבבות בביצים ומטגנים במחבת עד שהכל משחים.

מסדרים את כל המטוגנים בתבנית אפיה.

אופים בחום של 180 מעלות 20 דקות מכוסה ו10 דקות פתוח
(כשהתבנית במצב פתוח- יוצקים מהרוטב על הממולאים למנוע התיבשות)

לעוד מתכוני בשר טעימים- תכנסו לבלוג שלי! (:
שאפו .....
26/08/2009 | 15:06
1
מאד אוהב את המתכוניםש לך זה אחד היותר חביבים עלי .....תודה
יא ווארדי
26/08/2009 | 20:04
...איזו קציצה.....
יא וואלי איז מזניב
27/08/2009 | 09:46
תודה יאומץ בקרוב


סמדי
לא לצמחונים בלבד |גבינהצ|
26/08/2009 | 09:37
רציתי להזמין אתכם לספר בפורום אוכל חלבי על המתכון הצמחוני הכי שווה שלכם ואולי תזכו בעותק מהספר החדש והמהמם - המטבח הצמחוני של "על השולחן"

כמו כן, תוכלו לגלות בשרשור מתכונים מעוררי תאבון ושווים במיוחד!

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?For...
סלט מטבוחה חריף אששששששש
25/08/2009 | 09:51
6
9
או כמו שקורא לזה הסתיו - הסלט שמביא את הבשר


מטבוחה חריפה אש     CooknBake

מצרכים:
1 קופסא עג` מרוסקות / 4-5 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
2-3 גמבות אדומות
6-7 פלפלים ירוקים חריפים
3-4 פלפל שאטה / שבבי צ`ילי גרוס
6-8 שיני שום
מלח
1/2 כף סוכר

אופן ההכנה:
את הפלפלים שוטפים ומנגבים, מניחים על תבנית תנור מחופה נייר אפיה ומכניסים לתנור עם חום גבוה לקליה. הופכים את הפלפלים מידי פעם כך שהקליה תעשה מכל הכיוונים.
מוציאים מהתנור ומכניסים לסיר או שקית ניילון אטומה - סוגרים ומחכים כ-15 דק`.
קולפים את הפלפלים (רצוי לא לשטוף אותם ) וחותכים לקוביות קטנות.

מעבירים את הפלפלים הקצוצים לסיר עם מעט שמן קנולה ומטגנים מעט.
מוסיפים את השום, העגבניות, פלפל שאטה או צ`ילי גרוס,  הסוכר והמלח, מערבבים היטב ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד להתאדות רוב הנוזלים.
יש לערבב מידי פעם!
עכשיו תבאי רק לחם
25/08/2009 | 10:05
1
מי צריך יותר מזה




יבורכו ידייך
סמדי
בדרך אליך
25/08/2009 | 10:48
חם לי
25/08/2009 | 10:34
1
1
תעבור למזגן
25/08/2009 | 10:52
נראה מקסים!
26/08/2009 | 00:20
1
לא נראה לי שאני מסוגלת לאכול את זה, לפי ספירת החריף
תודה נופשת
26/08/2009 | 08:30
ואפשר להכין פחות חריף אם לא מחובבי החריף מאדדד

ד"ש לטלוש
ביום רביעי זה קורה ...לחגית ליכטיניג
25/08/2009 | 00:48
12
ברכות חמות לרגל יום הולדתך
מי ייתן ותגשימי משאלות לב כמוסות כגלויות
ובעיקר ...שתמשיכו לאהוב את והוא והקטנה
מזל טוב
25/08/2009 | 10:08
אהבה שלווה יצירה והמון בריאות
כל שתבקשי לו יהי


מכול הלב
סמדי
מזל טוב -בלון-
25/08/2009 | 10:48
יום הולדת שמח
25/08/2009 | 11:49
עד מאה כעשרים
בריאות, אהבה, אושר ועושר
כל שתבקשי לו יהי
חגית אושר, כושר ואהבה
25/08/2009 | 14:13
מזל טוב
26/08/2009 | 08:50
מקווה שהיום הזה ימלא את כל חלומותייך
ותקבלי בו שקט, שלווה והרבה אהבה
לחגית
26/08/2009 | 09:00
1
הרבה בריאות
26/08/2009 | 13:23
מזל  טוב  לך  ולכולם
קודם כל, לאשתי. המון המון ברכות.
26/08/2009 | 15:11
חגית ראתה את הברכות אבל טרם הספיקה לענות לכם ואני אתן לה לענות את זה.

אבל באמת, בשמי ובשם מאיה, בתנו, המון ברכות ואיחולים לכל מה שרק תבקשי.

(אגב, שם המשפחה שלנו הוא ליכטיג קורן ולא המוטציה שכתובה למעלה ).

ו.............סתיו, את החשבון איתך היא כבר תגמור בעצמה

חגי
מזל טוב לחגית
26/08/2009 | 19:24
מזל טוב לחגית
26/08/2009 | 20:36
מזל טוב
27/08/2009 | 17:31
מזל טוב לחגית
29/08/2009 | 09:05
עזרה בהכנת צלעות טלה
25/08/2009 | 00:42
1
3
מה הדרך הכי טובה לצלות צלעות טלה? ומה אתם ממליצים העשיית הכי טובה לצלעות טלה?
הכי טעים מלח -פילפל שחור גרוס
25/08/2009 | 09:33
ועל האש או במחבת פסים חמה

ליד סלט טעים איזה שאוהבים
אפשר קצת רוטב טוב ליד כמו רוטב שום ועוד



יום מבורך
סמדי
ביקור ב-"מקום בסג'רה"
24/08/2009 | 23:50
2
13
כתבתי יותר מוקדם השבוע, על המסעדה הזו כדוגמא למסעדה כשרה וטובה. לא הייתי בה כשנה, אבל היום יצא לי לבקר בה שוב.

אשתי והקטנטונת שלי, מבלות כבר שבוע וחצי אצל ההורים של אשתי. הם גרים בצפון, כך שאני מבלה די הרבה על קו ת"א-פ"ת-צפון (הם גרים בישוב דתי באזור טבריה). היום הגעתי לבקר והודעתי לאשתי שלכבוד יום ההולדת שלי (שהיה לפני חודש) ויום הנישואים המפשפש ובא (שבועיים וחצי, תודה על האיחולים) אנחנו יוצאים למסעדה. הסבתא תרדים את הילדה.
עברו לא מעט חודשים מהפעם האחרונה בה יצאו לבלות בלי הבת שלנו...

מקום בסג'רה ממוקמת על כביש 65 מעפולה וצפונה, בכניסה למושב אילניה, לא רחוק מצומת גולני. מול הכניסה למושב שדה אילן.
המסעדה בנויה במבנה בין למעלה מ-100 שנה. היא מסעדת בשרים כשרה ואורגנית. המסעדה היא לא סטקייה, אלא מסעדה טובה מאוד ולא זולה. מגישים בה מנות מאוד מיוחדות ובשרים שלא נתקלתי בהם במקום אחר.

פתחנו עם מנת פתיחה של חומוס עם בשר ופוקצה. החומוס היה טעים, והוגש עם הרבה בצל מטוגן ובשר.
את הארוחה ליווה קנקן של שייק פירות, שרענן אותנו במהלך ההמתנה למנה העיקרית.

למנה עיקרית רעייתי לקחה יון ממולא - זו מנה של בשר יונה עם אורז מלא, פירות ישים, צנוברים, שקדים, קשיו ועשבי תיבול. מנה מאוד גדולה. אשתי אהבה אותה מאוד, למרות שהייתה קצת חריפה בשבילה. בשר היונה היה רך ועסיסי ומאוד מאוד טעים, ממש לא כמו טעם של תרנגולת ו/או פרגית, אלא הרבה יותר דומיננטי, והרבה יותר עסיסי וטעים.
אני לקחתי אנטריקוט בפאלו 300 גרם מנה של אנטריקוט העשוי מבשר בפאלו, שהוא בשר הרבה יותר עדין מבשר מו-מו רגיל. הסטייק עסיסי מאוד, והיה מתובל מאוד בעדנות... איך אומרים? הטבח נתן לבשר לעשות את שלו ולדבר.. והיה מעולה. אפילו אשתי שאינה מחבבת סטיקים מאוד נהנתה. ליווה את הסטייק תפו"א שבילה ליד הסטייק על הגריל, וספג מהטעמים של הבשר.

השירות במקום מעולה. המלצר ותיק ועובד במסעדה לא מעט שנים. הינו במסעדה כמה פעמים בחמש שנים האחרונות והוא תמיד שם... הבחור פשוט מכיר כל מנה ומנה. מכיר את המרכיבים שלה, מה הטבח שם בפנים, עד לרמת התבלינים ועשבי התיבול.

יצא לנו 450 ש"ח כולל הטיפ.
נכון, לא זול. אבל מצד שני, לקחנו מנות שאין בכל מסעדה.
אם היינו לוקחים את הדיל הרגיל שמקובל אצל חברים שלי:  סלט מנה ראשונה, סטיק אנטריקוט + סטייק פרגית ושתיה היינו יוצאים ב-150-200 ש"ח פחות.

בקיצור, ממליץ לכל חובב בשר. מומלץ להזמין מקום מראש, כי בעונת הקיץ מפוצץ שם בערבים...

אנחנו מאוד נהנו
שאפו על הביקורת .....
25/08/2009 | 00:45
1
2
הנה מקוםש אני רוצה ומתכוון לבקר
תודה. יש שם מיוחדים שחלקם צריך להזמין מראש
25/08/2009 | 10:01
2
כמו פסיונים, בשר צבי, נתח בפאלו ועוד כל מיני דברים.
שווה להרים טלפון ולבדוק
מה אתם אוכלים באמצע השבוע
24/08/2009 | 16:54
3
3
מתאמצים ומבשלים או שזורקים מה שיש מהסופ"ש למיקרו ...

אני היום הכנתי תפוחי אדמה ממולאים בבשר עוף ....וליד סלט ירקות קצוץ דק ....
מחר אפרסם את המתכון המלא בצורת סדנה מצולמת בבלוג שלי ...

א-פרופו מיקרו...
24/08/2009 | 22:10

רק לפני כשבועיים למדתי שניתן לאפות תפו"א במיקרו.
ואכן, באמצע השבוע אכלתי תפו"א אפוי במיקרו.

נראה לי שבכל אמצע-שבוע אכין את זה.
אוכל מה שמכינים
25/08/2009 | 05:40
בעבודה, זאת אומרת. יש פעמים שהייתי שמח במקום, לחזור ולעשות הפסקת צהריים ראויה בה אבשל את ארוחתי, כדרכי מקדם. אבל זה לא מעשי.
עכשיו כשאוגוסט והנוער מורעב כרונית
26/08/2009 | 00:14
אז אוכלים פה כל יום בשר אחר.
היום אכלו נודלס עם חזה עוף וירקות וכאלה, סוג של סיני.
לי אישית כבר בא להקיא מכל הבשרים שנטחנים פה כל יום.
היתם קונים 3 קילו שום כתוש
24/08/2009 | 10:54
12
22
ב45 ש"ח ?

האיכות טובה מאד אין תוספי לוואי משונים .....
רכשתי כבר 12 קילו לשימוש עצמי ואני מאד מרוצה ....
חושב על קנייה קבוצתית    
לא
24/08/2009 | 11:31
8
2
שום - רק טרי.
לדעתי, אם מקפיאים לאחר הכתישה - מאבד מטעמו העז.
אני מקפיא ראשים שלמים. קל לקלף כשקפוא.
דרך אגב - נראה לי ש-12 קילו זו כבר כמות מסחרית.
בתאבון.
תרשה לי ....
24/08/2009 | 12:19
6
3
אני מייצר ממרחים שונים על בסיס שום לפתיחת LINE של ממרחים, ומעבר לכך השימוש אצלי בבית בשום הוא  מסיבי ביותר  .

במקרה דנן לאחר הכתישה מקפיאים את השום ישר הווא לא מאבד שום חוזק ....
ניסיתי לעבוד עם שום טרי שכתשתי ועם השום הזה והתוצאות היו כמעטו זהות ( התבשיל זהה )

נכון לשום טרי יש יתרון קטן אך זה מתגמד נוכח חוסר הצורך לקלף והנוחות של הבישול והיצירה איתו  
סבבה
24/08/2009 | 13:51
2
2
אבל כמו שאמרתי - כמויות מסחריות...
דרך אגב - מה עם ליין של מרינדות לבשר?
בהחלט עובד על זה .....
24/08/2009 | 14:39
באופן אישי - לא ולמה?
27/08/2009 | 09:06
בשום יש כל כך הרבה יתרונות וערכים תזונתיים

אמהמהההההההה?רק במצב טרי ובעיקר בזמן הלעיסה

שום בכל מצב אח קפוא , מימרחי, מוכן לפעולה ולא במצבו הטרי לא ייגן על לבבותינו דמיינו ומרעין בישין מסוג אחר

כתוסף מעשיר טעם אין ספק שלקבל אותו קלוף ומוכן לעבודה נוח

בתיאבון
השאלה שלך והתשובה שלך מונעות מאינטרס אישי
26/08/2009 | 08:09
2
ואני יסביר לך :הרי כל טבח מתחיל ו/או גריל מן יודע ששום טרי פי אלף יותר טוב משום כתוש (מוכן מראש) אז מה אתה בא לשכנע שאין שום הבדל -בתור מנהל הפורום וחובב בשרים ידוע הייתי מצפה ממך ליותר -איכזבת הפעם.
אינטרס אישי ?
26/08/2009 | 09:54
לא שווה לי להגיב לך ....אינטרס אישי ....
אתה טועה
26/08/2009 | 11:27
לא מדוייק
24/08/2009 | 22:08

אכן, לחלק מהתבשילים, שום מוקפא אינו מתאים.
אבל יש תבשילים ששום מוקפא דווקא מסתדר איתם מצויין.

קונה כזה בעבודה שלי
26/08/2009 | 00:18
1
דווקא אחלה לפליאתי הרבה.
צריך לשים קצת יותר ממה שנראה.
מה שאני עושה שם במטבח, זה שברגע שאני מקבלת את הדלי,
אני ישר מעבירה לקופסאות קטנות שיספיקו לי ליום בישולים, ואז למקפיא.
מאוד נח, אם כי זה לא לחלוטין טעם של שום טרי.
מצד שני, אם שמים מזה קצת ומחזקים בטיפונת שום טרי יוצא מעולה.
סתיו, השאלה אם ישנם חומרים משמרים?
27/08/2009 | 09:18
1
1
מתי נכתש..? הארומה אובדת דיי מהר. מאוד מומלץ לקפוץ לשוק ולקנות בערמות שום לא יבש,אלא מהסוג שמגיע עם הגבעול, והבסיס שלו סגלגל. צריך להסיר שכבה אחת, לא לקלוף שן שן, ואז לטחון את הכל במעבד ומיד להקפיא באריזות ואקום. זה מה שעשיתי בפעם האחרונה.
לחלק לשקיות בגודל סביר, וכל פעם להפשיר אחת, התוצאה - תענוג!

לגבי המחיר, ברור שמתשלם - קופסא קטנה של שום מקורר של הררית (היחידה בלי חומר משמר שאני מכיר) עולה 10 שח


אני אצלצל אליהם היום ואשאל שוב ....
27/08/2009 | 09:24
2
אביא את כולה פרטים לפה
התיעצות
24/08/2009 | 10:08
4
4
מחפש מנגל לחצר
ומתלבט בין מנגל פחמים לבין מנגל גז.
אשמח לשמוע דעות לכאן ולכאן
ואם מנגל גז אז איזה:
http://www.wallashops.co.il/ws/searchresults.aspx?...
תודה מראש
אישית אני בעד מנגל פחמים
24/08/2009 | 10:52
1
2
לא אוהב מנגלי גז
למרות ההתעסקות עם מנגל פחמים איכשהו יש בו משהו שאני אוהב יותר ....
היתי הולך על מנגל פריז'ה בעלות של בין 900 ל 1500 ש"ח
יעיל מאד איכותי מאד והתוצאות ....ובכן אני אוהב
תודה , אשמח שלמוע עוד דעות
24/08/2009 | 13:14
1
גם אני בעד פחמים
24/08/2009 | 13:48
1
1
גריל גז זה כמעט זה - אבל לא בדיוק.
אני ממליץ על הגריל הזה.
אחד הטובים שיצא לי לעבוד עליהם.
שטח צלייה גדול.
רשת מתכווננת.
מכסה נסגר עם צ'וק לויסות האויר.
מחזיק מעמד לאורך שנים.
אם אתה יודע איך להדליק פחמים - לא צריך כמעט לנפנף עם גריל פחמים.
גז לעומת פחמים - כמעט כמו דיגיטלי מול אנלוגי
24/08/2009 | 22:01
2
כלומר - גריל גז זו פשרה לטובת הנוחות.
נכון, זה פחות מלכלך, נכון זה קצת פחות התעסקות, אבל לך תשמע את פרינס או סטינג, או יו-יו מה, או אפילו רמי פורטיס ב-MP3 במקום בתקליט ויניל עם מגבר אנלוגי טוב.

בקיצור - עם חשוב לך הטעם - לך על פחמים.
אם אתה בקטע של להבעיר את האש, לזרוק את הבשר, ואח"כ לשבת עם כולם ולאכול - לך על גז.

דעתי האישית, בכל אופן...

שת"פ עם אל גאוצ'ו......
24/08/2009 | 07:48
9
9
במסגרת השת"פ הכנסנו בהודעה המינהלתית את הקישור לאתר הבית שלהם
קיבלנו בדף הבית שלהם קישור ישיר אל פורום הקרניבורים ( מקווה לראות משם חברה טובים שמצטרפים אלינו )
מתוכננות פעילויות משותפות, מבצעים, ופינוקים שונים ואיכותיים .....לחברי הפורום הפעילים
הפירחונית ואנוכי מאמינים גדולים בשיתופי פעולה מקווים ומאמינים ששת"פ זה יביא לכולנו  הרבה הנאה .....


א פרח וסתיו  
הקישור לאתר הבית שלהם
24/08/2009 | 14:07
2
לא עובד.
האם רק אצלי?
תבורך על השת"פ
24/08/2009 | 16:40
1
רשת כלבבנו
שנאמר... בשורה עם בשר
24/08/2009 | 22:06
1

עוד לא יצא לי לאכול ב"אל גאוצ'ו".
אני מקווה ששיתוף הפעולה יהיה להרבה זמן.
כבוד! אבל שים לב
24/08/2009 | 23:35
2
שיש תקלה אצלך בחתימה וחסר שם לינק.
מברכת על כל שת"פ,כן ירבו.ומתי הטעימוווומוווו?
25/08/2009 | 14:15
3
טעימוומוו!
25/08/2009 | 19:31
1
העלית לי חיוך ענקי
25/08/2009 | 23:31
עובדים על זה ....
26/08/2009 | 09:55
יש כבר רעיון מסויים
מקווה למבצעים בקרוב
26/08/2009 | 14:08
אני ממש רוצה ללכת לשם, רוצה את הבשר עשוי נכון, ונמאס לי מברזיל פפפאגיו ורשתות התאכל עד שתמות
אורי בורי בעכו - ביקורת סועדים
23/08/2009 | 18:22
4
121
זה משהו שהיה על הפרק כבר הרבה זמן - ארוחה באורי-בורי, ובכל פעם נדחה מסיבות שונות ומשונות.
ובכן, בשבוע שעבר זה סופסוף קרה. בדרך חזרה מחופשה, הזמנו שולחן באופן ספונטני, כשכבר היינו בעיר - שלוש משפחות, ששה מבוגרים וששה ילדים.
בהזמנה ציינו שהמסעדה היא של דגים ופירות-ים בלבד - רלוונטי למי שמצפים לשניצל סימולטיבי או פייק-בורגר לילדים.
אבל לא לנו...

הגענו כ-15 דקות לאחר ההזמנה, והשולחן היה מוכן וערוך ל-12 איש. כבר נקודת זכות למקום :)
אנחנו הזמנו שלוש מנות:
שרימפס קריאולי לילדים
לברק בגריל לגברת
ובס בקדירה לעבדכם הנאמן

כמעט מיד לאחר ההזמנה הגיעה השתיה, וזמן קצר לאחר מכן לחם-הבית וחמאת שום - טרי, אפוי כהלכה, נוח למריחה, ומעורר תיאבון. נא לציין עוד נקודה.

המנות הגיעו כ-20 דקות מאוחר יותר. לא הזמנו מנות ראשונות, והלחם ריפד את הקיבה היטב - נותר לבדוק האם ההמתנה היתה שווה.

שרימפס קריאולי: שרימפס בשמנת, מנגו, וחמשת התבלינים. מנה מוגשת היטב, ואסתטית. השמנת כמעט לא מורגשת - מה שבדרך כלל מפריע לי במנות שרימפס, אך במנה הזו מאזנת את המנה ולא מכבידה. טעם לימוני-חרדלי משהו. ובמבחן התוצאה - הילדים ליקקו את האצבעות, וגם להורים שלהם נותרו מספר שרימפס כדי לטעום את המנה. בינגו - פעם ראשונה.

לברק בגריל: נו טוב, זה המגרש הביתי של המסעדה. עשוי כהלכה, עסיסי בפנים ופריך מבחוץ. אני לא אתפתה לציין שכשהדג טרי התוצאה טובה - כי זה פשוט יהיה עלבון למסעדה. בינגו - פעם שניה.

בס בקדירה: פילה בס בחלב קוקוס, פלפל חריף כבוש, ותפוחי עץ. המנה הזאת פשוט הגיעה בסרט אחר. נתחיל בהגשה - המלצר הגיע עם פלנצ'ה לוהטת, ובתוכה התבשיל הריחני, ועם קערת אורז, וללא התמהמהויות, שלף את נתחי הדג אל צלחת ההגשה, שפך את האורז הצהוב לקדרה, ואת האורז המעורבב ברוטב צירף לצלחת הגשה. ריח הקארי שיכר את החושים - ועוד לא טעמנו את הדג.
ואל בלוטות הטעם - המנה הזו נושכת, מי שלא אוכל חריף, שיתרחק. ומי שאוהב חריף זוהי ללא ספק אחת ממנות הדג המבושל הטובות שאכלתי. קצת חששתי מהתפוח, שבד"כ לא מסתדר לי במנות קדירה, אבל השילוב במנה הזו פשוט מושלם - לא לפספס! סופר בינגו

מה קרה בצלחות האחרות? פילה דניס, וקלמרי, והרבה קולות של עונג

השורה התחתונה - כנראה שכל מה ששמענו על המסעדה הזו נכון. מומלצת ביותר!
אחלה מסעדה
23/08/2009 | 18:26
4
כל פעם הייתה בינגו אמיתי
מעולם לא איכזבה אותי
מצטרפת להמלצה
23/08/2009 | 18:56
1
5
אתמול בערב אכלנו שם...
היינו החצי ואני.. לקחנו את ארוחת הטעימות..
3 מנות ראשונות:
סביצ'ה  - נתחי אינטיאס בלימון שמן זית צלפים ובצל סגול
שרימפס נא - פרוסות דקות משרימפס נא מוחמץ בלימון ופלפל חריף
סשימי סלמון - פרוסות דקות של סלמון ברוטב סויה עם סורבה וואסאבי תוצרת בית
המנות הראשונות היו מאוד טעימות. כחובבת אוכל אסייתי, במיוחד אהבתי את הסשימי סלמון.
חצי מנת מרק:
מרק פירות ים - על בסיס חלב קוקוס עם ג'ינג'ר, ליים, קארי, בזיליקום וכוסברה קלמרי, בייבי שרימפס וצדפות מולים. לטעמי המרק היה סתמי.
בהמשך, לקחנו 3 חצאי מנות עיקריות:
מעורב - בייבי קלמרי ושרימפס צרובים על הפלנצ'ה עם פתיתים ורוטב.
קלמרי מטוגן - טבעות קלמרי עטופות בציפוי פריך, מטוגנות בשמן עמוק ומוגשות בליווי שלושה רטבים בצד לטבילה.
שרימפס גורגונזולה - עם אספרגוס, גורגונזולה ושמנת.
כל המנות העיקריות מאוד טעימות.
מנות אחרונות:
אני הזמנתי טרייפל פירות קיץ - פירות קיץ במוס שוקולד לבן - בינוני, אכלתי טובים ממנו.
החצי הזמין סורבה - אשכולית אדומה - ולדעתו היה מעולה.

מאוד נהנו מהארוחה



מסכים שלאורי....
25/08/2009 | 09:50
6
יש  אחלה  בורי......בימים  אלו  של  הרמאדן   המסעדה  גדושה  בבני  הדודים  שכל  היום  צמים   זמן  לא  טוב  לביקור ...כללית  לכל  הנופשים   בצפון  שווה בהחלט.
אחלה מסעדה -ואיך המחירים?
26/08/2009 | 11:18
6
סתם תמונת נוף
23/08/2009 | 17:36
6
3
הנשקף מחלוני ( כמסתכלים מבחוץ פנימה )
טבעות פילה בקר מיושן צרוב ,מפולפל מדהיםםםםםםםם
כתובות אינטרנט מצורפות:
עוד מבט לנוף
23/08/2009 | 17:37
1
1
אחלה נוף .....
23/08/2009 | 18:27
אתה מזכיר את הנוף תמורת
24/08/2009 | 10:24
1
סכום סימלי ????


אחלה נוף שבעולם


תבורך יקירי
סמדי
מזכיר = משכיר מה שהתמונות עושות לי...........
24/08/2009 | 10:25
וגם לי יש תמונת נוף
24/08/2009 | 22:12
1
1
אחלה נוף, אה?
ד"ש לאיזבל.
26/08/2009 | 15:52
זו היפה והנוכריה.

חגי
בשר קפוא לא מוכשר בשופרסלים
23/08/2009 | 17:36
6
44
מכירים את זה? במקרר בפינה, ערימה של בשר קפוא לא מוכשר (כתוב על חלקו - מיושן).
מה האיכות..?

ראיתי גם ראיתי
23/08/2009 | 17:57
9
בשר  להמונים  קפוא  מיוצר  בברזיל  קפוא  לא  מוכשר  ובטח  לא  מיושן   ורד  הצלע  סביב  מחיר  של  55  שח  לקילו  לא  משהו  למען  האמת  לא  דגמתי לא  ניראה  כבשר  ראוי. עדיף  לשלם  יותר  בקצביה  ולא  לקנות  חתול  בשק.
אחלה דיל ....
23/08/2009 | 18:23
7
למי שיש מקפיא שווה לגמרי
דגמתי :
צוואר - יצא אלוהי
ורד הצלע - טוב מאד
כתף מרכזי טוב מאד
שיטל - אהבתי

באופן כללי יופי של דיל , הבשר איכותי לדוגמא את נתח הצוואר צליתי בתנור ואז חתכתי לרצועות
והמשכתי לעשות תבשיל עם הרבה שום בצל ורקות שורש עם יין ....

אני אישית בהחלט ממליץ .

      
מעולה ביותר
23/08/2009 | 21:08
8
קונה באופן קבוע.
את ורד הצלע = אנטריקוט דואגת שיחתכו בעודו קפוא לסטייקים, מפשירים לאט במקרר ויוצא מצוין על מחבת פסים או אסכלה.
שריר הזרוע, צוואר ובכלל הנתחים הזולים יותר 27-29 ש"ח טוחנת בבית לבולונז, המבורגרים, קציצות ועוד.
כתף, פילה מדומה  מעולה בצלי ובכלל בבישולים ארוכים כנ"ל לגבי השריר והצוואר.
אני נהנית מהבשר הזה במחירים שפויים כבר שנים וממליצה בחום.
משתמשת קבוע בנתחים אלה
24/08/2009 | 01:06
10
ומאד נהנת ...
אם כך אני בהחלט אנסה אותו...
24/08/2009 | 13:42
1
8
חשבתי שהמחיר יצביע על האיכות. 4 קילו במחיר של קילו במקום אחר...
מחיר לא תמיד מצביע על איכות
24/08/2009 | 22:47
8

לדוגמה, מכר שלי שגר בלונדון, נתן לי פעם, בביקור שלי אצלו, רשימת קניות -שחייבת היתה להתבצע ב"מארקס אנד ספנסר"- כי ככה הוא רצה.
אבוקדו אחד, לא גדול במיוחד, עלה שם קרוב ל 2 ליש"ט.
לעומת זאת... בשוק של סוהו (מרכז לונדון) קניתי באותו שבוע ארבעה אבוקדו בליש"ט אחד. כן, ארבעה בליש"ט אחד.
אז לא קיבלתי חשבונית. נו, אז מה?

בשתי הפעמים מדובר במוצר-ייבוא. ובכל זאת, תסכימו אתי שהייתם מעדיפים לקנות בשוק?

יש חנויות שקיימות במיוחד עבור כאלה שמאמינים שבכל מקרה "הכי טוב - הכי יקר".
המכר שלי מלונדון הוא "במקרה" בעל סוכנות נדל"ן...
אבל אני לא כזה.
המבקר מנה באל גאוצ'ו רוטשילד
23/08/2009 | 16:20
26
30
הבטחתי שאכתוב,

אז ככה ……הגענו לאלגאוצ'ו לצורך פגישה עסקית , בתחילה לקחנו מים והשיחה קלחה ,

התוצאות ….טוב רבים מכם יראו אותן בקרוב ,

מודה ומתוודה שאחרי 3 נסיונות רעים  באל בגאוצ'ו בנתניה לא ממש האמנתי שניתן לעשות אצלי שינוי

בראש אבל חזקה עלי דבריה של בת זוגי לאותו צהריים תראה יהיה בסדר ….

ואכן …הצ'וריסו שהוגש והאמפנדס היו טעימים בדיוק במידה הנכונה וההמוברגר היה ...המבורגר ...

כן קשה לי להתלהב מהמברגר מה עוד שזה הוגש מדיום וול ואני מתב בשר ברמת הצלייה הזו ...  



למנה עקרית הזמנתי את מה שקרוי אצלהם מעדן שקי עגל , ואכן הגיעה לי לשולחן מחבת מבהיילה

( אדים אדים )ובתוכה כ300 גרם שקדים מוקפצים  ל הפירז'ה שליהןם מפוזרים חתיכות ירק ולימון ...

טעמתי ....ופשוט חייכתי זה היה באמת מעדן , מדובר במנת נסיו מבחינתי , מנה שקל להרוס וזו הוגשה

בדיוק במידה הנכונה עם מידת החמיצות הנכונה ומידת החריכה הנכונה , בת זוגי לצהריים שאינה אוכלת

חלקים פנימיים בדרך כלל התפתתה ו.....אכלה איזה 2 חתיכות ...אבא שלה סוף. סוף יכול למחות דמעה

ולהאנח ...סוף סוף הילדה אוכלת ( לא לסקול אותי ביבי )  

לסיכומו של דבר ....לא נגעתי בתפוח האדמה שהוגש ליד, התענגתי על המנה הזו ועוד ניגבתי בשומן מעט

לחם עם סלט חצילים וצ'ימצ'ורי .......אין ספק שאחזור לדגום מנות נוספות במקום מתוך הבנה שדברים שמתנים

ולעיתים לטובה מאד מאד לטובה ......
מודה ועוזבת, ירוחמת!
23/08/2009 | 16:50
1
וואו. היה טעים טעים. שקדי בקר באל גאוצ'ו זו ללא ספק המנה שלי.
למה אני צריכה להיות כזו אינפנטילית ולהזמין המבורגר (שהיה טעים וענק ומשביע, אבל השקדים האלה זו אופרה אחרת!), למה? אני בושה לאבי שהביא אותי עד הלום. איזה מזל שיש את סתו שיודע מה לבחור ואיזה מזל שהוא מסכים שיאכלו לו מהצלחת ולא עושה "חומות" (כי ביננו, אני הייתי עושה!).
יודע כמה את אוכלת .....
23/08/2009 | 17:07
איך עושה ציפור ?  



היה לי לעונג לסעוד איתך .....
ולאחר ששמעתי מה אבא שלך אומר ..... בכלל .......אני מרוצה
אם כבר ביקורת אז עד הסוף-כמה עלה התענוג?
23/08/2009 | 17:52
10
1
חוץ מיזה בשביל לאכול המבורגר שלטעמי הוא הכי טעים  בארץ כדאי להגיע צפונה למושב מעונה שליד מעלות -בכניסה למושב בצד שמאל נימצאת מסעדת ההמבורגר ששמה -קציצה עגלגלה בעל הבית בחור בשם אלי שהוא קצב במיקצועו טוחן את הבשר לבד ישנם שלשה גדלים של המבורגרים 160 גרםת260 גרם ו 360 גרם הבשר הוא דרום אמריקאי משובח הטעם גן עדן ממליץ בחום .
למען הגילוי הנאות
23/08/2009 | 18:20
6
2
הפגישה נסובה על שיתוף פעולה בין אל גאוצ'ו הרשת ופרוום הקרניבורים שלנו ....
שיתוף פעולה שהולך להביטח הרבה FUN והפתעות טובות לחברות ולחברים הפעילים
מחיר של מנת שקדי עגל הוא משהו כמו 75-85 ש"ח ( מאד סביר בעיני )
סה"כ המחירים שם מהתבוננות בתפריט ניראים בסדר לא יקר מידי ולא זול מידי
מקווה כאמור לדגום בימים הקרובים שם כמה נתחים אחרים של בשר ואז אוכל לתת תשובות מעניינות יותר  
קרא לי...
24/08/2009 | 07:41
5
1
אולי נדגום איתך שם איזה מנה
חחחח....
בכבוד......
24/08/2009 | 07:51
4
5
אני אלך כנאראה על ורד הצלע .....וליד כלום  
מה תזמין ?
אני בנאלי
24/08/2009 | 08:24
3
סטייק בצד צימיצורי ותפו"א....

עשית אותי רעב על הבוקר. רק שמונה בבוקר ואני מוכן כבר ללכת לאכול צהריים.
אממ...
24/08/2009 | 08:27
2
סטייק = אנטריקוט ו/או סינטה

לא מכיר ורד הצלע ולאכול שקדי עגל נראה לי קצת.. אפעס.. מסוכן.
חחח


האמת.. לפני כמה ימים אכלתי במסעדה יהודית באזור העבודה שלי ואכלתי קורקבנים.. היה מעדן!

ורד הצלע = אנטריקוט
24/08/2009 | 21:00
1
5
יאללה סתיו הזה.. מתחכם
24/08/2009 | 23:51
2
העיקר למדתי משהו חדש.
מצטרף להמלצה על של קציצה עגלגלה
23/08/2009 | 18:44
2
4
המקום נראה בהתחלה כמו נגרר של גזלן צמתים טיפוסי........אבל התור וכמות "נערי" ההיי טק המקומיים שפוקדים אותו ללא הפסקה לא משאירים ספק שזה מקום שחוזרים אליו.
מומלץ להתקשר קודם ולהזמין אחרת זמן ההמתנה ארוך מידי (כמו שקרה לנו)
אבל אחרי ההמתנה מגלים שההמבורגר שווה ביותר וברמת טעם ואיכות צלייה של מסעדות ההמבורגרים הטובות (וכל זה למרות הבלאגן והלחץ)
הלחמניות אצלו רכות וטריות וכך גם התוספות......
והכי כיף שבמקום הצ'יפס יש להם רבעי תפוחי אדמה מטוגנים ומתובלים סטייל פוטטוס.
ממליץ מכל הלב לכל מי שמגיע לאיזור מעלות.
למי שמגיע מצומת כברי מכיוון נהריה לכיוון מעלות ממש לפני הפניה הראשונה לאזה'ת מעלות יש פניה ימינה למושב מעונה ואת ההמבורגר הטעים תפגשו אחרי כמה מעות מטרים מצד שמאל בתוך היישוב.
ויש גם קישור
23/08/2009 | 18:47
4
כתובות אינטרנט מצורפות:
התקשרתי לקציצה עגלגלה,נאמר שזה לא אנטריקוט
25/08/2009 | 15:08
4
רצינו לנסוע היום אחה"צ, כך, בשל המלצה שכתבתם, בעל המקום נשמע חביב להפליא, הדריך איך להגיע, אמר שהמחירים סבירים, אממה.... לא כמו שנאמר בכרטיס העסק שלו, הקציצה מבשר טחון טרי, אך לא מאנטריקוט

בתור חובבי המבורגר, (כמה אני מתגעגעת להמבורגר של מרמורק שנסגרה..)
נשאר לחשוב מה יש פה באיזור חוץ מבי בורגר של בוקשתתר......
לצערי - מוותר מראש על המקום
23/08/2009 | 21:17
1
5
בשל מגבלות שאני חייב לציית להן בתקופה הקרובה, איאלץ ללמוד להפיק את מלו ההנאה ים ומעוף במצב הכי פחות טעים  שלו.

מה, שמן הסתם יגרום לי להדיר את רגליי ממפגשים קרובים.

יש לי מטרה והיא קדושה יותר מטריפת על כל חלקיה.

חגי
קודם כול שיהיה בהצלחה
24/08/2009 | 07:56
4
ודבר איתי .....
אולי אפילו היום אחרי 21:00 יש מצב שאקפוץ לביקור ....

צלצל
והנה המתכון ועוד כמה עובדות מעניינות
24/08/2009 | 12:27
2
על שקדי עגל  
כתובות אינטרנט מצורפות:
איכסה אל גאוצ'ו....
24/08/2009 | 13:25
1
2
ישבתי בסניף בראשון לציון לפני 3 שבועות היה לא טעים ולא נעים מנות מכוערות בעיקר הדג סלמון האנורקס(89 ש"ח המחיר במסעדה - סלמון ארוז של דלידג רצועות עבות ודשנות 4 פרוסות בתבנית 39ש"ח-ק"ג יוצא 50 ש"ח לתבנית) שהונח על צלחת לבנה גדולה וכמה עלי פטרוזיליה קמלים קצוצים מפוזרים מעליו בעצב ויגון..
כשראיתי את המנה שהמתנתי לה כשעה... כי אני לא אכלנית בשר , לא שמחתי עם אימי לכבוד יום הולדתה שלשמו התכנסה כל הפמלייה,
נותרתי נוגסת מפה ומשם..( צ'יפס של תפוגן -חבילה בסופר של 2 ק"ג עולה כ-18ש"ח)כי לא היה להם מה להציע חוץ מגושים מכוערים של בשר לא מבושל שקיבל אחי והחליף בפרגית..יצאנו בנזק של 890 ש"ח חבר'ה לא יצאתי כדיי לאכול צ'יפס..
ולא סלמון שעבר התעללות..את אלה יש לי בבית..וגם הבשר כי להלן זו מסעדה בשרית, לא היה מבושל..לא נעים..לא טוב..
אתמול ישבנו בספגטים בבת-ים מומלץ בחום.. ברוסקטה רצועות אנטריקוט ופטריות עם רוטב מיונז ספייסי..מעולה.
2 מנות לחמעגו'ן כבש צנוברים עם סלט קטן של עגבניות ובצל סגול ופלפל חריף ירוק...מעולה תבטלו את הכרטיסיי טיסה לטורקיה..
סלט פטריות חם על מצע סלט הבית..אחלה מנה, 5 אנשים =280 ש"ח כולל שתיה וקינוחים
ברוכה הבאה לפורום שלנו
24/08/2009 | 16:50
תודה על הביקורת ועל ההמלצה ......
מקווים לראותך יורת בפורום למרותש את לא אכלנית בשר כדבריך ....גם דגים הולך ...גם עוף ..
.מה הולך מקרקר ורץ ...
חבל שיש להודעה שלך ריח פרסומי
24/08/2009 | 13:44
4
1
בתור אחד שמכיר את הרשת ויודע מה הולך שם אני עדיין מסופק בקשר לאפשרות שאני אוכל שם בעשור הקרוב...
מבחינתי הצ'וריסו עשוי מתערובת בשר נחות חבל שהם לא מכוונים למשהו יותר גבוהה...אמפנדה סתמית....הרעיון שזו מנת פתיחה והם דורשים על כל פריט יותר מ 25 שקלים הוא שערורייתי...
טיב ההמבורגר תלוי בסניף... בסניפים עם בעלים נורמלים הוא עשוי להיות סביר פעם אחרונה שהייתי שם ההמבורגר הוגש בג'בטינת חנק...אמרו לי ששינו את הלחמניה אבל עדיין זה לא נראה לי הגיוני ללכת למסעדה ארגנטינאית ולהזמין המבורגר....בסניפים אחרים הבעלים דואגים שהבשר שהולך להמברוגר הוא זה שמחר יילך לפח...מעורבב בהרבה חומרים משפרי טעם....אני אוהב המבורגרים מאוד ויש כל כך הרבה מקומות עם המבורגרים משובחים למה לבזבז את כספי באל -גאוצ'ו??

מנת שקדי העגל לא מתאימה לכל אחד...בעיקרון היא מומלצת וגם מופיעה בתפריט כמנת פתיחה ...משהו קטן רווי טעם לנשנוש לפני האוכל על מנת לשמן את הגרון...יש לזכור שאחוז השומן במנה הוא יותר מ 50 אחוז....לכן מי שאוכל 300 גרם של זה צריך להזמין תור לצנתור....(בכל מקרה אין רבים שמסוגלים לסיים מנה שלמה לבד...)
חבל שלא כתבת על הסטייקים הקפואים שהם מוכרים במחירי עתק...
ומה הקטע שהם הוציאו את בקבוקי הזכוכית מהמסעדה???
מגישים לי במסעדה יוקרתית קולה בכוס כאילו זה מקדונלדס....

זו חוות דעת אישית שלי בתור צופה אילם בדרך כלל פורום....אני מקווה שאף אחד לא ימצא את הדברים כהוצאת לשון הרע...פשוט דעה אישית שלי.
שמח שבחרת להגיב
24/08/2009 | 14:25
2
1
לכל אחד יש את הזכות לדיעה משלו גם אם היא לא עולה בקנה אחד עם שלי או של אחרים בפורום  
כך שהסר דאגה מליבך
הביקורת שלי אינה נגועה בשום שמץ של פירסום,
תעיד נעמה שאמרתי בפירוש שאני אנסה, והיה ולא ימצא חן בעיני ...אני לא בעניין
בדיוק כמו שיה שת"פ בין הפורום לזוגלובק.....ואני מסרב לקחת בזה חלק מתוך היושרה שלי
כך שבוא נקה אתה שולחן בנינו על הנושא הפירסומי לא אני הוא האיש שיפול במלכודת הזו
ויש לא מעט עדויות על מילחמות שניהלתי נגד מפרסמים הפורום הזה .....

לגבי כול מה שכתבת אתה מוזמן לשאול את ברנרדו בעל הרשת אין לי ולא יהיו לי תשובות לגבי המתרחש בסניפים
החוויה שכתבתי הינה ממסעדה אחת ספציפית מסעדת אל גאוצ'ו ברוטשילד ,
הצוריסו היו טובים גם אם עשויים מבשר נחות כפיש אתה מגדיר זאת, האמפנדס היו סבירים ביותר אבל לא זה האישיו בפוסט דנן
ולגבי מנת השקדים, אני עושה לא פעם ( בדוק בבלוג שלי ) את המנה הזו בבית

קצת מידע על השקדים המדובריםממליץ להציץ בהדגש בסוף הציטוט מתוך אתר שותים ואוכלים :
**************************************************************************************************
סוגי השקדים במטבח - טימוס, פנקריאס
קיימות שתי בלוטות בגוף הבהמה שנקראות שקדים - sweetbread. האחת שנמצאת באזור הגרון (טימוס)
ושמה באנגלית במטבח גם neck bread או Throat bread, והשנייה הלבלב (פנקריאס) שנקראת באנגלית גם gut bread או stomach bead.
הבלוטה הראשונה- טימוס - נדירה יותר, נחשבת יותר, ולרוב יקרה יותר.
צבעה כמעט לבן וצורתה מזכירה מעט אשכול ענבים בעל שתי אונות. הבלוטה מפותחת יותר בעגלים צעירים מאוד ועגלי חלב,
והופכת לשומן בבהמות מבוגרות יותר עד שלבסוף נעלמת כליל.
הבלוטה השנייה - פנקריאס - מאופיינת בצבע לבן צהבהב, לרוב משוישת ביותר שומן, וצורתה כחתיכת כבד.
הבלוטה הזאת קיימת בבהמות מכל סוג, ולכן הרבה יותר נפוצה. שמה בפי הקצבים בארץ "חילאוואת או גראטשס",
ואלה הם לרוב השקדים שמגישים בשיפודיות המיוחדות. יוצאי ארגנטינה מאוד מחבבים את השקדים ומכנים אותם "מוזחאס".
למרות שנהוג לחשוב כי השקדים בעלי אחוז שומן גבוה, למעשה הם אינם מאוד שמנים.
השקדים תורמים כ- 100 קלוריות ל- 100 גר', מתוכם כ- 6% שומן, מהם 5% כולסטרול.

לסיכום, השקדים האיכותיים יותר נלקחים מעגלי החלב מאזור הגרון (טימוס),
ואילו רוב השקדים הנפוצים מגיעים מעגלים בוגרים ובהמות אחרות מאזור הכבד (פנקריאס).
*****************************************************************************************************************************
מנה של 300 גרם כפי שהיא מוגשת היום באל גאוצ'ו עולה כ75 ש"ח שהינם בעיני מחיר הגיוני ביותר נוכח העלותש ל קילו כזה שעומד על כ100-120 שקלים פלוס מינוס
חיסלתי את המנה של ה300 גרם פחות 2 חתיכות שנעמה סיחבנה לי מהצלחת ולא הרגשתי או הגשתי מועמדות לצינתור ....
אני לא מזמין המבורגרים בשום מסעדה למען הגילוי הנאות, ולגבי בשרים אחרים במקום לא טעמתי וכבר כתבתי שאני מתכנן דגימה בקרוב ....
מבטיח לך ביקורת אחריה , אני יכול לומר לך שביקרתי את סניף אל גאוצ'ו בנתניה לפני 3 שנים ומאז כף רגלי לא דרכה בשום סניף שלהם, הלכתי לבדוק את העניין
והנה באתי עם ביקורת טובה ....כולי תיקווה שתיתן לי קצת קרדיט נוכח הפעילות שלי פה בפורום ותבין שאין בפוסט שלי כלום פירסומי ....
ט.ל.ח
24/08/2009 | 16:35
1
מבירור שעשיתי בעיקר באתרים זרים התברר לי  שב sweetbread  יש בין 3.5 ל11 אחוז שומן...את הידע המוטעה קיבלתי דרך אגב מאנשי אל גאוצ'ו

מחכה לבדיקה שלך על טיב הבשרים...מבדיקה שאני ערכתי הם בינוניים לחלוטין...אל גאוצ'ו מתגאה באסאדו הארגינטינאי המוכן על האסאדור דבר שאני לא ראיתי מתקיים באף סניף...מה גם שלפי דעתי זה בכלל לא אסאדו...

שמע כפי שנראה לי הבנת אני יודע מי ברנרדו ורבות מן הנפשות הפועלות בתחום ולכן קשה לי להאמין בשינוי
גם כשחבר שאני סומך על דעתו באוכל דיווח על שיפור משמעותי של הסניף באילת. בסופו של יום אני שמח שאנשים מתפרנסים בכבוד.
איך אומרים .....בכבוד
24/08/2009 | 16:46
קודם כול אני שמח לביקורת, במיוחד שזו מגיעה ממקום של רצון להועיל ולא סתם לחרב
שאהיה אתן ביקורת אני מבטיח, מין הידועות הוא שעם הבשר שלי לא מתעסקים !!!
ולגבי האסדור ....למען האמת גם אניל א ראיתי אותו בשום סניף לא שהייתי בהרבה סניפים שלהם ...
מצד שני ברוטשילד יש גריל פחמים שעומד לעבור מין העולם בגין הרבנות ואיכותך הסביבה , היום לדוגמא לא ניתן לקבל רשיון לשיפודיה עם גריל פחמים .....

הבדיקה בדרך ...
מהניסיון שלי - תלוי מאוד בסניף
24/08/2009 | 17:06
יש סניפים שבאמת בושה שהם קוראים לעצמם מסעדת בשר, אבל יש סניפים טובים מאוד (אילת לדוגמא).

אין כמו שקדים
24/08/2009 | 16:44
2
וצריך שידעו להכין את זה.
ואם סתיו ממליץ אני סומך עליו כקרינבור אמיתי.
צודק
25/08/2009 | 10:13
זאת מנה נהדרת  בדרום אמריקה מוגשת כמנה ראשונה במסעדות בשר   רק סוחטים לימון על המנה החמה וזהו לא כמו שמכינים באל גאוצו

בכלל שם יודעים לאכול בשר   ולהכין גם  

המנות הראשונות לא ממלאות אותך כמו בארץ שאוכלים חומוס ונחנקים   שם אוכלים או סביצה  או לבבות דקל או שקדי עגל  והבשר מוגש עם קלח תירס או תפוח אדמה

מנסיון קצר בארץ  אני דווקא אוהבת מסעדות רומניות כמו ניצחון באשקלון   שם מגישים חוט שידרה קבבים וסטקים נהדרים

כמה טעים שקדים
25/08/2009 | 14:07
1
קניתי תיבלתי במלח ופלפל לבן טיפה שמן
ולמחבת רוחשת סההההההההההה

אחחחחחחחח איזה טעם

ניקוי גריל גז
23/08/2009 | 12:12
129
הגריל עבד בסה"כ פעמיים וכבר נראה כאילו עבר עליו עדר שלם של פרות.

מה עושים? מנקים רק את הרשת? גם את המבערים? ה"אמבטיה"?

עם מה מנקים?...

מנגל ארגנטינאי אמיתי
22/08/2009 | 19:49
10
476
מצ"ב תמונה של ה"פריזה"
ממש עכשיו קנית אותו
22/08/2009 | 20:22
9
84
או שזו תמ ונה מתוך קטלוג ?
תמיד רציתי כזה...אך:
23/08/2009 | 09:30
7
78
אך לבנות: אין לי את הטאצ' לזה.

לקנות: יקר מידי...

הלוואי.
דבר איתי ......
23/08/2009 | 10:48
6
76
אוכל לעזור לך ...
אפשר לנצלש ?
23/08/2009 | 11:42
5
74


יש לי דוד פנימי של מכונת כביסה.

ראיתי אצל מישהו שבנה מזה מנגל גדול ....

בקיצור, אני אשמח לעזרה בנושא.

איך ? מה ? מי ?

מישהו יכול לעזור בנושא ?

מראש




מהדוד הפנימי של דוד שמש עדיף להכין
23/08/2009 | 15:04
2
68
תנור עישון.
צריך שמסגר יפתח דלת שרות עליונה בגובה של כמעט 3\2 העליונים של הדוד וירתך לה צירים.
למעלה להוסיף ארובה עם אפשרות לכיוון וסגירה שלה.
באמצע מתחת לדלת לרתך רשת ומעל הדלת לרתך 2-3 ברזלים לתלייה.
ובתחתית לפתוח עוד דלת צרה ולרתך לה צירים....ושם מדליקים את הפחמים ו\או הנסורת (אפשר גם עם גוף חימום חשמלי.
רצוי גם לקדוח חור בצמוד לחלק העליון של הדלת עבור טרמוסטט.

בהצלחה
מכונת כביסה ... לא דוד שמש
23/08/2009 | 15:31
1
44
שכמוני
23/08/2009 | 18:24
34
צריך לנסר אותו לשניים
23/08/2009 | 15:44
1
38
ולרתך 4 רגליים. כמובן שצריך להזמין רשת, אבל זה נכון תמיד. החורים שבדוד טובים גם להכנת אוויר לטובת בעירת הפחמים, וגם לניקוז האפר.
אי אפשר לשמור על כל הגובה?
23/08/2009 | 16:02
29


למשל ליצור רשת באמצע ? יעיל בכלל?

תודה כמובן

נו - מי מרים פרוייקט ומסייע לי בנושא ?

עלויות של חומרים עלי - ומי שירצה ויסייע - יקבל את החצי השני



מנגל ארגנטינאי
05/09/2009 | 18:56
61
לא קניתי אותו ,וזו לא תמונה מקטלוג(תודה על המחמאה)זה אמיתי ועכשיו גמרתי לבנות אותו.
שעועית ונתחי פרגיות ברוטב אסלי
22/08/2009 | 18:32
4
7
שעועית ונתחי פרגיות ברוטב אסלי

מנה מטריפה בטעמה בסגנון מסעדות השוק או מסעדות הפועלים תחליטו אתם
מה השם והעיקר לא לשכוח להכין חלה טובה ,פלפל חריף אחד לחיזוק ,מאוורר
טוב מולכם והרבה מטפחות ניר לנגב את הזיעה או הדמעות .

השעועית התבשלה ארוכות ברוטב סמיך אדום וחריף עם הרבה בצל ונתחי בשר.
הבשר יכול להיות בקר או חלקי עוף ,אני הכנסתי נתחי פרגיות ( זה מה שהיה במקרר )
שיצאו נהדרים ,נימוחים והשתלבו מצוין בתבשיל .

הולך נהדר על אורז ,קוסקוס , פירה וגם כמנה בפני עצמה עם סלט ירקות טוב .


חומרים
6-8 סטיק פרגית חתוכים לרצועות או קוביות לא קטנות
6 בצלים בינונים
שמן קנולה
1 כוס מרק עוף
1 קופסא רסק עגבניות 100 גר'
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
כמון
בהרת
שבבי צ'ילי חריף או פפריקה חריפה
צרור פטרוזיליה קצוצה דק
שעועית לבנה קפואה ( השתמשתי בסנפרוסט )

הכנה
לבשל את השעועית במים , להביא לרתיחה ולהמשיך על אש נמוכה עוד כחצי שעה
נכון שהשעועית עברה כבר בישול אבל מעדיף בישול נוסף לפני הכנסתה לתבשיל.

לטגן את הבצלים שקצצנו גס לרצועות או קוביות בשמן עד הזהבה , להוסיף את נתחי הפרגיות ולערבב עד שינוי הצבע ללבן .
להוסיף את מרק העוף , רסק העגבניות ,הפטרוזיליה ולתבל לפי הטעם ....אבל בנדיבות (-:

לשפוך את המים מהשעועית שבשלנו , להוסיף את השעועית לתבשיל הפרגיות ,לשפר תיבול במידת הצורך .
לבשל על אש נמוכה שעתיים . נשמע הרבה זמן אבל חשוב מאד .
הבישול הארוך מספיג היטב את הטעמים בנתחים והשעועית , הרוטב מסמיך מאד ומקבל צבע נהדר.
לידיעה !! נתחי הפרגיות נשארים עסיסיים מאד למרות הבישול הארוך.



כתובות אינטרנט מצורפות:
אתם חייבים להתקרב בכדי לטעום
22/08/2009 | 18:33
2
נראה מעדן!!
22/08/2009 | 22:35
ינוסה אחרי המילואים :)
הכי קרוב רחוק שאפשר....
23/08/2009 | 02:53
ווווואוווו...
נראה מעולה
23/08/2009 | 11:22
הבאת לי חשק להכין...
סופריטו
21/08/2009 | 19:46
2
11
סופריטו הוא מאכל של שבת בדרך כלל, אצל סבתי ז"ל נהגנו לאכול את הסופריטו אחרי מנת הדג בשישי בערב.
ישנן כמה ורסיות להכנת סופריטו והן משתנות מעדה לעדה - כולן טעימות להפליא.
משפחתו של בעלי עלתה ארצה מדמשק והם מכנים את הסופריטו גם בשם "מַעוּדֵה". השוני העיקרי בהכנת הסופריטו הוא בשר או עוף וגם אופן פריסת תפוח האדמה.
הוריי הגיעו ממצרים ושם נהגו להכין את הסופריטו מפלחים של צ'יפס אבל עבים, בימי חג ובימים מיוחדים היו מבשלים את הסופריטו עם בשר בקר משובח ובימי שישי "רגילים" היו מבשלים עם נתחי עוף.

הנה מתכון מבית אמא:

המצרכים:

נתח בקר מס' 8 <שריר הזרוע> מוֹזָה, חתוך לקוביות בינוניות.
או לחלופין 6-8 ירכיים של עוף.

8 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לצ'יפסים עבים.
<אני נוהגת להוסיף לסופריטו 1-2 תפוחי אדמה לסועד - תלוי בגודלם>

בצל אחד גדול קלוף וקצוץ דק.

חוויאג' למרק <של פרג>
בהארט לקובה <של פרג>
פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם - רק לקחת בחשבון שתפוחי האדמה סופחים אליהם הרבה מלח

לגבי התבלינים - לא חייבים לקנות את שני התבלינים הראשונים אפשר במקום זה להשתמש בקצת כורכום במקום החוואיי'ג ובמקום הבהארט בפלפל שחור רגיל.

אופן ההכנה:

לטגן את הבצל עד שיהפוך זהוב ושקוף, להוסיף את נתחי העוף או הבשר.
להפוך מידי פעם את העוף\הבשר מכל הצדדים.
לאחר שהעוף או הבשר נצלו מכל הצדדים להוסיף את התבלינים אחד אחרי השני ולהמשיך לגלגל את הבשר או העוף בסיר.
אחרי כדקה שעטפנו את העוף בתבלינים אנחנו מוסיפים מים רתוחים עד כדי כיסוי נתחי העוף.
אחרי כחמש דקות מעבירים לאש נמוכה מאוד.
בזמן שהעוף מתבשל לאיטו, אנחנו מטגנים בשמן עמוק את תפוחי האדמה לצבע זהוב על גבול החום בהיר.
לספוג את הצ'יפסים הללו מהשמן כי גם כך התבשיל שמן דיו.
לאחר שהעוף או הבשר התבשלו לגמרי.......וזה חשוב רק לאחר שהבשר התבשל לגמרי, להוציא את הבשר או העוף לקערה ולסדר את הצ'יפסים בתוך הרוטב שבסיר <אפשר להוסיף מים רותחים אם לא נשאר מספיק רוטב> ולהניח מעל הצ'יפסים את נתחי העוף או הבשר שבישלנו.
לבשל על אש נמוכה כחצי שעה נוספת ולהגיש.

בתיאבון
WOW.....תודה....
21/08/2009 | 22:18
2
נקרא כמו מעדן אמיתי ....אני מתכוון לנסות בימים הקרובים
מיעולה
22/08/2009 | 03:39
2
כייף שבאת
סלט כבדי עוף
21/08/2009 | 20:26
5
4
המתכון הבא הוא בהשראת מתכון-
שהוצג לנו במפגש הבלוגיסטים האחרון בחנות "DOMO"

המרכיבים:
200 גרם כבדי עוף
1 בצל גדול פרוס דק
2 ביצים מבושלות חתוכות לקוביות
2 כפות מיונז
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
כפית חומץ תפוחים
מלח ופלפל

במחבת חמה מוסיפים כף שמן ומאדים את הבצל עד שמזהיב,
מוסיפים את הכבדים ומקפיצים עד שהם משחימים בחוץ ובפנים עוד גוון ורדרד.
חותכים את הכבדים והבצל לקוביות.
בקערה- מוסיפים את הביצים ואחריהם את שאר המרכיבים.
מערבבים היטב ומגישים. בתאבון!
ועל זה נאמר
21/08/2009 | 22:14
וויקום המלפפון ויכה את הגנן .......שאםפו
שלך בהחלט נראה יותר טוב
22/08/2009 | 03:37
כל הכבוד
שלך נראה הרבה יותר טוב
22/08/2009 | 07:49
1
לא אהבתי שם את הכבד , לא במראה ולא בטעם
איזה כבוד
22/08/2009 | 17:53
1
לקבל כאלו מחמאות מבלוגיסטים איכותיים כמוכם! תודה רבה
אורחת לרגע- אצלנו בבית עשוי קצת אחרת
22/08/2009 | 18:25
1
אצל אמא שלי זה קבוע ברפרטואר ,ולפחות לפי התמונה הוא רענן יותר.
מטגנים כבדים עם/בלי בצל ( טוב לשאריות כבדים)
כשהכבדים קרים חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים קוביות באותו גודל של
בצל ירוק (מוסיף המון רעננות)
צנוניות
ביצים קשות
מתבלים רק עם שמן רגיל (לא זית) מלח והמון פלפל ובלי מיונז.
יוצא צבעוני טעים וקליל מאוד כמנה ראשונה,
הולך טוב גם עם תפוחי עץ חמצמצים
חם בפורומים של תפוז
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
דיכאון החגים
דיכאון החגים
אנחנו נשואים כבר 7 שנים וכך היה בכל שנה מחדש
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
בתוך החדר האינטימי שלי
בתוך החדר האינטימי שלי
עכשיו בפורום, טיפים מעולים לשדרוג חדר הילדים
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
אוהבים את תפוז?
אוהבים את תפוז?
עשיתם לייק לדף הפייסבוק שלנו? בואו לקבל את
Flix וידאו
קומונות
קומונה לרוכבי אופני-הרים.קומונת AM כשמה כן היא - All Mounta...
כאן תקבלו מבזקי-חדשות בזמן אמת ודיווחים ראשוניים מסביב לשעו...
עדכונים שוטפים
15:37 | 03.11.12 אורחים בפורום
21:56 | 04.09.12 אורחים בפורום
23:00 | 05.07.12 אורחים בפורום
11:22 | 22.12.10 Polina EA
22:51 | 20.12.10 TheSnowQueen
10:08 | 17.12.10 gamila11
19:09 | 16.12.10 שובי דובי בה
08:49 | 15.12.10 dror2311
20:16 | 14.12.10 squalus
מקרא סימנים
בעלת תוכן
ללא תוכן
הודעה חדשה
הודעה נעוצה
אורח בפורום
הודעה ערוכה
מכיל תמונה
מכיל וידאו
מכיל קובץ